Clu Clu Land (a game from NES)

Replies: 7 Views: 1,848 Started: Nov 2, 2005, 1:49 AM
Clu Clu Land (a game from NES) · Nov 2, 2005, 1:49 AM
Evo Dux, samo za tebe :)

User posted image

DOWNLOAD: (emulator included)
Clu Clu Land (with Emulator).rar [221 KB]

Tipke Emulatora: (poslje loadiranja igre)
A i B tipke kao na JoyStick-u su ovdje "Z" i "X"
Select izmedju opcija u meniju je "C"
Za odabir opcije je "ENTER"

Dule je razmisljao o remake-u ove igre, da bi se prodavalo...
Post #2 · Nov 2, 2005, 2:36 AM
:D :D :D :D :D :D :D :hugegrin: :hugegrin: :hugegrin: :hugegrin: :hugegrin: :hugegrin: :hugegrin: :hugegrin: :hugegrin: :hugegrin: :hugegrin: :hugegrin: :D :D :D :D :D :D :D

Srce mi se topi.... Pazite sta pisete o ovoj igri, da netko nebi izgubio account na forumu... Ovo sam igrao....nisam jos ni znao zbrajat kako treba, a ovo sam igrao. Ova igra je bila medju 16 mojih prvih na prvom disku sto sam imao za NES. Kasnije sam dobio jos 2 diska sa dvije igre. Ali ovo je jedna od prvih igri koje sam ja igrao.

Ova i jos neke su me uvele u svijet igara i siguran sam da su imale velik utjecaj na to gdje sam sada....mogao bih jos satima pricati o vaznosti i utjecaju te i jos par igara. Sjecam ih se kao da sam ih jos jucer igrao. Vjerojatno je vama ovaj tekst blesav, vjerojatno jer me ne razumijete u potpunosti.... Siguran sam da me razumiju oni koji su u slicnoj situaciji i koji su pred masu godina usli u svijet igara na ovaj nacin....kako da vam kazem!!???? Ovo je meni bio pojam kompjuterske igre....na ovaj nacin sam ja to saznao...

Treba mi objektivno misljenje, ali mislim da ova igra ima ogroman potencijal. Igrivost...ostalo se lako dovede u 21 stoljece. Osnovna programiranja...vec iduci mjesec remake ove igre moze biti hit. Ma nemam pojma jos sam pod dojmovima....sjecam se nivoa covjece...ko svoj djep....sati i sati igranja su otisli ovdje....uhhh :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Post #3 · Nov 2, 2005, 5:01 PM
Umm... ne kuzim bas...
Sta je cilj? Ne mogu prec ni prvi level.
I kretanje mi je zbunjujuce, triba se naviknit...
Post #4 · Nov 2, 2005, 9:49 PM
Cilj je pronaci sve zlatne poluge, koje zajedno tvore neki oblik (slon, naocale, srce, podmornica itd). Na jezeve mozes pucat (kada promjene boje u zuto, dakle kada ga pogodis), onda ga odguras do zida.

A sto se tice kretnji moras se naviknut. Ja sam dogurao do 10 LvL-a...I still have it :D :D :D :D
Post #5 · Nov 15, 2005, 2:14 AM
Evo ti ga na :(

CrazyBumpa
User posted image

CrazyBumpa is a strange little platformer by Kochon staring a bouncing yellow ball. The object of each level is two-fold: collect all the green pellets and get to the consequently revealed portal to the next level. This is accomplished by skillfully bouncing your little body on the walls of a single-screen level.

This simple goal can prove to be very challenging even in the early levels. This is partly due to the fact that the levels are simply designed that way. Your little bouncy guy is even equipped with a suicide button should you do something stupid and ruin your chances of completing the level (it happens often enough). These death labyrinths are organized in packs, each of which is quite long. I can?t say exactly how long because I was sent back to the beginning each time I lost all my lives. Yes, this game uses the archaically strict policy under which losing all your ?lives? causes a ?Game Over.?

Aside from that arcade-ish element, the game is also difficult due to its picky controls. I?m having a hard time finding too much fault in this detail, however. CrazyBumpa?s controls are indeed clunky, but they are consistently so. I quickly grew accustomed and accepted it as a justifiable part of the challenge. While unresponsive controls usually cause me to hate a game, in this case I am only making it an issue because I imagine others will not be as forgiving.

This small flaw should definitely not stop you from downloading this freeware title that weighs in at a modest 5.4 mb. That?s right, this is not a demo, the whole game including the hundreds of levels is free. I just realized that I got too wrapped up talking about the gameplay to mention the (nicely done) graphics and audio. I think that?s a good sign. Go download it already!

http://www.kochonet.com/thok/articles.php?lng=en&pg=39
Post #6 · Nov 15, 2005, 12:20 PM
Ne kuzim cemu tuzan smiley?
Post #7 · Nov 15, 2005, 5:27 PM
Nisam procitao cijeli description igre, ali iz prvih par linija kuzim da je ovo ful slicno CLuClu-u, a o remake-u si ti razmisljao kao shareware, da se napravi dok netko drugi to ne ucini.. pa eto, netko ucinio, nije isto ali jako slicno (ili sam skroz fulao, jer igru nisam probao)
Post #8 · Nov 15, 2005, 9:54 PM
Pa ovoga...po screenshotu i po descriptionu mi se ne cini ni priblizno slicno. No offense, al ono...mozda jedino ako se i u ovoj igri traze Clues...osim toga...totalno drukcije igre.

Sign in to reply

Replies are available for existing members only! For now 😅

Sign in