Dnevnik - Tip of the day

Replies: 4,200 Views: 452,748 Started: Dec 22, 2003, 4:50 AM Page 59 of 141
Post #1741 · May 1, 2005, 12:04 AM
evo me ljudi.... nema nikog....
večeras je bila fe?ta... ne znam razlog ali pilo se
evo ?to sam popija (koliko se sjećam)
- 4 puta vodka sprite
- 4 puta čista vodka
i onda jedna tekila....

sad mi se riga i iden leći :bacva: :bacva:
Post #1742 · May 1, 2005, 10:16 AM
Happy uskrs to me, happy uskrs to me, happy uskrs dear Miskec - Piskec, hapy uskrs to me. :D

Evo konacno mogu jesti normalno posle cele neelje posta najeo sam se ko kreten. Idem sad raditi :lol:. btw, sinoc sam bio na chatu i nije bilo nikoga svi sapvaju ko male bebe :lol:
Post #1743 · May 1, 2005, 10:18 AM
By Mate ....

vjerojatnije je da će te grom pogoditi nego ?to će? mene vidit pijanog ili u pivnici

Na? drug Mate je ovo ponosno izjavio dana 2005-04-26 22:07 !
I got you now !!!!!!!! :lol: :behead:

--------------------------------------EDIT---------------------------------------

Nikola, će biti gotovo ono za sutra ? :doh:
Post #1744 · May 1, 2005, 10:25 AM
I got you now !!!!!!!!

hehe :lol: :lol: that's what you think... pod onin pijan san mislia mrtav-pijan, znači da san se triba ispovraćati, a nisan, ?to znači da nisan bija pijan... nego ne?to između :lol: :lol:
Post #1745 · May 1, 2005, 11:01 AM
Da DA, nisi bija pijan nego samo pod utjecajem alkohola :lol:
To mi zvuci poznato a ne znam zasto....
Nego....
Sretan van praznik rada, nadan se da danas nista necete cinit :)
U biti radite sta i svaki drugi dan :razz:
Neda mi se ic na Marjan na fazol jel kakve san srice poklopilo bi me neko stablo nakon sta bi me neki stari dida zalija vrucin fazolon (ovo se dogadalo btw, ne da me poklopi stablo nego da me zaliju).
Eto, oden jutros (u podne) pustit pasa isprid kuce na livadu kad me posere neka pticica... al govno joj je velicine omanje africke drzave tako da mi je uspila zasrat i majicu i gace (hlace?)... divota.
Ne znan ko je izmislija da je srica kad te tić posere, al ja se nisan osreca sritno. Samo da iskopan onu staru pracku iz ormara pa cu joj vratit pi... joj m.. ona ce mene srat, nek sere cacu svoga koji ju je napravija.
Sinoc san igra biljar u parove, al posto ne znan igrat a ne zna ni moja suigracica izgubili smo 2:1, al eto ipak je bilo napeto, a ako ne napeto bar smijesno koji su to promasaji bili. U biti san zadovoljan razultaton jer smo igrali protiv lika koji je od svojih 25 godina 10 provea po kaficima za biljarom :)
Uzivajte u prazniku i vi kojima je sutra skola ili posao nemojte mislit na to.
Ups ;)
Post #1746 · May 1, 2005, 11:12 AM
O da da da, sretan vam praznik rada, nemogu vjerovati, danas sam se probudio SRETAN, ocjena 10/10! Mislio sam da je to nemoguce, vani ja predivno, sunce sija (mi ne-rostiljano - hladno pivo) i tak.

@Miskec
Happy Easter ;)

@Igor
Golubovo govno znaci pare.. je*iga.
Gace (hlace?) > ha! ja isto kazem gace pa me ljudi krivo gledaju!
Joj obozavam biljar! Cim budemo imali neki ured iliti GS Building cemo si kupiti i jedan biljarcic!

@Mate
Blago tebi!

@Dule
Hmm.. zanimljivo, dali bi se pisati im mail i pitati ih koliko su zaradili (mozda glupo ali neki znaju odgovoriti a nis nemamo za izgubiti) jer mi se ideja svidjala vec odavno a oni su probali..
Post #1747 · May 1, 2005, 11:15 AM
Hvala edi na cestitkama. Ja vec skupljam pare da si kupim bilijar pravi i skupio sam neku svotu treba mi jos vise od pola bilijar obozavam igrati a narocito snoocker jer je puno tezi i zanimljiviji od obicnog bilijara.
Post #1748 · May 1, 2005, 12:46 PM
@Igor
A jesi me nasmijao... :lol: :lol: :lol:
@Miskec
Sretan Uskrs i dobar tek (konacno)
@Edi
A slusaj mozemo poslat, ali u biti ne treba jer sta nije da cemo puno profitirati s tom informacijom...
@Evribodi
Sretan vam prvi maj. Nemojte nista danas raditi pametno za razliku od nekih koji su ovisnici :lol:
Post #1749 · May 1, 2005, 5:49 PM
@Igor
LOL :lol:

Te?ak je bio moj dan ... puno ?trebanja ... uf
Sad sam malo radio stranicu za wizz-a i izgleda za sad strava .... !!!
Iznenadio sam sebe .... :shock: .... jo? treba napisat help ... joj i hate that !

@Miskec
Malo kasnim ali svejedno ... sretan Uskrs

@Dule
A mora se radit ! Jedino nas zajebali pa je pao u nedjelju a ne recimo u ponedjeljak :lol:
Post #1750 · May 1, 2005, 6:38 PM
Nakon svog sranja koje sam prosao ovaj vikend sada se osjecam kao jos jaca i bolja osoba...Nije bas da sam to trazio ali "sto te ne ubije cini te jacim" :)

Jos 3 tjedna i idemo po svoje milje $$$...ovaj danasnji dan nece proci bez rada...ipak cu morati uciti jer sutra odgovaram 2 predmeta i pisem neki test, preksutra jos 2 predmeta (mozda 1) u srijedu 1-2 i u cetvrtak sam gotov...onda pripreme za Vrsar..i dogovaranje kako da GS memberi dolete tamo i trazenje smjestaja jer neki od njih ne zele biti tamo samo 1 dan..!

Veceras cu poslati mail u CTK da ih podsjetim na neke stvari...!
Post #1751 · May 1, 2005, 7:03 PM
?ta ti stalno podsjeća? CTK ?
Na ?to ?
Post #1752 · May 1, 2005, 7:13 PM
Nista, nista, nista bitno. Edi dokaz da su potrebne dvije diskusije (o kojima smo danas pricali), nije mi dugo trebalo da ga nadjem... :lol:
Post #1753 · May 1, 2005, 7:54 PM
Ok, ok ... ja previ?e pitam .... neću vi?e :x :x :x :snooty:
Post #1754 · May 1, 2005, 8:47 PM
Sretan vam prvi maj makar mislim da se to ne cestita :smile:

Mirisem na cevape i kobase i neda mi se okupat jer stvarno dobro mirisem.
Bio sam na rostilju, pregrst ića i pića tako da mi je sad malo slabo jer sam se bas nazdero, a nisam ni popio bas malo. Prvo ovogodisnje kupanje je palo, uopce nije bilo hladno, ugrizo me je neki pauk il tako nesto pa me malo svrbi ruka al nije to tolki problem.
Ovo mi je bio najgori prvi maj u zadnjih pet godina(bilo je dobro da nebi neko krivo shvatio, ali inace su mi prvi majevi savrseni), a samo zato jer sam sinoc bio vani pa nisam ni oka sklopio i nakon prvih pet cevapa i nekoliko pivi zakimo sam na tri cetiri sata, a svi govore da je onda bas bilo najbolje, Gadali su me drvima i smijali mi se kako hrcem dok sam spavao. Gadovi.
I to bi bio moj dan.
Do slusanja,

Va? Nikola
Post #1755 · May 1, 2005, 8:52 PM
Nikola wrote:

a samo zato jer sam sinoc bio vani

To mi je od nekud poznato...

pa
nisam ni oka sklopio i nakon prvih pet cevapa i nekoliko pivi zakimo sam na tri cetiri sata, a svi govore da je onda bas bilo najbolje, ?Gadali su me drvima i smijali mi se kako hrcem dok sam spavao.

Zato je i bilo najbolje onda. Izgleda da unatoc sto tebi nije bio savrsen 1. maj, nekome jest. :lol:
Post #1756 · May 1, 2005, 9:07 PM
Izgleda da unatoc sto tebi nije bio savrsen 1. maj, nekome jest.

Da, pa to su
Gadovi
. :smile:
Post #1757 · May 1, 2005, 10:07 PM · edited May 1, 2005, 10:14 PM
Inace Nikola je spavao i u subotu dok je bio vani. Mene su uslikali... ?
slika
-----EDIT-----
Uslikao me ja mislim Dino sa Fairynim foticem.
Post #1758 · May 1, 2005, 10:08 PM
odkud ta slika? tko te sliko?
Post #1759 · May 1, 2005, 11:02 PM
za?to si zatvoria oči? :lol: :lol: ili si zaspa na nogan :lol: ili si ne?to pjeva u sebi :lol: :lol: ?
Post #1760 · May 1, 2005, 11:07 PM
Bio je mrak (kao sto se vidi) a prvi put me blic nokautirao pa sam iduci put zazmirio. Ili se kaze zazmurio?
Post #1761 · May 2, 2005, 1:06 AM
Drkao sam malo po ImageShack-u, vidio sam da se moze napraviti galerija iliti ImageBlog.. so here's mine:
http://img97.imageshack.us/img_viewer.p ... eak4ut.png

Od kad sam se digo u NED do sada (PON 6h AM) sam napravio pun kofer posla! Necu vas sad dosadjivati sta sam t osve napravio, uglavnom, nisam stigao sa:
- newsletter template
- 1key rocket launcher menu & setup.exe
- affilitrates research
i to cu sve sutra tj. danas! kao i malo stranicu za Chrisa!

Majko mila, koliko ja samo posla imam!
Post #1762 · May 2, 2005, 6:10 AM
Evo moja slika koju ste vec vidjeli, pa cu uskoro dodat jos koju..
Linked image ?Linked image Linked imageLinked imageLinked image
Evo dodao sam...
Linked image Linked image Linked image Linked image

-----EDIT-----
BTW jucer je Brucee Lee skantao Chuck Norrisa.....ptpaauu!! :matrixfight:
Post #1763 · May 2, 2005, 7:18 AM
Cool picture, sada vidite kako nas je Zola zajefrkavao dok smo programirali :D

nego pazite ovaj OGROMAN review Caveship-a: (LOL, link je sa translatorom koji ne radi bas super, bolje to nego ceski citat)
Neka ceska stranica

i ovaj:
Linked image
Post #1764 · May 2, 2005, 9:26 AM
Strava!! Izgleda da se Cesima nase igre svidjaju! Nakon Raklema (konacno sam tocno napisao) sada i Caveship. Koliko sam skuzio "Caveship" - Let na vlastitu odgovornost...
Post #1765 · May 2, 2005, 11:33 AM
He He super su slike da vredni momci :lol: Blago vama :| E imas isti tepih u sobi ko ja :D
Post #1766 · May 2, 2005, 11:55 AM
@Nikola
Ha-Ha-Ha-Ha :lol:

@Miskec
Da tepih, puknut ću od smijeha :lol:

@Everibodi
?to se tiče slika : 'A jeste cudaci ... stvarno '
Ma sve 5 :thumbsup:

@Edi
Čovječe, ti ima? cijeli office .... :shock:

@Dule
Joj nisam gledao :matrixfight: . Jel barem bilo dobro !? :doh:
Post #1767 · May 2, 2005, 12:01 PM
U jebote tek sad vidim kolk oste smesni :lol: narocito edi nemoze covek da ga prepozna :D
Post #1768 · May 2, 2005, 12:11 PM
@Miskec da tepih...to je bilo kupljeno valjda osamdesetih od neke bratsvo jednistvo firme... :lol:
@Wizard
I ja sam stigao na kraj, ali taman da vidim kako Čak Boris dobije po kapisli :lol: Mr. Lee rules!
Post #1769 · May 2, 2005, 12:48 PM
Evo moj prvi post s ADSL-om :D
Me happy :thumbsup:

I sta se tice caveshipa stvarno super moramo napravit nastavak :)

@Dule
Ja se tebe bojim.
Imas neki ludacki pogled... :shock:
Post #1770 · May 2, 2005, 12:55 PM · edited May 2, 2005, 1:00 PM
Let the speed be with you ! :pc:

Sign in to reply

Replies are available for existing members only! For now 😅

Sign in