Pomoc - print uplatnica - nagradjujem!

Replies: 49 Views: 14,155 Started: Nov 14, 2006, 8:25 AM Page 1 of 2
Pomoc - print uplatnica - nagradjujem! · Nov 14, 2006, 8:25 AM
Bio bih jako jako zahvalan ako mi netko moze reci za neku aplikaciju preko koje mogu ispuniti uplatnicu i izprintati njezin text na pravu.
Ili program ili word template, bilo sta. Za one prosirene uplatnice sto imaju kopiju za odkinut desno, kao racuni od t-coma i ostalih

Postoji i nagrada za onog tko mi pomogne, da imam .doc ili program za to raditi. Poklanjam orginal Gink u Nevolji!

Hvala!
Post #3 · Nov 14, 2006, 3:13 PM
Pa javi ako si to izprintao.
Post #4 · Nov 14, 2006, 3:55 PM
@Gogy, imas ti ginka?

Evo sutra cu kupiti par virmana pa cu probati, print je mrvu drugaciji od onog sto dolazi od vipa/t-coma ali nije bed jer mi je sada puno lakse pomaknuti nesto u novsi stupac nego da radim sam sve izpocetka. Javim sutra kako izgleda.
Post #5 · Nov 14, 2006, 4:10 PM
Gogy je mislim kupio Ginka. I mislim da smo mu cak poslali neki privjesak?
Post #6 · Nov 14, 2006, 4:57 PM
Neznam, svi su Gogiji meni isti.
Post #7 · Nov 14, 2006, 7:01 PM
edifreak wrote:
@Gogy, imas ti ginka?

Evo sutra cu kupiti par virmana pa cu probati, print je mrvu drugaciji od onog sto dolazi od vipa/t-coma ali nije bed jer mi je sada puno lakse pomaknuti nesto u novsi stupac nego da radim sam sve izpocetka. Javim sutra kako izgleda.

Imam Ginka,a dobio sam i privjesak. :)

Tako da mi ne treba nista,samo se nadam da ce ti linkovi pomoci!
Post #8 · Nov 14, 2006, 7:37 PM
Kad se dva Gogija sudare... kako ono, izazivaju treceg :lol:
Post #9 · Nov 14, 2006, 9:10 PM
Gogy wrote:
Imam Ginka,a dobio sam i privjesak. :)

Covjek ima Ginka i ne treba mu vise nista u zivotu... :D :D
Post #10 · Nov 14, 2006, 9:52 PM
Ovo je dosta jednostavno za napraviti u .NET-u ili bilo čemu drugom za rad u windows forms, treba ti sken uplatnice da bi dobio polja točna koja treba imat...i tako to, napraviti par textboxova.....i eto ga, to bi trebalo biti to, iskreno.....3-5 sati rada max da ga nategne? u svih 16.
A čuj, moga bi ja tako ne?to narihtat, dat nekome da je lip?e grafički uredi jer sam na tom polju 0, ali bi mi trebalo kojih...20 uplatnica da testiram ispravnost ispisa na printer.
Edi javi ako ovo igra, uhvatit ću malo vremena za to rije?it......
Post #11 · Nov 14, 2006, 11:10 PM
River87 wrote:
[quote="Gogy"]Imam Ginka,a dobio sam i privjesak. :)

Covjek ima Ginka i ne treba mu vise nista u zivotu... :D :D[/quote]

Right! :thumbsup:
Post #12 · Nov 14, 2006, 11:33 PM
GameDeveloper wrote:
Ovo je dosta jednostavno za napraviti u .NET-u ili bilo čemu drugom za rad u windows forms, treba ti sken uplatnice da bi dobio polja točna koja treba imat...i tako to, napraviti par textboxova.....i eto ga, to bi trebalo biti to, iskreno.....3-5 sati rada max da ga nategne? u svih 16.
A čuj, moga bi ja tako ne?to narihtat, dat nekome da je lip?e grafički uredi jer sam na tom polju 0, ali bi mi trebalo kojih...20 uplatnica da testiram ispravnost ispisa na printer.
Edi javi ako ovo igra, uhvatit ću malo vremena za to rije?it......

Evo ovo od gogyja mi radi, samo sto je malo cudno sucelje. Lako je izprogramirati nego to nariktavanje, grafike ni nema osim onog "na izbor" svog loga gore ljevo u kutu virmana. Nariktavanje za print u VB-u je tlaka i pol.
Post #13 · Nov 15, 2006, 12:04 AM
edifreak wrote:
/quote]
Evo ovo od gogyja mi radi, samo sto je malo cudno sucelje. Lako je izprogramirati nego to nariktavanje, grafike ni nema osim onog "na izbor" svog loga gore ljevo u kutu virmana. Nariktavanje za print u VB-u je tlaka i pol.

A kako o?, printanje toga u .NET-u bi bilo 50 linija max, jedino ?ta triba na?timat da sve lijepo sjedne.
Ma iman ja ideju za vas ko ima vrimena i volje to napravit, napravit ovaj software ne samo za jedan tip uplatnica nego za vi?e njih....sve to lipo sredit i stavit negdi na web pod freeware, a valjda će se naći netko kome će to koristit, a koristit će i manje iskusnim ovdi programerima da to rade....
Post #14 · Nov 15, 2006, 7:57 AM
Pa ako si za treba to napravit, istina je takva da nema postenog programa za tako nesto pa bi trebalo napraviti.. Ako napravis to onda zasluzujes ginka ;)
Post #15 · Nov 15, 2006, 4:55 PM
edifreak wrote:
Pa ako si za treba to napravit, istina je takva da nema postenog programa za tako nesto pa bi trebalo napraviti.. Ako napravis to onda zasluzujes ginka ;)

ima, moj stari ima takav program u svojoj ponudi ... jeftino do bola, ali radi... i to jos i za dos... :cool:
Post #16 · Nov 15, 2006, 6:17 PM
edifreak wrote:

Pa moglo bi se ne?to rije?it samo za tvoju potrebu, treba mi sken takve uplatnice, i naravno moran nabavit kojih 20 komada radi testiranja ispisa.
Reci ti meni koliko se tebi da čekat da ja to napravim jer imam ostalog posla?
Post #17 · Nov 15, 2006, 8:31 PM
A gledaj, meni bi za firmu bio dobar programcic gdje cu imati history tih racuna, cak sam razmisljao o web rjesenju .. ali vise nije hitno, preko ovog tu nekog programa sam napravio jedva neki predlozak i sada samo mjenjam u wordu, nije bas za na brzinu ali treutno koristi.

Download: Virman - empty.rtf
Post #18 · Nov 15, 2006, 8:42 PM
edifreak wrote:
A gledaj, meni bi za firmu bio dobar programcic gdje cu imati history tih racuna

E sad je to malo veći poslić jer uključuje bazu podataka itd..itd..itd , a kad zaračuna? da je ura programiranja takvog softa s bazom podataka oko 100 kn.....ispadne veeelika cifra.
Da se ovo lijepo napravit i da ima? history, pregled, pretra?ivanje, ispis...ma sve da ima?...samo onda oprosti stari ali vrijedi vi?e od cd s ginkom jer tu ima posla.
Anyway, javi se na PM jel ako te interesira da se ?ta napravi u vezi toga, lako ćemo za pare, ima i drugih stvari oko kojih se mo?emo dogovoriti...ili ti meni jednom napravi? uslugu ili tako ne?to, uglavnom na PM ako idemo u detalje.
Post #19 · Nov 15, 2006, 9:38 PM
Ok, cim bude trebalo ja PM-am!
Post #20 · Nov 15, 2006, 10:20 PM
Anyway, javi se na PM jel ako te interesira da se ?ta napravi u vezi toga, lako ćemo za pare, ima i drugih stvari oko kojih se mo?emo dogovoriti...ili ti meni jednom napravi? uslugu ili tako ne?to, uglavnom na PM ako idemo u detalje.

recimo kilo pa?kog sira :D ili Yogsija :yogsi: boze kad se danas sjetim tog Yogsija i njegove sudbine :D :D
Post #21 · Nov 15, 2006, 11:33 PM
Yogsi se zrtvovao da nasa sudbina ne bude ko njegova i na tome mu hvala.
Post #22 · Nov 16, 2006, 12:03 AM
Nikola wrote:
Yogsi se zrtvovao da nasa sudbina ne bude ko njegova i na tome mu hvala.

Neka mu je laka Edijava kanta za smeće R.I.P :|
Post #23 · Nov 16, 2006, 7:44 AM
Kakvi ste vi gadovi argh :P

YOGSI POWER !!
Post #24 · Nov 22, 2006, 5:36 PM
Izrada krenula u 18:00 , ?topajte mi koliko će mi trebat vremena za napravit sve osim printanja....kod printanja....e to će bit zahebano.
Vjerojatno ću ja ovu aplikaciju i grafički doredit i stavit .net loader i instalaciju....i tako...., edi trebat će? mi za testiranje ispisa jer ja nemam uplatnica na kojima mogu testirat pa ću na običan papir pa uspoređivat s uplatnicom, tako da se nadam da ima? kojih 20 komada praznih kod sebe.
Post #26 · Nov 22, 2006, 7:15 PM
Dobro izgleda.. a (ako se ne varan) virman ide u 2 primjerka.. ako se printa kako onda ostaje na onoj kopiji koja je
spojena s originalom? :eh:
Post #27 · Nov 22, 2006, 7:40 PM
m4t3 wrote:
Dobro izgleda.. a (ako se ne varan) virman ide u 2 primjerka.. ako se printa kako onda ostaje na onoj kopiji koja je
spojena s originalom? :eh:

Neman pojma :doh:
Post #28 · Nov 22, 2006, 7:44 PM
ne smi? otkinit original pa printati 2put istu uplatnicu... jedino da se presavije pa se isprinta na originalu
pa okrene? i printa? na kopiju :shifty:
Post #29 · Nov 22, 2006, 9:49 PM
LOL nitko nije skuzio.
Ovo su HUB 1-1 uplatnice, njihova kopija je ono desno sto se odkine kao racun od tcom-a, vipa i sl. Tu nema one retro indigo kopije. Zato je ovo tako dobro.

btw, nisam znao da si to vec napravio GD, super izgleda, bas me zanima kako ces rijesiti printanje/pozicioniranje.
Post #30 · Nov 22, 2006, 10:34 PM
edifreak wrote:
LOL nitko nije skuzio.
Ovo su HUB 1-1 uplatnice, njihova kopija je ono desno sto se odkine kao racun od tcom-a, vipa i sl. Tu nema one retro indigo kopije. Zato je ovo tako dobro.

btw, nisam znao da si to vec napravio GD, super izgleda, bas me zanima kako ces rijesiti printanje/pozicioniranje.

Ajme ?ta sam glup ovih dana...ajme ajme, to je od kroničnog nespavanja i kronične nejebice, a ?ta se tiče printanja.,.....pozicioniranje će bit najte?e....., a mo?e to jo? puno bolje izgledat, nego edi ono ?ta sam ti napisa zadnje u mejlu pogledaj.....

Sign in to reply

Replies are available for existing members only! For now 😅

Sign in