Post #931
· Jun 18, 2006, 11:25 AM
Herri wrote:
Se sjeća tko Matsubare i Zendena kad su igrali u Rijeci??
?
?Njih je bukake uni?tio hahahahahhaa
Herri wrote:
Se sjeća tko Matsubare i Zendena kad su igrali u Rijeci??
?
?Njih je bukake uni?tio hahahahahhaa
DarBozji wrote:egone, ne dovodim u pitanje tvoje nesumnjivo istaknute nogometno-analiticke vjestine. kazem jednostavno da si u krivu. po mom misljenju, osnovni problem hrvatske je igrac manje u sredini terena. terensko nepostojanje nike je kolac u srcu hrvatske repke. mislim da se tu treba poraditi vadenjem nike. prsina igra nije problem hrvatske repke vec bozji dar. nije briljirao protiv brazila ali je bio jedan od najistaknutijih pojedinaca uz babica i kovaca. sada, nije mi jasno kako netko moze kritizirati univerzalno najboljeg hrvatskog igraca, jednog od najistaknutijih pojedinaca na tekmi, nezamijenjivog igraca repke(nece valjda balaban igrati na njegovom mjestu) a ne potrositi niti jednu rijec na pravi problem hrvatske repke, niko kranjcar, za kojega addirittura kaze da se ionako ne moze od njega bolje ocekivati. pa onda sam mogao ja igrati umijesto njega, ionako se ne moze od mene nista ocekivati. nadam se da ce me demantirati protiv japana. obozavam takve demantije.

DarBozji wrote:river, lijepo je kada ljudi imaju zajednicke interese ali mene ne zanima navijanje vec samo igrani nogomet. ne moras biti trener da bi komentirao nogomet ili izbor igraca isto kao sto ne moram biti navijac da bi komentirao koreografiju. ne vidim zasto se stalno vracas na nase nogometno znanje/ne znanje. zar samo bbb i torcida mogu komentirati vasu koreografiju ili je i meni dopusteno uciniti isto to? zar komentatori na tv-u ne smiju reci: gledajte kakva atmosfera na stadionu, samo zbog toga sto nisu ARMADA? zar ti nije drago kada hrvatski navijaci dobiju pohvale od stranih nenavijaca? zar ti nije drago kada igrac rijeke kaze da je armada stvorila prekrasnu koreografiju. je? ali znas da po tvojim stavovima igraci rijeke, komentatori, stranci i svi ostali nenavijaci ne bi smijeli pisnuti o vasim koreografijama jer nisu u djiru navijaca.
?
?
?
?
?
?
?
?
?
?
?
?
?
?
?
?
?
?

dok ima nade ja navijan 

?
?
?
?
?
?
?
?
?
?
?
?
?
?
?
?
?
?
?
?
?
?
?
?
?
?
?
?
?
?
?
?
?
?
?
?
?
?
?
?

Evo da s Australijom cemo zabiti prvi gol, to je sigurno

samurai ce stisnuti brazil i biti ce svega
River87 wrote:Stil odijevanja????!!!! Prvi put sam presao preko toga ali sad kad se opet ponavljas, jebote led kakve veze ima oblacenje sa nogometom?!
Da nije mozda da najbolje obuceni trener ima pravo na jednu automatski dobijenu utakmicu????? ?
m4t3 wrote:River mislim da će? ti prepoznat da su ovo aleale?tine a ne navijači