COMMENTS: - Cool sounds, Yambo ! - Keep up the good work.I hope that Snakey 2 is going to be as good as Snakey... - I play Raklem,it is supercool but there are not many people that play it so the World Scores are LOW and not filled. So you need popularity ?! I'll do my best ! Dino - i dunno what yambo is, it confused me. halforc@swbell.net - Is there any way of playing in a bigger screen? Good game, btw. - Generation Stars: Yes - In Raklem 2 ! Maybe in first Raklem too. - Raklem..!!! uff !!! very very good game - Great games... - It's COOL! - Please make raklem a little mroe easier to handle - Rklem sucks ass!!!!! - A isusa ti boga a daj napravite nesto vise, a nemojte visit po Voyageru - I want raklem two - Raklem je SPICA!!!!!!!!!!! - Raklem Rulz ! Speed up Raklem 2 ! Btw what does "raklem" mean ? - Raklem 2 has gotta rule... if raklem did - Raklem is awesome I can't wait for the second one - DUH SO COOL DUH - Raklem zwei, we want Raklem II !! - Snakey 2 now !!! - i so wanna get RAKLEM 2 IT MUST ROCK - pick its good game and easy
Nije li ocito koliko su ljudi zaludjeni za Raklem?
Pazite DEADLINES: Snakey 2 -994 days Starship War -1024 days True Spirits -932 days
Post #5 · Sep 5, 2005, 12:45 PM
Jao... Ja sam inace emocionalan i nostalgican covjek...ali ovo je bilo previse za moju dusu. Citajuci ove tekstove dobio sam nitra do vrha.
P.S. Nadam se da je moguce iz Zolinog posta iz 2003 godine da iscitati razlog zasto on vise nije mogao biti aktivni clan GS-a. Nije to nista osobno, vec logicno.
Post #6 · Sep 5, 2005, 1:00 PM
Kao i svaka prava i ugledna firma, oduvijek smo malo kasnili s rokovima... Some things will never change
Post #7 · Sep 5, 2005, 3:58 PM
But some things do ??
Post #8 · Sep 5, 2005, 5:07 PM
Dule wrote:
to nista osobno, vec logicno.
To sam i ja govorio, nazalost tako je moralo biti i opet se ista prica vrti u krug.
Dule wrote:
Citajuci ove tekstove dobio sam nitra do vrha.
Uuuu da vidis mene, gledam ti ja screenshot StarShipWar-a starog i ono, buljim i buljim ... a da ja to napravim na brzinu .. mapa ce se loadirati tako i tako, letjelica onako, SHIFT+LEFT kao side thrusters... u zaletu da se prevrne na tlu.. wuhhaa vec sam cijelu igru isprogramirao u glavi
That's waht I have to say about Nitro aka working boost.
Sign in to reply
Replies are available for existing members only! For now 😅