TOP 10 Downloads 2005-06
· Jul 1, 2005, 12:20 AM
01 |
5481 | GS Inspector
02 |
0998 | Find 5
03 |
0944 | Yambo Extra
04 |
0922 | Speedy Lander
05 |
0866 | Panic Invaders
06 |
0690 | CaveShip
07 |
0623 | Raklem
08 |
0487 | Quiz-Tac-Toe
09 |
0420 | Gink in Trouble
10 |
0367 | 1Key - MinigolfOUT:
12 |
0292 | SnakeyMonthly downloads: (samo top10)
1mj - 4164
2mj - 2912 (-30%)
3mj - 2399 (-18%)
4mj - 4081 (+70%)
5mj - 6419 (+57%)
6mj - 11788 (+83%)UVOD
- Jos jedan WOW, mjesec za mjesecom samo iznanedjenja. Sto bih dao da su ovo financijski rezultati. Imamo novi rekord u postotku rasta broja downloada - rast od 83% govori da je sve moguce, mada mislim da sljedeci mjesec nema teorije da bude vise od 10% rasta jer bi to znacilo oko 13000 dwl-a...
- Mislim da su se downloadi malo ispucali ovaj mjesec i da u sljedecem bez velike brige o tome mozemo ocekivati pad statistika
- Za statistiku posjeta je zaduzen Goran D. ali mislim da se drzimo prilicno dobro i na toj strani, slabije nego prijasnji mjesec ali stabilno.
- Ovaj smo mjesec i D-DAY2 odredili, predpostavlja se da ce preko 50% zadanog biti zavrseno da zadanog roka 2005-08-18 (znaci, vise o ovome tek u izvjestaju 1.9mj.)
GS Inspector:
:t10-down:

Quote iz proslog mjeseca: "Znaci, ocekujemo velik rast downloada a mozda i poslovnih prilika vezanih uz ovu igru.".
Pogodak i pol! Nerazumljivo velik broj dwl-a i moguca suradnja sa RTL televizijom vezano za BigBrother. Nadajmo se najboljem i naravno ocekivanja za sljedeci mjesec vise nisu kao i za ovaj ali garantiram 1000 dwl-a.
Find 5:
:t10-up:

Quote iz proslog mjeseca: "Dokle ce to ici nitko ne moze znati, vec ovo je dovoljno misticno.".
I dalje ostaje misticno, ali ne samo to, nego to sto su dvije identicne i jednako dosadne igre na prve dvije pozicije svih vremena i ovog mjeseca, vec se pitam sto se to dogadja sa casual gamerima. Ocekivanja za sljedeci mjesec: zilijon dwl-a i $10k od RTL-a
Yambo Extra:

Quote iz proslog mjeseca: "Ali sada stvarno ocekujemo pad sljedeci mjesec".
Ocito ne, sto je najbolje, imamo rast u njezinoj poziciji na top listi i rast u broju dwl-a.
Speedy Lander:
:t10-up:

Tocno kao sto se i ocekivalo, pad u broju dwl-a i takva ocekivanja mozemo nastaviti.
Panic Invaders:

Ova igra se jos drzi, prilicno je jaka nego radi snazne konkurencije koja je sve kvalitetnija ona gubi svoju poziciju polako.. Od sljedeceg mjeseca mozemo ocekivati ogroman pad dwl-a jer igre nece vise biti na glavnoj stranici.
CaveShip:

Quote iz proslog mjeseca: "U gadnoj borbi za prvo mjesto top liste svih vremena - igra se jos uvjek jedva drzi za vrh.".
Tesko i mukotrpno zaradila top poziciju da na kraju cetvrta ovaj mjesec dok se ostale razbacuju sa downloadima.. jao jao
Najvjerojatnije se odustaje od ideje za COMPETITION jer se radi o freeware igri a takve pokusavamo eliminirati sa main page.
Raklem:

Ocito je, Raklem II is needed to be done in D-DAY3, na najednostavniji nacit tj. kopija jedinice u DirecX izdanju se state of the art efektima.
Quiz-Tac-Toe:

Quote iz proslog mjeseca: "mozemo i ocekivati u sljedecem mjesecu na top10 listi.".
Ocekivanja su bila tocna, sve stabilo, mozda je trebalo biti malo bolje ali jos se dobro i drzi bez promocije.
Gink in Trouble:

Ruzno i tuzno.. svaki mjesec gubi po poziciju - dvije na top10 listi.
Quote iz proslog mjeseca: "Najavljivala se AKCIJA ali od nje nije bilo jos nista, ali OBECAJEM da ce do kraja tekuceg mjeseca doci do drasticnih promjena ove igre!".
Jako tuzna cinjenica da se lose radi!!!
1Key - Minigolf:

Najbolja od 4 Generation Stars igre koje su bile prijavljene na natjecanje izrade igara sa jednom tipkom. Igra nije postigla neku veliku poziciju na natjecanju ali je broj download-a potpuno realan gledajuci tip igre i promocije koje nije ni bilo. Svaka joj cast sto je uspjela doci na Top10 ali se to od sljedeceg mjeseca vjerujem mjenja.
1Key - Turbocar:
Igra drzi 11. mjesto Top10 liste
Postigla je nesto manji broj dwl-a od Minigolfa bez da se znalo za nju osim nase stranice sto je uspjeh na neki nacin.
Snakey:

Igra je ispala sa Top10 liste i drzi 12. poziciju.
Quote iz proslog mjeseca: "igra se vraca i to na zadnje mjesto sto svakako govori da je njezin maksimum isfuran".
Mislim da je ovo zadnje ikada od ove igre - vezano za Top10! Zbogom najboljoj igrici GS tima, igra koja se igrala svaki dan (100+ partija) prve dvije godine, igrali su ju svi koji su znali za nju iz naseg drustva.
Ova igra je temelj naseg tima i mislim da joj se trebamo zahvaliti do kud nas je dovela jer je u ono vrijeme imala direktan dok jos danas indirektan utjacaj na sve! A nastavak OBECAJEMO!
ZAKLJUCAK
- Quote iz proslog mjeseca: "Tekuci mjesec nas ceka velika guzva, svasta se ocekivalo i dodatno ocekuje - cisti obecavajuci optimizam, sve samo na bolje, nove igre, novi planovi, sve smo jaci i jaci...".
Kako mi je samo gust ovo procitati jer smo pogodili!
- Ocete jos jedan Quote iz proslog mjeseca: "Quote iz proslog mjeseca: "ali definitivno mozemo zakljuciti da su brojke koje gledamo proslost i da nas ceka samo bolje!" > mislim da sam bio u pravu i mislim da nas ceka JOS bolje!".
Kako ce tek sljedeci mjesec izgledati quote
- Uglavnom, brojke sve govore, rasturamo ko iz petnih zila (whatever that means) i jedva cekam nove pobjede!!!
- Samo je pitanje vremena do naseg najveceg uspjeha, jer nema sumnje da cemo uspjeti!!!
live longer and prosper making games ?