Generation Stars
               Hrvatski     English
 
 

Udruga Zvijezde Generacije

 
Generation StarsGeneration Stars, također poznat i kao GS Team, osnovan je u Rijeci (Hrvatska) 2005. godine. Kao tim (skupina, grupa) prvi se put okupljamo 1999. godine kada se prozivamo imenom Allstars. Dvije godine kasnije mijenjamo ime u Generation Stars i od tada djelujemo kao nezavisna skupina proizvođača besplatnih igara.

Statut udruge Generation Stars možete preuzeti i pogledati ovdje.

Posljednjih smo godina proizveli više od 15 malih freeware igara i dvije shareware igre. Najpopularnije igre poput “Raklem”, “GS Inspector” i “Caveship” su ostavile dubok trag na brojnim web stranicama i portalima usko povezanim sa igrama gdje su neke dostigle desetke tisuća preuzimanja (download). Naš tim i naše igre spomenuti su u svim domaćim i u nekim stranim kompjuterskim časopisima, kao i u brojnim domaćim novinama među kojima su Novi list, Nedjeljni vjesnik, Jutarnji list i Večernji list. Dino Budimilić, jedan od suradnika, je sa igrom “GS Inspector” pobjedio na “Državnoj Smotri Softverskih Radova” 2005. godine te primio mnoga druga priznanja za prijašnje projekte.

Generation Stars proizvodi uglavnom male 2D arkadne, uredske ili misaone igre. 2005. je godina velike važnosti za GS Team, godina kada smo prvi put zakoračili u tzv. shareware industriju. Za tako veliki korak smo odlučili napraviti iznimku u izradi igara, te napravili platformsku arkadu, igru po imenu “Gink u Nevolji”. Ona i sve nadolazeće igre imaju težak zadatak, stvoriti brand Generation Stars.
 

Kontakt i informacije za uplatu

 
Generation StarsMail: koristite kontakt formu
Adresa: Vukovarska 6, 51000 Rijeka, Croatia (Europe)

Mobitel : +385 99 2320511
 
Menu
Informacije o tvrtci
Popularne GS igre
Aktivni projekti
Povijest i mediji
Forum
Sponzorstvo
Marketing
Preprodaja
Kontakt
Linkajte na nas
Mapa weba

Partneri
Sanjarica
iOS & Android DEV

 
Copyright © 2001-2024
Generation Stars