Dnevnik - Tip of the day

Replies: 4,200 Views: 452,777 Started: Dec 22, 2003, 4:50 AM Page 76 of 141
Post #2251 · Jun 11, 2005, 9:02 PM
uzivaj - zabavi se malo, mozda bi trebao i ja sredit se malo i izletit.. ali sam mrtav umoran. Ma radije cu ja odmorit tako da za nedjelju budem u formi..
Post #2252 · Jun 12, 2005, 12:30 AM
evo izu?iva san se :thumbsup: :beer: :beer:
Post #2253 · Jun 12, 2005, 1:54 AM
Jesam i ja :beer: :beer:
Post #2254 · Jun 12, 2005, 2:01 AM
Ajd blago vama, ja sam radio na zombiju malo... idem spat :sleep:

@Nikola > Check mail!
Post #2255 · Jun 12, 2005, 1:04 PM
amo bez da gledate u ove rici napisane spelujte ih na engleskome (naglas):
1. unbelievable
2. incredible
Post #2256 · Jun 12, 2005, 1:09 PM
uff nisam duuuugo nista pisao...a samim time imam jos manje inspiracije napisati nesto sada...!

1Key natjecanje...razocaran sam...ili mozda ljut...!!! :fight:

Jucer sam bio vani nakon duuugo vremena...tj bio sam i prije vani ali sam doslovno provodio noci vani na ulici....a sada sam nakon duugo vremena isao u neki "disco"....sve u svemu napio sam se bez vecih problema...sve zato sto sam mjesao Ozujsku i Karlovacku :) ...bilo je dobro jest da sam kasnije zaspao i smrzo se...

Za 3 dana mi je obrana maturalnog rada a nakon toga HR i strucni predmeti...joj kako sam nahebo...stvarno nista ne znam...!
Post #2258 · Jun 12, 2005, 8:00 PM
...sve u svemu napio sam se bez vecih problema

Za?to je svima cilj napiti se?

Ja iden vani i čekan da se neko napije pa se smijen :lol: :lol:
Post #2259 · Jun 12, 2005, 8:11 PM
m4t3 wrote:

Vise nije... a prije je bio, a ne znam bija san u kurcu :D
Ali opet pijem svaki put kad izadem... tih navika se teze malo rijesit :shock:
Valjda mi je dosadno, a svi piju pa ono... what the hell :) :shifty:

A necu bacit vecu filozofiju, jer san se tek probudija i ne znan sta prican bas.
Al si uboa pitanje.... ka prstom u ... e :)
Post #2260 · Jun 12, 2005, 9:02 PM
@m4t3
?ta si učinia od CroVB ? :D
Post #2261 · Jun 12, 2005, 10:27 PM
Sređivan ne?to ne sekiraj se... sad ću malo reda uvesti, jer imamo dosta posjetitelja (prosjek 40 na dan, a to je za me puno) :lol: :thumbsup:
Post #2262 · Jun 13, 2005, 4:01 AM
Evo dva zombija za ubacit u Zomby driver. Nakon 6 sati rada nocne smjene....
Linked image
Post #2263 · Jun 13, 2005, 8:49 AM
Ajme majko... pa da vi ne mo?ete radit 6 sati po danu, i po noći spavati... ka i svi... nego obrnuto.... :lol: :lol: :lol:
Post #2264 · Jun 13, 2005, 10:37 AM
m4t3 wrote:

Ja iden vani i čekan da se neko napije pa se smijen :lol: :lol:

znam dobro sta mislis - he he.. samo je dobro dok nemoras poslije te iste 'vesele' nosit doma, jer nemozes ih ostavit.. to me potsjetilo na neke nesretne trenutke ali necu o tome..
Ja kad idem van rijetko se napijem.. manje vise jer mogu dosta popit sto nije dobro plus novcanik mi kaze dosta je bilo.. trebao bi apstinirat jedno mjesec dana.. :doh: ubiti posteno se napijem na samo na Novu..
Post #2265 · Jun 13, 2005, 2:01 PM
m4t3 wrote:
Ajme majko... pa da vi ne mo?ete radit 6 sati po danu, i po noći spavati... ka i svi... nego obrnuto.... :lol: ?:lol: ?:lol:

A to Edi...ja sam se lijepo dizao u 7 ujutro i onda on nesto...pa sad i ja.
Al okrenut cu ja opet noc za dan... :D
Post #2266 · Jun 13, 2005, 2:30 PM
Ne znam sta mi je ali imam nekih problema nakon one vesele noci...boli me nesto u prsnom kosu...ne znam da li su pluca ili zeludac...moguce da je zeludac ali me posebno boli kada duboko disem...stalno me to nesto grci i ne mogu o nicemu razmisljati...samo mogu igrati igrice i gledati tv...a sve sto zahtjeva malo vecu koncentraciju mi ne lezi...jebo mater a 2 dana do mature...!

Tko zna...mozda je CIR...jer imao ga je i moj stari a koliko znam takve stvari se znaju naslijediti...a dobro...necu vas tu tlaciti...ako me i danas bude jako bolilo idem do doktorice vidjeti sta je to...

pozdrav...!
Post #2267 · Jun 13, 2005, 4:07 PM
mm mozda ti je isti problem kao sto je prije Duletu se desilo kad je naglo prestao pusit.. Isto tako prestao pusit i onda nakon tjedan dana slicni simptomi. Ocito je da te hvata apstinecijska kriza ili slicno.. imas dva izlaza: zapalit kao i Dule i nastavit pusit ili nekako prebolit..
a mozda nije nista.. uostalom svi mi umisljavamo neke bolove i tegobe u tijelu, namjerno ili nenamjerno.. kad bi bar mogao se toga rijesit, npr. zaboravit da me boli dusevno, fizicki i mentalno.. zivot bi bio manje tezak.. mislim mozda bi se moglo izvjezbat kao i shaolin monkovi mogu.
Post #2268 · Jun 13, 2005, 4:18 PM
Zola ima pravo, mislim da je to umisljena bol. Imak te malo roka stres zbog mature, ako nista onda podsvijesno. Jer sumnjam da te nesto moze bolit ako prestanes pusit. Moze te samo prestat bolit.
A i neke vrucine su vani. Ma moze biti bilo sta, a ne mora biti nista.
Znas ona dobra stara pij caj sa medom i limunom. To lijeci sve :D
Post #2269 · Jun 13, 2005, 4:33 PM
Ni ne mislim da ovo ima veze sa cigarama nego inace se neke random bolesti desavaju random ljudima...i ovo sto me boli STVARNO me BOLI koliko god ja htio da ne boli...ali sto je je...boli malo vise kada duboko disem...ne malo vise nego bas steze...
A dobro, bilo je i vrijeme jer ove godine nisam skoro nis bio bolestan...a da je doslo zbog straha od mature...nije...to i starci govore...ali znam da se ne bojim...! Osjecao sam puno puta u zivotu nervozu |(natjecanja)...prestajao sam pusiti...ali ovo prvi put osjecam...ali nema veze...kako doslo tako ce i proci...! Evo sada trenutno ne mogu ni igrati komp koliko me zivcira to...idem nasto pojesti...valjda bude bolje...! cya

-----EDIT-----
Sada sam skuzio da vise boli kada se stisnem kako se inace znam stisnuti kada me boli trbuh...a full manje boli kada sam normalno ispruzen....uglavnom....ta bol se nalazi sa desne strane torsa...od razdvajanja rebara do predzadnjeg rebra na desnoj strani...ajde doktori recite sta je to... :) Don't bother

Navecer cu malo poceti sa Editorom za Summonera....makar po papiru crtati, pisati i programirati...!
Post #2270 · Jun 13, 2005, 4:49 PM
Ovako Dino, posto sam ja zavrsila medicinsku skolu odlucila sam se pozabaviti tvojim problemom., a i Sotonka, a ona je visa medicinska sestra...i ovako ti mi preporucujemo: po ovom editiranom pretpostavljamo da je rijec o zuci kada je na toj strani, vjerojatno neka upalica...stoga od hrane bi trebao jesti kuhano,nemasno,zdravo( nikako fast food i sl.) male obroke, cesce i puuno puuno tekucine( najbolje voda ili caj)a prije toga jedno 12 sati dvopeka i caja od metvice s limunom...ako jedes voce, guli koru .trudi se bit u povisenom polozaju, eventualno mozes uzeti nesto protiv grceva (npr. spasmex)...a ko to sve napravis trebalo bi te proci u roku dan, dva! A ako jos imas i zgaravicu uzmi sodu bikarbonu, ili gastal....
znam da ne volis lijekove ali evo smanjila sam to na najmanje sta mogu...
Isto je stvarno moguce da je to apstinencijska kriza koje ne moras bit svjesan...a tad ti treba nesto za smirenje, ne svadjaj se, ne nerviraj se, proseci i slicno, ako vec neces zapalit.

medicinska sestra Ivana i vms Sotonka :thumbsup:
Post #2271 · Jun 13, 2005, 4:56 PM
E ovo je bilo totalno jako!
Fairy napravit cu ti web stranicu!!
Ljudi evo jedinstvene ideje ako netko hoce zaradtiti. Doktor od 0-24 na web stranici. Komu nesto bude, posta pitanje i doktori odgovaraju! Covjece e! I trazimo lovu od misnistarstva zdravstva, sponzori su nam bogate farmaceutske tvrtke.
A jesam lud sam.
Evo ako se netko hoce obogatit, slobodno neka uzme ovu ideju....
Post #2272 · Jun 13, 2005, 6:15 PM
Eto ja postajem popularan :lol:

Svuirali smo danas na korzu ....snimal aje moja sestra s digitalcem pa mozda stavim to na net !

I bilo je super, sreo sa Fairy .... sredio Music Engine i tako ...?ivot ide dalje ..

@Dino
stalno zanovijetas :doh:
Post #2273 · Jun 13, 2005, 6:23 PM
@Fairy
Tebi je ipak za nesto i sluzila ta skola... svaka cast :clap:

@Dino
Nadam se da ce ti pomoc strucni savjeti :sleep2: :sick2:

@Wizz
Posto si nas suradnik... dobijamo potpisane cdove i majice for free ;) :thumbsup:
Post #2274 · Jun 13, 2005, 6:58 PM
Upravo je poceo kompjuter-aski film na novoj...
Post #2275 · Jun 14, 2005, 12:23 AM
evo ima san danas obranu maturalnog rada... dobija san 4... sad bi triba bit ka ono sritan... al tema mi je bila internet bankarstvo i očekiva san 5 jer znam vi?e od svih profesora zajedno... al nema veze... :thumbsup:
Post #2276 · Jun 14, 2005, 12:25 AM
Internet bankarstvo kazes...zanimljivo...
Cestitam na obrani. :thumbsup:
Post #2277 · Jun 14, 2005, 12:54 AM
Svaka cast :thumbsup: :beer:
I sto dule kaze...zanimljivo....
Post #2278 · Jun 14, 2005, 3:49 AM
Evo, ovo se vec polako pretvara u tradiciju....Opet mi krsimo prirodne zakone....
Linked image
Post #2279 · Jun 14, 2005, 9:16 AM
Ha ha :lol: cina pa vi ste bolesni. Uskoro ce Fairy vama da daje lekarske savete :lol: Cime ste ovo slikali u ovako suntavoj rezoluciji :lol:

E Edi jel ti je ono cigara u usitma. Kolko puta sam ti reko da kad palis cigaru filter stavljas u usta a palis vrh. Ne obrnuto :lol:
Post #2280 · Jun 14, 2005, 9:23 AM
@ Miskec
ma to ti je normalno.. Btw Edi je vjerovatno jedini programer kojem cigara cijela izgori u pepeljari.. Sto je vrlo pohvalno i pokazuje kakav je freakomanijak da nestigne i popusit cigaru dok programira.. Ajde barem kako bi on rekao : "zdravije je tako pusit" :lol: zdravije..

Sign in to reply

Replies are available for existing members only! For now 😅

Sign in