Replies: 1,156Views: 9,074Started: Mar 6, 2006, 12:47 AMPage 22 of 39
Post #631 · May 25, 2006, 12:48 AM
Burke wrote:
ja sam izbacio ove ?to ne igraju! Neno86 je bio inaktivan 5 dana, a Teo6 3 dana,
Ne Nenota, pa najavio je modus, prebrzo ti to radis, i ne razmisljas... koji ti je? Mislim da bi trebalo napravit napravit neke preinake na rankovima, ljudi pisu po baneru saveza sta oce, dovode ljude i izbacuju kako im dodje, trebalo bi naci nacina kako sve uskladit npr. jedan prima ljude, drugi pise po savezu, treci dovodi nove ljude(oglasuje savez), ma u k.urac sve!
Post #632 · May 25, 2006, 6:24 AM
U kulac.. istrazivanje mi traje 63 sata pa ni na fe?tu ne mogu u MO... morat cu napraviti dobar FS
Post #633 · May 25, 2006, 9:15 AM
i tako ja pazim cijelu noc na accaunte i brat ode bez da napravi FS, i tako... a meni je stavio alarm netom nakon sto sam ja zaspao... pogodite zaplet... odoh ja u RL do recimo 2033 godine. Pokazat cu svojim unucima igru i nadat se da ce biti manje ovisni, fijuuu ko da sam bacio tezak kamen sa ledja... egone ako oces acc... zao mi je sto ti nemogu dat bar neku flotu...
Post #634 · May 25, 2006, 9:17 AM
Vi ste svi u kurcu
Post #635 · May 25, 2006, 9:31 AM
taz wrote:
i tako ja pazim cijelu noc na accaunte i brat ode bez da napravi FS, i tako... a meni je stavio alarm netom nakon sto sam ja zaspao... ?pogodite zaplet... ?odoh ja u RL do recimo 2033 godine. Pokazat cu svojim unucima igru i nadat se da ce biti manje ovisni, fijuuu ko da sam bacio tezak kamen sa ledja... egone ako oces acc... zao mi je sto ti nemogu dat bar neku flotu...
A daj nije valja ono ?to mislim da je????!!!! Ako je onda ukulac... tko ?eli moj opro?tajni fleet crash, dosta mi je, ljut sam i neda mi se vi?e
Post #636 · May 25, 2006, 9:38 AM
Je se to nama savez raspada? Ljude se izbacuje zbog par dana pijancevanja, multi se kupe ko ludi...
?ta da ka?em, sve sam rekao na HoF-u, ako ide? dalje javi, poslat ću ti u roku 4 dana za 100 novih borbenih.... razmi?ljam i o tome da ti poklonim svoj account, mene će uskoro ionako faks stisnut
Post #640 · May 25, 2006, 4:37 PM
a jebo vas ja i odustajanje i poklanjanje akaunta i pizdarija ostalih. Postoji jebeni modus odsustva pa budite odsutni do mile volje, postoji fleet save od tjedan dana, pa je dosta igrati 10 min dnevno, i sve to bi trebalo biti ispred ovakvih glupih poteza. Poludit ću, svaki dan neko sere, il pobere baju pa pizdi ?to su ga sasuli ko da je ovo igrica djeca sreće ili je vani lo?e vrijeme pa odluči raditi preokret u ?ivotu. Bog mu jebo mater pa da me saspu sad cijelog bolio bi me kurac, da moram ispočetka krenut opet dobro, kao ?to je neko pametan rekao ovo je samo igrica i rezultat u njoj nmije mjerilo frustracija koje će netko do?ivljavat u pravom ?ivotu, zato jednostavno odlučite hoćete li igrati ili nećete i dr?ite se toga barem nekoliko mjeseci, pa ni u Tcomu ne mo?e? mjenjat tarifne modele tako brzo ko ?ta vi odustajete i vraćate se u pičku materinu. Joj lud sam oko čega se ja nerviram, ko da sam bolji, mjesto da učim tu kidam ?ivce sa pizdarijama.
Izvinjavam se ?to sam dodao po rečenicu u internom i eksternom tekstu saveza, ali činile su mi se prikladne, neka bri?e koga smeta.
Post #641 · May 25, 2006, 5:14 PM
Nisi shvatio bit Barufa.... bit je da ja kao fol počnem srat da odustajem, onda vi svi ono nemoj nemoj legendo, mi te volimo... i onda ja kao ono zbog ekipe ostanem i te fore i svi su sretni ?to sam ostao, a ja sretan ?to me svi vole
Ne odustajem dok ne izapokalipsiramo apokalipsu... sad ?tancam flotu tako da mu u jednom ?utu satremo sve wuhuhuhuuu
Ali jebiga, ipak mi je bed zbog Taza
Post #642 · May 25, 2006, 7:18 PM · edited May 25, 2006, 8:19 PM
barufa wrote:
Ovo su četiri najslabija igrača u savezu po bodovima:
rockrules-----19 829 mz------------16 128 son of osiris- 10 139 teo 6---------- 8 524
Neka ovo bude samo podsjetnik pa ako za najvi?e tjedan dana ne bude zadovoljavajućeg pomaka lete van. Inače ja ne pratim njihov napredak, ali mi palo napamet da bih mogao pa eto...
rockrules-----izletio mz------------16255 --- +0,7% --- poslao sam mu poruku son of osiris--12791 --- +26% teo 6----------izletio
Nova četiri:
HEAVEN--------30313 (MO) vuckoUK-------25877 M Z-------------16255 Son Of OSiris--12791
Post #643 · May 25, 2006, 7:55 PM
Heaven je inaktivan 4 dan... sa ukljucenim modusom odsutsva, dok za Vucka znam da igra skoro pa svaki dan!
Post #644 · May 25, 2006, 8:03 PM
Imam novog clana za kojeg ja garantiram, decko je s filozofskog faksa, ide u razred sa kreatorom ginka (neki dino, ne znam, ja ga ne poznam, to mi je on rekao) Koordinate su 1:299:11 nickname Ruja, kandidaturu salje za 10 minuta a ovdje na forumu ce se registrirat kao "Ruja" pa molim da mu se odobri pristup skrivenom djelu foruma.
Post #645 · May 25, 2006, 8:17 PM
?ta je tek počeo igrati ili? Koliko ima bodova? Nemam ni?ta protiv Dina ali ako će igrati kao i on ... ja sam za da ga se primi, nije ba? neka gu?va u savezu
Post #646 · May 25, 2006, 8:46 PM
barufa wrote:
?ta je tek počeo igrati ili? Koliko ima bodova? Nemam ni?ta protiv Dina ali ako će igrati kao i on ... ja sam za da ga se primi, nije ba? neka gu?va u savezu
Tek je poceo igrati, ja cu ga sopat resovima ( a mene herri , btw. herri, za 6 i pol sati evo mene na 5:373:4) Tko je Dino, nemam pojma, kako on igra, josh manje, a ne znam ni dal ce ovaj biti dobar igrac. Ali znam da nece otic iz saveza bez objasnjenja ili prodati se u neki drugi savez a ako ne zadovolji izbacite ga, ionako stalno netko leti pa u cemu problem?
Post #647 · May 25, 2006, 9:30 PM
Promijenio sam ime u River87 jerbo u uniju jedan gdje imam account sa istim imenom, sudjelujem u uroti stoljeca, pola unija ce jebat jednu kornjacetinu, savez financira sve kolonijalne, tvornice i silose i jednom tipu cemo upropastiti zivot do kraja a ne bi volio da me ganja i po ovom uniju zbog istog nicka...
Post #648 · May 25, 2006, 10:19 PM
A dobro, bar ti je sad isto ime tu i tamo
Post #649 · May 26, 2006, 12:43 AM
Daj ne izbacujte ljude bez veze! ? ?Bilo nas je 22 do prije neki dan, sad nas je 17 + jedan od nula bodova koji se sjetio igrat kada svi prestaju i skr?io nam je prosjek bodova do jaja! ? ?Pitajte Stanttona neka da account od Heaven-a tom novom i vozdra, rije?en problem Ovim tempom i sti?emo do 15 za par dana ? ? ?
Npr. Neno je bio dobar igrač, najavio je modus i mi ga izbacimo, sva?ta e ? ?A bio je i s tim jebenim modusom ispred većine saveza po floti!!!!! Sva ova 4 koja si stavio na listu za "odstrijel" si stavio bezveze iskreno, MZ je bio skr?en od strane Cro E i zato je ostao na istim bodovima, sa Vuckom se ja svako toliko cujem i on igra svaki dan, HEAVEN je u modusu, a ja sponzoriram Son of Osiris-a (River).... dakle bez prđenja va latu, svi ostaju ?
Ako tko prati te slabije onda sam to ja i zato ne glumite ?erife ako niste upucheni u stvarno stanje stvari
Post #650 · May 26, 2006, 3:36 AM
Nit sam koga izbacio nit sam koga primio, nije to nikakva lista za odstrijel, samo pi?em jebene bodove. Burke je izbacio ovu dvojicu jer su imali po 3 i 6 dana inaktivnosti. Ne ku?im za?to je tri dana bio inaktivan radi modusa, ?ta to mora tako ili?. Ako ćemo već brijat na prosjek onda ne primajmo nikog ispod 20 milja.
Post #651 · May 26, 2006, 7:13 AM
E jebiga... ajmo odredit pravila i ajmo se drzat pravila... Sta je sad ovo postala necija prcija...
Slusaj ovdje mamicu vam vasu!
Prvi sam poceo igrat ovu igru od svih u savezu. Igram je vec pola godine, toliko nisam ni u vojsci bio. Cacu sam napalio da je igra. I dosta pricica za malu djecu. Imamo poolove ovdje i glasaj... Ili cemo otvorit savez od igraca i ovih koji vole odsutsva, ili cemo otvorit savez od jakih i slabih ili cemo otvorit samo ovi koji igraju u drugom i ni jednom vise univerzumu. Ili cemo ostat svi zajedno.
Znam da je to igra...al ovakvo zajebavanje sa cestim modusima odsutsva kad se ne zna dal igras ili ne... sa prepustanjima accounta, sa muli accountima, sa "pazi mi na account" zajebima itd... pa se vise ne igra...
Pa jesmo svladali valjda covjece ne ljuti se... Igraj tamo tamagochi i suti.
Post #652 · May 26, 2006, 8:48 AM
Ja igram, brat je trenutno u MO dok ne odluci sta ce, prestat igrat ili dat acc Egonu ako ga zeli.
@River87 Dino je brat od Edija, ima fax i ostale duznosti, pa mu je igra na zadnjem mjestu.
Sto se tice novih, trebali bi dobit accounte sto ih neko sita, ali ih netko treba odmah uputit kako stoje stvari (rat s Cro E...), i sto je najvaznije kako se igra ova igra (FS, flote, pravila...)
Post #653 · May 26, 2006, 9:15 AM
zola wrote:
ima fax i ostale duznosti, pa mu je igra na zadnjem mjestu.
Horsecrap, bullshit... ja vodim tvrtku pa stignem igrat...
Post #654 · May 26, 2006, 10:48 AM
Ja ujutro doručkujem pa stignem igrati
Post #655 · May 26, 2006, 10:50 AM
Ne znam tocno zasto ovo prepiranje. Relativno sam novi u savezu pa necu pametovati puno i biti dikektan i konkretan bez puno laznih obecanja i sl.: 1. Meni je ovo igra u kojoj mi je cilj biti sto bolji ali nikako pod cijenu RL, dakle igram koliko stignem, cesto sam online pa mi to olaksava, dnevno sam sigurno po 4+ sata. 2. Ako mi netko tvrdi, da ja moram, da bi ostao u savezu, svaki dan podignut odredjenu broj bodova i napravit nesto, onda to meni postaje obaveza a ja ne znam za ni jednu dobru igru koju dozivljavam kao obavezu. Dakle, ja cu napredovat, ali ako ce netko non stop tu mahat nekim listama, statistikama i razno, odmah me izbacite, ja se tu igram, nisam nikakav kompjuter freak, te mi nije cilj uci u prvih 1000. Ako udjem super ako ne jebiga, ima ljudi koji su se tome vise posvetili. Ja cu se posvjetiti koliko mogu, pogotovo dok traje hnl, ja sam svaku drugu sub i nedjelju u MO, tko ce mi cuvat accouant dok sam ja u Sibeniku ili Velikoj??! Ili da furam laptop sa sobom na tribinu na poljud ili da u vinkovcima zicam po kucama spajanje na net? Smijesno... Dakle igrat cu se vrlo rado a kad ovo postane obaveza, prvoj budali do mene cu slozit takav heavy insult, da me ni bog ne spasi ban-a do 2033... A ako ima vas ozbiljnih igraca dovoljno, nama slabijima dajte drugi savez, pa vi budite ubojiti na statistikama a mi cemo se igrati...
Post #656 · May 26, 2006, 1:30 PM
evo i mene:
ne morate se uopće dizati s bodovima ?to se mene tiče, ali inaktivnost bez ikakvog razloga ili obja?njenja mi smeta, a da ne pričam o tome da pola saveza uopće ne dolazi ne forum. nebi se začudio ni da ne znaju da smo u ratu!
ja ne idem često na gostovanja kao river, ali ga razumijem jer i ja često vikendom jako malo igram. cijenim sve opravdane razloge za MO ili inaktivnost i tu nema rasprave. kao ?to je river rekao, ova igrica je zabava, a ne obaveza. svi koji su aktivni na forumu i koji prate zbivanja u savezu, te sudjeluju u raspravama neće biti izbačeni i njihovo mi?ljenje će se cijeniti.
?to se tiče Nenota, on je u?ao u savez, 3-4 dana pisao ko lud na forumu, onda najavio modus na par dana, a sad ga nema već par tjedana. nije čak ni pitao za?to je izbačen iz saveza, kao ?to to nije pitao niti itko drugi od izbačenih. ja mislim da nisu ni svjesni da ih nema u savezu!
Post #657 · May 26, 2006, 1:37 PM
@ Barufa Nisam tebe prozivao, općenito sam govorio Kada si u modusu ne mo?e? ponovno počet igrat barem 48 h
@ Ostali Sve se nastavlja po starom, ja iz GS-a ne idem, ja sam GS for life (jedino kao me netko ne izbaci hahaha) ?
O bodovima i prosjeku bodova i porastu bodova ne raspravljajte jer kad sam ja počeo bio sam daleko najslabiji... i zamislite sada da vam ja idem kenjat kako to da nemate porast bodova kao i ja, kako da ovo kako da ono... svatko nek igra onako kako voli, a bodovi nisu bitni Nemojmo zaboravit, idem na faks, paralelno radim kod staroga u firmi i svejedno igram ?
Ako Dule najdu?e igra onda je on ?ef i gotovo... ne mo?e svatko bit ?ef za sebe jebemu misec! Tko ?eli vodit listu članova nek ju vodi, ne mo?e kad se nekome digne kita pobacat svih van ? Stalo mi je do ovoga saveza iako neigram od početka kao i vi i ne ?elim da ljudi dobiju dojam da se raspadamo ?
- EDIT - ?to se mene tiče zaboli me, mo?e nas bit 5 ili 50, to ne mijenja ni?ta
Post #658 · May 26, 2006, 1:48 PM
znate za?to meni ove rasprave di?u tlak?
zato ?to mi koji igramo i vodimo savez, tzv. redovita ekipa, raspravljamo o ljudima koji su izbačeni, a da se ti ljudi sami nisu niti sjetili da pitaju za?to su izbačeni, a nisu niti pokazali da im je uopće stalo!
kao ?to sam rekao, oni koji igraju i koji su aktivni, tj. pokazuju da im je stalo, ne moraju uopće imati puno bodova i ne moraju se uopće bojati za svoj status.
volio bih da se zaključi ova usrana rasprava i da se bavimo sa ratom i apokalipsom jer kad malo bolje pogledate na ovom forumu situacija se uopće nije promijenila, jedino se u igrici na? broj malo smanjio!
Post #659 · May 26, 2006, 2:04 PM
tako je burke... amen ?
?to se tiče apokapičke on će dobit svoje pa makar mi to bila zadnja akcija u ogame-u, istrest ću ga ko tepison ? a nakon njega idem na druge Cro E-ovce, dvojicu sam već slistio (karabaja i KoKs)
ali stipu ti ogame na stranu.... malo sam ?vrljao po kafićima na korzu danas.... ajme ?enaaaaa ? ? ? ?Ma sve su dobre sveeee! imaju dobre "borbene" hehe... if you know what I mean ? umjesto da sam bio na faksu bio sam 5 sati po kafanama, glava mi pukla ? e to mi je ipak dra?e od neaktivnih wuhuhuhu
Post #660 · May 26, 2006, 2:45 PM
@ Burke A i to sto kazes....
Ma nije nego, meni je drago vidjet sve moje frendove da igraju samnom u savezu... Bad mi je kad Taz kaze da ce prestat igrat...jer mi je pre, predrago nesto radit zajedno sa njim... Entaro Adun.
Zao mi je kad sretnem Egona (Mudzahedina) ispred trgovine a ne prica se o Ogame-u
Kad pricam s Burketom, a on spominje nekakve moduse odsutstva i FS-ove od 36 sati...
Bratic koji je zaludjen za Ogame, sve manje prica o drugom univerzumu...jer igra u njih (a valjda) 5 i onda negdje mora kiksat...
Itd...
Hocu reci...da mi Ogame nije uopce toliko bitan zbog Ogame, vec zbog ljudi koji igraju Ogame...OK? Ali kad vec igramo...ajmo se ne brukat...
Sign in to reply
Replies are available for existing members only! For now 😅