Game Developer

Replies: 139 Views: 32,687 Started: Jul 4, 2006, 4:36 PM Page 2 of 5
Post #32 · Jul 5, 2006, 11:07 PM
" I stvorismo čovjeka na na?u sliku, nama sličnima, pravi nepromjenjeni citat iz biblije"

Već san te upozoria :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: nemoj me ljutiti....
Post #33 · Jul 5, 2006, 11:08 PM
m4t3 wrote:
" I stvorismo čovjeka na na?u sliku, nama sličnima, pravi nepromjenjeni citat iz biblije"

Već san te upozoria :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: nemoj me ljutiti....

Ja te ne ljutim, ljuti? samog sebe jer si ne dopu?ta? da bude drugčije nego ?to ti misli?, a ja ću ti reć da iman osobu u iraku koja je imala prilike vidjeti najstariju kopiju biblije i pi?e upravo to ?ta sam ti napisao pa ljutio se ti ili ne isto je.
Post #34 · Jul 5, 2006, 11:12 PM
Mislin da san bija vi?e nego jasan...
Post #35 · Jul 5, 2006, 11:13 PM
m4t3 wrote:
Mislin da san bija vi?e nego jasan...

Naravno da jesi, i to ozbiljno mislim, samo molin te da svrati? za godinu-dvije kad odraste? da pročita? malo ove poruke ?to pi?e?, nasmijat će? se :)

Po?to naletismo na prepreku, prekidamo razgovore o ičemu kad nemo?emo otvoreno razgovarati
Post #36 · Jul 5, 2006, 11:17 PM
Neću po stoti put ponavljati da su ti priče praznije od prazne bačve... to pi?i koliko te volja.
Sićan se kad si reka 2004. da će izvanzemaljci izaći pa nisu... prema tome - nema? pojma ?to govori?...

Zaključak: O elijenima seri koliko te volja, ali jo? jednom spomeni ne?to moje vire u krivom kontekstu ne nadaj se dobrome... :thumbsup:
Post #37 · Jul 5, 2006, 11:20 PM
A dobro, to ti tek pokazuje koliko se boji? onoga ?ta zapravo je.
Onaj tko ?eli znati kako je nastalo kr?ćanstvo i ostalo oko toga ima PM pa mo?e anonimno dobiti informacije da bi izbjegli baniranje od mate.
Mate ti si ka i oni dole fanatici....takne? im se u vjeru i raznesu te dinamitom oko pasa :roll:
Post #38 · Jul 5, 2006, 11:24 PM
Mate ti si ka i oni dole fanatici....takne? im se u vjeru i raznesu te dinamitom oko pasa

Iman i ja dokaza o kr?ćanstvu i Bogu koliko ?eli? ali opet ne serem drugima da moraju virovati.. to je stvar svačije volje...

Osim toga, nisam mislia na ban.. ?to misli? da te ja ne mogu naći u Splitu? :lol: :lol: :lol:
Post #39 · Jul 5, 2006, 11:28 PM
m4t3 wrote:
Mate ti si ka i oni dole fanatici....takne? im se u vjeru i raznesu te dinamitom oko pasa

Iman i ja dokaza o kr?ćanstvu i Bogu koliko ?eli? ali opet ne serem drugima da moraju virovati.. to je stvar svačije volje...

Osim toga, nisam mislia na ban.. ?to misli? da te ja ne mogu naći u Splitu? :lol: :lol: :lol:

Pa nitko ti ne ka?e da moraju virovati niti ja ka?em da meni moraju virovati, ali mi neda? niti da ka?em neke činjenice ?ta je kao "sloboda govora"?

I ?ta kad me nađe? u st-u....mislim ?to onda? , se idemo opit ili ?to?
Post #40 · Jul 5, 2006, 11:31 PM
I ?ta kad me nađe? u st-u....mislim ?to onda?

Ne, onda dobije? moje specijalitet (nogon u prsa) :thumbsup:

Prika, ljudi ti se smiju
Post #41 · Jul 5, 2006, 11:34 PM
m4t3 wrote:
I ?ta kad me nađe? u st-u....mislim ?to onda?

Ne, onda dobije? moje specijalitet (nogon u prsa) :thumbsup:

Prika, ljudi ti se smiju

hm...., nadam se da se zeza? jer ako prijeti? onda si tek dijete a vjeruj mi nebi ja na tvom mistu poku?ava realizirat takvu glupost.

Prika, mo?e mi se smijati tko god hoće, ?tovi?e ljudi mi se smiju samo dok me ne upoznaju i popričaju sa mnom, kasnije me sami zovu na razgovor.....

:doh:

Fakat ovdje iman posla s djecom......
Post #42 · Jul 5, 2006, 11:37 PM
Brige me s kim razgovara? i kako.. ja ti ka?em upozoren si, pazi ?to pi?e? :thumbsup:
Post #43 · Jul 5, 2006, 11:46 PM
sloboda govora je sveta! čak će ti i svaki pop reć da se u slobodu govora i razmi?ljanja ne dira! prema tome Mate nemoj prijetit čovjeku, pogotovo kad on mirno slu?a kako mi kolektivno napadamo njegova uvjerenja. biblija je podlo?na svačijoj interpretaciji, bilo da se radi o vjerniku ili o nevjerniku!
Post #44 · Jul 5, 2006, 11:47 PM
Burke wrote:
sloboda govora je sveta! čak će ti i svaki pop reć da se u slobodu govora i razmi?ljanja ne dira! prema tome Mate nemoj prijetit čovjeku, pogotovo kad on mirno slu?a kako mi kolektivno napadamo njegova uvjerenja. biblija je podlo?na svačijoj interpretaciji, bilo da se radi o vjerniku ili o nevjerniku!

Hvala
Post #45 · Jul 5, 2006, 11:48 PM
NO COMMENT!
Post #46 · Jul 5, 2006, 11:48 PM
Da, ali ako ja nekog po sto puta zamolim da mi ne vriđa ono ?to mi je sveto onda
taj ako ima minimum kulture mo?e shvatit i izbjeći pisanje toga... :eh:
Post #47 · Jul 5, 2006, 11:52 PM
on to u biti ne vrijeđa! koliko sam ja shvatio samo je rekao da nevjeruje u opće prihvaćenu kr?ćansku priču o bibliji i njenom nastanku već ima svoju teoriju!
Post #48 · Jul 5, 2006, 11:53 PM
Ajmo se sad svi uvatit kulture pisanja i kome je ?ta sveto.
Po?to znam da je mati svet i hajduk...nesmin ni protiv njega ni?ta reć. :twisted:
Post #49 · Jul 5, 2006, 11:55 PM
Gamedeveloper, sad se pona?a? ka dite, ja te stvarno ne razumin... pa jebenmumater, ako ti na lip način
objasnin da mi ne vriđa? ono ?ro mi je sveto i tovar bi vi?e razumia...

@Burke, nije samo to nego je tu i krivo citiranje Biblije a ima i od davna jo? nekih stvari...
Post #50 · Jul 6, 2006, 12:00 AM
Mate, nisam krivo citira bibliju i očito da nemo? svatit da se moderna verzija biblije mjenjala jako mnogo puta, ako mi ne vjeruje? lipo se uputi u irak pa sam provjeri, ili u najmanju ruku pronađi ?to stariju bibliju i usporedi s novom pa će? malo biti zaprepa?ten razlikama.

Uglavnom neman volje da se s tobom nate?em stoga zatvorite ovu temu, od sad samo PM i ni?ta drugo.
Post #51 · Jul 6, 2006, 12:02 AM
od sad samo PM i ni?ta drugo.

da mi je dati kunu za svaki put kad san ovo vidia...
Post #52 · Jul 6, 2006, 12:05 AM
Game developer, najbolje za sve je da ti tu tvoju pricu ovde batalis, ko hoce nesto vise da zna o tebi i tvojim uverenjima nek te pita na pvt. Mi ostali glupi, staromodni primitivci koji ne mozemo da skapiramo taj tvoj svet, nastavicemo da zivimo u svom "imaginarnom" svetu. Ne brini se ti za nas, nama se ovaj svet svidja. I verovatno nam je bolje nego tebi u tom tvom svetu vanzemaljaca koji kravama seku genitalije i ljudima izvlace krv. Da smo svi zivi i zdravi! :thumbsup:
Post #53 · Jul 6, 2006, 12:09 AM
Ivan wrote:
Game developer, najbolje za sve je da ti tu tvoju pricu ovde batalis, ko hoce nesto vise da zna o tebi i tvojim uverenjima nek te pita na pvt. Mi ostali glupi, staromodni primitivci koji ne mozemo da skapiramo taj tvoj svet, nastavicemo da zivimo u svom "imaginarnom" svetu. Ne brini se ti za nas, nama se ovaj svet svidja. I verovatno nam je bolje nego tebi u tom tvom svetu vanzemaljaca koji kravama seku genitalije i ljudima izvlace krv. Da smo svi zivi i zdravi! :thumbsup:

E ovo cijenim, svaka čast :thanks:
Post #54 · Jul 6, 2006, 12:14 AM
Nije mi jasno sto se zahvaljujes, ali nije ni bitno. Nadam se da si shvatio da u mojoj poruci ima malo ironije... :D
Post #55 · Jul 6, 2006, 12:17 AM
Ivan wrote:
Nije mi jasno sto se zahvaljujes, ali nije ni bitno. Nadam se da si shvatio da u mojoj poruci ima malo ironije... :D

Jesam shvatio sam, ali bio si iskren da ćete opet ?ivjeti u svom svijetu onaj tko tako ?eli bez obzira ?to ja pokaza.
Post #56 · Jul 6, 2006, 6:47 AM
Vedrane, kako oni izgledaju?
Post #57 · Jul 6, 2006, 7:34 AM
Mali, crni, trče goli po africi i sa strelicama gađaju antilope....
Post #58 · Jul 6, 2006, 8:10 AM
I imaju one ?kembe od gladi. Mislio sam da sam jedini koji ih je vidio.
Post #59 · Jul 6, 2006, 8:21 AM
Ivan wrote:

Zasto na pvt sta fali ovom topicu? Ako ti smeta ovo nemoj ga otvarat rjesena stvar te neces morat mijenjat svoja uvjerenja.
Bilo je i manje potrebnih topic-a tako da ovaj nije po nice drukciji od ostalih.
Post #60 · Jul 6, 2006, 8:44 AM
GameDeveloper wrote:
svemirci igraju jednu jako sofisticiranu igru a zove se "misija planet zemlja"

Uz dosta truda i dodatnih informacija mogla bi se napravit hit igra (virtualna jel... za komp i to..) od svega ovoga.
Ali vjerojatno ne bi uspila doc do publike, da "ih" ne ugrozi, a vjerujem da bi pala i koja likvidacija :x

E, imam ja jedno pitanje... koja je onda shema... matrix ili vanzemaljci?
Bojim se da jedno iskljucuje drugo... osim ako su i jadni elijeni u matrici pa toga nisu svjesni :doh:

Sign in to reply

Replies are available for existing members only! For now 😅

Sign in