CAPTAIN'S LOG

Replies: 1,156 Views: 9,067 Started: Mar 6, 2006, 12:47 AM Page 19 of 39
Post #541 · May 18, 2006, 10:12 PM
Za?to je Egon dobio ban!!!!!!!!!!!!!??????????????? :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Mort je njemu i rockrulesu uvalio ban za multi!!!!!!
Post #542 · May 18, 2006, 10:20 PM
Koliko ja znam egon igra i jedan i drugi account, ocito nije bio dovoljno oprezan, sad ce morat izmisliti dobro objasnjenje za Mort-a i onda odustat od jednog accounta ili ga dat nekome...
Post #543 · May 18, 2006, 10:25 PM
A joj... pa čemu to!!!!! Ne spasi ga ni čudo.... neka izmisli priču sa sittingom ili bilo ?ta, ali moja prognoza je da nema ?anse :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Joj Egone pa ?ta ti je to trebalo!!!! :twisted: :twisted: :twisted: Ja bi ti dao resurse, dao bi ti account, zabio bi flotu u tebe, bilo ?ta.... ali dovraga za?to si to i?ao radit???? :doh: :doh: :doh: :doh: :doh: :doh:
Post #544 · May 18, 2006, 10:32 PM
Ma izvuci ce se 100%, uostalom ako se ne varam Egon mi je rekao da je tip odustao pa da mu je bilo zao account unistit, a vidio sam, fakat je to bio dobar account, jebiga sad, neka uvjerljiva spreha da mu odbana te accounte pa nek jedan pokloni nekome, ja stvarno ne bi imao snage pratiti 2 istovremeno...

Btw. Ja sam mislio da znate da je egon uzeo taj account, sad ispada da sam izlajao vishe nego sto sam trebao znati... :oops:
Post #545 · May 19, 2006, 1:43 AM
Nisam siguran da cu se izvuc. Ja nikad nisam imao namjeru radit multy. Jednostavno sam preuzeo accounte od igraca koji su odustali. Softa, poslije Perica, mi je bio prvi multy, jos davno, priznajem slao sam si ponesto resursa, no poslije sam odusto i ostavio taj account. Rockrules mi je bio drugi "multy account", isto igrac koji je odusto, i salo sam si nesto resursa, ali sam u zadnje vrijeme podigo rudnike na veliko, tako da od rockrulesa nisam slao vec zadnijh mjesec dana. No nedavno su ga pocenli napadat neki tipovi, a bilo se nakupilo resursa, pa su braca, koji mi inace sitaju account, ili napala, ili poslala resurse sa njega na moj planet, pa su izgleda admini skuzili. No vec duze vrijeme nisam imo namjeru vise korsiti taj account, ali jebi ga, ne ljutim se, sve je bilo dobronamjerno. U svakom slucaju, nije me nitko prijavio, tako da ne znam kako je uopce doslo do bana, kontaktirat cu GO-ove i vidjet ako se ista moze izvuc. Krivo mi je sto necu moc sudjelovat u akciji raketiranja apokalipse, no u najgorem slucaju, pitat cu ih da mi otkljucaju account barem na jedan dan da mogu napravit oprostajni fleet crash. :thumbsup: No, ko zna, mozda se ipak sve sredi. Budem vas obavjestio o situaciji.
Post #546 · May 19, 2006, 6:46 AM
Baad...
A sta ces sad ispocetka ili?

A sto ce sad savez, treba izbacit te nulase...

Pa kud sad...
Post #547 · May 19, 2006, 7:21 AM
@ Egon
Zajebo si stvar ?:middle:
Od kad igram nisam primio ni jedan kristalčić od slabijeg, a kamoli da sam igrao sa 2 accounta, zakurac si riskirao... pravila su tu da se po?tuju... ako se izvuče? onda idi u međugorje zahvalit gospi.... pazi ovo, ne samo da si imao multi, nego si i radio pushing, baaaaahhh ?:naughty: ?:naughty: ?:naughty:
Ako si htio zadr?at taj account trebali smo ga barem nekome poklonit, a ne ovako ?:twisted: ?:twisted: ?:twisted:

- EDIT -
Dobio sam poziv za ulazak u .hass.

"Zbog Vasih iznimnih uspjeha savez .hass. Vas poziva u najbrbljaviji i najzabavniji savez u cijelom svemiru.

Zelite li vidjeti koliko biste izdrzali na prvoj crti fronte i do kad bi Vase taktike mogle prolaziti bez... mi smo uvjereni da je hass ultimativni test Vasih sposobnosti. ;) *epp over :D*

P.S. Kontakt osoba je Buda a u slucaju da iz bilo kojeg razloga gajite anti hass sentimente... sorry na smetnji."

- naravno, ne odlazim, ali je lijepo priznanje :thumbsup:
Post #548 · May 19, 2006, 4:51 PM
Stavio sam War outcome u burketov Cro E koridinate topic da ne moram trazit, eto...
Post #549 · May 19, 2006, 6:30 PM
Kakva je ovo pizdarija!!??

Napadac TheOnlyOne (X:XXX:XX)
Oruzje: XXX% Stitovi: XXX% Omot: XXX%
Ma.trans. 38
Recikl. 4

Obranioc teo 6 (X:XXX:XX)
Oruzje: XXX% Stitovi: XXX% Omot: XXX%
Unisten!

Pa ovaj je iz saveza Cro_Ew!!

Ovo je na glavnom ogame forumu medju CR-ima???
Daj netko poduzmi nesto!
Post #550 · May 19, 2006, 8:05 PM
Moramo prijavit adminima!!! :thumbsup: ?:clap:
To Dule.

EDIT:

Posla san privatnu poruku adminu pa ćemo vidit kakva će kazna biti
Post #551 · May 19, 2006, 8:18 PM
Potpis ti je prejeben smrade jedan :shock: :thumbsup: :thumbsup:
Post #552 · May 19, 2006, 8:25 PM
3D Max(an) čini čuda..

// moga si sredit icq//
Post #553 · May 19, 2006, 8:43 PM
Daj mi moj broj :lol:
Post #554 · May 19, 2006, 9:39 PM
// Posla san ti na ogejmu.... //

Mislim da danas neću Cro E moć napadat jer neman deuta...
Ali znate izreku "kod susjeda je ?ena najbolja" pa
ću malo bacit đir okolo viti ko ?to ima... ?:cool:

EDIT:
Pogledajte koliko san po floti skočija :cool:

User posted image
Post #555 · May 20, 2006, 1:12 AM
Adun radioed: "Great job, soldier!"

:clap:
Post #556 · May 20, 2006, 6:06 AM
Mjesec mi ima promjer 5385. Koliko polja mogu imat na njemu?
Post #557 · May 20, 2006, 8:01 AM
pogledaj pot topic Savjeti..
Post #558 · May 20, 2006, 9:26 AM
Maltretira me jedan tip iz Heg_Ac, da ga netko popegla bi se ljutio njihov maticni savez? (koji je slucajno prvi u univerzumu? ) :D
Post #559 · May 20, 2006, 2:50 PM
stanton warrior i heaven isto igraju kao multi :twisted:
dajte, nemojte to radit, sramotimo se :cry: :cry: :cry:
ako dobijete neki account od frenda, nađite mu novog vlasnika ili ga stavite u modus dok ne odlučimo ?to s njim, nemojte riskirat bananu :naughty:

@ Egon
Jesi uspio ?ta rije?it?
Evo ti prijedlog... uzmi jedan account od Heaven-a ako ni?ta ne uspije? :cool:
Post #560 · May 20, 2006, 2:52 PM
Ne vjerujem da bi se upleo cijeli savez, mozda jedino njih 3-4 poput m4t3 koji napadaju sve, :D tj. hocu reci da poznajes nekog ko ga moze skasit i taj bi dobio po repu. Za sad kada mene tako neko zajebava, jedino sto mogu je zapisati ga u dosje i kad budem u mogucnosti mu naplatiti za sad imam 6 nerjesenih i 2 rjesena slucaja :cool: .
Post #561 · May 20, 2006, 2:53 PM
Jao dosta s tim multi vitaminima....!!! :twisted: :twisted: :twisted:

Nove koordinate i novi gad...zhic.... nalazi se na 2:480~~ check it out. I jedan ddd-ov planet... ejoy
Post #562 · May 20, 2006, 3:41 PM
@Herri

Kako znas za Stantona i Heavena?

Ja sam poslao e-mail GO-u Mortu koji me banao, i nije mi odgovorio u roku ok 24h. Jutro sam poslao e-mail SGO-u SOLDU i nadam se da ce mi do sutra ujutro odgovorit. Ako ih uspijem kontaktirat mislim da bi se mogo izvuc na neke sprehe. Samo neka mi se vise jave. Ako mi se ne javi i SGO moram kontaktirat Admina, ali bojim se da bi to znacilo da me ovi uopce niti ne zele saslusati.
Post #563 · May 20, 2006, 4:27 PM
jedino sto mogu je zapisati ga u dosje i kad budem u mogucnosti mu naplatiti za sad imam 6 nerjesenih i 2 rjesena slucaja

:lol: :lol: :lol: Ti uredno vodi? evidenciju :lol: ka doktor svaki pacijent svoj karton ima :lol: :lol:
Post #564 · May 20, 2006, 4:34 PM
m4t3 wrote:
jedino sto mogu je zapisati ga u dosje i kad budem u mogucnosti mu naplatiti za sad imam 6 nerjesenih i 2 rjesena slucaja

:lol: ?:lol: ?:lol: ?Ti uredno vodi? evidenciju :lol: ?ka doktor svaki pacijent svoj karton ima :lol: ?:lol:

Ko svaki dobar policajac :lol2:
Post #565 · May 20, 2006, 4:35 PM
@ Egon
On mi je rekao... a i skuzio sam prema kruznoj koju je poslao
HEAVEN mu je original account, a ovaj Stanton mu je prijatelj ostavio... slična situacija kao tvoja
Sretno s tim adminima, nadam se da će? uspijet, a ako ne, morat ćemo smislit ne?to i nabavit ti novi account

@ Mate
Evo, ide udar na Karabaju, mislim da bi ga mogao dobit... budala je dovukla dobru flotu na planetu gdje ima samo 1000 deuta, nadam se da mu nisu transovi na putu :cool:
Post #566 · May 20, 2006, 4:36 PM
Odlično :thumbsup:
Post #567 · May 20, 2006, 4:40 PM
Herri wrote:

@ Mate
Evo, ide udar na Karabaju, mislim da bi ga mogao dobit... budala je dovukla dobru flotu na planetu gdje ima samo 1000 deuta, nadam se da mu nisu transovi na putu ?:cool:

Osveti mi BB, ocu krv ocu da se kupam u krvi, ocu da se kupam u njihovoj krvi cjli tjedan, a sad na krvav posao!!! :twisted: :machinegun:
Post #568 · May 20, 2006, 7:05 PM
taz wrote:
Osveti mi BB, ocu krv ocu da se kupam u krvi, ocu da se kupam u njihovoj krvi cjli tjedan, a sad na krvav posao!!! ?:twisted: ?:machinegun:

Evo prijatelju, ima krvi :D
Od karabaje ostala samo baja..... kara mu otpala hahaha :lol: :lol: :lol:
Post #569 · May 20, 2006, 8:51 PM
Od karabaje ostala samo baja..... kara mu otpala hahaha

a jebate :lol: :lol: :lol: krepa san od smijeha frende :lol: :lol:
:clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap:
sad ga rokni jo? jednom pa nek ostane i bez baje :lol:
Post #570 · May 20, 2006, 9:57 PM
Tejnks Mate, smje?an sam ja lik :lol:

Na?ao sam jo? malo koordinata od Cro E, na?ao sam im Anotos-a i General Woo-a ... za ovog generala nisam znao do sada, nalaze se u 2. galaksiji i naravno upisao ih među koordinate :thumbsup:

Evo, da dam kratki rezime ovoga rata:
- ddd - ispao iz igre hehe, konstantno ga?en
- eucalyptus - postao farma Matetu
- anselmo - taz ga zgazio, ode kornjačin oklop

Problem
- Frozen - Mate nerije?eno pro?ao s njim, Firedule se nasukao
- apokalipsa - mali smrad, treba ga kaznit

Sign in to reply

Replies are available for existing members only! For now 😅

Sign in