Dnevnik - Tip of the day

Replies: 4,200 Views: 452,783 Started: Dec 22, 2003, 4:50 AM Page 73 of 141
Post #2162 · Jun 5, 2005, 1:26 PM
Rekao sam da mi ne dirate Nikolu evo vam na sad... Slika je prava komedija.
Miskec kiks.wav, a ne kick.wav. A smijeh sta da ti kazem. Ne ljutis se?

Jao lude li noci sinoc...

Ko bugarsku skupstinu smo tukli bugare...

-----EDIT@18:00-----
Just believe in destiny
don't care what people say
just follow your own way
talk above and use the chance
the return to inocence.
Poslusajte
Bas prekrasne rijeci.
Post #2164 · Jun 5, 2005, 6:15 PM
Ma daj posjete su poludjele, od kud toliko posjeta... vec ih je 300 a dok se ovo pise jos se penje!!!!

Moram opet na server stats.....
Post #2165 · Jun 5, 2005, 8:29 PM
Evo meni je Blog podivlja isto.. iman puno posjeta danas (17 unique)... :thumbsup:

Sutra Tovari pola?u pismeni iz matematike... SRITNO NAM BILO... iako meni ni to neće pomoći jer neman pojma... :cool: :cry: :lol:
Post #2166 · Jun 5, 2005, 10:00 PM
Strava...GSI ima vec 1500 downloada...sto bi znacilo da ima vise downloada nego prslomjesecni naj download-iraniji projekt...

Jos jedna stvar....upravo od sada zapocinje odbrojavanje od 60 dana do D-Day-a 2....ajmo se primiti programiranja...
Post #2167 · Jun 5, 2005, 10:09 PM
ajmo se primiti programiranja...

Ahem...
Da ovo nebi bio spam iskoristit cu ovu priliku da pozdravim mamu, tatu, nonu, nonota, macke, vragolastog Denisa, osoblje autotransa i sve koji me poznaju :beer:
Post #2168 · Jun 5, 2005, 10:16 PM · edited Jun 5, 2005, 10:39 PM
Searching for U F O ' s
Pogledajte streaming filmic... tip priziva NLO-e molitvom....
-----EDIT@12:28-----
:lol: haha :lol: evo ga...kako sam glup sam
http://www.putfile.com/media.php?n=yahwehufo
Post #2169 · Jun 5, 2005, 10:34 PM
hmmm.... super filimić....

TV =

::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
: :
: :shock: :
: dođite ajlieni :
: / :
: :pray: :

A di je link dule? :lol: :lol:

PRONAĐITE 3 GRE?KE I PLAĆAM PIVO:

http://members.home.nl/saen/Special/zoeken.html

Slično ka GSI
Post #2170 · Jun 5, 2005, 11:22 PM
Benti mate....ovo mi je vjerovatno probudilo starce...jer sam gledao onaj filmic sa UFO i pojacao do kraja i sada gledao ovo tvoje i znas kako se to glasno culo...!!!
Post #2171 · Jun 5, 2005, 11:29 PM
: :alien: :
: dođite ajlieni :
: / :
: :pray: :
Post #2172 · Jun 5, 2005, 11:37 PM
nisan vidja taj smajli :-? :lol:
Post #2173 · Jun 6, 2005, 3:36 AM
Evo jos na drugim vjestima: (ufo sightings)
http://www.nationalufocenter.com/ufo/mi ... ws12.shtml

... izgubio sam oko 2 sata kopajuci na netu o juefoima - gledao razne interview-e - i svaka normalna osoba moze zakljuciti da ti neki ljudi uopce ne lazu, govore o tome onako bezveze kao da ih uopce ne zanima publicitet, jedan tip je vidio ufo na polju ispred sebe i ....ma nema veze, ionako vas to ne zanima!
Post #2174 · Jun 6, 2005, 11:50 AM
edifreak wrote:
Jedan tip je vidio ufo na polju ispred sebe i ....ma nema veze, ionako vas to ne zanima!

:lol: haha :lol:
Koji freak ej...

-----EDIT@15:00-----
Lud sam za ovakvim Matrix bolestinama...

User posted image

Ovdje ima interwiev sa tipom koji ih je radio...a i ima jos par cool slika (neke nisu jednako bolesne... :D )
http://www.mi3dot.org/interviews/view/6/
Post #2175 · Jun 6, 2005, 1:38 PM
..... Da ne delam novi topic ....
Sta je ta va?a card game ...opet nesto muljate ! :beer:

Danas smo u ?koli imali kao probu s bendom (da ćemo nastupat za dan ?kole) ... strahota ...ozvučenje koma, moji električni bubnjevi su nesto srali (:lol:and :sranje:) ...ba? strahota ...

@Dule
a je bolestan taj tip

Jucer sam napravio prvu igru u svom ?ivotu (:lol:) ...mora se od nečeg krenut :lol:
Post #2176 · Jun 6, 2005, 1:43 PM
Wizard wrote:
..... Da ne delam novi topic ....
Sta je ta va?a card game ...opet nesto muljate !

Uvijek mi muljamo :D

Jucer sam napravio prvu igru u svom ?ivotu (:lol:) ...mora se od nečeg krenut :lol:

Podijeli s nama...
Post #2177 · Jun 6, 2005, 2:01 PM
Kad zavr?im potpuno .... ne zelim vam prikazivat dok jo? nije gotova ... trebat će jo? vrimena...valjda će ispast onako kako ?elim
Post #2179 · Jun 7, 2005, 10:07 AM
Vjerujem da neki od vas znaju da sam se vratio (Edi i Dino, a ostali ako imaju notification na mob jer sam postao na nekim topic-ima)

Bilo je okej u Lokvama izuzev kise (koja uvijek se mota di ne treba) u nedjelju na dan Prve Pricesti. Sad ce netko rec, pa sta? E s tim se slazem nije da mi je jako stalo do rimokatolicke vjere ali jos imam dobrih uspomena iz djetinstva pa nemogu zanemarit to. Nego da ne skrenem s teme, Prva Pricest je vazan period u djetinstvu jednog vjernika.. To vjerovatno znaju oni koji vjeruju u rimo-katolicku crkvu ili su vjerovali.. Oni koji znaju neka nauce one koji ne znaju (ne salim se.. :D )

Prvi dan (subota) je bilo neko natjecanje u sumarstvu (rezanje stabla, ispijanje pive, zderanje hrane :P i ostale drustvene igre), na ovo sam zakasnio jer kod ovih ljudi sve zivo se odrzava ujutro.. Ali zato postoje nocne lutalice (ala darkeri) pa sam se druzio s njima. Nis posebno, pijani ljudi kao i u Rijeci.

Drugi dan (nedjelja) bizi dej.. necu opisivat natezanje Tine s haljinicom :P
Nego posto je kisa padala, Tina je dosla pred crkvu s makinom ko neka kokica s televizije dok su ostale djevojcice i djecaci stiskali se pod kisobranom. Imala se puno za vozit (nekoliko stotina metara :) ) Nakon mise je bilo slikanje pred oltarom (dosao neki "profesionalni" fotograf pa ih izredo ko neke manekene pa ova poza pa ona.. i tako nakon stotinjak slika se obitelj konacno slikala.. I onda na kraju neizbjezno caskanje s drugim ljudima.. bla bla.. Pa sam tamo upoznao neku Bibu, neznam joj pravo ime, uglavnom fora cura (jesam li spomenuo da seljancice izgledaju lijepse od nasih ulicarki? izgleda da svjez i zdrav zrak pomaze :P ) No nisam bas imao priliku se druzit puno s njom jer je isla radit u ducan popodne.. A kako Tinu nisam dugo vidio sam radje se zabavljao s necacima.. navecer smo isli slavit po kucama...
Treci dan (ponedjeljak)
Ovaj dan sam posvetio Tini jer sam planirao otici ali me je nagovorila da ostanem (kao ona scena iz Shrek 2 > Shrek i onaj macak kad ga moli <)
navecer opet slavlje po kucama (znate li da mozes nekom uletit u stan - nije zakljucano - i da tip uopce ne sere nego te jos ponudi s necim)
Cetvrti dan (utorak)
probudio se u 4 sata pa malo setao po kuci i razmisljao dali da ostanem jos jedan dan ili ne .. u 5 sati se probudila sestra i rekla da se spremim ako cu ici s njom u Rijeku....

I eto evo me ...

sorry na dugom postu (ali znam da cete mi oprostit - pa nije me bilo 3 /pol dana)
Post #2180 · Jun 7, 2005, 11:30 AM · edited Jun 7, 2005, 11:54 AM
zola wrote:
znate li da mozes nekom uletit u stan - nije zakljucano - i da tip uopce ne sere nego te jos ponudi s necim

Baza :) :thumbsup:
BTW izgleda da je onaj tip sa snimke u pravu... pogledajte sami ovdje.

---EDIT---
baza = fora
Post #2181 · Jun 7, 2005, 11:52 AM
Igor{J.B.} wrote:
Baza :) :thumbsup:
BTW izgleda da je onaj tip sa snimke u pravu... pogledajte sami ovdje.

Baza = neka fora kao idessssssh?
btw fora stranica
Post #2182 · Jun 7, 2005, 2:09 PM
Yo Zola, bas mi drago da si se lijepo proveo. I full mi je drago za tvoju necakinju sto joj se dogodilo nesto sto ce pamtiti do kraja zivota.

Nije mi drago sto su fotografi mucili djecu sa ovim i onim pozama za slikanje. Kao od njih rade manekene...ne volim cut takve gluposti da se dogadjaju...

@ JB
He, he fora ona stranica...
Post #2183 · Jun 7, 2005, 3:37 PM
PRO?A SAN :thumbsup:

J.B. se upravo sad preznojava... SRETNO J.B.... :pray:
Post #2184 · Jun 7, 2005, 3:47 PM
To Majstore!!!
Dopusti da budem prvi na forumu koji ti je cestitao! Sad uzivaj cilo lito!
Naravno ako nemas jos neku glupost ? :D
Post #2185 · Jun 7, 2005, 4:02 PM
FALA.. jo? matura... al to mogu i na jesen... pa se ne sekiran oko toga :thumbsup: :clap: :clap:
Post #2186 · Jun 7, 2005, 4:05 PM
@m4t3

Mo?da bude ne?to od tebe jednog dana.... :shock:

...?ala.....bravo :thumbsup:
Post #2187 · Jun 7, 2005, 4:05 PM
Dobro, ok matura. Nego sam mislio da nemas mozda jos koji kolac a da si ga krio od nas :naughty: :D
Aj sam naprijed...
Post #2188 · Jun 7, 2005, 5:32 PM
Cestitke jednom tovaru :clap: .
Jos samo moramo cekat drugog (JB, to si ti).
Post #2189 · Jun 7, 2005, 5:50 PM
@ Dule
Hvala na lijepom replyju

@ Mate
cestitam jedna briga manje...srico ! :D

@ Igor
sretno stari moj !
Post #2190 · Jun 7, 2005, 6:39 PM
J.B. je 100% polo?ija i sad negdi pije :bacva: :lol: :lol:

Sign in to reply

Replies are available for existing members only! For now 😅

Sign in