GS > Kako stojimo?
· Aug 5, 2005, 8:29 PM
Ajde redom, zelim da se svi clanovi izjasne sto su pametnog napravili tokom ljeta!?
REPORT: EDI
Cijena igre nece biti veca od 50kn sto govori da ako bude 50kn da nam je cista zarada oko 27kn po komadu (ako uzimamo 50%) minus mali udio udruzi Spirit za dane usluge.
Omogucit cemo povrat robe i ponudit cemo reklamiranje firmi u igri (i na kutiji) za protu-uslugu (zahtjev potrebne nam opreme).
Vise o doticnoj temi drugi put i na drugom mjestu.
MOJA PRICA SE NASTAVLJA VRLO BRZO, A VASA?
REPORT: EDI
- Usao sam u udrugu Spirit, jos nisam officialy njihov clan ali sam na putu da se to sredi. Prednosti clanstva su sto mozemo koristiti svu mogucu hi-tech opremu koju nam udruga moze ustupit za bilo kakve potrebe.
- Trenutno se ugovara izdavanje Ginka u kutiji preko udruge i njihovog partnera (neka tiskara - preko koje ce se tiskati korice kutija). Nakon sto se rijese neka legalna pitanja krece se sa tiskanjem (za pocetak) 150 komada. Prodavat ce se iskljucivo samo u Rijeci za pocetak. Do sada znamo za tri Computer Shop-a koja su zainteresirana za prodaju igre.
Cijena igre nece biti veca od 50kn sto govori da ako bude 50kn da nam je cista zarada oko 27kn po komadu (ako uzimamo 50%) minus mali udio udruzi Spirit za dane usluge.
Omogucit cemo povrat robe i ponudit cemo reklamiranje firmi u igri (i na kutiji) za protu-uslugu (zahtjev potrebne nam opreme).
Vise o doticnoj temi drugi put i na drugom mjestu.
- Napravio sam nesto jako malo za Chrisa (site) i tu zapinjem narednih par dana! Naravno report nije da pricam sto ce biti nego sto se uradilo.. znaci skoro nista vezano za ovaj projekt.
- Zombie Driver, nesto jako malo efekata ubaceno. Necu lagat, od 33% - slobodnog vremena - nisam poduzeo nista da privedem ovaj projekt kraju, ali nemam velikog straha niti sumnje za buducnost tj. D-DAY2.
MOJA PRICA SE NASTAVLJA VRLO BRZO, A VASA?