Post #1828
· May 9, 2005, 2:52 AM
Evo javljam se zadnji put prije odlaska na drzavno natjecanje...sve je spremno...bar se nadam...zadnju verziju GS Inspectora mozete skinuti sa starog linka samo nisam update-irao informacije vezane za njega. Isprobajte igru ako imate vremena i ako nadjete bilo kakav bug odmah mi posaljite SMS kako bi znao o cemu se radi i mozda stigao popraviti.
Da ponovim jos jednom...sutra nije odmah natjecanje vec je podjeljeno na utora i srijedu...nadam se da cu ja biti odmah u utorak kako bi to sto prije bilo gotovo jer mene ubija nervoza kad moram cekati...
Sve u svemu, spakirao sam robu, kopirao igru na svoj MP3 stick, na CD i na Edijev laptop...trebalo bi sve proci very nice, a ja to sve mogu pokvariti losom prezentacijom...danas cu na putu do Vrsara napisati ukratko sta bi trebao reci na prezentaciji i onda to barem jednom isprobati.
U slucaju da pobjedim...(HOPE SO)...prestati cu pusiti...ali ne odmah nego cu si dati malo lufta...ako budem nagradjen ove godine prestajem pusiti...jer stvarno ne znam koji ce mi kurac cigare kada nemam ni para ni zdravlja za to sranje...! Ali to nije sve...ako budem nagradjen imamo partijanu u Rijeci...ja cu kupiti barem gajbu...!

Ovih dana sam tek shvatio da je moja igra jedan od najboljih softwareskih radova ove godine...tj jedna od 15 najboljih (barem official)...kada bolje razmislim i to je dosta...ne bi smio biti greedy...ali sta ces kada smo ljudi i uvjek tezimo necem visem i boljem...!
Ajde pozdrav ekipo...ja cu probati visiti po forumu svaki dan (ako budem mogao) i jos cu probati svaki dan napisati barem jednu novost na
http://filedino.blog.hr kako bi svi zainteresirani znali sto se dogadja...a ako budem imao vezu na net u hotelu onda nam ne gine JAVA CHAT

Sada idem odspavati barem 4 sata kako bi se sutra stigao otusirati i pripremiti za putovanje...ala pozdrav svima i hvala svima koji su mi pomogli oko izrade igre, a pogotovo hvala Nikoli i Igoru sto su u zadnjim trenutcima radili razlike na slikama...to mi puno znaci...Thank you guys !!
Puno pozdrava od vec pomalo ludog Dina !!!

Cya soon !!!