Ostavka podpredsjednika Gorana Duskica
· Jan 27, 2006, 11:31 AM
Sto se krije iza bombasticnog naslova? ?
?Nisam neki falsi novinar...krije se bombastican tekst. Kad sam razmisljao o ovom tekstu, poznavajuci sebe, pretpostavio sam da ce to biti neki ogroman tekst gdje bih ja opravdavao svoj potez itd itd... Ne zelim, vas prijatelje, previse opterecivat, pa cu skratit. Clanovima tima sam se vec obratio, stoga shvatite ovo kao moje javljanje vama (posjetiteljima foruma) u obliku nekog kvazi intervjua.
Zasto?
Skroz osobni razlozi, kod nas ocito ne pali Trumpov izraz "nothing personal, just business". Svi se znamo od malih nogu, ovaj je brat od ovog, ova je cura od onog, ovaj je najbolji prijatelj od onog. Bilo je previse "close and personal" za neke profesionalne radnje. Barem ja to tako vidim.
Dali se ostavka mogla izbjec?
Ja sam covjek koji se ispisao iz srednje skole, i nisam tip osobe koja zivot posvecuje necem cime se ne moze pohvaliti i folirati ili ako ne vjeruje u nekog ili nesto. Pale su teske rijeci, preteske za mene.
Sto je sa GS-om?
Netko drugi ce odgovorit na to pitanje. Ja nisam samo dao ostavku iz predsjednistva, vec sam istupio iz GS-a.
Sto je sa Interview-em na Radio Racunalo ovu subotu?
Iako sam ga ja osobno organizirao, ne zelim sudjelovati u njemu. Previse je tu ironije.
Tko ce sada raditi poslove koje sam ja radio?
Ne znam. Sve trenutno aktivne poslove sam predao Ediju uz sve potrebne kontakte, materijale itd... Pomognut cu oko tih pokrenutih poslova. Mislim da je na Ediju koga ce odredit za moje poslove.
Ocu li i dalje igrat Ogame?
Hvala bogu ?
?
?Samo cu promjenit imena planeta ?
Ako imate jos kakvo pitanje slobodno pitajte. Evo i moje sluzbene ostavke, da vidite kako to izgleda.
Sluzbena Ostavka
Lijep pozdrav,
?Firedule
Zasto?
Skroz osobni razlozi, kod nas ocito ne pali Trumpov izraz "nothing personal, just business". Svi se znamo od malih nogu, ovaj je brat od ovog, ova je cura od onog, ovaj je najbolji prijatelj od onog. Bilo je previse "close and personal" za neke profesionalne radnje. Barem ja to tako vidim.
Dali se ostavka mogla izbjec?
Ja sam covjek koji se ispisao iz srednje skole, i nisam tip osobe koja zivot posvecuje necem cime se ne moze pohvaliti i folirati ili ako ne vjeruje u nekog ili nesto. Pale su teske rijeci, preteske za mene.
Sto je sa GS-om?
Netko drugi ce odgovorit na to pitanje. Ja nisam samo dao ostavku iz predsjednistva, vec sam istupio iz GS-a.
Sto je sa Interview-em na Radio Racunalo ovu subotu?
Iako sam ga ja osobno organizirao, ne zelim sudjelovati u njemu. Previse je tu ironije.
Tko ce sada raditi poslove koje sam ja radio?
Ne znam. Sve trenutno aktivne poslove sam predao Ediju uz sve potrebne kontakte, materijale itd... Pomognut cu oko tih pokrenutih poslova. Mislim da je na Ediju koga ce odredit za moje poslove.
Ocu li i dalje igrat Ogame?
Hvala bogu ?
Ako imate jos kakvo pitanje slobodno pitajte. Evo i moje sluzbene ostavke, da vidite kako to izgleda.
Sluzbena Ostavka
Lijep pozdrav,
?Firedule

i ja san radia
tema zaključana!