Post #1
· Oct 9, 2006, 8:58 PM
edifreak wrote:Trebao si zip staviti, ljudi nekada vole za probu radije zip jer znaju da registry tj. komp ostaje cisci za razliku od bilo kakvog setupa. Ja sam isto radi toga planirao da za sve nase igrice postavimo i zip.
p.s. skidam sanjaricu
edifreak wrote:Ne ne, mislio sam oboje ponuditi. Najbolji programi to imajujer pro useri poput nas vise vole zip/rar za test jer znas kako mi volimo znati sta ide u komp i suprotno.
GameDeveloper wrote:
Kakav to ozbiljan soft dolazi u rar paketu bez ikakve instalacijske procedure?
GameDeveloper wrote:Nema nikakvih definicija ni za dvotaktni ni četvero, ima jedno univerzalno značenje.
edifreak wrote:Evo pokazuje hr znakove tocno kako trebaali...
i dalje pokazuje npr. 15 puta u listdown slovo 'C' i neka druga kao na screenshotu sa slike u prije par postova.

m4t3 wrote:Jeli sređen bug sa motoron?
(ima li pojam Honda? ili Honda Civic? )
m4t3 wrote:pa pitam dali postoji, ako naslonjač ima onda bi mora Hondu spomenit... ima ljudi koji i to sanjaju... (i ne zezam se)

m4t3 wrote:a ne virujen da su naslonjače sanjali...smisli nesto pa ubaci, ako su smi?ljali prije 300 godina za?to nebi ti sad ne?to smislia, ti se bavi? time i razumi? se..
edifreak wrote:@Mate
Ak osanjas hondu neces ju imatiobicno biva da ako sanjas dobro dogodit ce ti se zlo i isto tako suprotno.
@GD
Evo napokon radi bas sve, hrv znakove u listbox-u i sva tumacenja, sve ljepo vidim.

Igor {J.B.} wrote:Ovo nije zajebancija stvarno sam sinoc sanja ali postam ovdje zato jer u sanjarici ne pronalazim odgovor...
Ima jos i drugi san kad san ponovo zaspa...