Replies: 19Views: 3,669Started: Oct 26, 2005, 2:37 AM
GS party u Spiritu !! · Oct 26, 2005, 2:37 AM
Svi ste pozvani
Ovako, situation je slijedeca. Buduci da GS uskoro dobiva svoj prostor (BTW WOW na kvadrat) odlucili smo to malo proslavit. Bit ce prikazivanje filma Bodul 13 (kojeg je izradila udruga Spirit i u sklopu koje cemo imati prostor). I malo ce vrtit svoju mjuzu Lalic aka Dirty Mode, koji je inace vise puta sudjelovao sa svojim radovima u nasim igrama (Gink In Trouble, GS Inspector i Zombie Driver-u koji je jos u izradi). Uglavnom bit ce zabavno.
Cijeli taj happening cemo streamat na MIR (Mreza Internet Radija) a bit ce i automatski refreashane slike iz samog prostora (starog, dakle iz ovoga se selimo u novi). Ako ne mozete sudjelovati u pravom svijetu, sudjelujte u Matrixu na http://www.poriluk.com Nadam se da cemo ja i Edi stici pripremiti kameru da uploada na sajt
Inace, tamo ce biti dobar dio GS tima (barem sa rijeckog podrucja) i ako hocete bit clan GS-a, dodjite sutra platit pivu
Naravno to sve se dogadja danas (srijeda od 20:00 dok nam ne dojadi) @ Spirit u Kresimirovoj, preko puta lokomotive, ex Rikard Bencic tvorica-kompleks...kako ga ja zovem. Upad besplatan...to se valjda podrazumijeva.
Post #2 · Oct 26, 2005, 2:42 AM
VAU, dobro si prezentirao party!
Ajde dodjite i popite s nama, ako vam se ne gleda projekcija filma mozete s nama pricati o poslu (ako budemo u mogucnosti > ). Come and meet us in person ?
[zabranjen ulaz u kravati ili odjelu]
Post #3 · Oct 26, 2005, 7:41 AM
Das is ?ber, ja!
Post #4 · Oct 26, 2005, 4:18 PM
je da ne mogu doc, al da mogu ozbiljno bi popizdija sta to niste javili koji dan ranije
Post #5 · Oct 26, 2005, 4:45 PM
Slusaj, najbolje je kad nesto neplanirano radis u svrhu opustanja i zabave.
Post #6 · Oct 26, 2005, 4:52 PM
Al jos mi nisi reko di cemo se nac, a sad idem u grad :ubicu te: .
Post #7 · Oct 26, 2005, 5:22 PM
Ja sam doslovno pop/izdio, dok sam sredivao prvi komp, skoro je i ovaj se zarazio. Naime, Sophos radi i cak dok je off, srecom onaj Interchecker je sprijecio mene maloumnog da zarazim komp. Na kraju sam filtrirao sam oba dva harda na prvom kompu. Reinsalirao Windowse dva puta i mislim da necu stici objavit moj projekt na forumu. Ispricavam se. Ako nista barem cu napisat samo ime projekta na novi topic i uploadirat sliku onog stola kojeg moram sredit i dvaju stolica.
Moram napomenut da nisam jeo i otusirao se, neznam da li cu stici na vrijeme...
Trebali ste stvarno javiti koji dan prije...ja i Ivana ne mozemo doci jer imamo sutra kolokvij iz matematike i treba se spremati.
Ajde popite koju pivu za nas.
Post #10 · Oct 26, 2005, 7:53 PM
nije bas neki live... svaki minut jedna slika btw upalite svitlo
Post #11 · Oct 26, 2005, 9:07 PM
Pa da smo javili pred mjesec dana, opet imate kolokvij taj dan. A saznali smo u subotu, da cemo to streamet i sve. A u ponedjeljak mi je Pile (osoba skroz desno) da razglasim svugdje. A u utorak sam ja pomislio da bi bilo fora da se par nas iz GS skupi. I tako, ja javio u utorak.
Post #12 · Oct 26, 2005, 9:08 PM
Ja sazno u srijedu.
Post #13 · Oct 26, 2005, 9:26 PM
Zadnji saznao prvi dosao
Bilo je ok, nis posebno jer se nije bas pretjerano pilo - falilo je dobre glazbe. Gledali smo filmek "Bodul 13" koji i nije bas ultra zanimljiv.
Dule je zapeo preko kabela i bez da smo znali audio stream nije radio punih 40min Zola je zapeo preko stolice a ja sam zapeo preko vrecice.
Cya next wednesday
Evo gore imate zadnju slikanu sliku sa video stream-a, znam JB - svjetlo je bilo katastrofa jer se gledao film, a refresh je mogao biti cesci da je bilo nesto zanimljivije za stream.
Post #14 · Oct 26, 2005, 10:41 PM
Osobito je bilo napeto kada filmic nismo mogli playati jer je komp nedavno formatiran i ponovno snimljen. Pa sam ja u rekordnom vremenu morao instalirati neki programcic.
I na kraju instalacije onaj sound critical error-a u Windowsima...onaj zvuk "Shtunk". I samo cujem bagru...buuaa hahahha osjecao sam se ko Bill na prezentaciji sa blue screenom. Inace, ono sto sam radio se prikazivalo na velikom platnu.
Kada sam uspio instalirat sam dobio aplauz Bravo ja!
Post #15 · Oct 27, 2005, 1:11 AM
Strebanje matise je zavrsilo...cak sam nesto i shvatio...! Wish me luck sutra...ma ustvari what will be will be!
Kakav je to party a svi su doma u 00:00?!?!?
Ajde drugi put sredite malo bolji GS PARTY (petak/subota/?nedjelja?) na kojemu se mozemo zadrzati cijelu noc i treba pripremiti neke sitne teme za razgovor uz pivu...! Ljudi su pod utjecajem alkohola kreativni...samo nije zdravo biti jako kreativan svaki dan...!
Post #16 · Oct 27, 2005, 5:52 AM
Al ipak tome teze i najveci geniji .
Post #17 · Oct 27, 2005, 1:15 PM
eh, ja sam najdulje ostao, negdje oko 1 i pol. A sad me ispricajte, idem po cekic i kacavidu i nesto napravit od kompa.
Post #18 · Oct 27, 2005, 2:43 PM
Meni su najbolje bile striptizete i ono kad su bacali pare s krova. Limunzine su me razocarale, mogle su bit u svim nijansama boja .
Post #19 · Oct 27, 2005, 7:18 PM
Jos da vozaci nisu bili nacugani, skoro smo izginuli
Post #20 · Oct 27, 2005, 7:21 PM
Ja sam vozio, zato STFU
Sign in to reply
Replies are available for existing members only! For now 😅