CAPTAIN'S LOG

Replies: 1,156 Views: 9,073 Started: Mar 6, 2006, 12:47 AM Page 24 of 39
Post #691 · May 27, 2006, 8:23 PM
Sto se danas dogodilo...

Na 1:69:4 i 1:75:12 su dopalili Kalithea i Elysium. Svaki je lansirao po 4 napada ako se ne varam...

Lol pitam starog kolikoputa su ga napali...kaze on nemam pojma...puno...

Sad malo racunamo... bila su 2 napada... pa sam mu ja napravio 2 FS-a (to su 4 napada- 2 puta stradala mala flota, resursi i obrana) druga 2 puta stradala samo obrana. Iduca 4 napadi napravljeni FS-i.

Lansiran jedan napad na njih, ali je uspjesno napravio FS... Job1 je bio prejak.

Moj stari u susjedima ima neke prijatelje... i ova dvojica ce vrlo vjerojatno brzo od tamo otic ca :lol: :lol:

Nije bilo vremena za Ninju jer su u roku od 4 sata sve napravili (dok je moj stari bio na poslu) a glavna flota u zraku..

Dobili su bitku, ali ne i rat :twisted: :twisted:
Post #692 · May 27, 2006, 8:56 PM
Ruja wrote:
Eto i to je rijeseno; nisam tako puno spushio kao sto sam mislio, no dobro; zahvaljujem na upozorenju

e da cijenio bi ako bi mi netko mogao desifrirati malo ovo ?:oops:

Najprije da ti zazelim dobrodoslicu u savez. Malo ce ti tesko biti u pocetku dok se snadjes, ali ova ekipa dosta iskusna pa ces najcesce dobijati resorse i savjete kako da nas sustignes.

Ruja, to ti je CR iliti Combat Report koji ti pokazuje kako se izvila borba izmedju tebe i tog lika.

Pokazuje ti da te je napao s 8 malih transportera i 4 malih lovaca.
Ti nisi imao nista osim solarnih satelita.
Izgubio si 20019 Metala, 7364 Kristala i 6195 Deuterija.

Predlazem ti slijedece:
Pogledaj moj topic Savjeti ovdje na forumu pa procitaj malo.
Detaljniji opis igre imas na forumu od igre.

I da, nemoj raditi solarne satelite za energiju, jer ako te netko napadne moze ih lako unistiti, radi radje solarne elektrane ili fuzijske elektrane ako nemas dovoljno para za veci level solarne. Da bi mogao radit fuzijske treba ti lvl 5 rudnika deuterija.
Post #693 · May 28, 2006, 12:31 AM
Ruja wrote:
Jedna agresorskaflota od kdamir sa Planete banjica [1:300:11]

Da nije Kovačiček Damir?
Post #694 · May 28, 2006, 7:00 AM
Vidis to sam pomislio i ja, ali ipak ne vjerujem. Ne vjerujem da bi mu se dalo igrat Ogame, a kamoli napadat GSteam.. :D
Post #695 · May 28, 2006, 1:26 PM
http://board.ogame.com.hr/thread.php?threadid=43604 <---------- Kallithea dolijao hehe :lol:

Mislim da je to job-ova ekipa sredila, svaka čast :thumbsup: Ode 30 mil. flote, ostalo mu samo 2000 malih lovaca
Post #696 · May 28, 2006, 1:39 PM
Da, da... danas je bilo vrlo zivahno...

Evo moj stari se cijeli dan smijulji... Cak smo i zarostiljali ucast ove pobjede, argh!
Takav je zivot u prvoj galaksiji...

Proslo je tjedan dana od mojeg zadnjeg napada, mozda se i ja danas ohrabrim nekog opet napast...
Post #697 · May 28, 2006, 1:59 PM
Ja sakupljam deuterij za napast 2. galaksiju.... strav me da mi neko ne uvali ninju... al vragu brige ;)
Post #698 · May 28, 2006, 2:32 PM
Jel kasno da ti posaljem deuterij??
Post #699 · May 28, 2006, 2:48 PM
Ja sam skupio deut da razbijem Koksa opet :twisted: .... noćas padaju ili on ili karabaja
A sada sam, čisto zbog podizanja forme, lansirao napade na zlikavca i jedigorillu... ima da ih nema :lol:

@ Mate
Oprezno! Sonde ?alji u zadnji čas :snooty:
Post #700 · May 28, 2006, 3:16 PM
Napadao bi i ja da imam mjesec. :cry:

Anyway Phase 2 je gotov. Ostaje Phase 3 - punjenje silosa raketama.
Pocet cu se naoruzavati raketama tek kad odredimo deadline a to je kad dodje kmica iz modusa. Ne zelim gubit rakete kao i Nix.
Jedna raketa mi se radi 20 min. A mozda dodam jos koji lvl silosa.
Post #702 · May 28, 2006, 3:49 PM
Zola, oces ti rusit tu koloniju kad zavrsimo?
Post #703 · May 28, 2006, 9:22 PM
Upravo su me (prvi put) pro?pijunirali :clap: :clap: :clap: :clap: flota mi je na misecu.. hehe isto ka i resursi ... da bar me napadnu pa da sklonin sve u zadnji tren...
To bi bija najbolji CR ikad :lol: :lol: :lol:
Post #704 · May 29, 2006, 7:08 AM
@Nix
Ne vjerujem, ostat ce tamo koliko i Apokalipsa haha..
Kazem ti nakon njegovog unistenja cu ga napadat od tamo svaki dan ako napravi ikakvu obranu unistit cu je raketama.
Imat cu standardnu flotu za dobit mjesec pa ako Jon Snezni napravi mi falangu mozda mi napravi mjesec :lol:

@Herri
Svaka mu cast, ali nazalost mu je napravio mjesec. Morat ce ga netko napadat pa da ne moze ga razvit.
Post #705 · May 29, 2006, 8:14 AM
Eto i mene da se malo javim, do utorka ujutro sam u MO, razlog, spajanje subotnje pijanke sa odlaskom po karte za svijetsko u zg te spajanje toga i susreta hrv-iran u Osijeku.

Btw. Nema nista slade od stotinjak nabrijanih Kohortasa dok uznevjereno gleda ljude koji su ih polomili u Rijeci a nesmije im ni prigovorit jer je repka... :cool:
Post #706 · May 29, 2006, 12:15 PM
@Burke
Evo lik je rekao da ide u MO, zato ne izbacuj!! :naughty: Salim se, koji s ti lik River87, :clap: :D
Post #707 · May 29, 2006, 12:43 PM
Pa naravno da ga ne izbacujem! Čovjek je sve lijepo objasnio! Svaka mu čast ?to prati repku!

BRAVO RIVER !!!
Post #708 · May 29, 2006, 1:59 PM
Ma sta bravo, vi nemate pojma koji je to gust, da znate, ne bi bilo "bravo" nego "mogu s tobom?". :lol: Do gore cuga, na svakoj pumpi po sljedecu hladnu pivu i :pee: . Gore zanimljivo, puno maskara, malo divljanja po tribini s ultrasima i boysima, tovari neprimjetni, kohorta "bode u oci". :lol:
Ipak najveca komedija na povratku kad smo upali u eter radia Osijek u nekoliko navrata, gdje su upravo ljudi skladali becarce (to su ona zavijanja tipa "U mog strica osam kobasica, 7 przi osmu strina drzi" Naravno odma je uletilo "Mala moja ruski satelitu, steram k**** i tebi i Titu", ili medjusobna provociranja (izmedju 3 razlicita auta koja su isla u Osijek) tipa "E moj K*** kapulica ti gorka, mene tvoja ljubila divojka". Odmah su se nasi iz drugog auta nadovezali sa "Tri put sedam dvadedetijedan mene nece varat nijedan" i "Alaj sam se naigrala kola dok je moja tamburala lola" dok treci auto nije shvatio poantu pa je ispalio "klekni lezi klekni lezi tuku mitraljezi" :D
I taman kad smo sklepali stihove za super vratara i Marinka iskopcali su sve pozive s mobitela u eter a i mene je nazvao neki lik iz hrvatskih telekomunikacija, da mi je prijava prosljedena zbog vrijedjanja u eteru. :lol: Osjetiljivi su u Osijeku na Tita izgleda... heheh
Uglavnom sorry na offtopicu ali ovo je ipak rezerviran dio foruma, ne pise mi se svima ovo... :naughty:
Nish uzivajte, sutra ujutro sam back in da gejm...
Post #709 · May 29, 2006, 2:54 PM
Evo i mene natrag, polizao sam rane i zakrpao rupe, zacjeluje pomalo :pray: jos samo gubica da mi ozdravi i da ne budem vise Neven Ciganovic, i sve ce bit u redu. za 24 sata imat cu oko 230 BB.
Post #710 · May 29, 2006, 3:22 PM
Odlično taz, drago mi je da si se vratio :thumbsup:

Reci, da ti po?aljem sutra oko 800K metala i 400K kristala... nije puno, ali bit će za 20 borbenih, bolje i?ta nego ni?ta
Post #711 · May 29, 2006, 3:33 PM
Taz...i od mene mozes ocekivat poklone.... ;)
Post #712 · May 29, 2006, 3:51 PM
Well...

Nemam puno inaktivnih kod sebe... Bio sam vratio 70% rusevina i sada polako stancam, svaka pomoc je dobro dosla, imam par igarca kraj sebe od 1300-900 mjesta koje sam prije farmao, pa sada da ne bi oni mene... Hvala unaprijed!!
Post #713 · May 29, 2006, 4:31 PM
Welcome back taz (već ima? jaču flotu od mene :lol: ). Pomoga bi ti ali taman san sakupia za 20 interplanetarnih za na?eg prijatelja Apokapi?kumaterinu...
Uf.. nakon toga moran Duxu Duli poslat dug za deut... :lol:
Post #714 · May 29, 2006, 4:55 PM
Uzimas deut na dug jeli? :lol: :lol:

Taz nadam se da sam te usrecio... nije puno :lol: ali mislim da ces ti to znat pametno iskoristit...
Post #715 · May 29, 2006, 5:10 PM
@ Taz
Čekaj malo... od one ru?evine si uspio vratit 70% ???? Legenda si! A lord bezjak se i nije onda proslavio previ?e ako je ostavio ru?evinu :naughty: U prijevodu, bezveze te je i?ao razbijat budala!
Moju pomoć očekuj sutra, sad nemam transportera dovoljno, svi su oti?li na 5:433:6... imam tamo projektić jedan u planu :cool:

Pomoglo bi mi kad bi? mi rekao za neko optimalno vrijeme u kojem ti odgovara da stigne moja flota... ono, da netko krivi ne omasti brke na tim resursima.... računaj da mi do tebe treba 5 sati sa 100% brzine velikih transportera :thumbsup:
Post #716 · May 29, 2006, 5:42 PM
evo stigla poruka od jedne moje junacine i zali se na tebe...kao da nismo u ratu!

cude se kad ih netko ispegla!
evo malo se ovo zahuktalo... i da nema ovog rata vec bi bio u Top300!
a ovako nikako!stvarno mi je pun ku... rata.
kako je kod tebe?
nagovaram joba da i on pripomogne stvaranju primirja...malo sam ga silovao ali vise nemam niti volje niti snage... pozz

Evo, javio mi se elysium, čini se da mu je dosta rata ?:twisted: ?Očito je da se osjećaju slabijima hehe.... poručio sam mu da mi ne pristajemo na nerije?eno... a vi sad vidite kako biste dalje, ja sam im već nanio oko 25. mil. ?tete

- EDIT -
On nezna da ću ovo stavit na forum jer smatra da je samnom u prijateljskim odnosima nekakvim... zato mu nemojte to niti spominjat, neka misli da samo ja znam :thumbsup:
Post #717 · May 29, 2006, 6:24 PM
Da, pitao je i mene stari sta mislim o tome da prekinemo rat.
Elysium kontaktira sa mojim starim. Ma sve je to lijepo, divno, krasno. A sto je sa operacijom svemirski naguz??

Inace nisam neki borben... al ja bi ratovao jos malo... ko zna kad cemo opet :lol:
Inace bi glasao za kraj, ali OSN ima prednost.
Post #718 · May 29, 2006, 7:11 PM
Da, malo sam popričao sa Elysiumom i stvarno nije lo? lik... inače, on je mislio prekinut već sa ogame-om ali ga je ovaj rat prekinuo u toj namjeri, nije htio ispast kukavica :naughty:
Do tvog starog dole je i?ao svjestan da ga netko mo?e skr?it, ajmo reć da se namjerno poigrava sa sudbinom :thumbsup:

Eh... ali drago mi je da se njihovi članovi ?ale na mene hehe, znači da su me dobro upoznali :lol: :lol: :lol:
A ?to se tiče rata, nekako bi mi ?ao bilo da nam propadne ovaj silni trud oko apokalipse... kada on padne,
mo?da mo?e biti kraj :thumbsup: Naravno... i da Cro E prizna poraz
Ipak, ovaj rat je donio neke pozitivne stvari... mene je prisilio da počnem flotu radit, povezao nas je malo i pokazali smo duh tima... a to je najbolje od svega
Post #719 · May 29, 2006, 7:15 PM
Tek kad priznaju poraz... :|
Post #720 · May 29, 2006, 8:30 PM
Nema primirja neka priznaju poraz pa da si mozemo okacit na stranice saveza : "Pobjede u ratu : Cro E"
Oces reci da sam bezveze napravio silos lvl5, nanite lvl1 i pritom unistio planetu od 100 popunjenih polja?
Ako je tipu frka neka prestane igrat i gotovo.

Sign in to reply

Replies are available for existing members only! For now 😅

Sign in