D-GAME

Replies: 5 Views: 36 Started: Jan 4, 2006, 11:35 PM
D-GAME · Jan 4, 2006, 11:35 PM
U kategoriju jednostavnih, malih i zaraznih igara:

User posted image
Post #2 · Jan 5, 2006, 12:32 AM
ja bi volio igrati takvu igru...
ali nema nis pametno na netu...

@Edi
kako se zove ona igra di branis zemlju...sto si ti igrao demo a mani nisi dao da isprobam...?
Post #3 · Jan 5, 2006, 2:42 AM
Simpaticno. Al nisam vidio nis slicno.
Post #4 · Jan 5, 2006, 4:33 PM
hmm, ne bih htio pokopati ideju, ali sta nije logicno da se planeta rotira oko svoje osi prema zapadu (koja je inace 23? ali to nije bitno) pa ces morati postavljati obranu manje vise na sve strane svijeta, vise mjesta za gradit itd.. cine igricu dugotrajnom i fora je da ako meteor ti pada di nemas obrane onda ti je frka i ne unisti ti obranu koje nema ali pobije stanovnistvo koja utjece na izgradnju i td, svega pomalo, mozda cak i sakupljanja prirodnih resorsa na planetu.

A da debris (ostaci) svremenom upadnu u gravitaciju planeta pa da sami malo pomalo padaju u atmosferu, pa ako ih ne pokupis propadnu a ako su veci da cak i ostete planet. Mogao bi koristiti teleporte (kasniji research) da pomazu prikupljati resorse.

Ako sve desava na planetu, bilo bi lijepo da ima ove featurse, da ljudima ne bude dosadno prebrzo. Hocu reci da bi bilo fora vidjet planet u pokretu, onako sporo (zemlja se rotira 464 m/s) pa ti vidi gusta..

Jos imam puno zamisli ali posto je ovo mala igrica ne bih nabrojao, ali ako treba samo reci.
Post #5 · Jan 5, 2006, 7:51 PM
No ofense, ideja za igru mi se sviđa... Ali mislim da (znam da je ovo samo "planning") je vrijeme da se ostavimo ovih "malih i zaraznih igara" i da se uhvatimo "velikih i zaraznih igara" :cool:
(to san zaključia kad zan posjetia CroTeam site) :cry:
Post #6 · Jan 6, 2006, 3:06 PM
Istina mate, ovo sam stavio ovdi jer mi je ideja pala na pamet a ne volim ih bacati. Ako necemo mi barem ce netko napraviti jer cim se sjetimo neceg orginalnog to se negdje u svijetu taman zavrsava - tako to biva kod nas :(

@Zola
Fora ideja za rotaciju planeta, meteori i alieni napadaju inace samo s jedne strane jer je kod igrica bitnija igrivost od reale (osim za RPG) tako da nije vazno kako-zasto... ideja rotacije je fora though. Gravitacije ne jer nije toliko jaka na toj udaljenosti :P

Sign in to reply

Replies are available for existing members only! For now 😅

Sign in