Competition: Remakes 2005

Replies: 106 Views: 23,592 Started: Oct 14, 2005, 6:19 AM Page 2 of 4
Post #31 · Oct 28, 2005, 11:55 AM
Bo...nemam pojma. Meni jednostavno nije nesto posebno....sta da radim sad? :-?
Post #32 · Oct 28, 2005, 2:57 PM
Reci mi sta da napravim da bude posebno pa STFU :middle:.
Post #33 · Oct 28, 2005, 3:49 PM
Nemam pojma...cijela kompletna igra doesn't do it for me. Ni ideja ni nacin igranja...nemam pojma. Edi je rekao da napisem nesto, pa evo...the game mi se jednostavno ne svidja..ni je moj tip...kako da kazem? Aha...sorry Nix, nisam mislio na sliku, nego na igru...
Post #34 · Oct 28, 2005, 4:19 PM
meni je igra super :clap:. moras imat super reflekse da pucas na sve neprijatelje na sve cetiri strane.
slicno podsjeca me na ovo, sjecam se bilo je prije masu takvih aparata prije. btw, koliko sam ja skuzio moras lupit istu boju da bi pogodio failing brick (ima 9 boja, 2 zute, 2 plave, 2 bijele, 2 zelene i 1 crvena). Japanci su ludi za takvim igrama gdje koristis mozak i reflekse.
Post #35 · Oct 28, 2005, 6:04 PM
Ovo je bolesno, podsjeca me na StepMania igru gdje treba lupiti strelice na tastaturi kako ti dolaze dok ide zika (strelice dolaze u stilu glazbe), jebeno za reflekse.. totalna spaljetka za mozak - bez koncentracije nema ni igre :) strava!
Post #36 · Oct 28, 2005, 6:20 PM
Mogo bi napravit da se projektili odbijaju od rubova.
Post #37 · Oct 28, 2005, 8:11 PM
@ Nikola

Mislim da ne bilo dobro, jer bi se onda brzo na kupilo projektila na ekranu, osim ako bi imali svoj lifetime (projektili). Ali svejedno, smatram da u ovoj maloj igri ne bi trebalo biti, osim mozda kao bonus igracu. Kad se sve uzme u obzir igra nije long term, a i ovako je lagana, stim bi bila jos laksa jer ti projektili bi uvijek pogadjali mete a ti bi trebao samo stajat na sredini ekrana i pucat na 4 strane i izbjegavat protivnicke projektile. Nope, ne bi bilo dobro.
Post #38 · Oct 28, 2005, 8:15 PM
Pa normalno da imaju lifetime. Bilo bi lakse, al onda napravis da odbijeni projektil nanosi manju stetu. Ma sta ja znam, baljezgam bezveze.
Post #39 · Oct 29, 2005, 6:18 AM · edited Oct 29, 2005, 6:22 AM
Evo igra je gotova, nadam se da ce vam se svidjeti.
Igra ima dva moda, jedan je onaj klasican gdje je sve vise i vise protivnika; a drugi mode je na levele - svaki level je tezi u nekim stvarima pa zna biti zanimljivo. Htio sam to napraviti bas zato sto jos nikad nisam radio nista na levele.

Igra je skroz gotova ali ju svejedno jos nisam objavio na sajtu jer cekam vasu provjeru - za svaki slucaj da je sve ok, mislim da igra nema jedan jedini bug ali svejedno... [EDIT - ups, ostavio sam debuging stuff, njihova energija i fps na vrhu]

Vise o igri: http://www.generationstars.com/index2.php?game=31

Za ljencine: http://generationstars.com/retroq.exe [3.58 MB]

Linked image Linked image Linked image

I usput, placam kavu onome tko napise dobar description! (ozbiljno!)

Neka me kvouta onaj koji pise poslje sljedeceg ;)
Post #40 · Oct 29, 2005, 6:22 AM
Izgleda bolje, to je sigurno. Probat cu cim dodem doma i ja ne pijem kavu. ;). Al dobro, tesko da cu ja napisat description.
Post #41 · Oct 29, 2005, 11:10 PM
Vidim nikog ne zanima :( ($ego = $ego - 1)

A ni besplatnu kavu isto :coffie:
Post #42 · Oct 29, 2005, 11:26 PM
evo moram priznati da mi se uvodna slika (Geration stars) i main menu jako svidaju. bas su jebeni. igra so - so ! :D :eh:
Post #43 · Oct 29, 2005, 11:43 PM
Menu je super jedino one streice mi malo smetaju previse ih je i hipnotiziraju kad se vrte onako :)
A igra je simpa mada nakon nekog vremena dosadi tj. otpadnu prsti :D
Post #44 · Oct 30, 2005, 1:17 AM
Pa tako recite "igra je sranje" a ne sutit :D

Ne igraju vam se leveli a..a ha
Post #45 · Oct 30, 2005, 1:20 AM
Igra je dobra dok je ne startas :lol: :lol: :lol: Wizz je dobro rekao, odnosno slazem se sa njegovom konstatacijom.

P.S.
Joj sto volim koristit ove mutave rijeci ala konstatacija....
Post #46 · Oct 30, 2005, 1:22 AM
Znaci nitko nece kavu :(
Post #47 · Oct 30, 2005, 1:51 AM
Znaci nitko nece kavu

Nisi platija (od prije)

- kavu :m4t3:
- rakiju :m4t3:
- pivo :m4t3:
- bačvu (dalmacijavino) :m4t3:

Zato ni?ta ne pi?em :middle:
Post #48 · Oct 30, 2005, 5:57 AM
Ma platio sam bačvu (dalmacijavino)!

UPDATE:
Dosta toga sam promjenio, od grafike do igrivosti.

http://generationstars.com/retroq.exe [3.58 MB]

Ajde tko napise description kakav valja za igru ima placenu cugu od mene (do 10kn!)
I tko predje 18 levela takodjer ?:twisted:

--EDIT--
Slabi ste mi vi beta testeri, ni za nagradu...fuf :snooty:
Post #49 · Oct 30, 2005, 4:43 PM
Puno je bolje, menu mi se bas svida.
Mogo bi napravit sljedece:
-vise zvukova, il bar promijenit ovaj kad si pogoden da se osjeti razlika dal si pogoden il si nekog pogodio. Brzo dosade i pocnu ic na zivce.
-nabacit par frameova na facama jer je ovako preukoceno (mogu ti to ja napravit)
-dodat neke efekte, sta ja znam, ko eksplozije il dim
-da gubis energiju kad taknes neprijatelje

Za description ne racunaj na mene, nemam pojma sta bi napiso :middle:.
Post #50 · Oct 30, 2005, 7:14 PM
Igra je mrvicu bolja :)
I dosta teska, ono ubijes par njih na survival bez beda a poslije :lol: nema sanse za prezivit. to mi se bas svidja. Revival mode je fora ja sam stao na 8, znam da mogu bolje (to je ono sto ljude tjera da igraju dalje, "uff skoro, drugi put ce bit bolje")
Istina prsti malo bole poslije ali sta ces dobro je za cirkulaciju :)
A sad featursi: svidjaju mi se, pogotovo oni E, kao neki mitric, G, slo-mo meci i naravno X :) ful te spasi koji put. Pogotovo mi se svidja sto mozes se spasit - pucajuci i dobit nazat zdravlje nakon sto ubis protivnika dok potpuno ne nestanes ! to je to. Die Hard. to mi ful zna falit kod nekih malih arkadica.. Recimo Super Mario. Kakav je on heroj koji krepa nakon 1 ili 2 shuta. Kad bi svi heroji bili takvi ni nebi bili heroji. Nego da ne skrenem previse u off topic, mislim da je igra zabavna i dobra protiv frustracije. Vjerujem da igra ako se malo doradi moze se dopast svima.

Slazem se s Nikolom da bi mozda bilo dobro cuti vise zvukova te vise frameova da kocke promjene izgled (npr. kad su pogodjene da naprave grimasu, kad pucaju (nemoraju sad mjenjat konstantno nego samo dok traje preriod pucanja + rnd time) i kad umiru tj. nestaju).
Neke vizualne efekte bi bilo dobro vidjet, ali nisu nuzni. Smatram da gubljenjem energije kad taknes neprijatelje nije prikladno jer nisu od kiseline da ti se to dogadja. Jos bi dodao krv leti prilikom pogotka u ovom slucaju kockice.
Jos za zaboravio komentirat menu koji je simpa (pohvalu Nikoli za crtez i Ediju za fiziku strelica i meni za font :)) Stavi je na game Hippo pa da vidimo rezultate i komentare drugih ljudi. Tako ces najbolje dobit discription.
Post #51 · Oct 30, 2005, 8:02 PM
Slazem se za zvukove i pokazivanje emocija tih "faca". Predlazem da u nekom helpu ili gdje god, da pise sto koje slovo znaci u igri (ako vec ima sorry, nisam zamjetio).

Sto se tice description-a, mogu ja slozit, ali nemojte ocekivati previse. I ne trebas platit kavu (I'm not doing it for the coffee).
Sto se tice prijava igre na portale, ja mogu sredit da se pojavi na ovim ex-yu, dakle onim koje donose najvise prometa. To cu naravno napraviti kada zakljucimo da je igra "realesed".

@Zola
Ja sam isto zapeo na 8 levelu :lol: :lol:

Igra mi se nekako cini igrivijom nakon sto se natjeras da odigras nekoliko pocetnih partija. Nesto full cudno. BTW inace ne bih downlaodirao ovu igru da negdje naletim na nju...no offense.
Post #52 · Oct 30, 2005, 8:08 PM
Bio je bug na "E" bonusu, krivo je pucao metke, fix: (.exe setup je vec popravljen)
http://generationstars.com/files/temp/RetroQ_Fix.zip [50 KB]

Svidjaju mi se ideje ali morate racunati na to da ovo nije projekt na kojem bi trebao raditi, ovo je nesto spontano tako da pola toga nece moci sto trazi od mene puno vremena.

Ono sto prihvacam jer stvarno mogu nabrzinu je:
- vise zvukova, il bar promijenit ovaj kad si pogoden da se osjeti razlika
- nabacit par frameova na facama jer je ovako preukoceno
- bonus gdje meci dolete sa svih strana ekrana, dobro za tebe

> Istina prsti malo bole poslije ali sta ces dobro je za cirkulaciju
Zato cu cesce igrat ovu igru, jer bas neki dan mi bilo hladno i ukoceni prsti od programiranja, poslje ige mi je vruce i prsti fleksibilni :cool:

> vise zvukova by nix
A koliko, znam samo taj jedan Punk da kad playera pogode, sta drugo mogu ubacit

@Nikola
I nix, ajd nacrtaj sto god zelis, sto vise frejmova (u loop) to bolje, sve sto napravis cu ubacit :) meni je to minut posla.

> Predlazem da u nekom helpu ili gdje god, da pise sto koje slovo znaci u igri by Dule
Ahaa da, bonusi, imam ih u .txt fajlu tj u readme.txt i biti ce u descriptionu na stranici, to cu ja dodatno opisat i ubacit.

> Sto se tice description-a, mogu ja slozit by Dule
thumbsup

> Sto se tice prijava igre na portale, ja mogu sredit da se pojavi na ovim ex-yu ---- To cu naravno napraviti kada zakljucimo da je igra "realesed".
thumbsup > tek kad objavimo description cemo baciti news na nas site, na tigsource.com, na newsletter i ti na exyu ;)

@Dule & Zola
Ja dosao do 11. :twisted: tesko tesko!
Post #53 · Oct 30, 2005, 8:53 PM
Naravno da sam ja odmah morao dogurat do 12 levela...otpali mi prsti...brija na Digitally imported thank you very much :D :lol: :lol:

BTW
A pauza covjece?
Post #54 · Oct 30, 2005, 10:08 PM
Linked image
Post #55 · Oct 30, 2005, 10:23 PM
:clap: :clap: :clap:
Post #56 · Oct 31, 2005, 12:22 AM
Ma da zola, a koja verzija? jer starija bez beda mozes i do 30 ok malo teze ali moguce... jebote 18, ma nemoguce, ajd samo slikaj 18. level ;) (sad zvucim ko banka osiguranja - sve moguce provjere :D)

@Dule
Da hebote pauza, mozda mozda ;)
Post #57 · Oct 31, 2005, 7:14 AM
Neznam dal postoji, al trebao bi postojat windowed mod ako ces to igrat na poslu pa da ti bude lakse izac. ;)
Post #58 · Oct 31, 2005, 11:38 AM
:lol: :lol: 20 lvl

Dosao sam na forum malo ruku odmorit...
Post #59 · Oct 31, 2005, 11:43 AM
Mislim da sam ja doso do 6. :-? . Neidem dalje jer je sedam broj sotone.
Post #60 · Oct 31, 2005, 6:09 PM
Ma peace of cake....26 LvL :clap: :clap:

Sign in to reply

Replies are available for existing members only! For now 😅

Sign in