ovako vidim da se neki od vas zajebavaju za geocities i takvim glupostima pa da vam kazem za ovo da se ne mucite.
ovako dobivate 2500 mb mjesta, dobivate i MySql bazu podataka, pa dobivate onda i PHP podrsku , pa i naravno pristup preko FTP-a , mozete uploadat bilo koju vrstu podataka.
I TO BESPLATNO , A SAD NAJSLADJI DIO //!!N E M A R E K L A M A!!\\
Post #2 · Jan 10, 2006, 11:17 PM
e da jedina caka je to ( sto ja nesmatram cakom) da uglavnom nemozete stavljati bilo kakva sranja na taj host tipa crackovi,veliki fajlovi (ja mislim da je granica 300 mb), te nesmijete da vam sluzi samo kao hard disk i to, uglavnom je potrebno imati neku stranicu na tome... ali sto se tice ostalog ovo je najbolji free webhosting na svijetu!
Post #3 · Jan 10, 2006, 11:21 PM
e da posto je na njemackom samo da vam objasnim uglavnom kroz registraciju cete proci sami ali kad account aktivirate morate samo jos aktivirat mysql i php ....
Post #4 · Jan 10, 2006, 11:34 PM
e da da se pohvalim malo prije godinu dana sam bio radio stranicu za jedan njemacki starcraft clan, po mome misljenju ta stranica je remek dijelo web design-a pa je pogledajte i ostanite bez daha na http://freelydiscredit.funpic.de . Posebno obratite paznju na counter strike verziju
Post #5 · Jan 11, 2006, 4:01 AM
Stranica je full nice! Ali ima jedna caka koju je tvoj browser blokirao flash pop-in
Svejedno fora ali sam skroz zaboravio na te dane kada sam i ja trazio free hostinge okolo, sada mi vise ne treba i zato zahvaljujem plus.hr-u
Sign in to reply
Replies are available for existing members only! For now 😅