Post #52
· Oct 30, 2005, 8:08 PM
Bio je bug na "E" bonusu, krivo je pucao metke, fix: (.exe setup je vec popravljen)
http://generationstars.com/files/temp/RetroQ_Fix.zip [50 KB]
Svidjaju mi se ideje ali morate racunati na to da ovo nije projekt na kojem bi trebao raditi, ovo je nesto spontano tako da pola toga nece moci sto trazi od mene puno vremena.
Ono sto prihvacam jer stvarno mogu nabrzinu je:
- vise zvukova, il bar promijenit ovaj kad si pogoden da se osjeti razlika
- nabacit par frameova na facama jer je ovako preukoceno
- bonus gdje meci dolete sa svih strana ekrana, dobro za tebe
>
Istina prsti malo bole poslije ali sta ces dobro je za cirkulacijuZato cu cesce igrat ovu igru, jer bas neki dan mi bilo hladno i ukoceni prsti od programiranja, poslje ige mi je vruce i prsti fleksibilni

>
vise zvukova by nixA koliko, znam samo taj jedan Punk da kad playera pogode, sta drugo mogu ubacit
@Nikola
I nix, ajd nacrtaj sto god zelis, sto vise frejmova (u loop) to bolje, sve sto napravis cu ubacit

meni je to minut posla.
>
Predlazem da u nekom helpu ili gdje god, da pise sto koje slovo znaci u igri by DuleAhaa da, bonusi, imam ih u .txt fajlu tj u readme.txt i biti ce u descriptionu na stranici, to cu ja dodatno opisat i ubacit.
>
Sto se tice description-a, mogu ja slozit by Dulethumbsup
>
Sto se tice prijava igre na portale, ja mogu sredit da se pojavi na ovim ex-yu ---- To cu naravno napraviti kada zakljucimo da je igra "realesed".thumbsup > tek kad objavimo description cemo baciti news na nas site, na tigsource.com, na newsletter i ti na exyu

@Dule & Zola
Ja dosao do 11.

tesko tesko!