Post #62
· Jul 6, 2006, 11:43 AM
Igor {J.B.} wrote:
[quote="GameDeveloper"]svemirci igraju jednu jako sofisticiranu igru a zove se "misija planet zemlja"
Uz dosta truda i dodatnih informacija mogla bi se napravit hit igra (virtualna jel... za komp i to..) od svega ovoga.
Ali vjerojatno ne bi uspila doc do publike, da "ih" ne ugrozi, a vjerujem da bi pala i koja likvidacija

E, imam ja jedno pitanje... koja je onda shema... matrix ili vanzemaljci?
Bojim se da jedno iskljucuje drugo... osim ako su i jadni elijeni u matrici pa toga nisu svjesni

[/quote]
oipoistar fali ovom topicu ?ta nemam pravo slobodnog izra?avanja od strane mate jer u cijelu priču su uključene religije...sve religije i nisam ja otvorio topic.
Nikola jedan od izgleda je upravo moj avatar, to je jedna od vi?e manje neutralnih rasa ovdje, ma ima? male zelene, pa ima? reptilsku rasu koja je vladar malih zelenih i nas a izgled te rase je opisan u bibliji kao "đava" ?to donekle i jest s obzirom na fizičku i mentalnu snagu tih stvorenja....a ima toga jo?....
Igore, mi svi ?ivimo u matrixu skupa s njima i oni su svjesni toga do jedne granice kao ?to smo mi svjesni jedne granice.
Pojedinci su svjesni da ?ivimo u hologramu ?to je dokazano 89 godine....svjesni smo i jo? nekih stvari u vezi toga a oni su jo? vi?e svjesniji i imaju veća znanja o tome ali opet nemaju sva saznanja jer nisu toliko napredni.
Taj matrix odnosno hologram obuhvaća sve svemire koji postoje....sve realnosti i dimenzije i sve paralelne univerzume.
Kako će? sebi predočit iluziju matrixa u kojem ?ivi?, pa evo mali primjer jednog znanstvenog istra?ivanja.
1. Sve je kao sastavljeno od atoma....ali atom nije fizička čvrsta čestica već energetski nabijeno tijelo s elektronom koji je isto energija.
Skup tih atoma kreiraju materiju koja je ni?ta drugo doli opet energija ali zbog tog skupa je to energija čvrstog oblika kojeg mi mo?emo osjetiti dodirom samo zato jer smo mi isto skup energije čvrstog oblika.
Atomi se nikad nemogu dotaknuti ?to znači da mi zapravo ni?ta ne dodirujemo niti se ikad i?ta u univerzumu dodiruje već se atomi odbiju jedan od drugoga kada se jako pribli?e a mi taj izboj atoma osjetimo kao dodir.
2. Ako nije iluzija...onda bi trebali biti u mogućnosti otkriti sredinu u kru?nici, ovo je jedan experiment koji se proveo.
Jedan znanstvenih je doveo čovika s najpreciznijim uređajem za "omeđivanje" ne?to ala ?estar samo laserski precizan da mu nacrta krug u u sredini stavi točku koja će biti precizna i točno da se nalazi u sredini.
Naravno čovik cili sretan jer misli da će on to moći pa to i napravi a ovaj znanstvenik uzme povećalo (mikroskop) i ode skrozzz do točke i uvidi da točka nije zapravo u sredini te da malo bje?i u stranu
Nakon toga se uzme jo? precizniji "?estar" i ponovi se postupak no znanstvenik pronađe jo? precizniji mikroskop i opet pronađe gre?ku i to se tako ponovilo par puta ?to je dalo za razmi?ljanje ostalima da gdje se zapravo nalazi ta točka i ?to je zapravo ona ako je nikad....nikad nemo?e? točno definirati niti postaviti.
E sad, ja iman milijun ovakih priča i znanstvenih istra?ivanja, ovo je dovoljno za razmi?ljanje