VAZNO!!! VAZNO!!! VAZNO!!!
ยท Jan 5, 2006, 7:43 PM
Ne znam koliko je stvarno vazno, ovo se tice svih sudionika nogometne utckmice "Sveta Tri Kralja". Dakle, ukratko, umjesto zajebancije s majicama (crne, bijele, crvene..., mi ove, oni one itd...) odlucili smo da bi bilo najlakse nabavit 10 "markera" (inace izraz oznacava majicu bez rukava, obicno ali ne i nuzno florescentnih boja, koju igraci koriste za vrijeme treninga) i uspjeli smo ih nac u FANSHOPU-LEGEA kod stadiona, i to po vrlo pristupacnoj cijeni (37kn po komadu, to znaci 370kn sve skupa; inace cijene u gradu se vrte i do 100kn po komadu). Nazalost markeri nece biti spremni do subote kao sto smo se nadali, ali svi znamo da ce nam uvijek tu i tamo zatrebati i dobro doci, pa bi bilo lijepo iskoristiti veliko subotnje sakupljanje tako da svi sudionici ponesu sa sobom min. 20kn (nadajuci se da ce se odazvati vise od 15 ljudi, a 18 bi bilo idealno). Bilo je i rijeci o jednoj vrsti popusta za clanove Armade, koji bi se dao isposlovat, ali uspostavilo se da je promijenjena uprava ducana pa onda to vise nije tako sigurno. U svakom slucaju od viska glava ne boli. Ja sam se volontiro za obavljanje posla, skupljanje para i za odgovornost i cuvanje markera, a napominjem da ce pravo na buduce koristenje opreme imati svi koji su sudjelovali u njenoj nabavi, u bilo koje vrijeme. Posto marketi dolaze tek u utorak, ostaje i dalje otvoreno pitanje obiljezja dvaju timova za subotnji spektakl, tako da se ipak treba dogovorit za majice (mozemo koristit ovaj topic za takve daljnje rasprave).
LONG LIVE TE FOOTBALL!!!
LONG LIVE TE FOOTBALL!!!