Update v0.7.89

Replies: 12 Views: 76 Started: Jan 30, 2006, 3:53 PM
Update v0.7.89 · Jan 30, 2006, 3:53 PM
Update v0.7.89:
* Crate with a bonus inside
* CrateBonus: Repair (+10HP on all)
* CrateBonus: Nitro
* CrateBonus: Froze Zombies (for a few sec, does not affect zombies on fire)
+ Improved car's fire/smoke
+ Less skidmark fire

User posted image
User posted image

Igra koristi noviju podverziju Irene koja je nuzna da se instalira prije pokretanja igre. Setup irene je u zipu, nix probaj i ti, sada ce ti mozda raditi.

DOWNLOAD:
zombie_driver.zip [1.33MB]
Post #2 · Jan 30, 2006, 5:32 PM
Downloada se.. BTW ne stavljaj slike jer mi onda nije gu?t isčekivat da vidim ?to je to novo u igri :middle:
Kasnije ću komentirat :cool:
Post #3 · Jan 30, 2006, 8:47 PM
:P Pa sta, koliko znam zbog slika je iscekivanje jos vece, igranje daje puno veci dozivljaj od slika tako da ti nema sta biti bed :P hahaa

Ajde javi sto mislis :cool:
Post #4 · Jan 30, 2006, 10:20 PM
LOL, a ba? si frik, pa kad vidim kako izgleda novi dim na slici onda nije gu?t to otkriti kad zaigram... :lol: ?:lol:

- Super ali SUPER dim iz auta i vatra! To je TO!
- Bonusi:
?Nitro: Odličan!!
?Froze: Odličan!!!
?Repair: Vrlo dobar; mislin da je malo +10hp
- Crate bonus: Malo je zajebano udriti kutiju, i mislin da bi se trebala sru?iti i pri manjoj brzini, ili kad je već manja brzina da se manje odbije, jer kad se odbija izgleda kao da klizi po ledu.
I crate kutija (grafički) je malo presvijetla, trebala bi bit malo smeđija da se bolje ističe, čak ako nije problem neko glow oko nje napravit ?:cool:

EDIT:

-Varnice kad kolo ispadne su malo prevelike, pogledaj tu na slici gore.
Ako mo?e? napravit 2-3 takve ali sitnije i da budu uz kolo (koje je ispalo :lol: )
Post #5 · Jan 30, 2006, 10:26 PM
Crate ima 100 Energije, energija se oduzima ovisno o tvojoj brzini dok ju dodirujes. Smanjit cu na 50HP ali me strah da ju neces ni stici udrit nego ce se samo raspast na prvi sut jer s vecom brzinom se i onih 100HP doima malo :) (Nitro taman prije dodira)

Repair: +10HP, imas pravo, dizem na +25HP

Kutija graficki, bila je tamnija a ja mislio da je losa pa sam ju namjerno posvijetlio :D ajd potamnit cu ju. Takodjer sam razmisljao o GLOW efektu ispod nje ali me strah previse tih efekata koji od svekog vraga u igri rade glow,smoke i sta ti ja znam jos :) mislio sam ju stavit na minimap kao smeđu tocku ali neznam. Spontano nailazenje je fora.

--EDIT--

Varnice, stanjit cu ih ali ostalo tesko, nesto me zeza kod particle engine-a, ili ce svi efekti biti ispod auta ili iznad slike auta. Tu nastaje problem, nedavno sam zbog vatre i dima stavio preko, i sada ako pomaknem iskre ispod one ce se vidjeti, isto tako mi se vidio auspuh neko vrijeme, dim je isao kroz auto.

E da, puno hvala na komentarima!
Post #6 · Jan 30, 2006, 10:36 PM
Zna? ?to, nikad nisam vidia kako auto vozi na 3 kola i dali uopće to četvrto "kolo" dodiruje pod... Mislim da bi čak moglo i bez varnica jer ovo ?to ka?e? da previ?e particlea smeta je točno, meni kad starta igra dok auto krene malo zatrza... :eh:

(Btw: za?to se ne mogu spojit na ftp od maksan?)
Post #7 · Jan 30, 2006, 11:29 PM
ba? sam isprobao i odlicno je :cool:
Post #8 · Jan 31, 2006, 1:19 AM
mnogo bolje, ali ne mogu da smislim skretanje :lol:
mozda waypointi trebaju koju sekundu vise
a za fix waypoint 12% je premalo :)

e da nekako mi je teze razbit kutiju nego pregazit 20 zombija :D a jos teze je za nac, i popravi random, nitro stalno ispada..
Post #9 · Jan 31, 2006, 10:13 AM
Joj ti randomi, nisam ja kriv, procesor je... Napravit cu drugaciji random onda, sada je obican (Rnd * 2) sto znaci da moze pasti samo 0, 1 ili 2.

> Zola: a za fix waypoint 12% je premalo
? ne kuzim, repair iz kutije daje 10% a checkpoint daje puno vise, ako stojis na njemu par sekundi cijeli auto popravis osim ako je mrtav neki dio auta (motor, gume)

> Zola: mozda waypointi trebaju koju sekundu vise
Mislim da je ovo taman, u 75% slucajeva stignem na vrijeme a to znaci da kad covjek izadje iz auta da ce imati puno perkova (1checkpoint non-red = 1perk ali o tome kasnije)
Post #10 · Jan 31, 2006, 6:52 PM
Evo da se i ja prikljucim, efekti su bas dobri, jedino da je vatra visebojna (pri pocetku je vise svijetla). Evo slike ako ce pomoc:
Linked image
Svijetlo od auta stvarno daje neku atmosfericnost, i ovako tiho zamisljam neku spooky melodiju.
Crate je ipak malo pretesko razbit, dobro bi bilo da se razbije i pri malim brzinama (u skoro svih igrama s autima drvene komponente se odmah razbiju).
Freeze odlican.
Post #11 · Jan 31, 2006, 8:46 PM
u skoro svih igrama s autima drvene komponente se odmah razbiju

Tako je :cool:
Post #12 · Feb 1, 2006, 12:47 AM
Nikola wrote:
Evo da se i ja prikljucim, efekti su bas dobri, jedino da je vatra visebojna (pri pocetku je vise svijetla). Evo slike ako ce pomoc:
Linked image
Svijetlo od auta stvarno daje neku atmosfericnost, i ovako tiho zamisljam neku spooky melodiju.
Crate je ipak malo pretesko razbit, dobro bi bilo da se razbije i pri malim brzinama (u skoro svih igrama s autima drvene komponente se odmah razbiju).
Freeze odlican.

Sve sto ste rekli je sredjeno, biti ce sutra u novoj verziji. Osim vatre.
Ajd nix nacrtaj 32x32 vatru sa alpha maskom ako znas kako ces to napravit, kazem ti nije lako zato ni ja nisam upsio dobit savrsen efekt (osim kod auta)
Post #13 · Feb 1, 2006, 2:14 AM
Neznam kako to, cujemo se sutra na icq il nekako.

Sign in to reply

Replies are available for existing members only! For now 😅

Sign in