Dnevnik - Tip of the day

Replies: 4,200 Views: 452,754 Started: Dec 22, 2003, 4:50 AM Page 61 of 141
Post #1801 · May 6, 2005, 12:50 PM
He He meni je danas slava puna kuca ljudi zezanje ludnica. Jedem ko magarac nemogu doci sebi. Sutra uvece pravim zurku za drustvo bice ludnica svi ste pozvani :thumbsup:
Post #1802 · May 6, 2005, 2:22 PM · edited Oct 2, 2008, 5:04 PM
-------
Post #1803 · May 6, 2005, 2:27 PM
meni je danas slava

Ajde informirajte mene kretena ?to je to 'slava' ? :shock: ? :shock: ? :shock: ?

-----------------------------------EDIT---------------------------------------
Evo stranica za Wizz-a gotova !
link : http://free-ri.t-com.hr/autorunwizz/

Recite ?to mislite o programu, stranici.... popljujte me .... pohvalite me .... :lol:
Post #1804 · May 6, 2005, 6:28 PM
pljuc pljuc...salim se, stranica ti je fora, onako retro. Nije cesta, dakle jedinstvena takve vrste i zato mi se svidja. Sto se tice programa nisam gledao kroz povecalo...

-----EDIT-----
Evo ako vas zanima sve o Vivi koju ja i Edi nerijetko spominjemo....click tu i prosvjetlit ce vas!

http://www.izlasci.net/blur/POD%20POVECALOM/viva.htm
Post #1805 · May 7, 2005, 10:55 AM
@Wizard
Bas sam duleu prico sta je to 'slava'. Pazi ovako vi tu imate svece kao sto su Valentino, Petar itd. Kod nas su sveci Trifun, Djordje, Nikola itd...E sad kod nas svaka porodica slavi nekog sveca. Moja porodica slavi Svetog Djordja. To pada na dan 06.05 svake godine i onda se pozovu gosti i bude ludnica hasa se pije i tako strava :thumbsup:
Post #1806 · May 7, 2005, 4:03 PM
Evo uploadirana je nova verzija GSI-a a download je isti : gsi.exe

Ocekujem komentare...
Post #1807 · May 7, 2005, 4:33 PM
Mislim da bi triba jos uredit da bude veca razlika izmedu Start game i High Scores - drugacije poredaj nazive paketa ili tako nesto - u svakom slucaju onaj srednji dio ne bi smia bit isti... (probaj stavit align na left a ne center)
Inace igra je super i odlicno si odradia posao! :thumbsup:

Sta se tice paketa... slike su cool ali...
... kod Chrisa i one sa M razlike su jedva vidljive ;)
Dok su Nikoli razlike ok, ali bi volia da neke slike nisu onako mutne
(npr. dosta mi je tesko gledat u onu sliku di je neki andeo i faca u pozadini i neki zmaj)
Eto.

@Wizard
Svida mi se stranica, simpaticna je i ima stila. :D
Post #1808 · May 7, 2005, 4:50 PM
Evo sada dok cekam da dodje Nikola do mene cu malo probati preraditi onaj High Scores...staviti cu drukciju sliku onu na kojoj pisu imena paketa i promjeniti cu font !!!

Cujemo se jos uskoro sa novim updateima !!!
Post #1809 · May 7, 2005, 4:55 PM · edited Oct 2, 2008, 5:04 PM
-------
Post #1810 · May 7, 2005, 5:27 PM · edited Oct 2, 2008, 5:20 PM
----------
Post #1811 · May 7, 2005, 6:02 PM
Hvala na pohvalama za stranicu !!!!
Jo? moram sredit malo program,sitne stvari !

Dino, GSI je super !
Fora je ono s particle na dugmićima !

Eto to je sve od mene !
Post #1812 · May 7, 2005, 6:40 PM
Evo promjenio sam izgleda ta 2 prokleta izbornika...uploadirati cu novu verziju igre kada dodam jos novih slika...jer nema smisla sada uploadirati kada nije bas neku update.
Post #1813 · May 7, 2005, 6:47 PM
@dino
S čim vi idete gore ?
Post #1814 · May 7, 2005, 7:04 PM
Sa autom...ides sa nama?
Post #1815 · May 7, 2005, 7:06 PM
To ti mene zajebava?:lol:
Ma već sam se dogovorio s prof....Ej one slike od Morrigane su tako fucking dobre da im se već divim pola sata !
Post #1816 · May 7, 2005, 9:20 PM
...evo malo sam prominija avatara...
Trenutno vise lici na mene od onog retardiranog pasa :skull:
Post #1817 · May 8, 2005, 10:26 AM
Caos ljudi. Ovde je nocas bila ludnica steta sto niste bili ovde bas smo se zajebavali ko nenormalni jedva sam ih istero jutros u 5h :twisted: He he nisam se usopte naspavao tako da idem sad odmoriti jos malo :thumbsup:
Post #1818 · May 8, 2005, 10:59 AM
@Mate
Zna? onu knjigu od Hemingway-a 'Zbogom oru?je' :lol:
Post #1819 · May 8, 2005, 11:00 AM
@Mate
Zna? onu knjigu od Hemingway-a 'Zbogom oru?je'

Ma kako je ne bi znao?? Pa jutros smo bili na kavi :lol: :lol: :lol:
Post #1820 · May 8, 2005, 11:17 AM
Ma kako je ne bi znao?? Pa jutros smo bili na kavi

A i ti ide? s pravim ljudima na kavu ?! :lol: :lol: :lol:
Post #1821 · May 8, 2005, 11:35 AM
očito nisi sku?ia smajliće :lol:

A i ti ide? s pravim ljudima na kavu ?!

ne, s pravin ljudima pijen votku sprit, čistu votku ili tekilu... a i mali macchiato :cool: :cool:
Post #1822 · May 8, 2005, 12:25 PM
Evo slika jednog meni dragog kafica ["Firenza"] - ovo je moj najdrazi kantun. :)
Edi eto trazija si sliku, a eto imam sad samo ovu.
Iznutra je ludilo, ali nazalost podrucje isprid kafica se pretvorilo u gradiliste (i to trafostanice za ne falit), tako da imam osjecaj da bi vlasnik moga ostat bez posla.
A steta, stvarno je lipo, zimi je bas gust :)

User posted image

---EDIT---
Sinoc nisan isa vanka nego san gleda Davoljeg odvjetnika, film je predobar.
Otvara se masu pitanja, kraj je fenomenalan, a simbolika je izvanredna!
Post #1823 · May 8, 2005, 4:26 PM
Kefe izgleda .. ok... ne vidim kakav je pogled na van...
film je do jaja, genijalan je!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

I tako, eto mene sa krka i 2 dana pauze jer mi je komp otisao k'vragu i mogu reci da sam mrvicu razocaran ;) samo 160 novih postova...
Post #1824 · May 8, 2005, 5:09 PM · edited Oct 2, 2008, 5:04 PM
-------
Post #1825 · May 8, 2005, 5:14 PM
Da i ja sam gledao film...jos i prije kada je tek dosao u video klubove. Al Pacino i Keanu Reeves at its best. Ona plavusa je isto super glumila. Cijela poanta filma je strasna!
Post #1826 · May 8, 2005, 5:41 PM
@DXM
navecer cu baciti psd od logo-a, samo mozda bude mali bed - najbolje pase na tamne pozadine...poslat cu pa ces vidjeti! (stavit cu link ovdje tako da i drugi imaju ak zatreba)

@Dule
Keanu je mislim ovdje odglumio najbolje od svih ostalih filmova! ono kako je plakao realno jeote, gledao sam film od pola i skoro mi suza navrla ono kad mu se zena ubila koliko je bilo realno.... :eh:
Post #1827 · May 8, 2005, 7:43 PM
evo me po ure na netu... iden učit.. sutra (poku?avan) ispravljan knjigovodstvo... neću ići na ostale sate jer me neka vrst gripe ćapala (mo?da ptičja) :thumbsup: :thumbsup:
Post #1828 · May 9, 2005, 2:52 AM
Evo javljam se zadnji put prije odlaska na drzavno natjecanje...sve je spremno...bar se nadam...zadnju verziju GS Inspectora mozete skinuti sa starog linka samo nisam update-irao informacije vezane za njega. Isprobajte igru ako imate vremena i ako nadjete bilo kakav bug odmah mi posaljite SMS kako bi znao o cemu se radi i mozda stigao popraviti.

Da ponovim jos jednom...sutra nije odmah natjecanje vec je podjeljeno na utora i srijedu...nadam se da cu ja biti odmah u utorak kako bi to sto prije bilo gotovo jer mene ubija nervoza kad moram cekati...

Sve u svemu, spakirao sam robu, kopirao igru na svoj MP3 stick, na CD i na Edijev laptop...trebalo bi sve proci very nice, a ja to sve mogu pokvariti losom prezentacijom...danas cu na putu do Vrsara napisati ukratko sta bi trebao reci na prezentaciji i onda to barem jednom isprobati.

U slucaju da pobjedim...(HOPE SO)...prestati cu pusiti...ali ne odmah nego cu si dati malo lufta...ako budem nagradjen ove godine prestajem pusiti...jer stvarno ne znam koji ce mi kurac cigare kada nemam ni para ni zdravlja za to sranje...! Ali to nije sve...ako budem nagradjen imamo partijanu u Rijeci...ja cu kupiti barem gajbu...! :)

Ovih dana sam tek shvatio da je moja igra jedan od najboljih softwareskih radova ove godine...tj jedna od 15 najboljih (barem official)...kada bolje razmislim i to je dosta...ne bi smio biti greedy...ali sta ces kada smo ljudi i uvjek tezimo necem visem i boljem...!

Ajde pozdrav ekipo...ja cu probati visiti po forumu svaki dan (ako budem mogao) i jos cu probati svaki dan napisati barem jednu novost na http://filedino.blog.hr kako bi svi zainteresirani znali sto se dogadja...a ako budem imao vezu na net u hotelu onda nam ne gine JAVA CHAT :)

Sada idem odspavati barem 4 sata kako bi se sutra stigao otusirati i pripremiti za putovanje...ala pozdrav svima i hvala svima koji su mi pomogli oko izrade igre, a pogotovo hvala Nikoli i Igoru sto su u zadnjim trenutcima radili razlike na slikama...to mi puno znaci...Thank you guys !!

Puno pozdrava od vec pomalo ludog Dina !!! :)
Cya soon !!!
Post #1829 · May 9, 2005, 4:59 AM
Idem i ja.. neobrijan ali nema beda :|

@DXM & TEAM
GS Background 01.zip [500kb]

Prijavio sam Rocket Launcher na natjecanju...
Post #1830 · May 9, 2005, 5:06 AM
DINO wrote:
Evo javljam se zadnji put prije odlaska na drzavno natjecanje...sve je spremno...bar se nadam...zadnju verziju GS Inspectora mozete skinuti sa starog linka samo nisam update-irao informacije vezane za njega. Isprobajte igru ako imate vremena i ako nadjete bilo kakav bug odmah mi posaljite SMS kako bi znao o cemu se radi i mozda stigao popraviti.

Da ponovim jos jednom...sutra nije odmah natjecanje vec je podjeljeno na utora i srijedu...nadam se da cu ja biti odmah u utorak kako bi to sto prije bilo gotovo jer mene ubija nervoza kad moram cekati...

Sve u svemu, spakirao sam robu, kopirao igru na svoj MP3 stick, na CD i na Edijev laptop...trebalo bi sve proci very nice, a ja to sve mogu pokvariti losom prezentacijom...danas cu na putu do Vrsara napisati ukratko sta bi trebao reci na prezentaciji i onda to barem jednom isprobati.

U slucaju da pobjedim...(HOPE SO)...prestati cu pusiti...ali ne odmah nego cu si dati malo lufta...ako budem nagradjen ove godine prestajem pusiti...jer stvarno ne znam koji ce mi kurac cigare kada nemam ni para ni zdravlja za to sranje...! Ali to nije sve...ako budem nagradjen imamo partijanu u Rijeci...ja cu kupiti barem gajbu...!

Ovih dana sam tek shvatio da je moja igra jedan od najboljih softwareskih radova ove godine...tj jedna od 15 najboljih (barem official)...kada bolje razmislim i to je dosta...ne bi smio biti greedy...ali sta ces kada smo ljudi i uvjek tezimo necem visem i boljem...!

Ajde pozdrav ekipo...ja cu probati visiti po forumu svaki dan (ako budem mogao) i jos cu probati svaki dan napisati barem jednu novost na http://filedino.blog.hr kako bi svi zainteresirani znali sto se dogadja...a ako budem imao vezu na net u hotelu onda nam ne gine JAVA CHAT

Sada idem odspavati barem 4 sata kako bi se sutra stigao otusirati i pripremiti za putovanje...ala pozdrav svima i hvala svima koji su mi pomogli oko izrade igre, a pogotovo hvala Nikoli i Igoru sto su u zadnjim trenutcima radili razlike na slikama...to mi puno znaci...Thank you guys !!

Puno pozdrava od vec pomalo ludog Dina !!!
Cya soon !!!

EDI wrote:
Idem i ja.. neobrijan ali nema beda :|

@DXM & TEAM
GS Background 01.zip [500kb]

Prijavio sam Rocket Launcher na natjecanju...

Joj...jeben ti Edijev laptop...on je kriv sto jos ne spavamo...!!! Mi debili igramo Flatout multyplayer...idem sada spavati...da odspavam barem 2 i pol sata !!!

Sign in to reply

Replies are available for existing members only! For now 😅

Sign in