Dnevnik - Tip of the day

Replies: 4,200 Views: 452,694 Started: Dec 22, 2003, 4:50 AM Page 36 of 141
Post #1051 · Mar 5, 2005, 1:12 AM
OK, fine by me ;)

Igore, nisam probao igru ali mislim da sam je vec vidio ful davno i koliko se sjecam je zakon ideja!

Molim one koji nisu vidjeli da procitaju moj prosli post na prijasnjoj stranici!

@Miskec
3D PacMan : http://www.noodan.com/page.php?id=73
Post #1052 · Mar 5, 2005, 7:39 AM
A Edi ovaj pac man je sranje za ono sto ce biti moj. Buduci da se zove Msiekc i to zvuci na nekog misa mate mi je dao ideju da lik bude 3d mis a da ga jure macke hrana da budu sirevi. MAcke ostavljaju i misolovke po maki random i jos mnogo bonusa pucaljki za razbijanje zidova za ubijanje macaka za energiju i svasta otvoricu jednu temu na forumu gde cu pisati sta cu ubaciti cisto sebi za podsetnik.

Sto se tice srca uredu je :) samo imam jako mali pritisak 95/55 he he a ja jos vidim da mi se spava u zadnje vreme bas puno :D
Post #1053 · Mar 5, 2005, 1:43 PM
Glavno da je srce od kamena (ne u ljubavnom zivotu) a ostalo lako! :)

Super ideja za MMan!!!
Post #1054 · Mar 5, 2005, 2:05 PM
Ovo za MMAN-a je smislio mate. Dargo mi je da ti se svidja ideja imace tu puno mogucnosti videces kad budem ubacio onu temu sto sam napisao u proslom postu.

Veceras kad budem bio kod MIskecine cu snimiti moju i njenu reakciju na to kad je gink izaso u novinama pa cu je postaviti da vidite he he :) .Snimacu je mojim foto apartom na rezoluciji 640x480 (kolko si ti stavio onu animaciju iz kafica da mi nezauzme previse u ovoj rezoluciji za download jel mnogi nemaju dsl)?
Post #1055 · Mar 5, 2005, 4:28 PM
problem: ne mogu naci gdje sam u kodu nesto zabrljao u vezi sa High Score-om. Sada idem popiti kavu i pripremiti se za burnu noc...morat cu pitati edija da baci svoje oko sokolovo na moj kod da vidi gdje sam zabrljao, jer vjerujem da bi on to puno prije mene prepoznao...
Ajde cujemo se za par sati svi na netu...
Jos ne znam kako da napravim unosenje imena u program. Da li da bude kao u Ginku ili...? Za sada sam stavio obican input box ali naravno ne namjeravam ga zadrzati.
Post #1056 · Mar 5, 2005, 6:20 PM
Ljudi evo rezultata:

HAJDUK: VARTEKS = 3:1
INTER:RIJEKA = 2:2

Sad Hajduk bi?i Rijeci 4 boda, iduće kolo na kantridi
RIJEKA:HAJDUK
Koji će to derbi biti... :wink:

--------------------------------------------------------------------

Ovo za MMAN-a je smislio mate

Hvala, hvala, ja san nepresu?ni izvor ideja

(kad na vrbi svrbi)
Post #1057 · Mar 5, 2005, 6:37 PM
@Miskec
Filmic je 320x240 u 30Fps-a. Kompresiran sa WindowsMovieMaker-om u wmv formatu tako da pristojno zauzima (12mb).
Kakve ce te to reakcije snimit kada vec sve znate :P

@Mate
Ma Rijeka ce vas raspusit :twisted: kidding offhorse :wink:
Post #1058 · Mar 5, 2005, 9:01 PM
Ma Rijeka ce vas raspusit

Realno, Rijeka je jedini konkurent koji mo?e razbit Hajduk, i jo? se igra u Rijeci... zato bi stavia čisti X
Post #1059 · Mar 5, 2005, 9:40 PM
Evo, shvatili smo da je problem u Ireni...bas sada, 3 dana pije natjecanja...tako da ovo nije moglo doci u gore vrijeme. Edi radi malo na enginu pokusava srediti taj bug, a ja cu sada umjesto toga ici raditi options ili pisati dokumentaciju za igru i editor. Veceras ne zelim ici spavati dok ne rijesim highscores....joj....LUD SAM !!! :twisted:

[>---< EDIT >---<]
Evo izgleda da vise nema tog problema, samo sto sam htio staviti highscores u isti file u kojemu pisu ostale stvari vezane uz taj paket (packinfo.ini) a sada moram staviti da ima posebni .ini file i sada cu izgubiti mozda sat vremena da to isprogramiram...a mozda 10 minuta....treba vidjeti....a onda vam saljem to na net da isprobate, testirate, pa mozda cak i uzivate :)

[>---< EDIT >---<]
Sada sam nasao jos jedan nedostatak u Ireni i dok Edi radi na tome ja radim options u igri...biti ce full jednostavan i mislim da je dizajn ok.
Jedine opcije koje za sada ima su [SCREEN] (Windowed/Fullscreen), [SOUND EFFECTS] (ON/OFF) i [GAME MUSIC] (ON/OFF).
Ako imate jos koje ideje, slobodno pucajte...thanks !!!
Post #1060 · Mar 5, 2005, 11:55 PM
Stavi da se moze odredit volumen zvukova i muzike.
Drago mi je da ste nasli i da su ispravljene greske u Ireni.

Danas sam probao Knoppix distribuciju linuxa koja se boota s cd-a (ne instalira se na disk), cak sam se s njom spojio na net i pogledao nas forum :)

Cool stvar, zamisli dodes i imas neki formatirani komp ne treba ti nista nego taj cd ima na sebi OS, uredske aplikacije (Open Office), 2 web browsera (neki svoj i mozzila), multimedijske aplikacije (slike, zvuk, video), 20-ak igara i dev tools (pyton ili tako nesto se zove prog jezik).
Ma, genijalno :)
Post #1061 · Mar 6, 2005, 12:01 AM
Ok, ovo za glasnocu muzike i sound effects-a sam primio na znanje ali cu primjeniti tek ako ostane vremena kada napravim sve sto je obavezno za igru. Jos manje od pola sata da zavrsim options...hope so :) i onda idem dovrsiti ovo sa high scores-om i saljem vam sve to zajedno...
Post #1062 · Mar 6, 2005, 12:05 AM
Jedva čekan da zavr?i?....

I sad ko te gamad ne pusti na dr?avno nek se paze mračnih ulica :machinegun:
Post #1063 · Mar 6, 2005, 12:09 AM
Evo mene u prolazu idem sad spavati da bih mogao ustati u 4:00h da mogu gledati trku Formule 1 za veliku nagradu Australije taman cu tada procitati i odgovoriti na forumu :)
Post #1064 · Mar 6, 2005, 12:11 AM
I ja bi volio ustati u to vrijeme, popiti kavicu i programirati...samo sto mi se trenutno ne spava i nema sanse da bi od nervoze mogao zaspati do 4...tako da mi je bolje biti budan i programirati do neiznemoglosti...:)
Post #1065 · Mar 6, 2005, 12:24 AM
Ej Igore, pa to sam oduvjek trazio, jooooj...zakon!!!!!!! koliko bi mi to samo pomoglo!

Bi ti se dalo slati u RI jednu kopiju? pljiz
Post #1066 · Mar 6, 2005, 3:19 AM
Believe it or not, High Scores je napravljen do kraja, jos trebam malo graficki doraditi i to je to. Options je 100% gotov i jedino trebam napraviti da tokom igre ispisuje koji si level, i tko je ispred tebe na top listi (onako da non stop pise koliko ti bjezi najblizi na tablici)...
Sutra cu vjerujem sve to napraviti i onda cu u kaficu na kavici pisati dokumentaciju za igru / pack editor i na miru navecer to dovrsiti...
A onda me za ponedjeljak ceka izrada nekoliko sitnih paketica samo da vide sta je sve moguce...
Sada cu staviti uploadirati igru ali necu promjeniti ono sto pise tamo na forumu i blogu (verzija i to) ne da mi se mjenjati jer cu vjerovatno sutra staviti sljedecu verziju, puno doradjeniju i u setup formatu. inace zip igre zauzima 7 MB a ace format 4.5 MB....ja ne znam zasto jos svi koriste taj prokleti ZIP !!! ARGH :) ali kako ne bi bilo problema staviti cu naravno u zip format preko postojeceg...
Ako mislite skidati igru skidajte ju oko 4:30 - 5:00 jer ne znam koliko ce ovo uploadirati !

Ajde, laku noc i pozdrav svima !

[>---< EDIT >---<]
A u PICKU MATERINU kako cu POLUDITI...taman kada sam mislio staviti upload idem ja jos jednom testirati i ne radi high score kako treba...tako da mi je zao sto vas moram razocarati ali tek sutra cu staviti novu verziju koja ce biti u setup izdanju.
Uploadirao bi ja i ovo sto imam i sto radi, ali zelim da vidite sto vise promjena tako da nista od toga za veceras...sutra oko 10 navecer ce biti 100% nova verzija GSI za downloadirati....and that's a promise....ako sjebem, uvjek mogu editirati ovaj post i pomaknuti vrijeme :)
Post #1067 · Mar 6, 2005, 3:57 AM
Dobro je, bit ce bolje :)

UPDATE:
- Gink in Trouble 1.0.11 RC3 (final)
http://www.generationstars.com/forum/vi ... =3949#3949
- Nisam stigao nista drugo od web stranica :(
- Samo da vas unaprijed informiram, idem na Krk u Petak i vracan se u NED! Pokusat cu nesto izkeijat da tamo obavim nesto od posla... jooooj da mi je laptop!!!
Post #1068 · Mar 6, 2005, 10:53 AM
He He kako mi je smesan Dino he he :D .Nemogu izdrzati da se nenasmejem skorz je poludeo vidim ja da ga je ova igra bas zaludela. Sa kojim entuzijazmom radi tu igru sav ludi :D LOL. Iskreno se nadam da ce proci na takmicenju kao prvi.

E ljudi bas sam se nesto smorio. Sad kad imam najvise ideja i kad imam nevidjenu zelju za rad moram ici na 10 dana u blnicu bez kompa bez icega smor. Mada cu programirati na papiru ali opet to nije to :( eh jebiga sta ces
Post #1069 · Mar 6, 2005, 12:11 PM
@Dino
Smiri zivce :)

@Miskec
Sretno u bolnici

@Edi
Culi smo se sinoc, a odgovorio sam ti za Ginka
Post #1070 · Mar 6, 2005, 2:05 PM
Igor {J.B.} wrote:
@Dino
Smiri zivce :)

@Miskec
Sretno u bolnici

@Edi
Culi smo se sinoc, a odgovorio sam ti za Ginka

Kratko ali jasno :D Hvala Igore
Post #1071 · Mar 6, 2005, 7:43 PM
Zadnjih 2 tjedna sam sto se tice zivaca u kurcu i pusim vise cigara nego ikada...jedva cekam da prodje ovo stresno razdoblje.

Sada sam dao mami da proba GSI i svidja joj se premda kaze da trebam ubaciti neke normalnije slike (cvijece, crtici, ...) i sto je najbolje High Score je proradio...ne kuzim kako ali vjerovatno postoji negdje nekakav bug ali necu ga sada traziti.

Edi i ja idemo sada na kavu u vec svima poznati caffe "Voyager" i sa sobom uzimam staru dokumentaciju GSI-a i idem napisati novu...tako da bi to veceras trebalo biti gotovo, a poslije kada dodjem doma cu to natipkati i ubaciti slike iz igre i onda sutra trebam sakupiti para za toner kako bi to sve bilo kako treba.

Kada se vratim navecer cu napraviti da pise koji je level tokom igranja i ubaciti da za vrijeme igranja pise koji je igrac i sa kojim rezultatom trenutno ispred mene.

A tada napokon trebam raditi na particle effect-ima sto ce ja mislim biti gust...i mislim da bi to trebalo maximalno proljepsati igru (naravno ako sve bude radilo kako treba)...

Ako i to stignem napraviti navecer onda idem spavati i dizem se sutra sto ranije mogu kako bi radio neke pakete sa 1 do 2 slike u njima samo da izgleda popunjen onaj izbornik u New Game sekciji. (kada smo vec kod toga, trebao bi preimenovati tekst tako da pise Start Game)...

A sutra navecer mi je u planu ubaciti razne zvukove u igru, sto ne bi trebalo predstavljati neki veliki problem, jedino to sto zvukove moram "posuditi" od negdje i onda mozda im promjeniti ferkvenciju tek toliko da budu "moje" djelo.

I to bi trebalo biti dovoljno za natjecanje...mozda imam nesto malo posla vezanog za editor ali to je manje od sat vremena...!

Pozdrav ljudi, cujemo se jos navecer...!
Post #1072 · Mar 6, 2005, 9:38 PM
High Score je proradio...

Aj fala Bogu, i vrime je :thumbsup: :thumbsup:

Ja san malo modelira, ustvari bolje reći ispravlja zadnji kraj audija... zajeban dio, preobal, nikako nemogu pogoditi krivinu da lipo izgleda iz svih kuteva. Al sku?ia san način na koji bi to moga sredit.

Edi, postoji li mogućnost da se (kad već imamo "programiranje" forum)
ubaci i "3d modeliranje" forum?
(na kojem bi ostavljali linkove za tutoriale, slike modela, komentare, i rje?enja problema vezanih za izradu određenog modela, animacije jer nisan jedini modeler, i Nikola je počea modelirat).
:wink:
Post #1073 · Mar 6, 2005, 10:58 PM
Eh evo spremio sam se za bolnicu idem sad spavati pa sutra ustajem u 7h i idem. Cujemo se na forumu za 10 dana. Cucemo se sms-om tamo u sredu ili cetvrtak kad se malo oporavim od anestezije.

Nemoj da cujem da je neko zabusavao tokom ovih 10 dana dok nebudem tu inace ce da nadrlja he he :)

Danas se uclanio novi lik na forum DXM on je iz crne gor startovao sam ga na jednom forumu gde sam pokrenuo temu o game developmentu u srbiji i lik je skroz ok ima mnogo dobru 3d igru. Radi u c++ - u i dx-u ima sajt sigurno u podacima. Startujte ga malo na private ja sam ga dovuko na forum pa posto idem da nebude da sam ga iskulirao. Uzgred lik razmislja isto kao i mi a moze dosta da nam pomogne jer radi u c++ -u.

Pozdrav ljudi cujemo se za 10 dana

Miskec
Post #1074 · Mar 6, 2005, 11:10 PM
Ajde Miskecu nas, frende stari....sretno !!!
Vrati nam se brzo !!!
Post #1075 · Mar 6, 2005, 11:15 PM · edited Mar 6, 2005, 11:23 PM
@Mate:
Super ideja za forum, DONE!!!

@Dino:
Ajd pliz napravi update na Dev forumu za GSI!

@Miskec:
Ajd sretno, ovdje se nece prestat raditi ;) vidimo se in 10 days!
Za DXM frenda, vidio sam mu stranicu sinoc ili danas, fora igrice ?:smile: nije da nam treba jos jedan u nizu programera u timu ali je uvjek dobrodosao za pomoc i podjelit znanje sa nama kao i mi sa njime.

@Edi:
Veceras ide Gink u final, si cuo! :P

Pogledajte temu Gink in Toruble - Novi List (neda mi se linkat), neke slike sam stavio :P
Post #1076 · Mar 6, 2005, 11:23 PM
Sretno Miskec :thumbsup: nadam se da će oba auta bit gotova dok dođe?!

RIJEČANI:

Frend mi vjerovatno ide u Rijeku na Rijeka-Hajduk, pa ako van ?to triba javite.

-kruv
-mliko
-pa?tete
...
-3Dstudio max
-Visual Studio.Net 2003
- Office 2003
...
javite ?to triba pa ćemo vidit
Post #1077 · Mar 6, 2005, 11:26 PM
Frend dolazi na Rijeka - Hajduk i nama napraviti uslugu..hmm.. cemo se naci na zapadnoj tibini? reci mu nek se dere Hajduk da ga znamo prepoznati :P wuhahahahahahhaha LOL LOL LOL

- a malo para :P
ne ne, samo VS.NET 2003 ;)
Post #1078 · Mar 7, 2005, 12:01 AM · edited Oct 2, 2008, 5:18 PM
------
Post #1079 · Mar 7, 2005, 12:45 AM
Ja san mislia da se nađete na bus kolodvoru

Mogu ti poslat i 3dsMax, pa daj Nikoli (3 cd-a, jer nikola ima samo jedan)
Ali nisan 100% siguran oće li on ići... a oće
Post #1080 · Mar 7, 2005, 4:58 AM
DXM - WELLCOME ?:thumbsup: ?(to je sve sto mogu napisati za sad jer sam pun posla)

Taman kada sam mislio da sam napravio dokumentaciju skuzio sam da moram napisati jos sve vezano za editor....i ubaciti slike....JOJ !!! Pa cilu noc radim dokumentaciju.....to nije normalno !!!

<---[ EDIT ]--->
Evo vam link do dokumentacije koju sam pisao cijelu noc, mozda vam ne bude izgledala onako kako meni izgleda jer sam koristio razne fontove...ajde cya sutra people, i znam da sam vas totalno zajebao jer nisam uploadirao igru. Napravio sam samo par sitnih update-a i bug fixeva....sutra imam masu posla....ajde bok !!!
dokumentacija.doc

<---[ EDIT ]---> 2005-03-07
Uploadirana nova dokumentacija bez gramatickih gresaka (ili sa smanjenim brojem istih). dokumentacija.doc
Danas imam dosta posla...samo se nadam da cu stici uploadirati GSI, ali vise od toga se nadam da cu ga stici dovrsiti :)
Cujemo se jos poslije ! Pozdrav svima !!!

<---[ EDIT ]---> 2005-03-08
Danas je dan natjecanja i tako ja se isao maloprije obriajti jer izgledam smjesno, a vjerujte mi sada izgledam jos smjesnije. Prerezao sam si dobar komad usnice (ne znam na koju foru) i imati cu lipu krasticu sutra....i to tocno ispod nosa ono vrh usnice...nisam znao da toliko krvi ima u njoj, prokleta bila...
Sada radim na prikazu skora igraca ispred onoga koji igra....tokom igre...ne znam da li kuzite, ali nije vazno, vidjeti cete !

Sign in to reply

Replies are available for existing members only! For now 😅

Sign in