CAPTAIN'S LOG

Replies: 1,156 Views: 9,049 Started: Mar 6, 2006, 12:47 AM Page 1 of 39
CAPTAIN'S LOG · Mar 6, 2006, 12:47 AM
Evo, ja sam sredio forum. Ovo su nova pravila. Pridr?avajte ih se i sve će bit super:

- ISTRA?IVANJE (zna se ?to je to...)
- FLOTA (samo navođenje ratnih brodova, bez sondi, transportera i slično)
- PROIZVODNJA (broj planeta i proizvodnja na svakoj)
- u ova tri topica svako bi imao jedan osobni post koji bi se editirao kada dodje do promjena - to znači: koliko članova, toliko postova - ne bi bilo dozvoljeno pisati nove postove i vođa saveza tako bi se lak?e snalazio
- CAPTAIN'S LOG (tu bi se navodilo sve ostalo, ideje, napadi, obrane i sve druge zanimljivosti) - ovdje nema nikakvih ograničenja - tu bi jo? i vođa saveza davao naredbe savezu
- RANKS (činovi u savezu) - samo 2 posta koje uređuje "gazda" - u jednom su obja?njeni činovi, a u drugom se vidi tko je ?ta - ovaj post nema nikakvu va?nost i slu?i samo za foru - nikakve ?albe nisu dozvoljene u ovom topicu - svi prigovori mogu se uputiti vođi preko ogame-a ili u Captain's Log - nema potrebe da se gubi previ?e vremena na ove trivijalnosti - ja se nudim da poslo?im nove činove (ovi su malo komplicirani)

Osim ovih pet topica, nije dozvoljeno stavljati nove!!!
Post #2 · Mar 6, 2006, 1:24 PM
Ajde poslozi jebene cinove i objasni ih. Mislim da bi floti trebalo dodat bar reciklere (jer su potrebni za napad, a kad netko zatrazi skupljanje resorsa, da zna tko ih ima)
Post #3 · Mar 6, 2006, 9:55 PM
Mozda bi trebalo i metal, kristal i deuterij, al dobro, to se moze i tu.
Post #4 · Mar 6, 2006, 11:41 PM
Napa me Pizzozza odnija masu toga... :twisted:

Nego; iman prijedlog
?to mislite o osnivanju krila. GSteam-A
U tom savezu bi filtrilali članove za GSteam;
znači u tom GS-A bi bili članovi do 15000 poena, kad sakupe 15000 prelaze u GS team
To rade ovi veći savezi pa mislim da ideja nije lo?a.
Evo ja bi osnova GS-A i vodia, ako nema nitko ni?ta protiv :cool:
Post #5 · Mar 7, 2006, 9:28 AM
To rade savezi koj imaju masu clanova, mislim da je to nama nepotrebno.
Post #6 · Mar 7, 2006, 12:27 PM
Slazem se s Nikolom, iako ako bi ?osnovali Akademiju mozda bi onda i doslo vise igraca u savez, naravno slabijih igraca.

Sto se tice cinova, znam da je to samo zajebancija pa nemam nista protiv, mozda su malkice pretjerani (prije ce se sunce ugasit nego sto netko dogura do Admirala) ali neka. Jedino sto jos nemogu prezalit onaj prelipi popis igraca s pipsima od Taza pa sam mislio da ne bi bilo lose, posto su cinovi fakticki isti kao prije samo ih je manje, da samo sa strane budu jos pipsi crvene ili zute boje (ili zelene ili ljubicaste, ili bijele), ono bez zaduzenja i odjela, nego samo slika pipsa ispod svakog igraca, tek tako da imaju smisla ovi pipsi koji su nekima od nas ostali u signaturu. Ako se vecina slozi ili ako vecini to ne bi smetalo ja se javljam za vodjenje i editiranje cinova, ako ne nije bed, nisam tolko lud.
Post #7 · Mar 7, 2006, 5:23 PM
Vodi činove, editiraj ih i radi ?ta oće?. Samo se dr?i pravila da ostaju samo 2 posta da nebi opetpočela sranja.
Post #8 · Mar 7, 2006, 10:50 PM
Upravo san vidia da san baniran, pod razlog stoji "Uvreda"... ne znam da sam nekog uvrida :eh: :eh: ovo je u kurcu, posla san odma mail operatoru... :twisted:
Post #9 · Mar 8, 2006, 2:05 AM
m4t3 wrote:
Upravo san vidia da san baniran, pod razlog stoji "Uvreda"... ne znam da sam nekog uvrida ?:eh: ?:eh: ?ovo je u kurcu, posla san odma mail operatoru... :twisted:

pa to je sranje ! niti se ne drze svojih pravila pederi moderatorski!

lijepo pise ako uvrijedis nekoga dobijes ban 3 dana s modusom odsustva, a tebi nisu dali MO vec samo si kaznjen pa da te svi mogu napadati ! A ako se pokaze da je GO pogrijesio ti si zakurac ispusio pare i flotu, a vec sam vidio par rusevina na tvojim planetima...

poslije ce ti se picke samo "...jos jednom se ispricavamo" Debili jedni kretenski maloumni !
Post #10 · Mar 8, 2006, 12:27 PM
Evo sad mi je račun aktiviran, neću ni govorit koliko toga sam izgubia... :cry:
Post #11 · Mar 8, 2006, 1:08 PM
Sasulo me
Post #12 · Mar 8, 2006, 2:19 PM
nisu tipu bez veze pisali da je peder na forumu, ljudi su radili multi acc samo da bi napravili ime u obliku sprdanja na njegovo. NPR. SKELTOR JE PEDER KURVA SKELETOR i sl. pa mogao bi i ti. sto je najbolje kada oni nekoga baniraju tip ide automatski na stup srama pa tako i ta uvreda u obliku imena. :twisted: :twisted: :m4t3: :m4t3: :m4t3: :m4t3: :m4t3: :m4t3: :m4t3: :m4t3: :m4t3: :m4t3:
Post #13 · Mar 8, 2006, 2:21 PM
samo nemoj odmah da kurva ne posumnja
Post #14 · Mar 8, 2006, 5:15 PM
Neki savez PAN bi se spojio s nama. Malo su jaci po bodovima, ali ima ih i malo vi?e. Mi smo jaci po prosijeku bodova. Oformili bi novi savez, a sve sa manje od 10 000 bi stavili u wing dok se ne dignu. To nije bed jer bi ih lako "pogurali" da br?e ojačaju.
Ja mislim da je to dobra ideja i da bi se trebali spojit s njima!
Post #15 · Mar 8, 2006, 6:16 PM
Pa sta nam se moraju bas spojit? Nemogu samo bit saveznici?
Post #16 · Mar 8, 2006, 7:42 PM
Bit saveznici ne znači ni?ta nego samo treba odlučit dali ćemo se spojit il ne
Post #17 · Mar 8, 2006, 7:56 PM
To nisu oni tvoji iz 1.unija.
Ja sam za spajanje, jer cemo tako svi profitirati. I mi i oni! Volio bih da sa s time slo?e svi jači igrači. Stvarno sam uvjeren da bi to moglo biti dobro!
Post #18 · Mar 8, 2006, 7:58 PM
Meni je svejedno, al draze mi je da bude samo GS i prijatelji.
Post #19 · Mar 8, 2006, 8:11 PM
Ja ostajem u GS savezu, ako se oni ?ele priključiti na?em savezu ok, ali da sad neko novo ime smi?ljamo to je glupo... i nisam za to... :naughty:
Post #20 · Mar 8, 2006, 9:40 PM
Ma neznam ja imam 28 igraca u 6.univerzumu i tesko je to sve kontrolirati pa smo nas 3 upravitelji.
Racunajte na to da jedan njihov mora isto biti glavni, a za ime neznam meni je svejedno samo da ne ratujem sa onima koje sam danas napisao u OGAME-u---------
Savez: USVG
:HEG

----------Za one koji neznaju napao sam tipa iz saveza L.I.L.I. a ovi su kao s njim ful ok pa su mi zaprijetili ako jos jednom sjebem tog tipa da oni krecu na mene ma tko ih JEBE........-----------------
Post #21 · Mar 8, 2006, 10:38 PM
Sazna sam zasto sam baniran bija..
Neki lik me napa pa kad smo se dopisivali napisa san mu "pizdo" i to ga je uvrijedilo; sad sam mu posla ovu poruku:
"Fala sto si me prijavia... bas si cool... sad moram paziti da ti ne napisem pizdo... mackice..."
:lol: :lol: :lol:
Čini mi se da je u savezu Pak koji su 30
Ja sakupljam flotu da se osvetim ovom smradu :twisted:
Post #22 · Mar 8, 2006, 10:50 PM
napo me neki kapetan iz tog paka jučer
Post #23 · Mar 8, 2006, 11:18 PM
@Mate
Ako si bas navalia onda ti ne zelim uskracivat gust, ali ako mislis da bi mogo imat pametnijeg posla ili ne zelis da te opet prijavi onaj mozda bi se dalo nesto napravit, inace meni je PAK savez jedan od najjludjih i najjacih (u cool smislu) saveza (odlicna mi je fora da su u banneru stavili svi glavni mambersi svoje slike da vidis tocno s kim imas posla). Inace sam dobar s par njih, vec smo imali neke planove s falangiranjem i napadanjem (BLACK SABAT) pa bi ti mogo pomoc u tom smislu, a i zao mi je sto se jedni kace s nekim igracima s kojima su drugi iz saveza u dobrim odnosima, iako ponavljam necu imat nista protiv ako se se vec odlucio posteno mu uzvratit.

P.S. @Svi - Nemojte psovat Admine, nista nece te postic time osim sto ce te jos vise najebat, pa tko je budala nek izvoli.

@Spajanje
Mnogo jakih saveza se u povjesti medjusobno spajalo pa nemogu reci da bi bilo glupo da i mi to napravimo, iako sam 100% da su to drugi radili iz cistog interesa i ultra osnazivanja buduceg saveza, sto ne znam dali bi bio slucaj i kod nas jer naprosto nemam a ne vjerujem da ni drugi imaju pojma o tom savezu, i sta bi ustvari spajanje nama pridonijelo. Mozda bi ipak trebalo malo pricekat, vidjet tko su, mozda prvo napravit saveznistvo i neki trgovacki odnos pa onda nakon nekog vremena eventualno spajanje. Ako neki misle da se nema tu sta razmisljat i da im trebamo sto prije javit prosto DA ili NE onda idemo na glasovanje i to je to.

@Bratic
2. , 4. , i sad 6. !?! ?:think: - :sick2: njava. Heh, vidjeh danas Softu i pitam sta mai, i reko mi da je odusto od 4. Univerzuma i pceo igrat sad u 6. "A zasto pobogu!?!" - pitam ja a on ce meni da je u 4. bio tek 700 na listi, sto mu se nikako nije svidjalo ( :think: ?:think: ?:think: ) i kako ce sad u 6. jos bolje krenut i sigurno ostvarit bolji plasman i to. ?:sick2: shtina.
Post #24 · Mar 8, 2006, 11:33 PM
Egone u pravu si, sad malo "chatam" s ovim sto me napa.. ludi su do jaja :lol:
Post #25 · Mar 8, 2006, 11:59 PM
Nećemo se onda spajat, javio sam im ja
Post #26 · Mar 9, 2006, 12:02 AM
Ko mi je prominia rang?? :twisted: :twisted: :twisted:
Post #27 · Mar 9, 2006, 1:36 AM
Ja se ne bavim s time.
Post #28 · Mar 9, 2006, 12:16 PM
@Egon, m4t3, barufa
Lol, brat i ja smo unistili par clanova PAK, prije neki dan..
bas mi se da gaziti PAK, ne svidja mi se njihov stav i banner saveza. Pa mi reci kad bi htio jedan zajednicki napad nabacit. A sto se tice tvog ranka kamikaza, pa imamo nove cinove sada, koji su odredjeni i nemogu se mjenjat. Kad dodjes do ranka Commander ces dobiti pravo admina.

Nego imam i ja manjih problema i na susjednom terenu, onaj kyky se bio pozalio prije 3 dana svom gazdi pa mi je ovaj rekao da prestanem s napadima. Ja sam mu rekao dobro, napadat cu ga svakih 2 dana i poslao sonde da vide sta ovaj ima. Odmah mi je poceo: aj nemoj me napasti, dat cu ti resse, ali nemoj me napasti da mi ne padnu bodovi (nije ni u prvim 1500) Pa sam mu rekao :ti bi htio da dobijem ban za pushing? Ne hvala, uzet cu sam.
I odma poslije: NE bi ti to preporucao, postao sam vodja saveza prije nekoliko dana, a iza sebe imam tipa koji me stiti (skocimis) daj nadji neke druge glupe papke pa ih napadaj a ne nas.

Evo dao sam im nekoliko dana fore pa cemo da vidimo koliko taj skocimis moze da skoci, ako uopce ga stiti. Tip je u 2:93:9 pa sumnjam da ce doc do mene. A i nesto sam bolestan pa nemam snage za napad (vec 2 dana nisam nikog napao, cak ni inaktivne)

Ako se netko pita zasto stalno napadam jednog te istog lika (kyky) pa spomenuo mi je nesto sto nije smio, cak ni kad sam ga upozorio da to ne radi, pa eto... Trebao bi traziti GO da mi daju dopustenje za stalni napad.
Post #29 · Mar 9, 2006, 2:14 PM
Evo ?ta mi je poslao onaj iz PAN-a:

"Nije ni to problem!
Ali savez 2 saveza na 90. mjestu nije neki posao da ce se jaci savezi zabrinjavati!
Ujedinjenjem skacemo na 46. mjesto!
Racunao sam!
S tim da imamo 50-ak clanova!
To je po meni optimum!
I dosta ih je jos u finom porastu!
Tako da bi za 2 tjedna skocili za makar 10 mjesta!
Reci to svojima u savezu pa neka razmisle!
Ovako smo i mi i vi samo farme jacima!
A zajedno smo mi ti koji su jaci i koji ce imati farme!"

Ima nekakvog smisla ?ta tip priča!
Post #30 · Mar 9, 2006, 2:23 PM
A sto se tice tvog ranka kamikaza, pa imamo nove cinove sada, koji su odredjeni i nemogu se mjenjat. Kad dodjes do ranka Commander ces dobiti pravo admina.

Oću rank Kamikaza!!! :twisted: :twisted: il će bit nevolje

Ima nekakvog smisla ?ta tip priča!

Neka se oni nama pridru?e, al ime mi nećemo mijenjat (pa nismo dinamo jebalo vas) :cool:

Sign in to reply

Replies are available for existing members only! For now 😅

Sign in