Update v0.7.84

Replies: 7 Views: 48 Started: Jan 26, 2006, 1:08 PM
Update v0.7.84 · Jan 26, 2006, 1:08 PM
Update v0.7.84:
* Fire affect zombies
* Fired skidmarks when in turbo
* Sparks if there is no tire
* All zombies going on you first 10 sec.
+ Improved timer for checkpoints
+ Improved fire comming from a broken car

User posted image

DOWNLOAD:
zombie_driver.zip [1MB]
Post #2 · Jan 27, 2006, 1:32 AM
eh, zaboravih napisat review :)
probao sam igru, i dalje je dobro.. vatra izgleda bolje, a i zombiji isto dok gore.. turbo izgleda ful dobro ali katkad podsjeca malo na raketni pogon :lol: malo si pretjero s plamenicima na auspuhu :)

ali moram priznat da i dalje nisi sredio gume.. ne svidja mi se bas da moram raditi golemi krug da bi se okrenuo ako mi su dvije gume otisle.. treba malo vidjet za fiziku kod trenja kad si bez guma.. ja mislim da bi ako jako sporo vozis skrenut kolko tolko u stranu a kod vecih brzina nikako.
A gume dok ne pocrne (iskoce iz stajnog trapa) bi trebale plesat (ici u osmicu ili zanosit ovisno o kojoj gumi se radi). Pogledaj malo Burnout, tamo auto kad osteti jednu stranu mu zanosi u suprotnu stranu.. Jer jako je iritirajuce kad ne mogu skrenut s autom a imam jos uvijek gume...
Post #3 · Jan 27, 2006, 9:52 AM
Znam znam, stvar je u tome da ako nemas jednu gumu da auto malo visi
na tu stranu i teze dolazi u doticaj sa tlom tako da je skretanje u desno
skroz ovisno o ljevoj gumi.

Da malo sam pretjerao sa limitacijom skretanja ali nisam znao kako
drugacije napraviti da se igrac osjeca zakinutim ako je bez gume.

Neznam jeste li skuzili, napravio sam i iskre kad si bez straznjih guma

---EDIT @ 13h---
Update v0.7.85:
http://www.generationstars.com/files/de ... er_exe.zip

NEW:
* Green checkpoint, gives health while over it.
Nastaje sam od sebe, sansa za green checkpoint je 12% kod kreacije svakog
+ Improved hardness
Post #4 · Jan 27, 2006, 2:14 PM
- Ona vatra po cesti kad se stisne turbo je nepotrebna...ne realno
- Vatra iz motora i dalje nije odlična, plamen je preprevelik, i ide iza dima sto opet nije ba? realno, vatra bi tribala biti manja a da dim bude malo veći
- "Vatreni" zombiji su super
- Iskre kad nema kola super!

(Ovo je kritika na v 0.7.84) :cool:
Post #5 · Jan 27, 2006, 2:56 PM
> Ona vatra po cesti kad se stisne turbo je nepotrebna...ne realno
Ne zaboravi da brijemo vise na igrivost i coolness, samim time manje na realnost. Ako nis drugo mogu smanjit velicinu te vatre, meni je ono zakon, daje bolji dozivljaj turba.

> plamen je preprevelik, i ide iza dima sto opet nije ba? realno, vatra bi tribala biti manja a da dim bude malo veći
Plamen mogu smanjit ako treba ali ako povecam dim onda se vatra nece ni vidjeti. Dim je preko vatre jer je top-down pogled i obicno se vatra pretvara u dim. Mogu i to zamjenit ali nikako pogodit boju vatre pa sam stavio malo dima da skriva izvor i pola vatre.
Ako povecam dim (vec bio u test verziji) onda se auto uopce nece vidjeti, ovako se jedva vidi od svih tih silnih efekata :D ali mogu probat nesto...

Hvala na pohvalama i kvalitetnim kritikama.
Post #6 · Jan 27, 2006, 4:27 PM
Ne zaboravi da brijemo vise na igrivost i coolness, samim time manje na realnost. Ako nis drugo mogu smanjit velicinu te vatre, meni je ono zakon, daje bolji dozivljaj turba.

Aj provaj umjesto vatre da ostaje dim pa stavi da vidimo (samo promijeni iz ?ute u tamno sivu) :thumbsup:

Plamen mogu smanjit ako treba ali ako povecam dim onda se vatra nece ni vidjeti. Dim je preko vatre jer je top-down pogled i obicno se vatra pretvara u dim. Mogu i to zamjenit ali nikako pogodit boju vatre pa sam stavio malo dima da skriva izvor i pola vatre.
Ako povecam dim (vec bio u test verziji) onda se auto uopce nece vidjeti, ovako se jedva vidi od svih tih silnih efekata ali mogu probat nesto...

Plamen smanji jer je pre pre velik :thumbsup:

I jo? ne?to, ručna je prejaka, kad se ručna potegne auto se treba malo "od?uljati" po cesti a ne samo stati :D :D
Post #7 · Jan 27, 2006, 5:17 PM
Nisam stigao procitati sta ima novoga i sta su drugi komentirali, ali sam isprobao igru...

WOW...

Izgleda kao da nije iz GS Studia...:)

Jedino sto mi ne valja je kad uzmem screenshot...uzme screenshot dobrog djela ekrana ali ne cijelog...naime vide se jos neki prozorcici...ako je to problem samo kod mene cu staviti screenshot da drugi mogu vidjeti...!
Post #8 · Jan 28, 2006, 12:02 PM
Edi, ne radi mi ni s onom irenom...

Sign in to reply

Replies are available for existing members only! For now 😅

Sign in