Post #651
· Oct 28, 2004, 7:28 PM
Heh, a ni sporedni mi nije bas neki (600Mhz), treci komp ima 2,4Ghz ali taj je od brata a tamo se ne selim jer necu moci raditi kad budem htio.
Ja isto moram kupiti jedan laptop-ic, stvarno moze biti koristan, evo neki dan jedan frend me zvao na kavu, imao je posudjen notebook od sefa sa posla, da samo znas kako smo se izivljavali, glumili smo face non-stop

i przili smo cd u hodu, i u liftu...lol... nama je to bilo zakon! Dan poslije ga je morao vratiti

Ne ne, moram ga imati (i ti isto!), vise uopce nisu toliko skupi, za 6500Kn P4 na 2,4Ghz...
A sad jedno poslovno pitanje za svih, pomoglo bi mi:- Stavio sam da je Gink-u normalna cijena $14.95, i da mu je trenutno promocijska cijena koja traje do kraja ove godine a ona je $9.95. Jel to ok, sta mislite?
- Mislio sam izgubiti 2 ili 3 dana jos na Ginku i prevesti ga na HRV i posebno prodavati domacu verziju samo na ovom podrucju. Mislio sam staviti da onda kosta $2.30 iliti 15kn. Naruciti se moze preko neta sa kreditnom ili se postom posalje 15kn u kuverti sa email adresom zapisanom unutra na koju ja posaljem Unlock Serial Code.
Trebalo bi mi misljenje, pogotovo za HR verziju igre.