Helloz from Dubrovnik......

Replies: 10 Views: 2,380 Started: Oct 14, 2005, 10:51 AM
Helloz from Dubrovnik...... · Oct 14, 2005, 10:51 AM
Eto, zavr?ila i ova turistička sezona, pa sam opet uz comp.
Pozdrav svima iz GS i onima izvan! :)

Eto toliko za prvi post u novoj sezoni surfanja...

P.S.

A, nevidim nigdje niti riječ o CI, ili ste promjenili ime?

C U
Post #2 · Oct 14, 2005, 10:58 AM
Welcome back!!!
CI je odlozen bar ja tako mislim
Post #3 · Oct 14, 2005, 11:02 AM
OOOj!! Vracaju se ptice selice :lol: :lol:
CI je odgodjen, donijeli smo neke prioritete, i imamo dosta posla koji ne ukljucuje programiranje. Evo umjesto CI-a smo se uhvatili nekih drugih igara, nadam se da ce ti se svidjeti!
Post #4 · Oct 14, 2005, 11:59 AM
mislim da ste donjeli dobru odluku ?to se tiče CI !!!
taj ?anr igara je u općem BOOM-u i konkurencija je hebena!
?to se tiče tog drugog projekta, ako sam u pravu to je onaj Grobnik 402, ako se ne varam?

To neću komentirati...... tek je početak.

Po mome, danas je najlak?e biti primjećen radeći na nekoj igri koja podr?ava multiplayer i to "pucačina vulgaris" (sjetite se serious sama koji je iza?ao kada su i najjači igrači izbacivali svoje adute, svi znamo koji su).
Znači, mre?ne pucačine ili jo? bolje "tabačine" tipa tekken i sl. i to da imaju lan podr?ku. E to se danas tra?i!
Recimo ja uopće neigram takve igre ali bi vrlo rado zabacio jednu ?oru protiv nekoga u recimo ... USA, japan i sl. :)

Uh, ?ta napriča sve!
Pozdrav

P.S.
Vidio sam da skupljate donacije! Pa pobogu, koji vam je br. računa!!!???
To morate staviti na svaku stranicu i to BOLD&UNDERLINE!
Post #5 · Oct 14, 2005, 2:25 PM
Link na topic Public Press Reales

Evo tu mozes vidjet, ali javi obavezno prije ako se odlucis na bilo kakvu donaciju! Ako hoces mozes i na mail goran@generationstars.com, ako ti je ovdje neugodno. Ali evo, jos malo nam nedostaje, mislim da cemo se vec nekako snaci.

BTW
Kakva je bila sezona? Dosta te nije bilo! Zola jel to znaci da ce i tvoj brat uskoro doma?
Post #6 · Oct 14, 2005, 3:38 PM
hmm...vjerujem da sam ovo barem 111 puta rekao: 11 mjesec
Post #7 · Oct 14, 2005, 4:34 PM
zola wrote:
hmm...vjerujem da sam ovo barem 111 puta rekao: 11 mjesec

A eto, ja 1 put cujem.
Post #8 · Oct 14, 2005, 6:59 PM
Ja mogu donirati ali samo u kunama! Dakle evo javljam da ću donirati samo mi recite koliko fali!
Pozdrav i eto jo? jednom točno navedite broj računa da lova nebi oti?la kome drugome!?

?to se tiče sezone bila je "ludnica" za nas ?ljakere, tako da sam iscrpljen od kojekakvih specijaliteta, mazarija i strankinja! hehe, pa morao sam se i ja malo počastiti!

Pozdrav!
Post #9 · Oct 14, 2005, 7:06 PM
Pozdrav i tebi. I hvala :D.
Post #10 · Oct 14, 2005, 10:31 PM
phoenix229 wrote:
Ja mogu donirati ali samo u kunama!

Zasto? Pa promenis u Eure i izvrsis uplatu na nas devizni racun. Ili si mislio drukcije? Posalji postom u kuverti? :lol:
Koliko nam fali...za press realese mislim da smo skupili na knap. Sad su porasli apetiti :lol: :lol: nesto smo gledali cine review-a na jednoj drugoj stranici. Vidjet cemo jos malo. Ako si voljan napraviti donaciju...koliko god da posaljes, bit cemo zahvalni sto bi rekli ameri from the bottom of my heart.
phoenix229 wrote:

?to se tiče sezone bila je "ludnica" za nas ?ljakere, tako da sam iscrpljen od kojekakvih specijaliteta, mazarija i strankinja! hehe, pa morao sam se i ja malo počastiti!

Opa miki...! Neka, neka, svi mi to zasluzujemo :thumbsup:
Post #11 · Oct 17, 2005, 10:07 AM
Oooo pozdrav phoenix! :cool:

Veliko Hvala za ponuđenu pomoć!! Sad smo skupili taman za press release ginka ali imamo jos par ideja na pameti, al' o tome poslje.

Vidimo se jos ;)

Sign in to reply

Replies are available for existing members only! For now 😅

Sign in