Replies: 9Views: 4,169Started: Jan 5, 2006, 7:51 PM
VAZNO!!! VAZNO!!! VAZNO!!! · Jan 5, 2006, 7:51 PM
Ne znam koliko je stvarno vazno, ovo se tice svih sudionika novokrstene nogometne utckmice "Dan poslije Sveta Tri Kralja". Dakle, ukratko, umjesto zajebancije s majicama, (crne, bijele, crvene..., mi ove, oni one itd...) odlucili smo da bi bilo najlakse nabavit 10 "markera" (inace izraz oznacava majicu bez rukava, obicno ali ne i nuzno florescentnih boja, koju igraci koriste za vrijeme treninga), i uspjeli smo ih naci u FANSHOPU-LEGEA kod stadiona, i to po vrlo pristupacnoj cijeni (37kn po komadu, to znaci 370kn sve skupa; inace cijene u gradu se vrte i do 100kn po komadu). Nazalost markeri nece biti spremni do subote kao sto smo se nadali, ali svi znamo da ce nam uvijek tu i tamo zatrebati ?i dobro doci, pa bi bilo lijepo iskoristiti veliko subotnje sakupljanje tako da svi sudionici ponesu sa sobom min 20kn (nadajuci se da ce se odazvati barem 15 ljudi, a 18 bi bilo idealno). Bilo je i rijeci o jednoj vrsti popusta za clanove Armade, koji bi se dao isposlovati, ali uspostavilo se da je promijenjena uprava ducana pa onda to vise nije tako sigurno. U svakom slucaju od viska glava ne boli. Ja sam se volonterski angazirao za obavljanje posla, skupljanje para i za odgovornost ?i cuvanje markera, a napominjem da ce pravo na njihovo buduce koristenje imati svi koji su sudjelovali u kupnji opreme, u bilo koje vrijeme. Posto markeri dolaze tek u utorak, ostaje i dalje otvoreno pitanje vrste obiljezja dvaju suparnickih timova, tako da ce se ipak trebati raspravljati o tome (mozemo koristit ovaj novo otvoreni topic u te svrhe).
Post #2 · Jan 5, 2006, 9:18 PM
Jebali vas ti markeri u kurac i vi i markeri! Jebite se!
SVI KOJI HOĆE IGRAT NOGOMET NEKA DONESU JEDNU BIJELU I JEDNU TAMNIJU MAJCU PA ĆEMO SE DOGOVORIT SA PROTIVNICIMA !!!
Post #3 · Jan 5, 2006, 9:26 PM
Burke, hajde ne burliči, markeri su sjajna i jednostavna ideja jer svi igrači, bilo suigrači, bilo protivnički igrači, mogu odjenuti ?togod ?ele, navući markere i stvar je rije?ena. Tvoja odbijenica je zabilje?ena. Nadam se da će ostali imati vi?e sluha. ?ipka je već pristao.
Post #4 · Jan 5, 2006, 9:34 PM
VRAHRAHRHAGHAGHARHARHAGAG !!!!!!!!!! LMAO!!! Burke je najaci!! Ocijena za spontanu reakciju +5. Cuj, ideja nije bila samo moja nego od vise nas tako da bi barem trebalo vidjet sta drugi misle, nemoras odmah sirit los moral i nezadovoljstvo (zivotom opcenito). Svatko ima pravo na svoje misljejne, a tvoje je dakle da ti se prijedlog ne svidja, i to je to. I PRESTANI VISE CITAT BALADE EDGARA ALANA POE I ROMANE STEVENA KINGA!!!
Post #5 · Jan 5, 2006, 9:44 PM
Ideja je dobra. U subotu ćemo igrati na način koji si Burke naveo. Ostali, bilo bi lijepo da se izjasnite, (ukoliko niste mutavi, slijepi, nepismeni, jednom riječju - invalidni) jer mi se ne da kasnije slu?ati svakojake pričice.
Post #6 · Jan 5, 2006, 11:24 PM
Ja na tekmu u subotu dolazim sa bijelom, crnom majicom i sa 30 kn. Pa cemo se dogovorit
U subotu cemo se najlakse dogovoriti kada svi budemo na okupu.
Post #7 · Jan 6, 2006, 12:08 AM
Super Samo... kakve veze ovo ima s GenerationStarsom? :wtf: :icon_wallbash:
Post #8 · Jan 6, 2006, 12:16 AM
Pa ok, sta..pod neozbiljnim diskusijama je
Ajmo malo precizirat imena prilikom otvaranja topica ?
Post #9 · Jan 6, 2006, 9:43 AM
Da, da, imate potpuno pravo, kritika stoji. Ja sam sve započeo u Nogometu, jer mi je to bila prva asocijacija, a i nisam dosada imao iskustva s forumima, pa sam htio to najspontanije i najbr?e rije?iti. Nemojte mi to uzeti za zlo, ipak je moje područje papir i olovka. Egon je malo pretjerao s ovim Va?no! zato ?to mu je stalo da organizacija uspije. Inače, moja intencija je bila da i vi ostali, s kojima se ne poznajem, ako to ?elite i ako ste u mogućnosti, svratite do nas, odigrate utakmicu, a poslije da odemo na kavu. Znate i sami da previ?e sjedenja na kompu izaziva ovisnost ! No, kako bilo da bilo, isprika je ovdje.
Post #10 · Jan 6, 2006, 11:42 AM
okej, jedna crna i bijela i 30 naku? moze. samo sto mi se stanje pogorsalo i imam temperaturu. Necu moci trcati kao prije. nazalost moram uzeti neku obrambenu poziciju. :dough:
Sign in to reply
Replies are available for existing members only! For now 😅