GS > Kako stojimo?

Replies: 30 Views: 5,206 Started: Aug 5, 2005, 8:29 PM Page 1 of 2
GS > Kako stojimo? · Aug 5, 2005, 8:29 PM
Ajde redom, zelim da se svi clanovi izjasne sto su pametnog napravili tokom ljeta!?

REPORT: EDI
  • Usao sam u udrugu Spirit, jos nisam officialy njihov clan ali sam na putu da se to sredi. Prednosti clanstva su sto mozemo koristiti svu mogucu hi-tech opremu koju nam udruga moze ustupit za bilo kakve potrebe.

• Trenutno se ugovara izdavanje Ginka u kutiji preko udruge i njihovog partnera (neka tiskara - preko koje ce se tiskati korice kutija). Nakon sto se rijese neka legalna pitanja krece se sa tiskanjem (za pocetak) 150 komada. Prodavat ce se iskljucivo samo u Rijeci za pocetak. Do sada znamo za tri Computer Shop-a koja su zainteresirana za prodaju igre.

Cijena igre nece biti veca od 50kn sto govori da ako bude 50kn da nam je cista zarada oko 27kn po komadu (ako uzimamo 50%) minus mali udio udruzi Spirit za dane usluge.
Omogucit cemo povrat robe i ponudit cemo reklamiranje firmi u igri (i na kutiji) za protu-uslugu (zahtjev potrebne nam opreme).
Vise o doticnoj temi drugi put i na drugom mjestu.
  • Napravio sam nesto jako malo za Chrisa (site) i tu zapinjem narednih par dana! Naravno report nije da pricam sto ce biti nego sto se uradilo.. znaci skoro nista vezano za ovaj projekt.

• Zombie Driver, nesto jako malo efekata ubaceno. Necu lagat, od 33% - slobodnog vremena - nisam poduzeo nista da privedem ovaj projekt kraju, ali nemam velikog straha niti sumnje za buducnost tj. D-DAY2.

MOJA PRICA SE NASTAVLJA VRLO BRZO, A VASA?
Post #2 · Aug 5, 2005, 9:41 PM
Napravio sam frameove za Zombie Driver menu screen :D
Odbavio sam skoro 4 mjeseca knjiznice :cool:
Nedjelju ces dobit Ginka :thumbsup:
Jutros sam odnio tepison u baju jer smo kupili novi :beer:
Malo je, al tepison je bio dosta tezak :| . Sta ces, ljeto je.
Nije da se ponosim, al ono. Neznam ni sta bi trebao radit kad smo odgodili CI.

P.S. Svaka cast na ucinjenom.
Post #3 · Aug 5, 2005, 10:21 PM
- Kupia san dijelove za komp!
- Radin ono za Zombie Driver
- Radin na CroVB.net-u

:thumbsup: :thumbsup:
Post #4 · Aug 6, 2005, 12:53 AM
A nista bas ono posebno vrijedno spomena, al ajde.
  • Rijesio minus na tekucem racunu (zbog "pauka"), ovaj tijedan rijesavam i ostale minuse, i onda sve ispocetka

• Danas slozio 2 kompa...jos malo testiranja i sljakat ce te kante...

• Savjetovao frendu (Perotu) koji komp da kupi i pospajao mu komponente (zaradio nesto)

• Radio nesto malo u autopraoni (zaradio nesto)

• Ful uredio blog i cesto ga updateirao

• Skinuo 150 h brije
:D :D :D
hehe a sad bitne stvari
  • Radio istrazivanje za cijene reklamiranja na, nama zanimljivim web sajtovima i portalima

• Naucio html i nesto ultra malo CSS-a

• Napisao ideju za onaj top secret "program-igru"

• Napisao projekte za 3 portala

• I zadnjih tjedan dana i ja radim na tome da se ustekam u "Spirit"

A evo, sta ja znam, nisu neke stvari, ali bilo mi bad ne napisat nista. Zna se...radilo se sve osim onog sto je trebalo.

Nego Edi...ti je sta Pile govorio da bi mi mogli otvorit udrugu, pod Spiritom (ono...funkcionira kao pod-domena...ako me kuzite). Imali bi svoj ziro racun i sve. Jeste sta pricali o tome?
Post #5 · Aug 6, 2005, 1:16 AM
Rekao tj. pitao sam ga da zelim nekako ukomponirati GS sa Spiritom da sve ovo sto radimo bude legalno ali nisam dobio nekih konkretnih odgovora za to. Ali ovo za Ginka ide dalje pod udrugom!
Nemrem vise zivjet ako nesto ne zaradim...aaaarghhh :(((((((
Post #6 · Aug 7, 2005, 4:38 AM
OSTALI CLANOVI ?
Post #7 · Aug 7, 2005, 11:01 AM

• presta san govorit 'ej' na kraju recenice
  • pocea san pozdravljat sa 'alo, alo di ci?'
  • presta san redovito pit pa pijen samo povremeno
  • skinija san masu mp3ca
  • pomoga starcima preuredit njihovu sobu
  • pomoga starcima vratit sobu kako je bila jer im se nije svidilo
  • svaki dan izvea pasa 2-3 puta na livadu
  • upisa vozacki
  • dobro se napija
  • dobro se naspava
  • skinija kod od neke zmije koja se krece onako kako se seasnake treba kretat i proucavao kod

sve u svemu... :oops:
Post #8 · Aug 7, 2005, 12:58 PM
pomoga starcima preuredit njihovu sobu
pomoga starcima vratit sobu kako je bila jer im se nije svidilo
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Post #9 · Aug 7, 2005, 4:00 PM
evo neke sitnice:

-smanjio izlaske ?:roll:
-bio na svim rodjendanima u 7 mjesecu ?:cool:
-smanjio pit ?:D
-smanjio jest ?:D
-smanjio pusit ( :lol: ma zafrkavam se)
-upisujem se u teretanu ?:cool:
-ucio nesto u flashu ?:roll:
-sredio nekoliko kompova (od sestrine sefice i par zaposlenica) - $
-probao nesto u maxu (uskoro istice trial - m4t3 treba mi authorization key koji sam te pitao jos 2005-07-13) ?:D
-skinuo nekoliko abandonwarea (iz 1993 prema dolje) za par ideja za buduce igre :)
-od Aide dobio kantu od 500MHz s 17" monitorom ?:D - ali mi treba graficka, bilo koja makar S3 :(

Nikola wrote:
Nije da se ponosim, al ono. Neznam ni sta bi trebao radit kad smo odgodili CI.

P.S. Svaka cast na ucinjenom.
Post #10 · Aug 7, 2005, 4:32 PM
m4t3 treba mi authorization key koji sam te pitao jos 2005-07-13

pa ima? to na cd-u... pogledaj :D
Post #11 · Aug 7, 2005, 4:51 PM
Ma bravo ljudi, ponosim se vama :clap:

Ja sam danas izgubio podatke na disku od 80gb :( jer sam isao Merge-at dvije particije u jednu pa su obje nestale :cry:
Post #12 · Aug 7, 2005, 6:09 PM
uuu napredujemo.
btw edi drago mi je da si jos ziv, ja bi se ubia da mi se to dogodi.
Post #13 · Aug 7, 2005, 7:29 PM
@ Edi
Pa kad si ljen. Imas DVD przilicu, i umjesto da svako toliko radis back up-ove....a pogotovo prije merganja particija. A daj mi onaj monitor prije nego se ubijes.

@ Zola
Imam ti ja jedno 5 - 6 grafickih. Javi se ako ne nadjes nista vise od 2mb. A jucer sam te pitao imas sto viska hardware-a, a ti meni ne. Dobro, dobro.... :D
Post #14 · Aug 8, 2005, 9:38 PM
hmm...mozda bi bilo bolje da sutim ali eto...
? upao sam u DIR (Udruga darovitih informaticara Rijeke - clanovi)
? probao raditi arkanoid na vodi i odustao jer je programiranje vode so Fuckin HARD...
? Upisao se na Filozofski fakultet u Rijeci - smjer Informatika (bez placanja)
-------------------------------------------------------------------------------------
? Presao Super Mario World
? Proveo 3 puta manje vremena za kompjuterom nego inace
? 1 isao na more
? Farbao sobu u svijetlo plavu boju
? Isao na Street Race
? Bio 2 puta u Crossroad-u
? Vozio Trabanta (nikad vise...osim ako netko umire i sl.)
? Palio auto na guranje (pogodite koji)
? Popisala me macka
? Isao na hitnu srediti zub
? Nisam zapalio 2 i pol mjeseca
Post #15 · Aug 8, 2005, 11:00 PM
vidim da si i 2 put upa u dir... a da nisi ti to malo haxao, a?
salim se, to je veri najs :clap:
Post #16 · Aug 8, 2005, 11:05 PM
UPDATE:
? Presao Super Mario 3
(kako je meni zabavno)
Post #17 · Aug 8, 2005, 11:12 PM
Presao Super Mario 3

blago ti se... ja jo? poku?ava prijeći tetris...čoviče.. nikad kraja :|
Post #18 · Aug 8, 2005, 11:31 PM
teski offtopic wrote:
a bas si smotan m4t3, kako ne uspijes, meni uspije ispod minute, samo drzis strelicu dole i preci ces vjeruj meni :)

a meni je isto ludilo zabavno fun around the clock non stop, sta ce rec da spavam uglavnom osim kad sam vanka, ili visim na netu....
pocinje mi sutra tj danas autoskola... jeee :)
Post #19 · Aug 9, 2005, 4:55 AM
EDI je off the topic wrote:
[quote="Igor {J.B.}"][quote="teski offtopic"]a bas si smotan m4t3, kako ne uspijes, meni uspije ispod minute, samo drzis strelicu dole i preci ces vjeruj meni :)

a meni je isto ludilo zabavno fun around the clock non stop, sta ce rec da spavam uglavnom osim kad sam vanka, ili visim na netu....
pocinje mi sutra tj danas autoskola... jeee :)
[/quote]lol, hebote na kraju cu ja biti jedini clan tima bez vozackog...argh![/quote]
Post #20 · Aug 9, 2005, 8:13 AM
Presao Super Mario World

Najbolji Mario :thumbsup:
Upisao se na Filozofski fakultet u Rijeci

Joj da, i ja sam to.
Farbao sobu u svijetlo plavu boju

Mama ti je farbala, zato ne kenjaj.
lol, hebote na kraju cu ja biti jedini clan tima bez vozackog...argh!

Neces, bez brige :beer:
Post #21 · Aug 9, 2005, 11:35 PM
Firedule wrote:
@ Zola
Imam ti ja jedno 5 - 6 grafickih. Javi se ako ne nadjes nista vise od 2mb. A jucer sam te pitao imas sto viska hardware-a, a ti meni ne. Dobro, dobro.... :D

pa i nemam ne bi pitao da imam..
sklapam 3 komp i trebala mi je samo graficka.. posudio sam od Luke Diamondicu, pa mi tvoja ne treba.. sad imam tri kompa kojima nesto nedostaje..

ako bas hoces nesto od moje zeljezarije imam ti tri modema od 56kbs koja mi ne trebaju...
Evo sta ja imam:

#1 ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? #2 ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? #3
?2200 MHz Celeron ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ?1000MHz Celeron ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? 333A MHz Celeron
?ASUS P4S533-X-EAYZ MB ? ? ? ? ? ? ?SIS ??? MB ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ?SIS ??? MB
?GeForce 4 MX 440 64 MB DDR ? ? ? Voodoo 3500 TV-out 16 MB RAM ? ? ?Voodoo I Diamond upgr. 8 MB RAM
?WD-400 40.0 GB HDD ? ? ? ? ? ? ? ? ? WD-200 20.0 GB HDD ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? IBM-DJM 13.0 GB HDD
?512 MB DDR 333 MHz ? ? ? ? ? ? ? ? ? 256 MB RAM ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ?0 MB RAM
?LG 4x CD-RW-ROM ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ?LG 8x CD-RW-ROM ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ?Phillips 36x CD-ROM
?Creative Labs Live! 5.1 ? ? ? ? ? ? ? ? CMI-3870 ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? Sis-OnBoard
?Prodisma 17" monitor ? ? ? ? ? ? ? ? ? NOKIA 15" monitor ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? Phillips 14" monitor
?Unikey Keyboard PS/2 ? ? ? ? ? ? ? ? ?No keyboard PS/2 ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ?Chicony Keyboard AT
?Logitech IR-OPC USB Mouse ? ? ? ? Genius Serial Mouse ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ?No mouse Serial
?
kao sto vidis jos i fale neke stvari zato nemam nista viska..
Post #22 · Aug 10, 2005, 9:20 AM
Sorry, tu ti ja ne mogu pomoc. Na tri kompjutera (koja su kod mene u izradi) imam 2 mouse (jedan je com port), 2 tastature (jedna je ona stara...port je toliko star da se ni ne sjecam kako se zove), i dva puta 128 dima i 64 sima :lol: :lol: :lol:.

P.S. Ljubo ce ti se negdje ponedjeljak, utorak, pokusat rjesit 256 + 128 dimma....pa vidi s njim. Ako imas para...nije mi nista govorio za cijenu.
Post #23 · Aug 10, 2005, 12:41 PM
Bez brige, vec sam sredio stvar..
Posudit cu 256 DDR RAM od Daniela i stavit u komp broj dva jer ima odgovarajucu maticnu, i onaj 256 DIMM RAM u komp broj tri, jos ce mi Luka dofurat svoju staru tipkovnicu (port ze zove AT) i mis (serial iliti COM) tako da cu imat..
Thanks anyway
Post #24 · Aug 10, 2005, 3:22 PM
zola wrote:
.....staru tipkovnicu (port ze zove AT) i mis (serial iliti COM) tako da cu imat.....

AT ? Ne znam bas. Port od stare tipkovnice?
Post #25 · Aug 10, 2005, 4:43 PM
Pozdrav svima evo nije me bilo dugo. S amora sam dosao pre nedleju dana ali sam imo nekih problema sa grafickom kartom i i jos nekih ovako pa se nisam stigao javljati.
Evo da napisem sta sam uradio do sad za vreme leta.
  • Poceo sam map editor za bomber mana (nisam zavrsio)

• Radio sam na 3D Engineu (nisam zavrsio)

• bio sam 3 nedelje na moru i proveo se nikad bolje u zivotu

• upozno razne ljude iz Slovenije i iz Sveta (niko nema veze sa kompovima)

• Od kad sam doso sedim i ucim i spavam

• Video sam se sa Vladanom graficarem jedno 5 puta posle mora, tako malo se zezali po kaficima

i to je y\uglavnom to neznam vise sta da vam kazem.

p.s. Forum cu pogledati ali vise neznam koji su postovi neprocitani jer sam par puta dolazio na forum pa su mi se neprocitani postovi obrisali. Video sam samo da ih nema puno negde oko 150.

Ajde idem ja do grada pa kod Vladana posle pa se cujemo vecera sna chatu ako dodjete.
Post #26 · Aug 11, 2005, 8:04 PM
Bok Miskec!
Napokon dosao :) ja sam isto upoznao masu ljudi na Krku (niko nema veze sa kompovima :D), napricao sam se engleskog ko nikad do sad, sa rusima, englezima, cesima, njemcima, austrijancima i jos nekima tko ce znati... it was cool.

@Zola
Ja ti imam AT/PS2 tastatura i masu miseva svih vrsta.
Cak imam i disk viska ali ga nemrem nigdje naci.
(fora si napisao konfiguracije btw)
Post #27 · Aug 11, 2005, 10:20 PM
i masu miseva svih vrsta.

znam na ?to misli?... ja san nabavia mačku ali nikako ih se rije?it.. prokletnici :lol: :lol: :lol:
Post #28 · Aug 12, 2005, 9:38 AM
E da kad smo kod miseva kupio sam olovku (graficku tablu) za komp. Bas je full strava crtati sa time a i strava je kad radis u Windowsu umesto misa sa tom olovkom :thumbsup:
Post #29 · Aug 12, 2005, 8:57 PM
@ Edi
hvala :)
btw imam sve sto mi treba, ako nadjes disk plz daj mi ga jer imam jedan od 3 GB koji ne radi kako treba pa da mogu stavit od 20 na moj komp i 13 na drugi komp..

@ Miskec

Pozdrav Miskec, nadam se da si se lijepo proveo na moru i uhvatio malo boje jer pola nas nije :)
Post #30 · Oct 2, 2005, 6:40 PM
lol trazim team :thumbsup: :shock:

radio na svom benchmark cretaoru i takve pizdarije inače treba mi pomoc oko one tiksare ? :)

Sign in to reply

Replies are available for existing members only! For now 😅

Sign in