Post #791
· Jan 31, 2005, 6:41 AM
Eh sad, prije nego te quotam cu nabroati napravljene promjene od sinoc na stranici!
Dragan i Goran imaju potpuno funkcionalni devBlog po njihovom zahtjevu:
http://dragan.generationstars.comhttp://goran.generationstars.com (check the header pic)
DevBlog:
- Svaki post ima svoj link koji je prikazan kao "#" pored Comments linka. Pokretauci taj link se pokrene vasa stranica samo sa tim postom tako da mozete tom cakom napraviti kao neku pod stranicu, iliti strpati u jedan post sve nove radove (slike itd..) i sa strane u meniju bacite link samo na taj post kao podstranicu (very useful)
- Ako na onaj link od vaseg bloga dodate "&indev=99" <- ovaj 99 je ID od topica koji se nalazi na IN-DEV forumu, tako da se vas projek sa tog foruma moze prikazati kao podstranica na vasem blogu ako linkate na taj nacin, Dino je vec iskoristio tu foru,
go check it out! Fora zar ne?
- Svi blogovi imaju svoj brojac UNIQUE posjeta! Hvala Edi
################################################A sada se bacimo na quotanje igora

:
1. Sve to sto je na tom forumu je i u DEVELOPMENT dijelu stranice (ako nije trebalo bi bit).Slazem se, ali recimo manji projekti koji nisu vrijedni spomena na glavnoj stranici ili Irena2D Engine... sta i to na stranicu?
2. Ljudi svoje prijedloge i komentare mogu ostavit u General DiscussionsNe slazem se samo zato jer mi je bed ako maknem IN-DEV onda ce Eng useri imati samo dva jadna foruma za pisati sto je ruzno za vidjeti a i steta svih onih postova na IN-DEV forumu. Mozda ga sad ne trebao micati jer sam mu dao vecu svrhu povezivajuci ga sa blogom kao sto je to dino vec ucinio za jedan projekt!
3. DEV novosti su u News forumu (bezveze se dupliraju postovi), dakle samim time su i na stranici najsvjezije vijesti.
4. Ne sjecam se da je itko ikad dao neki prijedlog tko nije iz tima u tom dijelu foruma. (osim mozda za ADnD
)IN-DEV forum je najbolji za dodatne ideje i sl. A NEWS za sve glavne novosti koje moram na neki nacin izdvojit od blogova kojima bi bilo mozda najbolje da budu vidjeni u Underground sekciji kao sto je news na Development dijelu stranicu.
################################################Sve je to manje vise zbunjena situacija sto sam i pretpostavljao da ce biti!
DAY PLAN:
- Sada je 7h40 ujutro, idem raditi na Gold Seeker-u da mu dovrsim help i ponovno ga objavim. Do podne bih trebao biti gotov sa time.
- Pogledati nesto u vezi sa stranicom koju ja i Mate radimo.. jos ne kuzim potpuno sto to trebam, probat cu napraviti php code da se text ispisuje preko slike na stranici.
- U 15h ako bude sve islo po planu cu se opet baciti na stranicu i nesto napraviti sa developmentom, radit cu do 18h, ici na kavu, nastaviti sa radom u 21h, onda cete vi doci online i starting to ometati u poslu dok ja ne popizdim i odem spavat