Dnevnik - Tip of the day

Replies: 4,200 Views: 452,654 Started: Dec 22, 2003, 4:50 AM Page 25 of 141
Post #721 · Jan 13, 2005, 7:07 PM
Evo Gold Seeker jer pusten u prodaju i vec je na stranici, cepa SAMO $5 :shock:

Sada jedino neznam dali da maknem Panic Invaders sa liste FEATURED jer se na naslovnici Random prikaze samo jedna igra koja je sa te liste pa mozda nece biti dobro za prodaju da se .... ma kuzite... neznam

:wink:
Post #722 · Jan 13, 2005, 7:13 PM
Zasto ne prikazuje obe igre jednu ispod druge, mislim da bi to bilo bolje?
A mozes ja mislim maknit Panic invaderse, pogotovo jer jos i Gink dolazi.
Post #723 · Jan 13, 2005, 7:18 PM
Ako stavim da su dvije igre FEATURED onda ce glavna stranica zauzimati vise od 100kb sto ne dolazi u obzir jer one slike puno zauzimaju...

Maknut cu ga (PI) cim Gink izadje..
Post #724 · Jan 14, 2005, 7:42 AM
Evo ga napokon! Gink premijerno objavio na svoj blog, mozda zavrsi na naslovnici bloga cemu se iskreno nadam!
Do ponedjeljka ce igra biti objavljena i na nasoj stranici jer do onda moram pripremiti sve za novine i stranice... nemate pojma kako me strah svega, strah me da ce me kostati dobar marketing...

Treso sam se dok sam pisao za Ginka :-?
Post #725 · Jan 14, 2005, 3:48 PM
He he evo i mmene sa besplatnim internetom. Upoznao sam jednog ortaka koji je provajder u srbiji ja mu radim neke stvari u php-u za njegove servere i malo mu pomazem u odrzavanju a on mi daje flat rate za dzabe. He He Rekao je da moze da reklamira gs team na njegovom sajtu ako mi budemo reklamiralji njegov logo za logo.

:thumbsup:

Ja ovih dana ucim ali i programiram na redu je Miskec Man u 3d u sa razlicitim oblicima mapa i sad radim editor za njega pa cekam da edi uradi ovo u ireni za prozore pa da onda predjem na to jer sam se zezao u tv3d samo zbog ovog problema sa irenom ali ima puno bugova 2d u tv3d-u.

Na operacije nisam otisao jer sam bio prehladjen pa nisu mogli da me operisu, ali sam lezao u bolnici za dzabe 5 dana he he.

Dosta zaostajem na faxu ali sta da se radi bas me briga sad cu programirati.

Edi aj se veceras cujemo na netu ICQ da se malo zezamo ili jos bolje nadjemo sa ne grupnom chatu i svi se zajebavamo posle 12 sati kad budem doso kuci.

Inace danas je meni i Miroslavi godisnjica (TRECA) pa malo slavimo.
I ona vam salje puno pozdrava i cestitki za ovu 2205 godinu.

Nadam se da vas necu smoriti ovolkim pisanjem ali se zaista dugo nismo culi i imam vam reci mnogo stvari.

POZDRAV MISKEC :D
Post #726 · Jan 14, 2005, 7:48 PM
:clap:
Inace danas je meni i Miroslavi godisnjica (TRECA) pa malo slavimo.
I ona vam salje puno pozdrava i cestitki za ovu 2205 godinu.

Čestitam!
Post #727 · Jan 14, 2005, 8:39 PM
Miskec wrote:
...malo mu pomazem u odrzavanju a on mi daje flat rate za dzabe
Tako i mi :) samo sto mi njemu zauzvrat nedajemo nista. :twisted:

Miskec wrote:
Rekao je da moze da reklamira gs team na njegovom sajtu ako mi budemo reklamiralji njegov logo za logo.
To ovisi kakav je njegov site, imas kakav link? Jer za sada reklamiramo prave sponzore koji nam daju nesto, neznam dali znam, sponzor nam je PLUS.hr koji nam je dao najbolji moguci hosting free a vrijedi preko 100 Eura :D. Imas link od ortaka?

Ajde da i taj Miskec3D vidimo :) I hope it will be great to play ;) A za Irenu, napravit cu obavezno ono jer je i mene pocelo zivcirati! arrgh :) Pun sam nesto smileya danas :razz:

Necu moci biti veceras ovdje, budan sam od jucer od kolicine posla, srce mi nesto lupa na preskoke, mislim da bih stvarno treba leci sto prije, a rado bih ostao! Cya next time!

SRETNA VAM GODISNJICA!!!!!! I NOVA 2205. GODINA!!!!! :razz:

cya all, Blog.hr nikako da vise objavi Ginka, cijeli dan lupam refresh i nikako, lud sam...ah... strah me svega....
Post #728 · Jan 14, 2005, 10:57 PM
He He taj moj ortak je provajder kao kod vas vip samo dosta manji. Ima samo 700 korisnika ali ima dobru uslugu. Adresa je http://www.wilandinter.net . Pa pogledaj stranicu. Reci st amislis o toj fori. Upravo se zezam sa GS igrama igram pomalo pomalo programiram onaj veliki editor za MiskecMana i on ce biti ugradjen u igru ali ce moci da se skine i ovako sa neta.

I jos nesto platio sam danas ADSL kod mog provajdera SezamPRO-a 17E neograniceno 256Kbs/sec. Kad mi telekom srbija spoji to na liniju sto ce biti u ponedeljak ili utorak dolaze likovi donose mi modem i svicer koji su besplatni i spajam se na ADSL internet neograniceno :clap: :D

Pozadrav Miskec
Post #729 · Jan 15, 2005, 2:14 PM
Joj blago ti se, 17E je ful jeftino za to sto imas, meni je isto toliko ali sa limitom od 512MB i 384k brzina. Nesto ce prica da ce nam cijene pasti za 50% ali i dalje limit ostaje, on je jedini problem jer ja ti volim slusat radio na netu dok programiram a on najvise dere bandwidth.

PLUS.hr hosting provider mi je rekao da nesmijem na stranicu stavljati linkove drugih IPS-ova :( sorry! sad sam se sjetio kad sam vidio na stranici tvog ortaka da nudi Hosting. To je jedino sto nesmijem reklamirati, kuzis... :doh:

Stavio sam online novu Irenu2D, sa mogucnoscu za iskljucit WinOnTop, procitaj sta je sve novo prije nego skines jer su neke naredbe promjenile ime (DrawEx = Draw, CreateTextureEx = CreateTexture, DrawTextEx = DrawText)
Post #730 · Jan 15, 2005, 2:59 PM
E bas idem sad pogledati e jebiga nema veze video je on da si bio na sajtu logovace se on i na nas forum.

Upravo sam procitao za irenu to sam video samo jos da probam ovo.

Kad se vidimo na chatu.

Pozdrav Miskec
Post #731 · Jan 15, 2005, 11:59 PM
U ponedjeljak ostajem budan cijelu noc pa bi onda bilo dobro da se nadjemo na chatu... sad jos ovisi o ostalima zbog skole i to..

Mate, onaj Ispit sto si mi poslao, fale .frm fajlovi tako da ih nemogu ocijeniti! Posalji ih kompletne..

Igore, ajde daj spizdi te pame do kraja od Skifffffija :P Jedan tip me pitao za tu igru...

Mate, danas sam upoznao jednog crtaca i da ga malo istestiramo i vidimo kakav je sam mu dao zadatak da nacrta onu uvodnu sliku u CI.. samo kazem tako da tu sliku jos ne moras.
Post #732 · Jan 16, 2005, 12:01 AM
Odlično, ba? san malopren napisa da bi bilo dobro imat jo? jednog grafičara.. :clap:
Post #733 · Jan 16, 2005, 12:52 AM
Gink na http://www.blog.hr/ SUPER !!!
Full sam sretan i odmah je porastao broj downloada na stranici...posto su tek prije 3 sata objavili, vjerujem da ce sutra biti jos veca navala...joj jedva cekam sutra...

Pozdrav svima....
Post #734 · Jan 16, 2005, 1:20 AM
Da bar! :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap:
Post #735 · Jan 16, 2005, 9:06 AM
E nisma bas u toku jel ste prodali koji komad igre Gink?
Post #736 · Jan 16, 2005, 4:19 PM
Nismo jos nis podali jer se igra tek jucer objavila i to samo na Blogu, a sutra cemo ju objaviti na nasoj stranici i poslati informaciju novinama i chasopisima...

78 puta je skinut demo u 19 sati, valjda ce doci do 100 downloada u 24 sata...a kaze mi frend da ima neki bug....kada pustis oko minutu/dvije u glavnom izborniku da dodje neka greska....idem sad to provjeriti....
Post #737 · Jan 16, 2005, 7:49 PM
Edi, ima? jednu poruku na icq-u :thumbsup: naravno - dobra vijest...
Ne ?elim ni?ta reći ostatku tima dok se ti ne slo?i?... ako se sla?e? reci ostalima... :D
Post #738 · Jan 16, 2005, 7:52 PM
Ovo sad nije fer..........pojest cu se ziv dok Edi ne dodje doma.....ili da mu ja upalim ICQ :twisted: :twisted: :twisted:

A necu.....cekati cemo....!
Post #739 · Jan 16, 2005, 8:21 PM
Ma ni?ta stra?no... nisam siguran dali da ka?em, pa je bolje da pričekamo edija... da potvrdi :thumbsup:
Post #740 · Jan 16, 2005, 8:44 PM
Crtac Nikola nacrtao za CI sliku za glavni sceen, samo cu vam reci da izgleda jebeno :) nije znao di ce sa tipovom desnom rukom pa je ispalo malo smijesno ali nije uopce bed! idem sad sliku stavit u CI:DEV:GRAPHICS

Za Ginka me sve strah, ja se nadam da ce se nesto prodavati, stvarno jer ono, neznam :-? ma oce :yes:

Statistike od bloga ruse sve rekorde :) Vidjet cemo sta ce biti kada dodjemo do casopisa i novina :) mozda dobijemo i koju poslovnu ponudu!! :pray:
Post #741 · Jan 17, 2005, 12:13 PM
Primetio sam da ste u CI kodu poceli koristiti onaj code standard:
g_ImeVariable ali ja imam jednu primedbu ja sam koristio jos i
oznaku za vrstu promenljive neku skracenicu pa recimo za irenu mi je bilo
g_irEngine
g_irExtra
itd.
Za integer je bilo
g_iBroj
Za byte
g_byBroj
itd.

Sto vi tako neradite edi ti si predlozio i ovu varijantu i ja sam se sad totalno naviko na ovo.

Pozdrav Miskec
Post #742 · Jan 18, 2005, 12:22 AM
Znam, ali znas u cemu je stvar, Integer je bolje vise ne koristiti uopce, osim za Loop manji od 36000 a za loop nije ni vazno kako se zove var.
Single bi se trebao koristiti za sve sto ima veze sa brojevima! Citao na netu svi to preporucuju a i TrueVisionEngine isto sve ima Single (ali bas sve).
Tako da se gubi smisao prefixa za tip varijable kad imamo samo brojcanu i string varijablu, a string znamo i sami prepoznat po imenu varijable. Onaj G_ je radi CTRL+SPACE kratice.
Post #743 · Jan 18, 2005, 6:20 PM
Ljudi dobija san novi komp.... u malo boljoj verziji nego ?to sam mislia...

Stavili si mi ati 9600 256 mb grafičkiu
i bolju ploči i lip?e kući?te, postat ću neke slike... idem sad instalirati sve programe.. čujemo se kasnije
:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
Post #744 · Jan 18, 2005, 6:27 PM
Aaaaaaaaaa BLAGO TI SE! :cool:

UZIVAJ !!! :clap: :D :razz:

Ja sutra dobivam jedan laptop da vidim kakav je, ako mi se svidi stara ce mi ga kupiti :) :)
Post #745 · Jan 18, 2005, 6:33 PM
Ma daj koje ste vi supcine, uzivajte :wink: :clap: :D :cool:
Post #746 · Jan 18, 2005, 9:17 PM
A nista J.B., mi cemo morati poceti lagati, varati i krasti jer smo u totalnoj banani sto se tice novih stvari...

Danas sam saznao da su prebacili natjecanje sa 7 i 8 Ozujka na 11 Veljace...mislim kakvi supci, lipo u novinama pise da ce se sva natjecanja odrzati u isto vrijeme u cijeloj drzavi, a sada mi rade ovo...

A nista, moram napraviti GS Inspector na brzinu i KPV...

JB daj napravi Skiffy-a i odi na natjecanje, kazem ti da ces dogurati do drzavnog....barem probaj !!!

Sada imam 20 dana da se ubijam od programiranja, a sutra moram odgovarati 4 predmeta, a 2 sam kako tako naucio :-? a 2 nemam udme :roll: !!
Post #748 · Jan 19, 2005, 2:29 PM
evo i mene nakon 200 godina, bas sam se nauzivao citajuci sav forum. Kao sto i znate, nevolim pisati puno jer uglavnom nemam ocemu pisati :oops: osjecam se kao slijepo crijevo spremno na odstranu. :cry:
Uglavnom cujem se s Edijem pa mi on isprica sta ima novog na forumu ili uopce pa donekle smatram suvisnim da napisem post. (ovaj post je uglavnom zato da ne pomislite da sam :skull: )
Valjda cu moc catch up...
Post #749 · Jan 19, 2005, 11:40 PM
Evo idem ja sad malo radit na Zombiju da ga vise svrsim :) da mogu pocet na Cursed Islandu radit na miru! Igore, ti isto, nemoj si od Skiffy-ja napravit neznam kakav ogroman projekt :twisted:

Gold Seeker, mislio sam ga pustit kao freeware. Idem ga sad nabrzinu u pol sata ful otezat jer vidim da igra nije nikome izazov :twisted:
Post #750 · Jan 20, 2005, 5:16 PM
He He ovo moram iskomentirati. Ti stvarno nemas pametnija posla nego moras SVRSAVATI na zombije :D :D :twisted:

Sign in to reply

Replies are available for existing members only! For now 😅

Sign in