Dragi telekom mi je iskljucio telefon, neplaceni racuni, za 5 dana ode i mobitel, super, I feel so good!!! Ma glavno da DSL radi!
Post #362 · Apr 22, 2004, 12:40 PM
edifreak wrote:
za 5 dana ode i mobitel
Ako misils da ce ti i istec kartica, ne brini - Meni je istekla 3-4 puta i to po nekoliko tjedana... samo nadoplatis i produzi ti, nije bitno jeli istekla ili ne. Samo ja sam na Simpi, ne znam kako je na Vip-u.... Dobro ti kazes - glavno da net radi
Post #363 · Apr 22, 2004, 4:53 PM
Upravo je proslo 36 sati od kada sam se probudio, sve mi je nekako blur... NOVOST !!! Frend iz Varazdina koji je isto bio predlozen za drzavnu smotru radova mi je poslao poruku na ICQ prije 2 sata " dobio sam rezultate, ja nisam prosao a ti ! " Sada moram cekati da on opet svrati na ICQ i da ga ulovim jer inace neznam hocu li moci spavati...osim ako se ne srusim u nesvjest cekajuci jer se osjecam koma !
Post #364 · Apr 22, 2004, 9:19 PM
Pozdrav, Dino mi je poslao da postam rezultate. Na zalost, nije pozvan na drzavnu smotru, ali nema veze, natjecanja nam i tako nisu bitna nego znanje. Rezultate mozete vidjeti ovdje: REZULTATI
Post #365 · Apr 23, 2004, 7:15 AM
Mogu samo reci da zivot nije posten ali sta ces.. Dovoljno je da si iz Zagreba ili nekog drugog grada (osim Rijeke) pa da prolazis automatski... :mad: tako je isto bilo sa NK Rijekom kad su igrali Rijeka i Dinamo na kantridi.. a poslije se rijecani nisu ni trudili jer bi ionako ispusili protiv dinama. I jos jedna stvar! cudi me cinjenica da hajduk i Dinamo su uvjek u finalu.. i prije su nas lopovi pokrali kad je god je Rijeka imala sansi za pobjedu.. i zivcira me sto je to posve normalna stvar gradjanima HR, a jos dapace drago (BBBsima) :bomb: jednog dana cu poludjeti od toga pa cu ih sve i sa !!!
Post #366 · Apr 23, 2004, 9:22 AM
Nod, nemoj sada ulaziti u nogomet, jos mi samo fali da tu dolaze neki navijaci kako bi se svadjali... Cini mi se da ih je 4 iz ZG, a iz Rijeke samo 1 !! Zao mi je sto nisam pozvan, jer mislim da rad nije los, cini mi se da nema igara pozvanih na natjecanje...volio bi cuti zasto im se nije igra svidjela, jer je ipak za razliku od frugih projekata na 3 jezika. Pomozite mi da odlucim : 1. Mislio sam pitati da mi skola plati put u Varazdin na natjecanje, jer imam pravo prezentirati rad ali izvan konkurencije... Otisao bi u Varazdin da vidim kakvi su drugi radovi, moza su stvarno puno bolji od moga... Htio bi im vidjeti izraz lica dok prezentiram Kvizic Kruzic... 2. Samo da pitam lovu za varazdin, da pogledam sve radove...Da nastavim rad na KK za drugu godinu... 3. Da ostanem doma !
jos cu vise napisati kada dodjem doma jer sam u skoli na satu, a profesor predaje !
ZBRK · Apr 23, 2004, 1:59 PM
Igor {J.B} wrote:
Ako misils da ce ti i istec kartica, ne brini - Meni je istekla 3-4 puta i to po nekoliko tjedana
Ja sam na predplati i na vipu, sve zive statistike sa stranice mi dolaze na mobitel jer imam ono email2sms. Imam ukljucen GPRS bez preplate i ljepo imam ICQ na mobu i mogu surfati forumom i pisati na njega preko moba. Htio sam reci da se ovo gubim cim mi ga iskljuce a i mailove prestajem dobivat pa sam lud. Tek kad platim sve sve nazat ukljucuje. Ma samo jadam, Pozdrav .
P.S. Dino, posalji ih znas gdje i dovrsi KK neovisno o natjecanju! P.S.2. Igore, kako Skiffy? (nemoj mislit da te pozurujem ovim pitanjem, just asking, I wanna play)
Post #368 · Apr 23, 2004, 2:23 PM
Skiffy je uzeo par slobodnih dana da se sredi malo, a onda mu dolaze problemi jer ce ga neprijatelji ozljedivat, ali bar ce moci sejvat
Post #369 · Apr 24, 2004, 3:34 PM
ok imas pravo da je post uzeo maha pa savjetujem Ediju da ga modificira ili izbrise...
Post #370 · Apr 24, 2004, 4:55 PM
Kupio sam si tene za nogic, isao igrati nogomet...igrao 10-15 minuta...krivo stao i sjebao zglob...sada booooooli pa se malo izlezavam... Noga je natekla, ali biti ce dobro, mozda cak necu morati u skolu full bed
Post #371 · Apr 24, 2004, 11:34 PM
Uf... a ja se isao spustit niz tobogan (u jednom vrticu u ulici), pa san se cili razje*a.. i kolino i ruku
Post #372 · Apr 25, 2004, 7:47 AM
A ja..aja..sam cjelu noc ploglamilao i sav se zgrcio
Vidim da si se stvarno naradio... ja sam Skiffyu napravio health, scoring i neke zvukove, ali nema updatea jos 8)
Post #374 · Apr 25, 2004, 12:15 PM
KK2, to ostaje u razvoju...sa time se isto pokusavam ubaciti na natjecanje sljedece godine, ali citao sam neka pravila, ne smije biti poboljsana verzija necega sto sam vec prezentirao na natjecanju...a ja ovo smatram puno drukcijim jer ipak je DX, a biti ce i igra protiv racunala, timer za odbrojavanje vremena dok se ceka odgovor, i tko zna sta cu jos misliti dok budem radio... Mislio sam da u opcijama mozes izabrati : -Kvizic Kruzic (krizic kruzic sa pitanjima, isto kao u staroj verziji) -Krizic Kruzic (samo obican krizic Kruzic) -Kviz (samo kviz gdje dolaze pitanja a igraci moraju odgovarati i na taj nacin dobivaju bodove) Sta mislite na to ?
To bi bile dovoljne promjene na samoj igri ?
Post #375 · Apr 26, 2004, 7:19 AM
Moj prvi wsock program operational! Jadan je ali radi, sto znaci da polako napredujem i u tom podrucju.
Post #376 · Apr 26, 2004, 9:12 AM
Bravo igore, samo ti to uci, pa ces nam onda ti biti glavni za umrezavanje igara...a uostalo to ce nam trebati za nas projekt... Ja sam malo radio na KK2...napravio sam da dodje pitanje kada se klikne na neko od 9 polja... Danas ne idem u skolu jer mi je uganut zglob na nozi...YES !!!
---< EDIT >--- Bio sam malo prije kod doktorice i rekla mi je jednu "losu" vijest....ne smijem ici u skolu cijeli tjedan Joj kakav bed, sta cu ja sada...bas volim ici u skolu, uciti, pisati zadace...sada ce mi biti full dosadno... Ej ljudi zabrinuo sam se nema nam Miskeca vec par dana...poslao sam mu SMS, ne javlja se !
Post #377 · Apr 26, 2004, 12:29 PM
Oj Igore, pa super, tako sam i ja napravio svoj prvi wsock, jel to preko API-a ili OCX kontrole? I svaka ti cast ako uspijes napraviti da se vise od jednog clijenta spoji na server!
Post #378 · Apr 26, 2004, 4:43 PM
E ljudi cao nebrinite samnom je sve uredu. Server mi neradi pa nemogu pristupiti na net a na fax samdosao tek sad posle pauze za ispitni rok. Necu puno pisati jer zurim i nemam vremena radim sajt za scc i zavrsavam textris. Sve je ok cujemo se za par dana. Super ima stvari na forumu pisacu za par dana sve je ok. Pozdrav
Post #379 · Apr 26, 2004, 6:02 PM
edifreak wrote:
jel to preko API-a ili OCX kontrole?
Nisam radio preko API-a iako sam nasao na netu modul sa API funkcijama. Meni je ovako bilo lakse...
Post #380 · Apr 27, 2004, 4:05 AM
Ok, samo pitam, jer ce nam za CursedProject..ovaj..CursedIsland trebati Winsock API jer je puno brzi, ali nije bed, planiram ubaciti u Irena2D Engine DirectPlay funkciju, isto kao winsock api samo jos brze.
Bas malo razmisljam...pa Dule nije bio na forumu vec pun kac....! Ja mislim da ce poluditi kada dodje...treba to sve procitati...! Ja mislim da je otisao prije nego sto sam ja otvorio "Tip of th Day"... Ja mislim da ima jos oko mjesec dana odsluzivanja vojske... Ja mislim....wow....pa ja mislim.....!!! Mislim...ovo nije za ljude...! Mislim ono ej...!
Da da...jucer sam malo gledao Normalnofobiu, decki nisu normalni !!! Za crknut od smjeha...steta sto nema nigdje za skinuti cijele epizode...!
Post #382 · Apr 29, 2004, 10:52 PM
Malo se ljencari...barem sa moje strane...ubila me skola...! Sada smo malo ja Edi i Igor igrali Quake 2...zakon...! Ako je netko zainteresiran za partiju Quake 2, mozemo se dogovoriti jedan dan i pokrenuti cemo GS Server, i ubiti cu vas svih
Post #383 · Apr 30, 2004, 8:48 AM
Ja isto imam puno posla oko skole. A za Q2, aj da te vidim bez railguna Ne stvarno je baza, steta sta ne znam igrat
Post #384 · Apr 30, 2004, 8:30 PM
Nekako mi je najdrazi Rail Gun (tesko pogodis protivnika)...a nakon njega mi je Super Shutgun (tesko fulas protivnika) Skola me izludjuje, premda sam danas dobio dvije dvojke...ali ima dana kada jednostavno ne mozes dobiti duju !!!
Post #385 · May 1, 2004, 9:42 AM
mozda je trebalo u linkove, ali ovo je mene nasmijalo do bola
Ovako, ovih dana ja nista nisam radio...ova moja noga je pocela biti pokvarena, sada je pocela boliti...stari ne da da vozim auto, a mogu ici u skolu...! Toliko o pravima radnika Nadam se da nitko nije nista radio preko ovog vikenda...jer cu se u suprotnom osjecati neproduktivno...!
Ste vidjeli kako je David napravio dobar logo za GS ??? Ako niste, obavezno skinite ANIMACIJU i recite sta mislite !!!
Post #387 · May 2, 2004, 9:16 PM
eh eh, ja sto se tice programiranja nisam nista dirao, nisam zapravo ni blizu kompa ovih dana jer imam prepuno posla u vezi skole i ispravljanja ocjena
Animacija je ok, ali moze biti bolja...
Post #388 · May 4, 2004, 6:19 AM
Animacija je dosta ok, samo treba malo veci brightness i muziku i zvukove.. A muzika i zvukovi su nam trenutno najgori problem...
Post #389 · May 4, 2004, 11:28 PM
Ajme...problema...Ediju je komp bio totalno u klincu, stavio je neke nove komponente i odlucili smo dati Prozorima XP jos jednu priliku...! Sada rade...nakon nekoliko sati muke, i napokon vise ne ovisim o Edijevom Proxy-u !!! Sada i ja mogu igrati Quake i ostale igre spajanjem na druge servere...!
Koma sam, sutra pisem jedan od najtezih predmeta u skoli...sta ja pricam, pa to i je najtezi predmet, a sto je najbolje imam ga prvi sat...treba malo odspavati, ali necu moci mirno spavati dok ne instaliram sve potrebne programcice i gluposti bez kojih ne mogu na kompu...!
Pozdrav svima, od sada cu biti aktivniji na forumu !
Post #390 · May 5, 2004, 12:13 PM
Hm, kada nam se Edi vraca?
Sign in to reply
Replies are available for existing members only! For now 😅