CAPTAIN'S LOG

Replies: 1,156 Views: 9,045 Started: Mar 6, 2006, 12:47 AM Page 4 of 39
Post #91 · Mar 13, 2006, 6:37 PM
.
Dule? ajde neka mi netko objasni kako slikam ekran mislim na ovo gore sto je dule stavio! Bas me to zanima a neznam!

Tipka print screen, pa ides u paint il negdje, stisnes paste, spremis sliku.
Ides na http://www.imageshack.us, uploadas sliku, kopiras link, stavis link na forum.
Post #92 · Mar 13, 2006, 7:09 PM
Moram objaviti da prepustam svoj acc Draganu jer mi se vise neda igrati Ogejm, cao svi bilo je dobro a sad zbogom zauvjek
Post #93 · Mar 13, 2006, 7:12 PM
A dobro...
Post #94 · Mar 13, 2006, 7:16 PM
Bome iznenadno.
Post #95 · Mar 13, 2006, 8:00 PM
Wow...ke shock...

Evo Nikola je lijepo objasnio kako se pojavi slika...
Post #96 · Mar 13, 2006, 9:11 PM
daj za mene nitko nije reagirao idem ca iz saveza jer ovo nije savez u kojem poma?emo jednim drugima nego neznam sta je ovo ako se promijeni nesto vratiti cu se..............
Post #97 · Mar 13, 2006, 9:16 PM
lol, vjeruj mi pomazemo si puno puno vise nego sto to drugi rade!
Mene kad god netko pita ja pomazem a koliko vidim a cinjenica je puno - svi pomazu svima na zahtjev, na pravi zahtjev a ne ono "treba mi za istrazivanje pa dajte"
Post #98 · Mar 13, 2006, 9:44 PM
Jebote koji ?okovi! Prvo nas taz napu?ta, a sad i bratić....pa ?ta se to događa?! Tko god treba pomoć neka ju tra?i preko kru?ne, lak?e je primit takvu poruku i svi ju prime...pa nismo papci jebote, pomoći ćemo svima, samo treba vremena, jebote, pa ne visim ja cijeli dan na o gejmu, ali kad dođem pomoći ću koliko i kome mogu!!! Dakle, strpljenja :twisted: :twisted: :twisted:
Post #99 · Mar 13, 2006, 10:03 PM
Dajte koji vam je vrag .. ne budite pizde !! Sta da sada mene netko napadne da odem iz saveza? mislim ono - gluposti! Pogotovo sada kada se penjemo i kada smo medju top 100!! moramo biti prvi a onda odite gdje zelite :)

Tko je ta pizda koja je totalno unistila Bratica na svim planetima sa 1000 brodova???????????????????? TAJ JE GLAVNI NEPRIJATELJ I SVI PROTIV NJEGA / NJIH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Post #100 · Mar 13, 2006, 10:16 PM
ma vratit će se Bratić garant, bed mu je zbog flote 100%
danas dobivam nanite, a sutra tehnologiju za bojne brodove (hvala kurcu vi?e) i onda idem ozbiljniju flotu radit....dakle, za sada ne mogu pomoć u napadima jer mi je brodogradili?te dva dana bilo blokirano, ali svi slabiji mi se slobodno mogu obratit za resurse, kolonije će ih financirat.... mislim da savez za sada solidno funkcionira i kad se bolje razvijemo gazit ćemo svemirom uuuuahahaha :guns: :machinegun: :rifle: , a onda će nam papci koji nas sad tlače masno platit
Post #101 · Mar 13, 2006, 10:20 PM
malo je jebeno ?to je bratića nabio tip koji je 47 na listi, a njegov savez .voodoo. 14 ... bojim se da je to za sada nenadma?ivo za nas
Post #102 · Mar 13, 2006, 10:21 PM
Ja zapisujem sve koji su me napali, kolko su mi unistili i kolko su mi uzeli.
Post #103 · Mar 13, 2006, 10:42 PM
tip me napao bez razloga navodno su mu falili resursi i bome se nakro i to ful se nakro cirka 250k metala ,200 kristala i 100 k deuterija.......
Pazi..!!!!!!!......... gradio sam flotu skoro mjesec i pol da bih istu izgubio u roku 1 sekunde.
LUD SAM..........
Da sam dosao pola sata ranije na komp sacuvao bih flotu................
Tipa cemo zgaziti kad tad--------------
Stavljaj me nazad u savez smirio sam se ovo je bila reakcija iz OČAJA..
Post #104 · Mar 13, 2006, 10:51 PM
Mene je danas neki iz voodooa napa, satra mi je 30tak borbenih brodova i odnija masu resursa :cool: -flegma- već sam navika pa se ne uzrujavam :cool: ali doći će oni kad tad :m4t3:
Post #105 · Mar 14, 2006, 12:27 AM
@Bratic
Tip te nije napadao zbog resorsa nego zbog flote. Resorsi su mu samo usput, a od tvoji je brodova dosla prava zarada.

Mislim, stvarno mi nije jasno zasto itko od vas gradi flotu ako ne misli posvetit se tolko ovoj igrici da ju nikad ne ostavi da stoji duze od 1h ili cak manje. Bez toga svu flotu koju imate isto je koda ni nemate. Ovo pisam posebno za nove clanove koji naiivno misle da bi trebali pocet gradit flotu da bi bili jaki. Super mi je sto ste poceli gradit tvornice nanita i tehnologiju (nadam se) jer je dobra infrastruktura jedini nacin da se ova igra zapravo pocne igrat. Pa kolko jos puta netko se mora nazivcirat sto je izgubio 100 brodova da bi to poceli kuzit? Ja ne mislim napravit niti jedanog malog lovca dok ne izgradim 1. dovoljno dobru tehnologiju, 2. nanite (min. lev 3) a 3. rudnike za buduce borbene (razaraci i death star nemaju veze sa napadima, oni su samo ukrasi tj. luksuz koji se doseze na samom karju razvitka imperije, vise radi nekog foliranja nego sto su stvarno korisni), a i bombarderi nisu losi ali samo zbog obrane. Znam da se nikom neda cekat i da zali imat flotu i napadat i sve, ali u stvarnosti time mogu aprofitirat samo postojeci mocnici i to nije nacin da se postane jedan od njih, ako je to nekom uopce cilj, ne znam sta bi drugo moglo biti. Ja vec par tjedana uzivam u istrazivanjima i unapredjivanjem infrastrukture, lijepo svaki resorsic ode u nesto korisno za buducnost, ne brinem se za nikakvu jebenu flotu i napade, radim fleet save ako mi ostane viseka 2 puta rutinski na dan, i lijepo cekam taj dan kad ce mi puknut da u rekordnom roku, sa full malo cekanja i planiranja podignem najjacu flotu u radijusu od par stotina sustava, a ne ko drugi mucit se i zajebavat cijeli mjesec i onda dok trepnes okom aj sve ca.

@Dule
Death Star se definitivno ne isplati ako netko mislis napravit samo jednog ili dva. To je isto kao 0. Ali jesi probo kad, onako iz zajebancije u Speedsimu vidit kako je to kad pokusas napast 3, 4, 5 ili 6 Death Starova? Onda je vec malo zajebanije. Ali to ide jedno s drugim, jer onaj ko uopce ima mogucnost napravit jedan moci ce ih sigrno jos par. Osim toga 70 razaraca dodje isto kao i jedna Zvijeza Smrti, cak kosta vise Deuterija, pa ne znam u cemu je tu fora. Ako misli da je Zvijezda neisplativa jer treba previse toga istrazit, ni to nije tocno jer sve osim gravitona ti ionako treba, a gravitone jednom kad napravis, dobijes pare nazad, znaci pitanje je samo privremenog kapitala, tj. volje za investiranjem.
Post #106 · Mar 14, 2006, 12:34 AM
Egon wrote:
Mislim, stvarno mi nije jasno zasto itko od vas gradi flotu ako ne misli posvetit se tolko ovoj igrici da ju nikad ne ostavi da stoji duze od 1h ili cak manje. Bez toga svu flotu koju imate isto je koda ni nemate. Ovo pisam posebno za nove clanove koji naiivno misle da bi trebali pocet gradit flotu da bi bili jaki. Super mi je sto ste poceli gradit tvornice nanita i tehnologiju (nadam se) jer je dobra infrastruktura jedini nacin da se ova igra zapravo pocne igrat. Pa kolko jos puta netko se mora nazivcirat sto je izgubio 100 brodova da bi to poceli kuzit? Ja ne mislim napravit niti jedanog malog lovca dok ne izgradim 1. dovoljno dobru tehnologiju, 2. nanite (min. lev 3) a 3. rudnike za buduce borbene (razaraci i death star nemaju veze sa napadima, oni su samo ukrasi tj. luksuz koji se doseze na samom karju razvitka imperije, vise radi nekog foliranja nego sto su stvarno korisni), a i bombarderi nisu losi ali samo zbog obrane. Znam da se nikom neda cekat i da zali imat flotu i napadat i sve, ali u stvarnosti time mogu aprofitirat samo postojeci mocnici i to nije nacin da se postane jedan od njih, ako je to nekom uopce cilj, ne znam sta bi drugo moglo biti. Ja vec par tjedana uzivam u istrazivanjima i unapredjivanjem infrastrukture, lijepo svaki resorsic ode u nesto korisno za buducnost, ne brinem se za nikakvu jebenu flotu i napade, radim fleet save ako mi ostane viseka 2 puta rutinski na dan, i lijepo cekam taj dan kad ce mi puknut da u rekordnom roku, sa full malo cekanja i planiranja podignem najjacu flotu u radijusu od par stotina sustava, a ne ko drugi mucit se i zajebavat cijeli mjesec i onda dok trepnes okom aj sve ca.

Novi sam i sku?io sam da je infrastruktura najva?nija! Evo trenutačno skupljam za nanite na 2. level, sutra ću imat točno pola! Samo da me neko đubre bahato ne napadne! Tako treba igrat! TO!
Post #107 · Mar 14, 2006, 12:35 AM
Egone! Koji qrac ti UVIJEK i STALNO mora? pisat ove PREdugačke monologe!?
Post #108 · Mar 14, 2006, 12:42 AM
...ma sla?em se s vama, ali ipak ću napravit neku sitnu flotu, dovoljnu da barem za?titim slabije članove saveza
...danas sam dobio nanite (lev.1 jea jea bejbe!!!!) i usput istra?ujem i polako kradem neaktivne igrače (koji znaju imat pun kurac resursa, a "'ko le?i ne bje?i" i ne radi jebeni fleet save).... tako se maksimalno brzo razvijam, ?to se vidi i po bodovima jer se dosta brzo penjem, krađa neaktivnih mi zna donijet i po 600K dnevno
Post #109 · Mar 14, 2006, 1:10 AM
Ja si imam malo flote da bi mogo raidat slabije, isto znam ubost masu resursa, al da, rudnici su sigurno najbolja i najsigurnija stvar u ovoj igri.

Kako dobro, medu prvih 100 smo a uopce nemamo puno flote.
Post #110 · Mar 14, 2006, 1:38 AM
@Burke
Zato sto mogu! MUAHAHAHAHAHHAHAH :twisted: Ako mi se ikad zamjeris, zavezat cu te za stolicu i pred tobom cu tipkat stranice i stranice teksta dok ne padnes u komu. Zato ti je bolje da budes dobar sa mnom ubuduce sad kad znas na sta sam sve spreman.
Post #111 · Mar 14, 2006, 2:19 AM
zavezat cu te za stolicu i pred tobom cu tipkat stranice i stranice teksta dok ne padnes u komu.

:clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap:
:thumbsup:
Post #112 · Mar 14, 2006, 8:45 AM
Hmm, opet sam malo izgubio brodova, pokefali se ja i moj novi neprijatelj
Zapp Branningan [3:499:10] Pak

ja sam njemu i on meni unistili borbene, posalo sam napad u 7 ujutro ali sam opet zaspao i nisam spijunirao. Mozete probat uzet resse jer nemam dovoljno za pokupit..
Ali nema veze, najvaznije je da nije dobio mjesec, jer bi me to vise stajalo.
PS.
100000 deuta prvom ko se javi da mu je nasao kolonije..
Post #113 · Mar 14, 2006, 9:41 AM
Na mene je napad poslala Sea-Devil iz Voodoo.c, poslo sam joj poruku da sam online, povukla je flotu i sad caskamo.
Post #114 · Mar 14, 2006, 12:02 PM
iguana83 wrote:
tip me napao bez razloga navodno su mu falili resursi i bome se nakro i to ful se nakro cirka 250k metala ,200 kristala i 100 k deuterija.......
Pazi..!!!!!!!......... gradio sam flotu skoro mjesec i pol da bih istu izgubio u roku 1 sekunde.
LUD SAM..........
Da sam dosao pola sata ranije na komp sacuvao bih flotu................
Tipa cemo zgaziti kad tad--------------
Stavljaj me nazad u savez smirio sam se ovo je bila reakcija iz OČAJA..

Hmmmmmm! Poznato mi je to!
Ja sam se danas spojio na net i napao me tip ali mu je trebalo jos 7 min. do mene! Idem ja napravit flet save i pukne mi veza! Lud sam bio ko pas! :doh:Nisam se stigao opet spojit! :twisted: (uni6)
Post #115 · Mar 14, 2006, 12:04 PM
Igra ko u uni5? Ja sam poceo pred neki dan, imam 300 bodova.
Post #116 · Mar 14, 2006, 1:18 PM
Na mene je napad poslala Sea-Devil iz Voodoo.c, poslo sam joj poruku da sam online, povukla je flotu i sad caskamo

e ta me napala... pizda :twisted: platit ce
Post #117 · Mar 14, 2006, 1:46 PM
izgleda da ce mozda biti problema s ovima iz Pak. Onaj prije spomenuti ficfiric je nesto na brijo svoju ekipu. Sad mi se 3 malo jakih kostrijese.
jedino jedan mi je rekao koliko toliko normalnim tonom da ih se bolje ostavimo.

ja sam mu odgovorio, da se zelim kacit samo s njim (cak je i malo jaci od mene) a ne s cijelim savezom.
vrijeme ce pokazat sta ce biti dalje.
Post #118 · Mar 14, 2006, 3:38 PM
malo sam najeba, napao me Winnetou iz saveza NAMCO s pozicije 5:364:7....papak, uzeo je 70K resursa i razbio mi obranu na matičnoj, pederčina me napala sa 837 brodova, skinuo sam mu oko 50 malih lovaca i to je to, vi?e je popu?io nego dobio, ali je meni odvalio obranu i zato ću mu kad tad jebat mater :rifle: već mi je pun kurac tih tipova "faca" među prvih 1000 koji tlače nas koji smo u banani...o mater im e, napravit ću ipr-ove i nekome sljedeći put oderat matičnu pa nek se prca :middle:
Post #119 · Mar 14, 2006, 6:24 PM
napravit ću ipr-ove i nekome sljedeći put oderat matičnu pa nek se prca

To je i bit multiplayer igrara.

e ta me napala... pizda platit ce

Bas je bila ljubazna, valjda je skuzila ko je pravi muskarac.
Post #120 · Mar 14, 2006, 6:33 PM
nije, bit multiplejer igara je da se ja u miru razvijam i radim flotu, a da se jaki međusobno porazbijaju i mene ne diraju i onda ja uletim i zavladam svemirom, e to je pravi bit bejbe!

Sign in to reply

Replies are available for existing members only! For now 😅

Sign in