Game Developer

Replies: 139 Views: 32,689 Started: Jul 4, 2006, 4:36 PM Page 1 of 5
Game Developer · Jul 4, 2006, 4:36 PM
Sinoć je "Na rubu znanosti" bila po GD-ovom ukusu - krave bez genitalija i brdo dokumenata američke vlade u kojima pi?e da postoje vansvemirci.
Post #2 · Jul 4, 2006, 4:47 PM
krave bez genitalija

A ?ta će mi takva krava? ?:eh: Tko je izmislio takve krave? Ameri 100%..... samo oni takva sranja rade... vi?e ni?ta nije sveto, čak niti krave s genitalijama :snooty: :snooty: :snooty:
Post #3 · Jul 4, 2006, 6:34 PM
barufa wrote:
Sinoć je "Na rubu znanosti" bila po GD-ovom ukusu - krave bez genitalija i brdo dokumenata američke vlade u kojima pi?e da postoje vansvemirci.

Negledam vi?e na rubu znanosti, to su za mene sada početničke stvari a trenutno se bavim puno dubljim stvarima koje nećete nikad naći na televiziji.

Herri, te krave su bile otete....i izrezane takvom precizno?ću da mi ne posjedujemo takvu tehnologiju a ja vi?e neman volje pričati o tome pa nemojte se ljutiti ali domaći rad obavite sami bez mene.
Post #4 · Jul 4, 2006, 8:59 PM
Daj pa reci nam zasto su rezali pipice kravama, neda mi se to trazit jer ce mi ovi doma mislit da sam lud ako vide history.
Post #5 · Jul 5, 2006, 3:24 AM
Trebalo im je tkivo tih ?ivotinja za genetičko eksperimentiranje.
To su nekad radili i ljudima ali su prestali jer se previ?e ljudi počelo pitat ?to se de?ava....a kad su u pitanju kravice onda nikoga nije briga.
Post #6 · Jul 5, 2006, 9:04 AM
Zasto ne od bikova, majmuna, glavatih ?elvi ili lososa? Jesu dinosauri izumrli jer nisu imali reproduktivne organe?
Zapocet cu undercover misiju, nabavit cu dobar nakurnjak i maskirat cu se u kravu. Ako se ne vratim za 15 dana znaci da sam naso mjesto koje ima bolji sladoled nego pevec.
User posted image
Post #7 · Jul 5, 2006, 10:05 AM
Na toj slici djelujes malo popunjeno... ili je i to dio maskiranja?
U svakom slucaju imas lijepe u?i :thumbsup:
Da elijeni izvode pokuse na kravama znamo jos otkad je Milka postala ljubičasta :roll: :doh:

To je ljubav...
:alien: User posted image User posted image
Post #8 · Jul 5, 2006, 11:01 AM
Prvi slučaj je otkriven 60-setih, osim krava su prona?li bikove, konje i pojedine druge ?ivotinje te su bila 2 slučaja kod ljudi.
Onaj tko ne vjeruje mo?e otići na ovu web stranicu samo odmah da upozorim one sa slabijim srcem i ?elucem.

http://www.think-aboutit.com/mutilation ... ations.htm

Osim toga bilo je na desetke slučajeva gdje su prona?li ?ivotinje bez kapi krvi u sebi a nigdje rane za iskrvarenje.

Uglavnom nije vam vrime za ruganje sa stvarima o kojima ni?ta neznate, moglo bi vas kasnije ?okirati čemu ste se rugali
Post #9 · Jul 5, 2006, 11:13 AM
Dobro. Ako cemo vjerovat svemu na internetu, ipak znamo da nema lazi na njemu, vec bi imao milijardu dolara, samo sam trebao klikat na svaki spam mail koji sam dobio.
Je li tvorac te stranice ziv? Ti si tako samozatajan pa si na zivotu, to mi je jasno. Neko je napravio takvu stranicu... jesu ga se docepali oni?
Post #10 · Jul 5, 2006, 12:11 PM
El Chupacabra :skull:
Post #11 · Jul 5, 2006, 1:48 PM
zasto ove slike ne bi bile false kao sto su po nekima false prv slike i snimke sa mjeseca?
Post #12 · Jul 5, 2006, 1:50 PM
Koliko ima elijenskih rasa i koji su nama najblizi, GD? Pitam ozbiljno.
Koji su ovi koji su danas na zemlji ?
Post #13 · Jul 5, 2006, 2:18 PM
Opet svi napadate, pitate i gnjavite Game Developera...
Post #14 · Jul 5, 2006, 2:22 PM
Pa eto covjek je dobio svoj topic, a tko zna mozda cemo uskoro citat i njegove kolumne u nekom poznatom casopisu ili internet portalu :thumbsup:
Post #15 · Jul 5, 2006, 3:29 PM
Samo pazi ?to stavlja? da nam ne zatvore forum :roll:
Post #16 · Jul 5, 2006, 6:27 PM
Ne znam sta da vam kazem, ja licno ne verujem u neki slozeniji oblik zivota, bar ne u nasoj blizoj okolini (kad to kazem mislim na par svetlosnih godina razdaljine od zemlje u svim pravcima). U suncevom sistemu sigurno ne postoji neki inteligentan zivot, mozda postoje neki sitni mikroskopski organizmi. GD ne mozemo ti verovati tako sto nam pokazujes internet stranice, jer su one daleko od pouzdanog. Cudi me to kako ti samouvereno pricas, kao da si sam video vanzemaljce, ili kao da si jedan od njih! :shock: Mozda i jesi pa si dosao na zemlju da siris vanzemaljsku kulturu. Sve najavljujes da cemo videti uskoro, i da cemo se sokirati, ajde nam bar reci kad ce to biti da mozemo da ocekujemo. :shifty:
Post #17 · Jul 5, 2006, 7:14 PM
Vec su trebali doc, cak je vec trebo bit i kraj svijeta ako se ne varam, kako je GD zborio. Mozda su se nesto nadurili na njega pa namjerno nisu dosli. Bas su luckasti.
Post #18 · Jul 5, 2006, 7:26 PM
DarBozji wrote:
zasto ove slike ne bi bile false kao sto su po nekima false prv slike i snimke sa mjeseca?

Zato ?to je ovo javno dokumentiran slučaj koji je bio i na televiziji.....za ?ivo čudo.....

Zola, ovdje kod nas je trenutno oko 10 rasa, pola njih se ne upliće u događaje pa ih ne vidimo, ovi ?ta radu probleme su "mali i veliki zeleni" i upravo ti su najbli?i jer su ovdje tisućama godina i zapravo nikad nisu ni oti?li odkad je nas ovdje.
Osim toga ovdje s nama je jedna total humanoidna rasa na čiju smo sliku stvoreni " I stvorismo čovjeka na na?u sliku, nama sličnima, pravi nepromjenjeni citat iz biblije" i toliko smo slični da mo?e stajati kraj tebe da ti nebi primjetija razliku.

Moj topic, nipo?to moj topic jer ga nisam otvorio ali odgovorit ću na pitanja, pa mo? i nemora? virovat..... mo? istra?ivat a i nemora? pa ?ivi u neznanju i ignoriranju.

Nikola, donekle zbori? točno, imao sam problema s "njima"....nećemo u detalje, ali promjenili su planove već par puta počev od 2003 godine kada su trebali krenuti zavr?ni planovi a počeli su 2001 napadom na ameriku.
Post #19 · Jul 5, 2006, 7:57 PM
GameDeveloper wrote:
[quote="DarBozji"]zasto ove slike ne bi bile false kao sto su po nekima false prv slike i snimke sa mjeseca?

Zato ?to je ovo javno dokumentiran slučaj koji je bio i na televiziji.....za ?ivo čudo.....

Zola, ovdje kod nas je trenutno oko 10 rasa, pola njih se ne upliće u događaje pa ih ne vidimo, ovi ?ta radu probleme su "mali i veliki zeleni" i upravo ti su najbli?i jer su ovdje tisućama godina i zapravo nikad nisu ni oti?li odkad je nas ovdje.
Osim toga ovdje s nama je jedna total humanoidna rasa na čiju smo sliku stvoreni " I stvorismo čovjeka na na?u sliku, nama sličnima, pravi nepromjenjeni citat iz biblije" i toliko smo slični da mo?e stajati kraj tebe da ti nebi primjetija razliku.

Moj topic, nipo?to moj topic jer ga nisam otvorio ali odgovorit ću na pitanja, pa mo? i nemora? virovat..... mo? istra?ivat a i nemora? pa ?ivi u neznanju i ignoriranju.

Nikola, donekle zbori? točno, imao sam problema s "njima"....nećemo u detalje, ali promjenili su planove već par puta počev od 2003 godine kada su trebali krenuti zavr?ni planovi a počeli su 2001 napadom na ameriku.[/quote]

Nezelim da vrijedjam ali ti si lud majke mi!
Post #20 · Jul 5, 2006, 8:14 PM
oipoistar wrote:

Jesam stari moj, taman sam iza?a iz ludnice
Post #21 · Jul 5, 2006, 8:19 PM
GameDeveloper wrote:
[quote="oipoistar"]

Jesam stari moj, taman sam iza?a iz ludnice[/quote]

Brrrr najezio sam se :D .
Samo nekuzim sta se moraju sluziti prastarom tehnologijom
kontrolirane explozije kako bih doveli par tona zeljeza do jednog nebodera?
Sta nemogu jednostavno sve nas sjebat jednom od njihovih alata.
Post #22 · Jul 5, 2006, 8:35 PM
Jebga GD, ako zelis da te neko ozbiljno shvaca daj poneki konkretni odgovor. Znam da ne mozes puno pricat, vjerojatno se brines za nas pa ne zelis da previse znamo, al zasto si nam onda dao ovu stranicu i time ugrozio nase zivote? Imas ti kakvu svoju sliku tih stvari koje mi priprosti kmetovi zovemo cudima?
Osim toga ovdje s nama je jedna total humanoidna rasa na čiju smo sliku stvoreni

Zovu se roditelji. Ponekad ko da su s drugog planeta istina, al ko nije nek baci prvi kamen.
i toliko smo slični da mo?e stajati kraj tebe da ti nebi primjetija razliku.

Sta su vanzemaljci dalmatinci? :D

Mozda nisi otvorio topic, al eto, posvecen je tebi, mozes bit pocascen. Ustvari ovo je cak i dobro jer na vecini mjesta di pocnes propovijedat topic gadno ode izvan teme, ovako mozemo imat tvoja evandelja na jednom mjestu. :)

BTW, svi imamo problema s "njima" "onih" dana u mjesecu, zene zbog vlastite nelagodnosti, muski zbog nelagodnosti zena.
Post #23 · Jul 5, 2006, 9:30 PM
Bome GD ima? ludilo teorije..... svaka čast :clap:
Ali da su elijeni tako napredni nebi jeli fa?ol na zemlji nego bi se tabali sa ostalim rasama po svemiru i pecali karjole u holodeku
Post #24 · Jul 5, 2006, 9:57 PM
jel igraju vansvemirci OGame? :doh:
Post #25 · Jul 5, 2006, 10:22 PM
Ajmo da odgovorim redom.

oipoistar, kada bi neboder bio sru?en nekom super naprednom tehnologijom.....nebi mogao irak i alkaida biti optu?eni za to i nebi moglo biti rata u iraku.
Čudno ima? razmi?ljanje o tome ?to nas nemogu sjebati....tko ka?e da nemogu, ja ka?em da ne?ele jer smo mi njima jako potrebni.

Nikola, ja nisam ugrozio ničije ?ivote već va?e poglede na ?ivot i stvarnost u kojoj ?ivite.
Kad sam mislio na humanoidnu rasu nisam nimalo mislio na na?e roditelje već na roditelje prvih ljudi na ovoj planeti.

Herri, tebi mogu to biti teorije, meni vi?e odavno nisu.
I tabaju se oni sa ostalim alienima po ovoj galaksiji i to debelo, biblijski amargedon je upravo povezan s borbom koja bi se mogla za vrijeme na?eg ?ivota odvijati nama nad glavama, samo ?to je to jako dobro kodirano u bibliji.
Burke svemirci igraju jednu jako sofisticiranu igru a zove se "misija planet zemlja"
Post #26 · Jul 5, 2006, 10:26 PM
Opet nisi na nista odgovorio.
Zasto oni zele rat u Iraku i zasto smo im potrebni? Kad vec ugrozavas nase poglede i stvarnost u kojoj zivimo ugrozi ih do kraja. Mi to volimo.
Post #27 · Jul 5, 2006, 10:34 PM
Burke svemirci igraju jednu jako sofisticiranu igru a zove se "misija planet zemlja"

:thumbsup: ful jaka rečenica! :thumbsup:

ajmo sad na malo preča pitanja! kako da zaustavimo vanzemaljce? ako ne postoji nikakav način onda ne vidim svrhu u ovim raspravama. ja mislim da su to sve zakuhali Anasazi! ili kako se već zovu? onaj narod iz Ju?ne Amerike ?ta je nestao bez traga?
Post #28 · Jul 5, 2006, 10:39 PM
Nikola wrote:
Opet nisi na nista odgovorio.
Zasto oni zele rat u Iraku i zasto smo im potrebni? Kad vec ugrozavas nase poglede i stvarnost u kojoj zivimo ugrozi ih do kraja. Mi to volimo.

Nije cilj da ja odgovaram nego da sam istra?i? jer jedino tako će? uspjeti razumjeti neke stvari, upregni malo mo?dane vijuge.
Rat je uvik bio potreban da se odvrati ljudima pa?nja od va?nih stvari, da se uspori razvoj čovječanstva u pravom smjeru.
Za?to smo im bitni......za istu stvar za?to mi dr?imo koko?i u kavezu.....skoro pa doslovno tako.

Burke nemo?emo pričati o zaustavljanju nekakvih aliena kad niti nezna? tko su, odakle dolaze, ?to planiraju i kako im se suprostaviti....dakle te stvari mora? sam naučiti, a ako nema svrhe raspravama onda nećemo raspravljati i gotovo.
Post #29 · Jul 5, 2006, 10:41 PM
Treba ih odvest u Liku, kada vide tu vukojebinu i probaju domaću ?ljivku odmah će pobjeći sa zemlje :cool:

Da, ozbiljno GD.... znači, elijeni su zapravo negativci ako namjerno izazivaju ratove.... kako ih onda zaustavit? I za?to im je plan zaratit Amere sa bradatim likovima koji pucaju iz kala?njikova, ja?u na devama i nisu nikad čuli za ogame (primitivci)? Nije li logičnije zaratit npr. Amere i Ruse?

A da nisi ti elijen i ?iri? tu propagandu preko nekakvih kodiranih poruka koje će nam uni?tit sive mo?dane stanice i pretvorit nas u jeftinu vojsku besmrtnika sa ultra komandoskim vje?tinama? :lol:
Post #30 · Jul 5, 2006, 10:48 PM
Herri wrote:
Treba ih odvest u Liku, kada vide tu vukojebinu i probaju domaću ?ljivku odmah će pobjeći sa zemlje :cool:

Da, ozbiljno GD.... znači, elijeni su zapravo negativci ako namjerno izazivaju ratove.... kako ih onda zaustavit? I za?to im je plan zaratit Amere sa bradatim likovima koji pucaju iz kala?njikova, ja?u na devama i nisu nikad čuli za ogame (primitivci)? Nije li logičnije zaratit npr. Amere i Ruse?

A da nisi ti elijen i ?iri? tu propagandu preko nekakvih kodiranih poruka koje će nam uni?tit sive mo?dane stanice i pretvorit nas u jeftinu vojsku besmrtnika sa ultra komandoskim vje?tinama? :lol:

Herri nisu svi negativci, pojedine frakcije nam poma?u i dolaze u kontakt s pojedinim ljudima i zato mogu biti tako siguran u pojedine informacije, većina njih samo promatra i uči na na?im postupcima....i gre?kama.
Njima nije plan zaratiti, oni vladaju i amerima i rusima i kinezima i svima i svi su ratovi umjetno stvoreni da se uni?te narodi da nebi previ?e napredovali i do?li do znanja koji će njih uni?titi.

Sign in to reply

Replies are available for existing members only! For now 😅

Sign in