Generation Stars
               Hrvatski     English
 
 

Sponzorstvo, investiranje u Generation Stars

 
Generation StarsGeneration Stars se bavi proizvodnjom igara 24. godinu za redom. I vjerujemo da smo za to vrijeme stvorili određeno ime koje ljudi prepoznaju i poštuju. Do početka iduće godine želimo napraviti proboj na tržište PC igara. Unatoč velikim željama, takav pothvat zahtijeva određenu financijsku stabilnost. Kako nijedan član tima ne dolazi iz imućne obitelji, problem investiranja i sponzoriranja nam je nekako kamen spoticanja na tom putu.

Da bi ste dobili našu iznimnu zahvalnost, i iznimno poštovanje. Cijeli GS Team vam obećava da će dati 100% kako bi se vaša investicija isplatila. Ako nas želite podržati kao pojedinac, vaše ime će biti zapisano zlatnim slovima u našoj idućoj igri ili igri koju vi odaberete. Vaše ime će biti spomenuto na našoj, dobro posjećenoj web stranici i forumu. Ako nas želite podržati kao tvrtka ili neki drugi oblik poslovanja, vama nudimo slijedeće: pojavljivanje vašeg loga u našoj idućoj igri (ili igri koju vi odaberete); reklame unutar same igre (ovisi o samoj igri); banere na našoj web stranici i forumu. Ukoliko imate možda nešto drugo na umu, slobodno nam javite.

Kako ćemo upotrijebiti investiciju? Trenutačno imamo osnovnu potrebu za opremom koja nam je potrebna u stvaranju i proizvodnji hardverski zahtjevnih PC igara. Opremu za: programiranje moćnijih igara, pune verzije potrebnih programa za razvoj igara, tehnike za izdavanje CD/DVD-ROMa. Jedan član tima radi na posuđenom starom kompjuteru, možete li samo zamisliti kako je njegov rad težak?
Jedan dio investicije će se sigurno uložiti u promociju samih igara, što je u današnje vrijeme očito više nego potrebno.
Uvjeravamo vas, investicija će biti pametno iskorištena.


Ako nam želite pomoći donacijom, sponzorstvom ili bilo kojim drugim oblikom suradnje, ohrabrujemo vas da nas kontaktirate.
 

Kontakt informacije

 
Generation StarsMail: koristite kontakt formu
Adresa: Vukovarska 6, 51000 Rijeka, Croatia (Europe)

Mobitel : +385 99 2320511
 
Menu
Informacije o tvrtci
Popularne GS igre
Aktivni projekti
Povijest i mediji
Forum
Sponzorstvo
Marketing
Preprodaja
Kontakt
Linkajte na nas
Mapa weba

Partneri
Sanjarica
iOS & Android DEV

 
Copyright © 2001-2024
Generation Stars