Dnevnik - Tip of the day

Replies: 4,200 Views: 452,674 Started: Dec 22, 2003, 4:50 AM Page 32 of 141
Post #931 · Feb 16, 2005, 12:42 PM
Pa od p[ara koje zaradimo od ginka kupiceo avionce i onda cemo leteti na sve strane he he puste zelje i snovi.

Nego sta nego ce da bude nesto od ovoga ne samo os ginka nego od svega ja sad idem raditi dalj eonaj menu vec kasnim jer sam iso na fax.
Post #932 · Feb 16, 2005, 1:40 PM
:clap: :clap: :clap: :clap: :clap:
Post #933 · Feb 16, 2005, 5:57 PM
Kada napravimo par dobrih igrica poput ginka i uspijemo se dobro izreklamirati, moci cemo poceti ziviti od ovoga sto radimo. Onda ce svaki sljedeci projekt znaciti veci uspjeh i vise para. A za sada trebamo samo raditi sto smo do sada ali po mogucnosti sa manje zajebancije (prvobitno govorim za sebe jer sam previse vremena zabusavao).

Happy to be GS !!!
Post #934 · Feb 16, 2005, 6:03 PM
Edi i ja idemo sada na kavu popricati sa NODom a ja cu malo na papir isplanirati GSI Pack Editor/Creator (premda vec imam neku viziju u glavi).
Poceo sam zabusavati nakon sto je natjecanje zavrsilo, trebam se primiti posla da ne bi bilo da opet u zadnja 2-3 dana napravim toliko velike update-e da ispadne da sam cjelu igru mogao napraviti u 2 tjedna.

Gibam sada, kasnimo !
Post #935 · Feb 16, 2005, 6:12 PM
nego sta da kasnite >:) nego da cestitam Ediju na njegovom neiscrpnom trudu :) i ostatku tima (i sebi) :clap:
Post #936 · Feb 16, 2005, 7:42 PM
tako je triba radit....

Znate li ko nam je ukra inicijale tima?

GS => Globalno sijelo :lol: :lol:
Post #937 · Feb 16, 2005, 11:29 PM
Bas sam to danas raspravljao sa frendom...
Ali mi svmo bolji od njih...nikada nece biti veci GS od nas :)
Post #938 · Feb 17, 2005, 4:55 AM
Evo samo se javljam da se ovdje radi i na rodjendan :P (6h)...

GINK NEWS:
- Mnogo grafickih sitnih promjena...
- Maknuo sam iz igre u ljevom meniju WEIGHT brojku jer ovo nije RPG nego arkada
- Na pocetku svakog levela pise LEVEL #
- PAUSE radi!
- Nikola u Creditsu
- U meniju dole desno pise selektirani MODE
- Mislio sam maknuti i onu brojku sto odbrojava koliko ti super-cizme traju vremenski ... i/ili zamjeniti sa nekim grafickim BAR-om....???

Imam jednu GENIJALNU ideju koja bi ovu vec postojecu igrivost poboljsalo x10! Zakooon, igra dobiva pricu i sve postaje tako jebeno dobroo...:) kak sam happy... necu vam nista reci, vidjet ce te uskoro!

Laku noc!
Post #939 · Feb 17, 2005, 5:16 PM
E Edi Miroslava ti je danas poslala rodjendasku cestitku u vidu sms-a na mob ali si nedostupan. Ukljuci mob da vidis :D :)
Post #940 · Feb 17, 2005, 6:11 PM
Ja si bas skupljam weight i uvijek me zanima koliki je, pa mi je bas zao sta si to maknuo. Odlicna je ideja da bude graficki bar umjesto brojki.
Post #942 · Feb 17, 2005, 8:53 PM
Mozda bi bilo dobro da ima neki notification barem koliko si pita pojeo (kao sto se sa strane slazu bombe tako da se slazu i pite (ali naravno manje ikonice) i pise ono FAT ili nesto slicno...
Joj kako sam lud, jedva cekam da pricam sa ljudima vezano uz novi story mode ali...I want it to be a surprise.
Post #943 · Feb 17, 2005, 8:59 PM
edi, aj budi oko ponoći na netu ako mo?e?... sve je sređeno sa onim dizajnom za site, dobija san username i password.. ajmo sad to sredit :D :clap: :thumbsup:

Ako ovaj post vidi? tek posle ponoći, onda mi javi kad će? biti na netu da se dogovorimo... :wink:
Post #944 · Feb 17, 2005, 11:21 PM
Bok svima, evo ovako:
- PUN SAM POSLA AAAAAAAAAAa :)
- Igore, strava ti je likac, ko iz japana :P, ali ipak mi se vise svidja onaj buco od prije
- Mate, super, bilo je i vrijeme, bas sam danas dobio informacije i za jedan drugi site sto isto moram raditi ;) strava, imam vremena za sve :)
Cut cemo se poslje navecer jer sad idem pogledati Entherprise, ipak mi je rodjendan, moram se barem alo nagradit, jer mi ja danasnji dan prilicno usran.
- Gink, ljudi malo previse traze ako citate onaj indie forum.. ali bum sve ja sredil jer sam vec dosta toga napravio
Post #945 · Feb 17, 2005, 11:37 PM
Mozda previse traze ali bi mu par zvukova tj glasova mogao dodat :)
Post #946 · Feb 17, 2005, 11:41 PM
To se slazem, ajde pa se snimaj :P
Nego sta sa tima da ga ozivimo, kako da ga ozivim...ono sto je onaj tip rekao "stiff" -> da je ukocen previse...slazem se ali sta... ma nis :)
Post #947 · Feb 17, 2005, 11:43 PM
- PUN SAM POSLA AAAAAAAAAAa
drago mi je da si pun posla, da Bog da ima? jo? toliko na kvadrat :lol:

Cut cemo se poslje navecer jer sad idem pogledati Entherprise, ipak mi je rodjendan, moram se barem alo nagradit, jer mi ja danasnji dan prilicno usran.

Nema problema, samo ti u?ivaj zaslu?ia si!!!! onda se čujemo sutra oko 24-00, nemoj zaspat...

Ja ionako iman dosta učit... a gle ovo danas..

The happy story:

- Ja i?a ispravljat negativnu iz prava... pita profesor mog frenda (koji isto ima 1) jeli ?to učia... ovaj odgovori da nije, pita mene a ja kući samo 2put pročita :book2: , i tako se ja poku?an izvući.. "pa profesore... :roll: jesan ne?to malo... al ja bi radije da mi skupa odgovaramo (jer inače ispituje po 2) ... Onda on: "dobro, odgovarati ćete oba drugi sat... :furious3: ..(jer smo imali blok sat)
I tako dođe drugi sat.. :singer: prozove mene, ja izađen. Prozove mog frenda.. ovaj ka?e "nisan učia :blahblah: ", profesor ka?e "dobro onda će? u ponedjeljak..." Ja za?alia ?to san iza?a... :doh:
I počne ispitivanje :machinegun:
Pita prvo pitanje... :furious3: i to s početka knjige... ja odgovorin ko iz topa :singer:
Pita drugo pitanje :argue: ja počea odgovarati... meljen... meljen :blahblah: :blahblah:
i nisan ni dovr?ia postavi treće pitanje... :deal2:
i pogodi ba? ono ?to znam... :sunny: počnen ja rečenicu... zaustavi me u po rečenice i ka?e.. "ovo nema smisla nastaviti, vidi se da si učia evo ti 2"... :sunny: :sunny: :sunny: :sunny: :sunny:
Meni oči zasvitlile :shocked2: najbr?e ispitivanje u povijesti oko 2 min...
Ja sav sritan uteka na mjesto... zamalo san se :pee: od sriće...

Sad napokon opet mogu mirno spavat :sleep2:
Post #948 · Feb 17, 2005, 11:55 PM
Sto se tice Ginka i komentara Indiegamer.

Neznam sta ce biti dalje s Ginkom pretpostavljam da dobiva neku pricu sta bi bilo jako lijepo. I mislim da su svi komentari dobri, ali najvise mi se svidja, a neznam koliko ti je to preinaka i posla (vjerujem puno) za misa da ukljucis, ali s time da ima obje opcije. Mozes napravit da mouse simulira pritisak na tipke (ali onako sto ga naglije pomaknes to on vise ide u neku stranu). S tim da ces onda morat pazit da podjednako napravis tezinu s tipkama i misem radi highscora. Ili da napravis dva high scora (jedan mouse, jedan key). Zapravo bi ih imao 4 radi Arcade i Story Jer tesko ces pogoditi da bude jednako tesko tipkama i misem. Mozda pogodis da bude podjednako, ali nikad isto. A ako netko zeli igrati s tipkama (a misem je lakse) nije u ravnopravnom polozaju s ostalima, i ako zeli imat high score primoran je preci na mouse sta nije dobro.
Jako mi se svidja ideja da se Gink uplasi kad mu je onako voda do jaja. Ili kad se jedva spasi.

Mislim da bi igrica mogla i oce bit jos bolja kad bi uspio barem neke od ovih komentara realizirat.

Samo naprijed.
Post #949 · Feb 18, 2005, 3:40 AM
tu je pisalo nesto sto nitko nebi na kraju vidio....NEXT PAGE PLEASE!
Post #950 · Feb 18, 2005, 3:48 AM
Ovo sa misem, ne razumijem nikog kako moze misliti da bi to bilo uopce igrivo, to ce skroz shebat igrivost i unistit prodaju dok mi tamo govore da ce to poboljsat prodaju.. pa onda sva fizika koju sam radio pada u vodu.
Napravit cu to i biti ce aktivno cilo vrime tako da se moze preci na mis/tastaturu u bilo koje vrijeme tokom igre. Limitirat cu kretanje misa-ginka na njegovu brzinu kao da se upravlja na tastaturi, pa ko voli nek izvoli. :dozey:

Mate:drago mi je da si pun posla, da Bog da ima? jo? toliko na kvadrat
Si ti normalan ;) da imam toliko na kvadrat ja bih pobjegao i od svega odustao - for real! Vec mi se sad mota po glavi da odem do cura na Krk i tamo ostanem neko vrijeme, ima 8 slobodnih soba sa bracnim krevetima :-? kako ne odoljeti tome.

TASKS NEEDED TO BE DONE BY YESTERDAY: (num is priority)
- |5| * Gink
- |4| Zombie Driver
- |2| * Zombie Madness
- |5| Website 1 (mid project)
- |5| Website 2 (huge project)
- |5| Cursed Island
* pop-upped
Post #951 · Feb 18, 2005, 9:24 AM
Ono sa misom je bas glupa ideja kako uopste ovakva igra moze da se igra misom.
Post #952 · Feb 18, 2005, 4:51 PM
Ceo dan sam online i ceo dan proveravam forum i nikog nema da dodje :( svi kao da su u zemlju propali nema nikog ja se smorio celi da i nije bilo nikoga da se zezamo :( He He ja sad idem kod cure valjda ce biti nekoga veceras oko 00:00 h da se zezamo jos bolje da dodju svi na irc pa da se zezamo :D
Post #953 · Feb 19, 2005, 4:46 AM
evo, samo sam malo sortirao.....

TASKS NEEDED TO BE DONE BY YESTERDAY: (num is priority)
- |4| * Gink
- |5| Website 1 (mid project)
- |5| Website 2 (huge project)
- |3| Zombie Driver
- |4| Cursed Island
- |2| * Zombie Madness
* pop-upped

koji su vasi taskovi?
Post #954 · Feb 19, 2005, 12:40 PM
Tasks
- Cursed Island |5|
- Skiffy |3|
- Skola |3| :(
Post #955 · Feb 19, 2005, 1:13 PM
Evo upravo sad sam uradio ubacivanje 3d modela iz x fajla i renderovanje sad idem uraditi rotaciju translaciju i ostale gluposti. Bas ima dosta zezanja ali sad sljaka super
Post #957 · Feb 19, 2005, 11:59 PM
Svaka cast edi ovo je fantasticno nemam reci kolko sam odusevljen ovim slikama i sredjenom igrom e ovo ce sad da bude prava stvar. :clap: Svaka cast Edi
Post #958 · Feb 20, 2005, 12:37 AM
ma strava!! ako smijem uputit neku zamjerku to bi bilo onim barovima za powerupove mogli bi imat nekakav obli okvir, moze i ovako ali mislim da bi bilo bolje imat nesto ovako:
/-----\
| |
| |
| |
| |
\___/
Inace :thumbsup:
Post #959 · Feb 20, 2005, 1:32 AM
izgleda super :clap: :clap:
Post #960 · Feb 20, 2005, 2:56 PM
Budem probao sredit barove sada, navecer cu ubacit pricu u igru i pokoju sliku ako Nikola stigne nacrtat!
cya later ali8or

Sign in to reply

Replies are available for existing members only! For now 😅

Sign in