Dev: Vladar - A sta sad?

Replies: 6 Views: 2,825 Started: Jan 20, 2006, 6:48 PM
Dev: Vladar - A sta sad? · Jan 20, 2006, 6:48 PM
?ta sad s tim idejama, ?ta i ako imam ideju kad ne znam kakvu vi imate ideju. ?ta ću ja tuć u kope a vi cijelo vrijeme po ?padama
Post #2 · Jan 20, 2006, 9:26 PM
a ne bi znao...ova tema je trebala biti nevidljiva ljudima koji nisu iz GS...ali nas pametni Edi je stavio da to svi vide, a ja nisam jos pripremio materijale...nisam napisao kako bi trebalo biti...bla bla bla...

Glavno da mi radimo secret project!
Post #3 · Jan 20, 2006, 9:48 PM
Dino wrote:
...ova tema je trebala biti nevidljiva ljudima koji nisu iz GS...

Ovu temu mogu vidjet svi koji mogu vidjet i OGame topic, eto..
Post #4 · Jan 20, 2006, 9:54 PM
nije ne...bas svi mogu vidjeti...mozes se i Log Out pa ces vidjeti Dev: Vladar...a ja se suzdrzavam ljudima govoriti o igri jer je smatram kao secret project, a ono free for all...!

I vrijeme radnje nije 1980...!!! Vec smo razgovarali o tome...!
Post #5 · Jan 20, 2006, 10:23 PM
Tko je reko da je secret, pa svi zivi znaju da radimo na tome, i mislim da je bolje ovako jer orginalne ideje uvjek prihvacamo. Ne samo to nego nam mozda netko moze i pomoci na neki naci, nikad neznas.

Jos veca promocija!
Post #6 · Jan 20, 2006, 10:29 PM
Glavno da ja psujem...glavno da svi znaju kakva ce uvodna animacija biti...glavno da vec pokazujemo materijale iz igre...mislim to se tako ne radi...?!

Bezveze mi je to da svi znaju sta se radi prije nego se pocne raditi...drugo da smo se tako dogovorili, ali nismo...jos i sam znas da je ovo trebalo biti na onom drugom forumu...

Sto se tice razvoja i pisanja danas po forumu i slicno...necu moci jer mi cura treba vjezbati programiranje na kompu, a vise nemamo dva kompa doma...!
Post #7 · Jan 20, 2006, 10:34 PM
Lakse sa zivcima prvo.

Drugo, ja sam reko "daj stavit cu ovo na g.forum kao sto su one ostale igre sto radimo".

Trece, neka vide materijale, nece vidjeti igru dok ne izadje ali zasto da ne sudjeluju? ovako ce patiti a onako nis..

Sign in to reply

Replies are available for existing members only! For now 😅

Sign in