Idea: Game: RPG

Replies: 8 Views: 37 Started: Dec 21, 2005, 9:22 PM
Idea: Game: RPG · Dec 21, 2005, 9:22 PM
Danas sam prico s jednim frendom pa govori da bi trebali napravit neki RPG. Dao je nekoliko ideja, on to zamislja nesto jednostavno ko Diablo, al da bude zajebancija. Tipa: nades oklop i onda lik kaze: "Wow, I've found +2 armor!"
Sustav igranja d20 jer jos kaze da je to besplatan sustav, a popularan je, to svi znamo. I jos kaze da nam moze pisat storyline i dialoge (zna dobro pisat i ima maste, jedan je od boljih DM-a u Rijeci).
Bez brige, nije da se oce ubost u tim il tako nesto. Nego, meni se ta zajebancija cini okej, nema bas puno takvih stvari.
Post #2 · Dec 21, 2005, 10:01 PM
Not bad idea. Sprdnja RPG. Al ok, sve igre na sprdnju se cesto spominju jer se cesto ne rade, za sto sigurno postoji razlog. Izrada RPG-a je dugotrajan posao ako se ne varam...
Post #3 · Dec 21, 2005, 10:39 PM
Ovo je samo idea, nisam mislio da sad idemo ovo radit.
Nije sad da bi to bila skroz bizarna sprdnja sa sta ja znam, medvjedima obucenim u balerine, nego onako u zdravim granicama.
Normalno da je dugotrajan posao, al i gledaj da se vise nije lako jace probit s nekom manjom igricom. Ne kazem sad da bi se s ovom igrom probili. Al nije vrag da nam je u planu radit samo igre ispod 10mb, sta nebi bilo dobro napravit nesto i stavit na cd, a da se ne moramo brinut koje cemo jos igre stavit uz to?
Post #4 · Dec 21, 2005, 10:51 PM
Ova ideja, kao i sve ostale zasluzuje svoje mjesto u ovom topicu. Ali idemo po redu i neka stoji.

Evo ti informacija iz prve ruke, mene osobno.

Stojim u Netcomu. Udju mama i sin. Gledaju igre.
Mama: Sta tako skupo? Cekaj pitat cemo barbu. Cekaju barbu 5 minuta, gledaju izlog.
Barba: Izvolite
Mama: Dali imate neku nogometnu igricu da je jeftinija od 300 kn?
Barba: Nemamo.
Mama: Hvala, dovidjenja.

Hrvati su ludi za nogometom, to im je u krvi odmah iza autiju...osim mozda Edija :lol: :lol: I to bi se garant prodavalo i igralo i lansiralo nas i sve.

Ja nisam protiv ideja. Ali sam protiv krsenja deadline-a i ubacivanja novih projekata na vrat na nos. Da bis mogao hodati prvo treba puzati. Ako ceemo nesto na hrvaskom trzistu, ajmo prvo probat sa malim igrama. Ne da radimo na necemu godinu dana, pa da se ne proda ni 100 primjerka. Strpljenje, strpljenje, rad itd. Odo ja u offtopic.
Post #5 · Dec 21, 2005, 10:56 PM
Nema veze, renameat cemo topic i preselit ga :).
Evo nesto sta mi je prvo upalo u oci:
Ne da radimo na necemu godinu dana, pa da se ne proda ni 100 primjerka.

:D :D :D Gink? Sad ovo nema veze s nicim, nego mi je smijesno.
Skroz si u pravu, trebalo bi nogomet. Nikad se nebi toga sjetio.
Post #6 · Dec 21, 2005, 11:08 PM
Na greskama se uci, jel tako? Nemojmo 2 puta napravit istu. A i mislim da su se stvari puno promjenile u zadnje 2 godine kada je pocela radnja na Ginku, jel tako? Ok, ti ne mozes tome posvjedociti, ali ostali clanovi mogu.

I uostalom, Gink je trebao biti freeware, a ne retail, jel tako Edi?

A nogomet cemo napraviti kad tad :thumbsup:
Post #7 · Dec 22, 2005, 1:03 PM
Svidja mi se ideja o sprd RPG-u, mislim da toga i fali... cili taj fantasy svijet je smrtno ozbiljan... fali nesto tipa Shrek :)
Post #8 · Dec 22, 2005, 2:06 PM
@Igor
DEFINITIVNO

@Dule
Da, trebao je biti freeware :D
Post #9 · Dec 22, 2005, 3:55 PM
Pa da. Neku sprdacinu sta cemo se nasmijat dok radimo, simpaticno je da mogu i djeca igrat, a nije prejednostavno da mogu i stariji. I zlica vegete.

Sign in to reply

Replies are available for existing members only! For now 😅

Sign in