Nogomet

Replies: 1,696 Views: 240,620 Started: Aug 8, 2005, 12:26 PM Page 37 of 57
Post #1081 · Jul 9, 2006, 5:22 PM
@Egon
Ja mislim da bi NK Rijeka popila lijepu kaznu za pjesmu, iako ne zvuci bas previse rasisticki..
Post #1082 · Jul 9, 2006, 9:09 PM
Ja sam nezadovoljan. Glede finala. Zidaneu je olakotna okolnost (u mojim očima) ?to je pogodio upravo Materazzija. Bio sam za Francuze. Nisam zadovoljan. A ni?ta, valja se okrenuti četvrtku i kupu UEFA. Tko ne skače Niko?anin je...
Post #1083 · Jul 9, 2006, 9:19 PM
Ja sam navijao za Francuze, ali u stvari svjedno mi je na kraju bilo tko ce pobijedit, jer su i jedni i drugi igrali fenomenalno. Talijani su se malo kasnije aktivirali u samom prvenstvu, ali kad su se aktivirali onda su se stvarno aktivirali, tako da mi je drago zbog njih. No sta je mogo Materazzi reci da toliko isprovocira Zidana??? Nadam se da ce se pricati o tome. Najvise mi je zao Riberija i Malude, oni su ostavili dusu danas na terenu kao nitko do sada.

@Zola
Ne razumijem na kakvu kaznu aludiras... Pijesma je bas simpa. :D
Post #1084 · Jul 9, 2006, 9:26 PM
zola wrote:
@Egon
iako ne zvuci bas previse rasisticki..

Zvuci i previse rasisticki , cak je pijesma i totalno rasisticka. Njezini temelji su rasiticki tako da neznam po cemu ne zvuci previse rasiticki? Mozda fali onaj White Power ali ovo ipak nije nazi punk pa su to izostavili :\
Post #1085 · Jul 9, 2006, 9:46 PM
FORZA ITALIA!!!!!

:middle: ?:middle: ?:middle: ?:middle: ?:middle: ?:middle: ?:middle: ?:middle: ?:middle: ?:middle: ............ ovo je za vas francuzičari ?:lol: ?:lol: ?:lol: ?:lol: ?:lol:

Obje nacije su digičarske, ali talijani su barem izmislili pizzu pa su mi zato bolji......
Wuhuhuhuhuuuuu.....
Post #1086 · Jul 9, 2006, 11:42 PM
Picu nisu izmislili talijani, vec egipcani. Ako ne vjerujes, prouci ovo .
Post #1087 · Jul 10, 2006, 4:00 AM
Koji su ti Talijani sreckovici, vuku se od pocetka prvenstva, zao mi je zidana, da mi je znati sto mu je budala od Materazzija rekao..
Post #1088 · Jul 10, 2006, 7:00 AM
I meni je zao Zidane, pogotovo kad macak onako izvede penal u FINALU... kapa dolje, oni koji iole poznaju nogomet znaju sto je to.

Nije mi drago za talijane samo zbog Materazija. Takvi podmukli potezi nemaju veze sa nogometom i nikako im nije mjesto u bilokakvom finalu, a kamoli svijetskom.

Joga bonita
Post #1089 · Jul 10, 2006, 7:03 AM
Za mene je odavno zavr?ilo prvenstvo :cry: :cry: :cry:
Post #1090 · Jul 10, 2006, 8:22 AM
Materazi je legenda :lol: :lol: :lol:
Ja osobno Zidane-a nikada nisam previ?e volio, čak niti kada je bio u vrhunskoj formi. Po meni, sada su ga mediji opet bili napumpali.... a jučer je osim gola kojeg je skoro usrao, igrao poprilično lo?e
Materazi mu je mogao psovat sve po spisku, ali Zidane je ipak ispao najveća zemljačina koju sam ja ikada vidio, pa taman da mu je ovaj spominjao oca i majku i psa i lopaticu u isto vrijeme..... Ovo mu je bio najjadniji način za oprostit se i nikako ga ne opravdavam. Igrač s njegovim iskustvom morao je pametnije reagirat
Post #1091 · Jul 10, 2006, 9:19 AM · edited Jul 10, 2006, 9:25 AM
Ja sam navijao isto za Francusku, ali i Italiju. Navijao bi kad god bi jedna strana imala loptu i kad bi bilo prilike za gol :) Ustvari cekao sam penale jer sam htio vidjet da li ce talijani opet se sjebat kao u Americi. Gledao samo ovako : Talijani mogu promasit jedan - dva gola :lol:, ali Buffon bi mogao obranit koji, za razliku od Bartheza..

Nakraju se sjebao Trese-ali ne mrezu-ket :lol: Ne razumijem kako tom covjeku nije dovoljno 7.32 m x 2.44 prostora za zabit gol ? Taj covjek zabije s 20 - 30 m ali nemoze s 11..

Materazzi je dobro odigrao, bio je zabio gol, bio je iskljucio Zidana, dobro je igrao. Zidane nije smio se onako ponasat, pogotovo na zadnjoj utakmici, na finalnoj utakmici gdje miljarde ljudi gleda okolo po svijetu..
Da li se jos uvijek spominje Christiano Ronaldo nakon sta je iskljucio Rooneya? Ja mislim da ne. Rooney je odmah postao u ocima engleza a i ostatka svijeta debil, koga briga za C. Ronalda. Kad je u pitanju Zizu, svi gledaju tog Materazzija..

Jebiga Z. sam si sjebao svoj trenutak, ako si vec isao lupit gada i odjebat sve, sta ga nisi lupio posteno nego glavom :eh: ...
Post #1092 · Jul 10, 2006, 9:22 AM
Ovo mu je bio najjadniji način za oprostit se i nikako ga ne opravdavam. Igrač s njegovim iskustvom morao je pametnije reagirat

Ma budala, kad se već i?a tući triba ga je potegniti ?akon u glavu i nokautirati ga, pa ga onda jo? malo na podu
tući ?akon u drob dok sudac ne dotrči :m4t3:
Post #1093 · Jul 10, 2006, 9:56 AM
Trebao ga je pozvat lijepo na palentu i mlijeko i to fino raspravit kao ?to mi Hrvati radimo
Post #1095 · Jul 10, 2006, 11:10 AM
u italiji je bilo ludiloooooo!!!

kazu da je materazzi rekao zidanu: "terrorista!"; to kazu englezi... talijani jos istrazuju...
Post #1096 · Jul 10, 2006, 11:55 AM
DarBozji wrote:
u italiji je bilo ludiloooooo!!!

kazu da je materazzi rekao zidanu: "terrorista!"; to kazu englezi... talijani jos istrazuju...

Ma tko zna sta mu je sve opsovao, nikad nisam vidio Zidana da je niti faul teski napravio, nebi ovo iz cista mira sigurno...

tog Materazzija treba isprebijat!!!
Post #1097 · Jul 10, 2006, 3:05 PM
onda, crystal, ne pratis bas zidana. zidane je poznat po tome da tu i tamo mazne nekoga glavom i zaradi crveni.
Post #1098 · Jul 10, 2006, 3:11 PM
osim toga, neovisno o tome koliko ga je isprovocirao zidane je zasrao motku! kada je totti pljunuo poulsena svi su pizdili po tottiju a poulsen ga je cijelu tekmu provocirao i fizicki i verbalno. zidana treba isprebijati jer je ostavio momcad na cijedilu zbog svog temperamenta.
Post #1099 · Jul 10, 2006, 3:20 PM
Zidan je najveca legenda u povijesti nogometa. Covjek ima dostojanstva, i sigurno je Materazzi zaslusio sta je dobio. Jebi ga, talijani su cigani i kad igras s njima treba to imat u obziru i stisnut zube i istrpit sva njihova sranja, ali svi znamo kako ponekad rijec moze bolit vise od udarca, tako da se ne slazem sa Herrijem da ako bi mi Materazzi opsovo mrtvu mater na utakmici, pa cak i da se radi o svjetskom prvenstvu, ja bi ga ubio od batina. Neki stvari su presvete, ali to je ocigledno kako kome. A i to sto mu je napravio nije nista starsno, udarci glovom u prsa su skoro pa normalnost kad se dvojica malo zakace. Ovo je vise Materazzi izglumio, cak bi rekao da je to i htio posto kad je ovaj sa mrakom na ocima poso prema njemu ovaj se pravio blesav koda mu nije nista reko, cak se priblizavo Zidanu gledajuci u stranu. Sto se tice pumpanja medija, nikako se ne slazem jer je bas Zidane pravio budale od talijana na utakmici, uvalio im je par fori koji ovi ne mogu ni na Play Sationu izvest tako da mediji tu nisu imali sta pumpat.

Pa zamisli kakava retardirana seljacka primitivna debilcina ti moras bit da jednom igracu koji je obiljezio 20 godina nogometa, koji ti treba biti uzor i zbog kojeg ti treba biti cast da igras protiv njega, da mu kazes da je terorist. Isto koda ja sad igram protiv Ronaldinha i najedanput pocnem skakutat oko njega i glumit majmuna i vikat mu U hu hu hu hu. Da, full bi ispo legenda zbog toga. I onda mene Rolandihno ruzno pogelda i opali mi cepu da se smirim i zbog toga dobije crveni. Ja mislim da ako se ikako bude moglo ustanovit sta je Materazzi njemu rekao, da bi se finale trebalo ako ne ponovit ili dati francuzima, onda barem poni?tit talijanima i svim njihovim ciganima, glumcima, itd... Isto kao i Juventusu.
Post #1100 · Jul 10, 2006, 3:24 PM
Egon wrote:
Zidan je najveca legenda u povijesti nogometa. Covjek ima dostojanstva, i sigurno je Materazzi zaslusio sta je dobio. Jebi ga, talijani su cigani i kad igras s njima treba to imat u obziru i stisnut zube i istrpit sva njihova sranja, ali svi znamo kako ponekad rijec moze bolit vise od udarca, tako da se ne slazem sa Herrijem da ako bi mi Materazzi opsovo mrtvu mater na utakmici, pa cak i da se radi o svjetskom prvenstvu, ja bi ga ubio od batina. Neki stvari su presvete, ali to je ocigledno kako kome. A i to sto mu je napravio nije nista starsno, udarci glovom u prsa su skoro pa normalnost kad se dvojica malo zakace. Ovo je vise Materazzi izglumio, cak bi rekao da je to i htio posto kad je ovaj sa mrakom na ocima poso prema njemu ovaj se pravio blesav koda mu nije nista reko, cak se priblizavo Zidanu gledajuci u stranu. Sto se tice pumpanja medija, nikako se ne slazem jer je bas Zidane pravio budale od talijana na utakmici, uvalio im je par fori koji ovi ne mogu ni na Play Sationu izvest tako da mediji tu nisu imali sta pumpat.

Pa zamisli kakava retardirana seljacka primitivna debilcina ti moras bit da jednom igracu koji je obiljezio 20 godina nogometa, koji ti treba biti uzor i zbog kojeg ti treba biti cast da igras protiv njega, da mu kazes da je terorist. Isto koda ja sad igram protiv Ronaldinha i najedanput pocnem skakutat oko njega i glumit majmuna i vikat mu U hu hu hu hu. Da, full bi ispo legenda zbog toga. I onda mene Rolandihno ruzno pogelda i opali mi cepu da se smirim i zbog toga dobije crveni. Ja mislim da ako se ikako bude moglo ustanovit sta je Materazzi njemu rekao, da bi se finale trebalo ako ne ponovit ili dati francuzima, onda barem poni?tit talijanima i svim njihovim ciganima, glumcima, itd... Isto kao i Juventusu.

Potpisujem sve i jednu rijec.
Post #1101 · Jul 10, 2006, 4:20 PM
oipoistar wrote:
[quote="Egon"]CUT

Potpisujem sve i jednu rijec.
[/quote]

Takodjer, navodno mediji pisu da mu je rekao da je terorista jer je alzirskog podrijetla!
Post #1102 · Jul 10, 2006, 4:44 PM
Ja mislim da ako se ikako bude moglo ustanovit sta je Materazzi njemu rekao, da bi se finale trebalo ako ne ponovit ili dati francuzima, onda barem poni?tit talijanima i svim njihovim ciganima, glumcima, itd... Isto kao i Juventusu.

Ma daj molim te, pa nismo djeca!
Čekam da se jave Zidane i Materazzi i onda ću dat svoj konačni sud ?to se tiče ovoga incidenta. U svakom slučaju, ne odobravam Zidana kako god okrene?..... napravit ne?to ovakvo, pred miljardu gledatelja, u 110. minutu finala svjetskog prvenstva.... sigurno ne mo?e? biti normalan! ?:eh:
A sjećam se da je i u Juvetu znao nabrat crvenih isto i znao je i pljuvat i vrijeđat. Da je umjesto Zidane-a Materazzija maznuo npr. Abidal svi bi rekli da je Abidal kreten... ovako svi brane Zidane-a samo zbog imena.... potez mu je kretenski i osramotio se kako god okrene? i tu nema dileme. ?
Za Materazzija svi znaju da igra prljavo a u italiji su ga zvali čak i "Ubojica" zbog grube igre..... a Zidane je naravno fini gospodin kojeg se nesmije vrijeđat i koji ko neki bosanac ili Rambo odmah udara glavom.... nogomet nije kafana i birtija gdje se odmah pote?e ?aka, glava, boca, noga čim te netko ru?no pogleda i nazove pederom. On je kao kapetan nacionalne vrste morao pametnije postupit. Mogao je on nazvat Materazzija digićem, fa?istom, kretenom....ali nije, jer je budala

Zamisli ovo, Ka?e Sanader da su riječani komunisti i dođe Vojko i opali ga glavom... jebiga, nije mogao vi?e izdr?at.... ?:lol:

Ja bi zlatnu loptu dao Cannavaru.
Post #1103 · Jul 10, 2006, 5:09 PM
Herri wrote:
Ja mislim da ako se ikako bude moglo ustanovit sta je Materazzi njemu rekao, da bi se finale trebalo ako ne ponovit ili dati francuzima, onda barem poni?tit talijanima i svim njihovim ciganima, glumcima, itd... Isto kao i Juventusu.

Ma daj molim te, pa nismo djeca!
Čekam da se jave Zidane i Materazzi i onda ću dat svoj konačni sud ?to se tiče ovoga incidenta. U svakom slučaju, ne odobravam Zidana kako god okrene?..... napravit ne?to ovakvo, pred miljardu gledatelja, u 110. minutu finala svjetskog prvenstva.... sigurno ne mo?e? biti normalan! ?:eh:
A sjećam se da je i u Juvetu znao nabrat crvenih isto i znao je i pljuvat i vrijeđat. Da je umjesto Zidane-a Materazzija maznuo npr. Abidal svi bi rekli da je Abidal kreten... ovako svi brane Zidane-a samo zbog imena.... potez mu je kretenski i osramotio se kako god okrene? i tu nema dileme. ?
Za Materazzija svi znaju da igra prljavo a u italiji su ga zvali čak i "Ubojica" zbog grube igre..... a Zidane je naravno fini gospodin kojeg se nesmije vrijeđat i koji ko neki bosanac ili Rambo odmah udara glavom.... nogomet nije kafana i birtija gdje se odmah pote?e ?aka, glava, boca, noga čim te netko ru?no pogleda i nazove pederom. On je kao kapetan nacionalne vrste morao pametnije postupit. Mogao je on nazvat Materazzija digićem, fa?istom, kretenom....ali nije, jer je budala

Zamisli ovo, Ka?e Sanader da su riječani komunisti i dođe Vojko i opali ga glavom... jebiga, nije mogao vi?e izdr?at.... ?:lol:

Potpisujem sve i jednu rijec :D
Post #1104 · Jul 10, 2006, 7:12 PM
imam dojam da je primitivizam rasirena pojava u hrvatskoj. to je zalosno. kako fizicki napad moze biti opravdan?
zanimljivo je kako kada italija ostvaruje rezultate onda svi prde kako to nije pravedno, kako nemaju blage igrati nogoemt, kako su cigani, kako su dubra, itd...
a sta je sa njemackom? cak im niti sudenje nije bilo dovoljno protiv italije. niti jedno sp sto su dobili nisu zasluzili. sto je sa englezima? jedino sp koje su dobili je bilo ono kod kuce sa onim sumnjivim golom. sta je sa francuzima? nisu nista napravili ikada osim 98 i eto ove godine i to sasvim slucajno: plasirali su se iza SVICARSKE!!!!!!!
prema ovome jedino argentina i brazil zasluzuju biti svjetski prvaci jer igraju napadacki... kakve pizdarije...
italija je uvijek igrala obrambeni nogomet i u tome su najbolji na svijetu, uvijek bili. ove je godine prevagnuo obrambeni nogomet. italija je jedina momcad koja nije NIKADA pogrijesila... pobijedila je raprezentacija koja je najmanje grijesila. pa, kada bi svi igrali jednak nogomet taj bi sport bio uzasno dosadan...
Post #1105 · Jul 10, 2006, 7:13 PM · edited Jul 10, 2006, 7:15 PM
@ DB, Egon, Herri

Dobro zapazanje, nesto slicno sam i ja htio dodat poslije onog mog postaali ste me preduhtrili..
Nogomet je meni prvenstveno zabava i prilika za prijateljsko nadmetanje i dokazivanje, te umjetnost kontrole lopte. Nikako pozivanje na tuci i radnja iste. Na bisu su me sto puta krsili, slucajno ili namjerno, ja bi padao znao bi se i teze ozlijedit, bilo bi par puta "ruznih rijeci" ali ja bih sve to sportski podnio. Evo primjerice kad je "suker" razbio usta mom bratu i kad sam vidio krv, dosao mi je bloodlust kao svaki put kad vidim nekog bliznjeg ili dragog sebi da je ozlijedjen. Ali nekako sam se suzdrzao, jer prisvemu nije bilo namjerno i igrao se nogomet. Druga stvar da je bilo negdje drugdje i drugi uvjeti :lol:

Sjecam se, bio sam mulac. Mi ekipa iz Cambierieve (stara ekipa) smo otisli igrat nogomet protiv Paje Sirole + Luki na igralistu Ine, u jednom trenutku sam malo poludio jer me neki klinac non-stop provocirao i krsio s ledja, ja sam izdrzao sve dok nisam vidio da sam sjebao koljena (tada je bio sljunak i pjesak) pa sam uvalio kinesku tom liku. To je prvi i jedini puta kad sam nesportski startao na nekog :D

Sta je bilo dalje ostavit cu vama na masti :cool:
Post #1106 · Jul 10, 2006, 7:14 PM
herri, strava je primjer as sanaderom i vojkom!!!!! :thumbsup: :thumbsup: :clap: :clap:
Post #1107 · Jul 10, 2006, 7:23 PM
Ja mrzim italiju ali bar mi taj prodi malo nade uljeva da ce se opet uozbiljiti.
Post #1110 · Jul 10, 2006, 8:08 PM
vjerovatno vrlo malo znas o talijanskoj politici...

Sign in to reply

Replies are available for existing members only! For now 😅

Sign in