Dnevnik - Tip of the day

Replies: 4,200 Views: 452,625 Started: Dec 22, 2003, 4:50 AM Page 12 of 141
Post #331 · Apr 10, 2004, 8:02 PM
Nivoi napreduju, uskoro cu se bacit na AI (ali ne obecajen da ce uspit).
Online sastanak moze veceras, a sutra ja ne mogu jer idem u Metropolis na DJ aleksij-a i the biginnerze
Post #332 · Apr 10, 2004, 9:47 PM
I ja bi na party!! nisam bia 100 godina 8)

AI, vjerujem da ce biti malo teze, treba znat napravit da se snalaze u takvom prostoru, ni za Soldat ako si ga igrao, nisu znali napraviti AI nego su napravili AI programcic gdje im stavljas svakakve Flags gdje da skoce, gdje da skrenu itd...
Post #333 · Apr 10, 2004, 9:52 PM
joj, ja mislim da ce bit ludo, jedva cekam.

za AI sam napravio da su glupi kao i u slicnim igrama tog tipa tj. idu lijevo-desno od ruba do ruba platforme.
BTW igrao sam Soldat i igra je opicena :)
Post #334 · Apr 10, 2004, 10:22 PM
Ocito nista od online sastanka jer je vec kasno...
Trebalo bi se dogovoriti za ponedjeljak...oko 23 sata...tocnije cemo napisati sutra navecer...
Igore, brzo ti napreduje igra (za razliku od moje)...mene malo zeza detekcija misa...radi u windowd mode-u, a u fullscreen malo bjezi...to je zbog onog captiona od forme, sutra po danu cu se malo poigrati sa time...jer imam neka rjesenja u planu...
Post #335 · Apr 13, 2004, 8:55 AM
Evo sad sam kupio sate za net. Jel moze veceras sastanak na chatu u 23i30 da se lepo dogovorimo za sve u vezi i gre. I sa edijem da se dogovorim za onaj 3d map editor
Post #336 · Apr 13, 2004, 12:12 PM
Evo map editor za Skiffy-a (koji vise nezna sta je, zec ili hrcak ;))
Ako napravite neku mapu obavezno mi je mailajte.
Mapu nazovite "Map n" gdje umjesto n stavite neki broj.
9 tileova od pocetka i kraja mozete staviti "nevidljivi zid" - tako ce te ograniciti gdje se igrac moze kretati, a mapa nece izgledati kao da visi u zraku.
I stavite start poziciju otprilike na 3. tile u zraku (jer je Skiffy visok 3 tile-a i start mu oznacava x,y)

http://gs.gamer.hr/files/igor/razno/map_editor.ace

Zahvaljujem Miskecu na cijem sam, doduse nedovrsenom, Editoru napravio svoj i Ediju za pomoc oko sejvanja i Dinu sto mi je velikodusno dao kod :)
Post #337 · Apr 14, 2004, 10:59 AM
sori miskec sto nisam odgovorio odmah na dizajn onog modela tvornice, sad vec doista lici na futuristicku tvornicu cryobota :wink:
nadam se da ce te nesto i od mene vidjeti na forumu :oops:
Post #338 · Apr 14, 2004, 6:41 PM
Nakon sto sam se par sati mucio sa grafikom za KK, napokon sam napravio nesto....verziju 0.1.20 mozete skinuti u IN DEVELOPMENT sekciji...
Nemojte previse ocekivati...gumbici sada rade, ali jos se ne moze igrati...Prvo cu srediti sve opcije i menije, a onda cu krenuti sa igrom...!
Ako imate kakve savjete, samo pucajte...

Miskec - Kako napreduje animacija za GS ? Si ju poceo raditi ? Full me zanima, ubacio bi ju u igru !

Razmisljao sam da mozda stavim nekoliko Krizica i Kruzica u pozadini igre ! tj samo kada se igra pokrene....oni bi se random kretali u nekom krugu i mozda bi se malo povecavali i smanjivali !!!

!...Pozdrav svima...!
Post #339 · Apr 15, 2004, 3:58 PM
Ljudi treba mi hitno neki cd image extractor free da nebude trial da moze da radi za formate fcd i vcd plz ovo mi je jako hitno .... Unapred zahvalan!!!!!!!!!!!!!!!!
Post #340 · Apr 16, 2004, 4:01 PM
Mislec.....ja ti ne mogu pomoci.....!
Inace, jucer sam napravio samo cursor u KK sto sam napravio za 20 minuta, a poslije sam se cijeli dan zajebavao i ljencario....tj i cijelu noc, jer tek sam se sada digao...
Razmisljao sam i zakljucio da se KK moze napraviti u 3 dana, ali ta 3 dana stvarno terba samo to raditi...ali ja cu se potruditi da mi se ne dogodi da moram na brzinu programirati...
Razmisljao sam, ako me ne pozovu na drzavno, ovo novo sto radim za KK to bi nazvao KK2 i opet se prijavio sljedece godine sa time, ali naravno ne samo sa time...napraviti cu valjda do 2005. jos nesto...raspitati cu se da li smijem prezentirati radove teama, dakle svih nas koji bi radili npr. na Cursed Islandu...bilo bi strava prezentirati igru...sigurno bi prosla do drzavnog...
Dosta sada....moram jesti....ajde kbo !
Post #341 · Apr 17, 2004, 2:07 AM
Joj lagano sam zablokirao, spavam svaku drugu noc, radim non-stop nesto za nekoga i opet nista ne stignem zavrsiti, sad sam procitao neke articles o organiziranju tima...zbog NSL-a i poludio, prosao cjeli dan citanja svega i svacega da na kraju skoro pa nista ni ne napravim.

Sjetite me ljudi da moram napisati novi news na stranici, spomenuti igorov ReMember tako, sta je jos bilo novog u zadnja 2 mjeseca? Moram nesto napisati. Prijavio sam stranicu na VIDI WEB COMPETITION 2004! (najpoznatiji domaci competition)
Post #342 · Apr 17, 2004, 2:09 PM
Mogao bi spomenuti Kvizic Kruzic :)
napises nesto kratko o natjecanju koja je prosao...

Spomeni Cursed Island i o tome kako ga svi radimo zajedno, mogao bi spomenuti i NSL kako radimo u suradnji sa mnogim drugima...

Treba napisati sto vise....a uostalom ne previse se truditi jer USKORO DOLAZI NOVA STRANICE.....JELDA ???

Edi sada spava...ljudi rade, a on spava....ima 23 godine.....a spava....i spava....zzzzzz....Z...z..z.Z...z...Z

On mi je uzor....i ja cu spavati kada zavrsim srednju skolu :)
Post #343 · Apr 18, 2004, 4:00 AM
Joj....sada je vrijeme za jednu dugacku cigaru....!
Ja i Edi sjedimo ispred ovih prokletih monitora zadnjih 8 sati i sada je vrijeme za protegnuti se, pojesti nesto i zapaliti koju cigaru.

Napravio sam sitni update KK, mozete ga skinuti u In Development sekciji, a objavio sam verziju koju sam poslao komisiji za drzavno natjecanje u Varazdin...
To je verzija 0.39, to je ubiti setup...sa njom se dobije i Question Creator...
Odlucio sam staviti sourcecode za KK v0.39, ali sada mi se trenutno nista vise neda...samo hocu nesto pojesti...

Posjetitelji, pogledajte nas, radimo freeware igre, kao budale u svijetlo tako mi gledamo u monitor...skoro svi nosimo naocale, a ako ovako nastavimo vise nam ni naocale nece moci pomoci.

Edi znam da u zadnje vrijeme pisem gluposti na forumu (ni ovo nije iznimka), ali ako ti smeta smanji mi placu :)

Dobro jutro vama :sunny: ...! Laku noc nama :sleeping: ...!
Post #344 · Apr 18, 2004, 7:05 PM
Take the red pill, take the blue pill... :think: :juggle: :matrixfight:
Spaljen sam... sve je to techno... User posted image
Post #345 · Apr 18, 2004, 11:04 PM
Joj neznam kako da vam ovo kazem...za 7 sati pocinje nastava...neki clanovi ovog teama su odavno zavrsili sa svojom nastavom, a neki moraju jos dugo guliti !!!
Pozdrav svima koji djele ovaj problem samnom...!
Post #346 · Apr 18, 2004, 11:54 PM
Igor {J.B.} wrote:
Take the red pill, take the blue pill...
Jel to ona stvar iz Matrixa? Bas sam to skinuo jucer, dobra stvar!
Post #347 · Apr 19, 2004, 12:00 AM
Je to je ta stvar, imam par verzija te 'pjesme' na kompu. :) (najbolja mi je ona koja pocinje s 'this is your last chance')
Uf, da je ne ic u skolu... :|
Post #348 · Apr 19, 2004, 1:00 AM
Kako je krenulo, mi mozemo samo sanjati skolu...jer ono....blizi se nastava a mi na netu !
Post #349 · Apr 19, 2004, 1:02 AM
ma bolje 6 sati u skoli nego ne spavati uopce :)
Post #350 · Apr 19, 2004, 1:56 AM
Sada vise stvarno nema smisla spavati 3 sata...
Nista...spavati cu u skoli...!

-- EDIT -- 5:10
Do malo prije smo ja Edi i Igor visili na chatu, ali malo prije smo se razisli jer ipak Igor ne moze biti cijelo vrijeme online...treba mu netko platiti sve te sate...
Neko vrijeme smo valjali gluposti...pjevali pjesme...igrali kaladont...uglavnom nismo radili nista normalno, dapace radili smo nenormalne stvari...Edi je cak Igoru rekao da ce mu placati internet ako uspjemo sa Ginkom...
Sada...svi su otisli...Edi spava...Igor...on mozda spava...ja...neznam da li spavam...ili je mozda ovo nekakav glupi san....cudan...!
Post #351 · Apr 19, 2004, 9:32 AM
He He sta se zalite sto idete u skolu pa kad budete upisali fax (ako budete) tek ste onda najebali mozda necete stalno ici na predavanja ali ce te se ubijati od ucenja po celi dan pred ispit i necete imati vremena nizasta. Prema tome nemojte se buniti i uzivajte jos ovo malo vremena sto provodite u skoli.

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAa ko ce menni da placa sate smrc. Ej bas me zanima kolki kod vas kostaju internet sati. Ovde je 15 sati 4.2 Eura. Ali ima i neka fora za 13Eura imas jedan mesec internet non stop. E jedina fora je sto tada nemas ogranicenja u satima pa mozes da blejis kolko hoces pa se zaneses i telefonski racun na kraju meseca je katastrofa. he he. Joj jedva cekam da ovde uvedu bilo sta samo da je non stop pristup netu bilo da je dsl bilo da je kablovski net bilo sta.

POzdrav svima Miskec
Post #352 · Apr 19, 2004, 10:06 AM · edited Apr 19, 2004, 10:22 AM
Ej narode, evo mene iz Gorskog Kotara, Lokve

Bilo je odlicno, sem malene kise :wink: istrazio sam cijelu sumu oko Lovki, Park - sumu Golubnjak, posjetio cetiri poznate spilje ; Paklena Vrata, Lokvarka, Ledena spilja i jos jedna ali sam zaboravio :oops: kako se zove ali ima neko ?strasno? ime..
E da vidio sam "Queen of the Forest" jedan ogromni hrast... te sam se ovih dana osjecao kao pravi druid :wink:

ops, skoro da zaboravio razlog odlaska... Naime moj necak Vedran je slavio rodjendan u subotu (bio je 14 pravi rodjendan) jer nije mogao od skole te u nedelju odigrao utakmicu yivota : NK Risnjak (njegov klub) protiv NK Gomirja 5 : 0 ! Doduse nije zabio nijedan gol ali je dvaput asistirao i jednom sprijecio kontru... a tek je usao u 55 minuti ! bilo je prilika ya gol ali nije realizirao, nazalost..

-- Edit -- 12.14

pozdrav miskec, ovde ti kostaju sati za net: oko 4,5 (60 centi)- 9 (1,2 Eura)kn / sat po danu dok po noci ili nedjeljno cijeli dan 1,80 (24 centi) - 3,5 kn (46 centi) / sat...
Najjeftinija tarifa / ISP kod nas ti je globalnet, koji naplacuje prvih 13 sati po najskupljuj tarifi 9 kn po danu i 3,5 kn po noci, pa se poslije prebacis na jeftiniju 3 kn po danu 1,80 po noci...
to bi bilo kad bi iskoristio prvih 13 sati po noci, naravno :wink: 58,50 kn (7,80 eura) kao neka mala preplata u nas...
Post #353 · Apr 19, 2004, 10:15 AM
Evo mene vratio sam se iz skole...ziv sam ali me boli trbuh, sav se osjecam....cudno...mozda budem odspavao malo, ali to bi me moglo samo zeznuti jer bi onda opet cijelu noc bio budan !

Inace, danas se sastaje komisija u Varazdinu i odlucuju koji od predlozenih iz svih zupanija zasluziti sudjelovanje na drzavnom natjecanju ! Drzite mi fige...! Ako odem, to je dobra promocija za Generation Stars, a bas to nam treba !
Post #354 · Apr 19, 2004, 10:30 AM
Bez brige Dino, uspjet ces jer tvoj projekt jedini ima engine sa Dxom :) osim toga kad ce izbaciti rezultate dali si prosao, tj kad ce ti reci da dodjes na prvenstvo jer si prosao ? Btw spavaj vise, cuvaj zdravlje ! That an order from your doctor !! Bye
Post #355 · Apr 20, 2004, 5:28 AM
Upravo sam se razocarao kada sam procitao da na drzavno natjecanje pozivaju samo 15 radova iz drzave !!!
Zamisli ti budala...prema tome, ja nemam sanse da idem jer samo u nasoj zupaniji ja sam bio treci...tesko da ce me zvati...!
Ali svi koji su predlozeni na za drzavno natjecanje a nisu pozvani, imaju pravo prezentirati svoj rad ali izvan konkurencije...jos veca glupost ! Sada donesem KK i svima se svidja, a ne mogu me nagraditi ni pohvaliti ni nista !!! Razocaralo me to drzavno natjecanje, po mome bi svi predlozeni trebali ici tamo, a neka drzava placa troskove boravka i hrane...!

Odo ja sada u skolu jer cu zakasnit !
Post #356 · Apr 20, 2004, 5:44 AM
Dino, slazem se, totalna glupost! tako sigurno nece dati poticaj mladima da se vise trude kad moras biti NAJBOLJI u zupaniji da bi uopce mogao na drzavno. Isto kao da sam najbolji u HRV pa da moram cekat dali cu na Svjetsko...glupo :twisted:

Miskec, potrazi malo za taj DSL mora biti nesto, imate jeftniji pristup netu nego mi ovdje, nam je sa najboljom preplatom (koja je skupa) 10h = 1,33 Eura.
DSL Non-stop surfanje mi je 21 Euro mjesecno.

Pozdrav svima
Post #357 · Apr 20, 2004, 7:58 AM
E ljudi kod nas sam trazio provajdere za dsl i nis nisam nasao ali sam zata nasao drugu 100x bolju stvar.

Provajdera za bezicni net. Cena extra niska tj nije skupo. Platis postavljanje antene, antenu i modem dodju ljudi postaveti i onda placas samo brzinu oju koristis mesecno a mozes i da placas prema utrosenim satima.

Cena opreme i postavljanja je 199Eura. Cena 64k ceo mesec bez ogranicenja je 20 Eura.. Cena 128k ceo mesec bez ogranicenja 46Eura.
Nema ogranicenja u prenesenim podacima ili bilo sta drugo. A sta kazete?
Post #358 · Apr 20, 2004, 2:46 PM
Pa genijalno, uzmi to odmah!!!
Znas kako ce ti sve biti lakse, meni je pomoglo 500x-struko!!!

Aj, bit ce bas zakon onda, po cjeli dan cemo moci raditi spojeni.
cya
Post #359 · Apr 20, 2004, 4:52 PM · edited Apr 20, 2004, 6:15 PM
kad ce meni oni debili od hate-neta dofurati DSL koji sam narucio prije 1 mjesec i pol dana, izgleda da svi koji su izvan grada dobijaju prije onih koji su u centru, pa to nema smisla...

A kad prodje ona posebna akcija s kojom ne moras placati instaliranje (01 . 06. 2004.) ONDA CU DOBITI JEBENTI PREVARANTI GADOVI POKVARENI I LOPOVI !! Majmuni retardirani maloumni pedehcine jedne glupe debilcine kretenske hebem im sve po spisku u trulu sisu :twisted:
Post #360 · Apr 20, 2004, 5:03 PM
.....da.....! Zola Zola !!!

[---(EDIT)---]
Drzavno natjecanje je premjesteno za 11.5 a traje do 16.5 !!!

Sign in to reply

Replies are available for existing members only! For now 😅

Sign in