Game Wars: Snakey vs. Caveship - Caveship WON

Replies: 10 Views: 2,218 Started: Oct 14, 2005, 8:32 AM
Game Wars: Snakey vs. Caveship - Caveship WON · Oct 14, 2005, 8:32 AM · edited Oct 17, 2005, 10:10 AM
Ovo je nova igra koju sam (cak) sam smislio :)
Anketa traje 5 dana, svakih 5 dana nova bitka.. nakon cca. 16 bitki najbolji se bore protiv najbolji i tako sve do finala :D stravic

Snakey vs. Caveship till 19th
Tezak izbor, i snakey i caveship imaju dobru igrivost.
Caveship ima bolju grafiku, dali je to dovoljan razlog da Caveship pobjedi u ovoj bitki?

Komentirajte barem nesto kratko zasto vam je bolje ono sto ste izglasali u anketi!
Post #2 · Oct 14, 2005, 8:33 AM
Ja glasam za snakey iskljucivo zato sto mi je on ko neki simbol GS-a, ono, od njega je skoro sve pocelo. Igrao sam ga neprestano vise od godinu dana that's for shure!

Caveship ima ful dobru igrivost, zaraznu... ali hebiga, da je druga igra u pitanju glasao bih sigurno za caveship!
Post #3 · Oct 14, 2005, 8:43 AM
Snakey... je zmija. Zato moj glas ide CaveShipu, igri tehnicki naprednijoj u svakom pogledu, sa originalnom, zaraznom igrivoscu i mnostvom zanimljivih mapa. Igra je izazov! :clap:
Post #4 · Oct 14, 2005, 8:55 AM · edited Oct 14, 2005, 2:17 PM
A gdje bas njih dvoje stavio ?:cry: Trebao si ono...napravit po broju downloada pa onda usporedba. Npr...Usporedba Find 5 i GSI da bude polufinale i taj djir.

Ovo mi je bila full teska odluka. Na kraju sam stavio Snakey-a samo zato sto sam ga duze igrao, i zato sto je tu bila u pitanju ljubav na prvi pogled. Snakey ima posebno mjesto u mom srcu, i subjektivnost je prevagnula. Unatoc svemu Caveship posjeduje vecu kvalitetu, grafiku, nekima i igrivost, ali eto, kazem jos jednom, subjektivnost je kod mene odlucila. Uh...Bogami nije ovo lako koliko mi se cinilo kad sam kliknuo na ?topic...

EDIT
I da...BTW zna se tko je bio najbolji u Snakey-u odnosno ciji su bili najnaj rekordi :lol: :lol:
Post #5 · Oct 14, 2005, 12:59 PM
Caveship
ATRIBUTE
- igrivost
- grafika
- fizika
- custom maps
- online scores *(ne znam da li smo to mozda makli)

Snakey
ATRIBUTE

- igrivost
- drukciji tip igranja od slicnih snake klonova

Snakey mi vise simbolizira prve Nokia mobitele nego GS no nema veze...bolji je nas Snake nego njihov.

Moj glas je CaveShip...
Post #6 · Oct 14, 2005, 1:22 PM
Hmm, premda je Snakey mozda popularan bio u svoje vrijeme, nazalost je cinjenica da neke mega hit igre gube svoj standing position s dolaskom bolje i lijepse igre.. Ne volim bas glasat protiv privijenca GS-a, jer jako se sjecam onih dana kad bi mi bilo u kuci oko 3 - 5 ljudi (rodjendan ili neki drugi razlog zasto bi bili kod mene), a dva kompa: moze se spilat nesto hotseat - HoMM 3 ili nesto slicno ali mi smo spilali bas Snakey na oba kompa... Waaaaah, je li mogu vratit VOTE nazad ???
?Ali ne mogu preko trenda, preko slicne igrivosti, bolje grafike, mogucnosti dodavljanja svojih mapa (+kreativnost, +domisljatost za jos bolje i teze mape) i preko fizike koju snake nema, te sam glasao za CaveShip
?
Post #7 · Oct 14, 2005, 5:11 PM
Sla?em se sa Dinoxom Caveship :thumbsup:
Post #8 · Oct 15, 2005, 3:01 PM
CaveShip je zabavniji (skuza na delayu ;) ).
Ionako nikad nisam volio kačku.
Post #9 · Oct 15, 2005, 3:05 PM
Firedule wrote:
A gdje bas njih dvoje stavio ?:cry:

Evi ti ga na sad Edi :cry: :cry:

P.S.
:lol: :lol: :lol: :lol: Vise srece drugi put..sta si trazio to si dobio. E vidis ovo isto bi mogao i u quotes stavit...
Post #10 · Oct 17, 2005, 10:10 AM
A hebiga :( ali strava :)

Znam znam, trebali smo izvlacit parove kao u futbalu...

Znaci CAVESHIP pobjednik :| :D
Post #11 · Oct 17, 2005, 3:47 PM
:clap: :clap: :clap:

Sign in to reply

Replies are available for existing members only! For now 😅

Sign in