Ne znam koliko je stvarno vazno, ovo se tice svih sudionika nogometne utckmice "Sveta Tri Kralja". Dakle, ukratko, umjesto zajebancije s majicama (crne, bijele, crvene..., mi ove, oni one itd...) odlucili smo da bi bilo najlakse nabavit 10 "markera" (inace izraz oznacava majicu bez rukava, obicno ali ne i nuzno florescentnih boja, koju igraci koriste za vrijeme treninga) i uspjeli smo ih nac u FANSHOPU-LEGEA kod stadiona, i to po vrlo pristupacnoj cijeni (37kn po komadu, to znaci 370kn sve skupa; inace cijene u gradu se vrte i do 100kn po komadu). Nazalost markeri nece biti spremni do subote kao sto smo se nadali, ali svi znamo da ce nam uvijek tu i tamo zatrebati i dobro doci, pa bi bilo lijepo iskoristiti veliko subotnje sakupljanje tako da svi sudionici ponesu sa sobom min. 20kn (nadajuci se da ce se odazvati vise od 15 ljudi, a 18 bi bilo idealno). Bilo je i rijeci o jednoj vrsti popusta za clanove Armade, koji bi se dao isposlovat, ali uspostavilo se da je promijenjena uprava ducana pa onda to vise nije tako sigurno. U svakom slucaju od viska glava ne boli. Ja sam se volontiro za obavljanje posla, skupljanje para i za odgovornost i cuvanje markera, a napominjem da ce pravo na buduce koristenje opreme imati svi koji su sudjelovali u njenoj nabavi, u bilo koje vrijeme. Posto marketi dolaze tek u utorak, ostaje i dalje otvoreno pitanje obiljezja dvaju timova za subotnji spektakl, tako da se ipak treba dogovorit za majice (mozemo koristit ovaj topic za takve daljnje rasprave).

LONG LIVE TE FOOTBALL!!!