Replies: 1,156Views: 9,058Started: Mar 6, 2006, 12:47 AMPage 28 of 39
Post #811 · Jun 10, 2006, 9:51 AM
Herri wrote:
...a ionako sam isključio mobitel da mogu spavat jer su me neke ?enske s faksa zajebavale da će me zvat u 5 ujutro ako ne idem s njima van
E Herri, Herri, stvarno ti nije lako. Pa kako ti to sve stignes i Ogame, i zadovoljit sve te cure i jos ides na faks, cudo od covika. Pa daj da ti pomognemo malo, mi koji smo manje optereceni, puknuces jedan dan ako nastavis s tim tempom. Drugi put kad te budu zvale sve te cure samo preusmjeri poziv na nase mobitele. Pa cemu sluze prijatelj!?
Post #812 · Jun 10, 2006, 10:55 AM
Kako sam se nasro sinoc, uopce se ne sjecam da me Zola zvao.
Post #813 · Jun 10, 2006, 12:40 PM
Nikola wrote:
Kako sam se nasro sinoc, uopce se ne sjecam da me Zola zvao.
Hehehe.... tako treba, respect ! ? ? ? ?
@ Egon Vjeruj mi, ne ?eli? broj od ovih ?ena ? Jedino ako planira? neko masovno ubojstvo ? Da valjaju i?ao bi ja s njima van, makar ?i ovako bolestan.... I tko ka?e da sam ja čovjek?! ? Ja sam ultra mega uber kiborg ninja komandos made in china
Post #814 · Jun 10, 2006, 12:58 PM
Popio sam dovoljno i ja na Burketovom djendu, ali sam se brzo otrijeznio Evo koga zanima sta ima Aroth neka vidi:
Uz to napao je s falangom jos 111 Krstarica a Herrijevu posiljku pobrstio s 30 Ve.Trans. i 150 Krstarica, 80 Ma.Trans. 150 Krstarica i 40 Ma.Trans i 150 Krstarica u intervalima od 1 sekundu. Probao sam nesto spasit tako da barem napravim sonde ali jebeni server nije mogao biti sporiji.
Post #815 · Jun 10, 2006, 2:45 PM
Moj Prvi HoF + Ninja !!
Herri poludio ! Napao me je !!!
Datum / Vrijeme: 06-10 16:34:27 - izvjestaj borbe:
Napadac je izgubio ukupno 4.460.000 jedinica. Obranioc je izgubio ukupno 2.304.000 jedinica. Na ovim koordinatama u rusevinama sada pluta 1.517.400 Metala i 511.800 Kristala. Sansa za stvaranja mjeseca iznosi 20 %.
[
Nazalost Herri i ja nismo uspjeli mi napravit mjesec iz prvog pokusaja, ali bit ce ih jos ! Sigurno
Post #816 · Jun 10, 2006, 6:46 PM
Vi?e sreće drugi put
Post #817 · Jun 11, 2006, 10:12 AM
-neću vi?e igrati ogame kad pijem !!!!!!!!!!!!! -to je ful lo?e -izgubio sam ne?to sitno flote nije stra?no -20 bb-a - ali opet jebiga ?teta - malo sam pao na statistikama IDEM DALJE
ja znam samo da bi ubio lika da mi ovo napravi! istina, varanje nije u redu, ali ipak...
Post #819 · Jun 12, 2006, 7:35 AM
Cisto da se javim, odo ja u njemacku pa cu aktiviriti MO danas, negdje do cetvtka/petka.
Post #820 · Jun 12, 2006, 10:20 PM
?pijuniram Anotosa dođe poruka:
A: cccccc bad boy...
ja: Kako prijatelj Apokalipsa?
A: ide ide....
ja: pro?li tjedan je pa za 120 mjesta, mozda uskoro obori rekord
Vi?e se ne javlja
Post #821 · Jun 12, 2006, 10:56 PM
Chat sa Strujom, lik moze falangirat apokalipsu:
izdvojeno:
S: Zna? li ti Deliriuma? ja: Normalno, on je u GSteamu
S: ja njega vec 6 dana ganjam u falangu,i jednom sam ga uhvatio kad je krenuo raditi FS /stationirati/ trjao je 15 i nesto sati i izracunao sam mu 98% tacan povratak od momenta poziva flote nazad jer sam ga uhvatio i onda mi je bilo mrsko probuditi se i pobjegao mi je
ja: Nemoj GS-ovce napadat...
S: ali cini se da nije los momak nije bezobrazan,to mi se svidja samo nek bjezi odavde sa flotom vec ga 4-vorica imaju na nisanu
S: ne znam jesam li koga dirao,ali potrudit cu se da vas zaobidjemo,sorry ako jesam niste losi momci,to mi se svidja
Post #822 · Jun 13, 2006, 12:00 AM
Ovaj kreten od Struje me je napao 3 puta i oduzeo mi mnogo resursa. Djubre se sad folira, zna da mu ne mozemo nista jer je u wingu od WF_Elite. Kao "Ne znam jel sam li koga diro...". Ma marsh u pi(c)ku materinu!!!!
P.S. Bio sam posto napade u topik za frustracije, valjda je bio netko primjetio nadam se.
Post #823 · Jun 13, 2006, 10:20 AM
On je bija u WF_Elite ali je pri?a u wing da ostali misle da je slabiji pa da ih na trik uhvati.. tako bar ka?e...
Dobro bi bilo biti s njima u dobrom odnosu jer su ima hass i pis prijatelji
Post #824 · Jun 13, 2006, 11:27 AM
Steta sto hass i pis su i prijateli i od G.o.D. bas bi volio ih sjebat, ko nezna G.o.D su Ujedinjeni savezi: 4o4 & Zagreb & _DR_&_Cro_e
Post #825 · Jun 13, 2006, 1:33 PM
Ma sjebat cemo sve kad tad ako nastavimo igrat, puno dobrih igraca odustaje. Pod sve mislim na imperiju i hass.
Post #826 · Jun 15, 2006, 5:04 PM
Opet me napao Struja!!! Toliko o tome da nece napadat GS Federaciju.
Post #827 · Jun 15, 2006, 9:09 PM
Sad ću ga ja pitat...gggrrrr pizda mu strinina...
Post #828 · Jun 15, 2006, 10:25 PM
U biti, lik je sakuplja za nanite lvl3 i tra?ia je resurse nije obadiva koji je savez...
Evo citiram:
Krivo mi je stvarno,danas sam sve skenirao i gdje sam vidio rdobre rese napadao sam,jel mu puno opljackano i unisteno?
jel mu treba sta poslati? nesto resursa nemam sad puno jer sam u nanite 3 baci ali ako je online da mu bar malo vratim
nije frka,ne bih da sam vidio ako mu sta treba nek se javi
Post #829 · Jun 16, 2006, 3:53 PM
Da, javio se i meni sa isprikama. Ja sam mu odgovorio kako nemam nista od njegovih isprika (istina) i kako ga jos uvijek smatram neprijateljom. Tip mi je uzo preko 700k resursa u dva dana. Predlozio sam mu da ako zeli postati prijatelj saveza da bi mi ako nista trebao vratiti ukradene resurse. I tek onda, ako me ne bude vise napadao da moze uci u obzir prijateljstvo. Napad na jednog clana je napad na cijeli savez, ili nije?
Post #830 · Jun 16, 2006, 4:03 PM
TAKO JE EGONE! SAVEZE?
Post #831 · Jun 16, 2006, 4:12 PM
Evo kako mi je odgovorio:
STRUJA:E vidis sad vec imamo problem Ne znam da je bilo 700 000 resursa i ne pada mi na pamet da ih vracam Mislio sam da je cifra oko 100 000 ili 200 000 bila ali ti si izracunao 700 000,ja inace ne bi se izvinjavao da ne znam jednog momka iz vaseg saveza,i samo zbog njega sam se izvinuo,medjutim posto sam neprijatelj vaseg saveza veceras cu vidjeti sa svojim savezom sta dalje po tom pitanju.
Onda sam mu jahtio ovako odgovorit, onako malo razljučen, ali onda sam shvatio da bi to stvarno mozda moglo isprovocirati rat pa sam zastao i htio vidjeti sta drugi misle. Ja sam prvo pomislio da mi je tako namjerno odgovorio kako bi se ja sad usrao moguceg rata i odustao od toga da trazim resurse nazad. No mozda bi stvarno izbio rat. Da mu odgovorim ili bolje ne?
MUDZHAEDIN:Bring it on!!! Mi smo ionako ocekivali proglasenje rata jednog saveza, mozda ce ovo biti nadoknada za to. Ne bojimo se WF_E-a a jos manje winga u kojem si ti trenutno. Pravila se moraju postivati osim ako si ti mislio da mozes napadati slabije clanove saveza bez ikakvih sankcija, onako koda smo mi debili pa nam se jebe jedni za druge. Zelim napomenuti da je ovo tvoj prijedlog, pa ti sad vidi sta ti se vise ipslati. Mi mozda jesmo slabiji ali ti konkretno nisi izvan dometa naseg pendreka, pa ako ti se vise isplati ispusit svu flotu, obranu i resurse zbog tih 700k sto si mi maznuo onda nam proglasi rat. I memoj se izvalicit na to da si mi manje uzeo jer sam ja tvoje napade postao na nasem forumu tako da svi znaju kako stoje stvari.
Post #832 · Jun 16, 2006, 4:28 PM
Dobro je, kako bude bit ce. Al ja nemam flote osim transportera.
Post #833 · Jun 16, 2006, 4:34 PM
AH jebiga, ja bi ratovao, ali tu su i hass i pis, da su sami odmah bi poceo ih napadat, ali pis sigurno ce zaratit sa nama, a nedaj boze i hass, a ako piss zarati tu su ti i GI, Gamer.hr,G.o.D. Jahaci apokalipse, picka materina i ko jos... Vjece ce odlucit!
U stvari tip se vratio iz Winga nazad u Elitu. Ja znam da bi me svatko od vas osvetio ali WF_E je ipak prevelik zalogaj. Nije toliko bitno sto su 5 na listi ali su 5 i po floti a to je zastrasujuce. Da nismo ispusili toliko flote u zadnje vrijeme (Taz, Zola, Job1, Dule i NiX) i da ja nisam ispusio account, jos bi se dalo nesto napravit. Ovako je mozda bolje stisnut zube i proc preko toga. Mozda bi nas predstavnik mogo razgovarat s njihovim predstavnikom, nac neko diplomatskog rijesenje jer u ratu sigurno pusimo, ali tip je stvarno debil i provokator jer znam da je siguran da zna kolko mi je maznuo resursa i da me sad pokusava zajebavat i izivljavat se jer to moze jer je u jacem savezu. Ja iskreno mislim da nam takav prijatelj saveza ne treba, no ako neko ima nekakve koristi od toga sto je u prijateljskim odnosima s njim necu imat nista protiv.
Post #835 · Jun 16, 2006, 4:42 PM
Make friends with enemies so that you can destroy them later Sun Tzu
Post #836 · Jun 16, 2006, 4:53 PM
Hey Brenda, make me a sandwich Brendon Walsh
Post #837 · Jun 16, 2006, 4:59 PM
Tip laze na veliko. Ako si mu mate rekao da ne napada Egona, onda je vjerovatno zapamtio koje koordinate ne smije napadati. Ne vjerujem mu na odgovor : "Nisam gledao koga napadam vec samo resse." - pa sta taj misli da smo mi budale pa da ce mo mu povjerovati na to. Jer lijepo pise koji je igrac savez, nevjerujem da ako je iskusniji igrac (naniti 3, WF_elite) da ne bi prvo pogledao koga napada. Jer bi tako mogao i Jona Snowa napadat.
Nazalost nema druge nego sutiti ali to ne znaci da ne moras djelovati. Mogao bi se unajmiti placenik za unistenje tog igraca, a svi jaci iz saveza popola platimo uslugu ili koliko taj lik trazi. Kad malo razmislis, jeftinije bi nas doslo nego novi rat. Samo nam treba neko s boljim cjenkanjem i dovoljno velikim utjecajem.
Post #838 · Jun 16, 2006, 5:02 PM
Jebe se meni, vi ratujte, neću ja fasovat u svemu tome
Nabrojite mi ovdje 5 članova na?eg saveza koji mogu stat rame uz rame sa WF_E i nema problema, idemo im jebat mater..... ali to ne ide tako momci, mi nemamo niti jednog pravog saveznika, a oni im imaju pun q-rac. Nadalje, po floti smo daleko, daleko slabiji, a polovica saveza niti nema flotu..... u svemu tome najebali bi na?i slabiji članovi, ja ne sigurno, pa prema tome radite ?to god hoćete
I ?to si zapeo za tih jebenih 700K resursa, daj koordinate pa ću ti poslat milion jebote, samo nemoj ratove izazivat zakurac! Jebala vas općina, lijepo sam rekao, ako nekome ne?to fali neka mi se javi ..... ovo zadnji put ponavljam, vi?e ne jebem ?ivu silu! Da uđemo u rat sa puno jačim savezom za 700k resursa, sva?ta, vi ste popizdili majke mi!
Post #839 · Jun 16, 2006, 5:02 PM
Nisam za rat.
Jebiga Egone lik se ispriča ?to očekuje? da će ti vratit 700K resursa???
Kad bi sad i?li ratovat sa svima koji nam pokradu resurse cili univerzum bi ratova... Osim toga, ovaj lik nam super mo?e koristiti u falangiranju Apokalipse i njegov prijatelj je sjeba Apokalipsu jednom
Nije on i?a sad ba? tra?it GSteam i napadat. Osim toga pazi na resurse normalno da će te napast kad vidi kolko imas
I Egone pliz budi malo smireniji oko prijetnji jer nas ni pola nije napadalo kad je trebalo protiv jadnog Cro E a kako bi onda bilo ratovati sa ovima... ska?ili bi nas
Post #840 · Jun 16, 2006, 5:27 PM
Ja sam samo napisao sta se slijedece moze uciniti. Sutjeti i trpjeti takvo zajebavanje ili djelovati, nabacit mu ninju za vrat. Kostat ce vise od 700k ali jebiga barem ce tip bit sjeban.
Osim toga da bi neki savez napredovao na ljestvici drugi moraju oslabiti ili "nestati". Kad tad ce nam proglasiti rat, bilo da im je dosadno ili su ambiciozni pa zele osigurat svoju poziciju koju mi polako sustizemo.
Ja znam da bi bilo dobro sutjeti, zbog nasih slabijih clanova..
@Egon A moram te upozorit, ako te netko unisti nemoj mu se obracat dok ne vidis tko je. Nemoj da bude kao kad smo ti i ja u CO skoro napravili rat izmedju Lethal Serapha i D3m3nt3d samo zbog toga sto ti je jedan napravio scam. Se sjecas? Kad si mu prodao moje stvari pa te sjebao za par miliona. Da nisam imao frendicu u D3 bili bi oba dvojca KOS i od njih i The Asylum i Southpaw Bionics i tko zna jos kojeg Guilda.
Sign in to reply
Replies are available for existing members only! For now 😅