Nogomet

Replies: 1,696 Views: 240,603 Started: Aug 8, 2005, 12:26 PM Page 16 of 57
Post #451 · Mar 25, 2006, 9:24 PM
zola wrote:
[quote="Herri"]aj nadji frenda sutra idemo pit ! :bacva:
[/quote]
A tko će ga nać, sigurno pijan negdje tro?i pare!? ?:D ?Ma platim ti ja piwu, nema frke, ovo treba zalit dok je fri?ko ?:cool:
Post #452 · Mar 26, 2006, 1:41 AM
BRAVO RIJEKA :clap: :clap: :clap:
Post #453 · Mar 26, 2006, 10:06 AM
Poplava primitivizma na Maksimiru: Mamić fizički napao riječku delegaciju, ZG novinari Skočiću zamjerili veselje nakon gola!
Objavio forza fiume l 25 Mar 2006

Čelnik Dinama Zdravko Mamić, poznat po primitivnim ispadima, nije mogao sportski podnijeti zaslu?eni poraz Dinama. Odmah po zavr?etku utakmice, Mamić je verbalno napao nekolicinu Riječana, a posebice sportskog direktora Rijeke Marinka Koljanina, sasuv?i niz uvreda.

Međutim, taj je verbalni incident, prema nekim informacijama, prerastao je i u fizički obračun. Zdravko Mamić je na navodne provokacije iz riječkog tabora osim uvredama reagirao i ?amarčinom koja je, prema informacijama kojima raspola?emo, sletjela na lice prvog čovjeka riječke POA-e Mandekića.

Nakon toga situacija se jo? vi?e zakuhala, ali tamo se na?lo i nekoliko hladnih i smirenih glava koje su nastavak incidenta zausavile i spriječile razdvajanjem dviju sukobljenih strana.

Nakon utakmice Dinamov dopredsjednik Zdravko Mamić je priznao incident u izjavi za Jutarnji list:

- Da, bio je incident, ja sam to učinio. Ali ne s predsjednikom Rijeke Je?ićem, već s njihovim sportskim direktorom Koljaninom i ostalim dru?tvom. Napravio sam glupost, čak sam ?flisnuo? pljusku ?efu riječke POA-e, ali nisam mogao izdr?ati jer takvo bahaćenje i primitivno pona?anje već dugo nisam vidio. O svemu ću vam vi?e reći sljedećih dana, ali samo zato da ne biste mislili da sam sada vruć.

I na tiskovnoj konferenciji se manje pričalo o utakmici, a vi?e o jednom drugom incidentu između Skočića i novinara zagrebačkih redakcija koji su treneru Rijeke zamjerili pretjeranu gestikulaciju nakon pobjedonosnog gola Rijeke i navodno pokazivanje srednjeg prsta u smjeru novinarske lo?e.

Skočić je negirao bilo kakvo nepristojno pona?anje i mirno prokomentirao utakmicu:
- Zadovoljan sam pobjedom ali kod 1-1 Dinamo je imao dvije ?anse i moglo je sve zavr?iti drugačije.

- Dobro smo stajali na terenu, osim 15-ak minuta u prvom poluvremenu kada nam je jako puno problema stvarao najbolji igrač Dinama Modrić. I to smo sredili, stajali smo dobro na terenu, igrali agresivno, a ova pobjeda je nagrada za trud čitave ekipe.

Post #454 · Mar 26, 2006, 10:30 AM
Laky wrote:
I na tiskovnoj konferenciji se manje pričalo o utakmici, a vi?e o jednom drugom incidentu između Skočića i novinara zagrebačkih redakcija koji su treneru Rijeke zamjerili pretjeranu gestikulaciju nakon pobjedonosnog gola Rijeke i navodno pokazivanje srednjeg prsta u smjeru novinarske lo?e.

Skočić je negirao bilo kakvo nepristojno pona?anje i mirno prokomentirao utakmicu:
[b]

LOL! Skocic LEGENDA!!! :clap:
Post #455 · Mar 26, 2006, 11:59 AM
Skocic Legenda ! Moj imenjak :cool:
Odlicna zamjena Scoriji!

Sto se tice Mamica, pa svi znaju da taj tip je retardirani debil i divljak, to sam i ocekivao..
Post #456 · Mar 26, 2006, 12:44 PM
Mamić se jo? jednom prikazao u pravom svjetlu :clap:
Dok god u lo?ama postoje takvi idoti koji neznaju sportski podnijeti poraz i ?erifovski vladaju na?im nogometom neće bit napretka na?alost :twisted:
Jeste li sku?ili da se dinamo ?alio na suđenje!!!! Pazi, oni su se ?alili!!!! Pa drugo poluvrijeme za rijeku je dosuđeno mo?da 5 prekr?aja, a za dinamo sigurno 25-30....ma sramota, ?ale se i na suca u puli...jednostavno nisu dorasli nikakvoj europi nego su osrednji balkanski klub s grlatim predsjednikom koji urlanjem stvara famu velike momčadi, zbog ovoga su mi jo? i vi?e pali u očima, sramota :naughty:
Post #457 · Mar 26, 2006, 3:25 PM
U Maksimir, ali u početnu postavu Rijeke, vraća se protjerani Dinamov igrač Eddy Bosnar. Australac je nakon otkaza zimus bio vrlo ljut.

Navodno je čak izjavio da su u Rijekinoj svlačionici pravi mu?karci, dok su u Dinamovoj uglavnom pičkice.
Post #458 · Mar 26, 2006, 4:46 PM
Ku?e, jedini po?teni čovjek u dinamu:
"Rijeka je zaslu?eno pobijedila jer je dugo znala dr?ati tih 1:1. Oni su igrali napadački, i?li su u situacije u kojima kroz pridodavanjem velikog broja igrača mogu ugroziti na? gol"

HRT:
"Danas će se cijeli dan na terenu ispitivati ?to se zapravo dogodilo, ali jučer je bio prioritet da se sanira kvar i da se počne s prijenosom. Nakon izvje?taja na?e tehnike ćemo vidjeti o čemu se radilo, a u slučaju da se dogodila pogre?ka s na?e strane, nisu isključene ni sankcije." - dodao je glasnogovornik HRT-a.
Post #459 · Mar 26, 2006, 6:44 PM
INCIDENT U MAKSIMIRU Zbog napada i vrijeđanja u VIP lo?i tijekom nogometnog susreta Dinama i Rijeke
Mamiću ipak prekr?ajna prijava

Zdravko Mamić najvjerojatnije će biti prekr?ajno prijavljen zbog napada i vrijeđanja u VIP lo?i na maksimirskom stadionu, ali tek nakon ?to se o incidentu očituju svi protagonisti sukoba, potvrdio je za Večernji list načelnik zagrebačke policije Marijan Tomurad. ?ao mi je ?to sam nepromi?ljenom gestom zasjenio nogometni spektakl.
Iskreno se ispričavam svima, ali to ne vrijedi za Marinka Koljanina izjavio je Mamić jutro nakon Dinamova poraza. Po zavr?etku utakmice čestitao sam direktoru Robertu Je?iću te po?elio stisnuti ruku i Koljaninu, ali on me napao rekav?i: "Kako se to pona?a?, kako te nije sram!" kazuje Mamić.

Tada sam se raspalio i sva?ta mu izgovorio, a u gu?vi i gurnuo ćelavog dečka s nau?nicom za kojega su mi poslije rekli da je ?ef riječke POA-e! Nije bilo nikakvoga udaranja zavr?io je Mamić. O incidentu se pročulo i u POA-i. Jedan od njezinih čelnih ljudi rekao je: To ?to je netko zaposlenik dr?avne agenije, pa i POA-e, ne čini ga različitim od ostalih građana. I njega, kao i sve ostale koji su se zatekli u VIP lo?i, policija je bila du?na za?titi od napadača, pa bio to i sam Mamić. Nije se napad dogodio u Mamićevu dnevnom boravku nego na stadionu, a promatrali su ga načelnik zagrebačke policije Marijan Tomurad i njegov pomćnik Mihael Varga, koji ih je čak razdvajao.

Tomurad je to opovrgnuo rekav?i da je sukob trajao 20-ak sekundi, nakon čega je Mamić odjurio. Prema Večernjakovim izvorima, o incidentu i napadu na djelatnika POA-e doznao je i Tomislav Karamarko, koji je prosvjedovao kod ministra Ivice Kirina. Navodno mu je rekao da mu Tomurad i Varga nisu za drugo doli da ih po?alje za pozornike u Donji Lapac. (T. Bo., P. J.)
Post #460 · Mar 26, 2006, 6:47 PM
Evo ?to je Mamić izjavio Jutarnjem dan prije:
- Da, bio je incident, ja sam to učinio. Ali ne s predsjednikom Rijeke Je?ićem, već s njihovim sportskim direktorom Koljaninom i ostalim dru?tvom. Napravio sam glupost, čak sam ?flisnuo? pljusku ?efu riječke POA-e, ali nisam mogao izdr?ati jer takvo bahaćenje i primitivno pona?anje već dugo nisam vidio. O svemu ću vam vi?e reći sljedećih dana, ali samo zato da ne biste mislili da sam sada vruć.

Kako je promijenio mi?ljenje, tu mu je "flisnuo pljusku", a kasnije će reći da ga je samo "odgurnuo"
Post #461 · Mar 26, 2006, 9:53 PM
Laky wrote:
Navodno mu je rekao da mu Tomurad i Varga nisu za drugo doli da ih po?alje za pozornike u Donji Lapac. (T. Bo., P. J.)

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Post #462 · Mar 27, 2006, 11:35 AM
Mamićev napad na ?efa riječke POA-e proći će bez posljedica po "maksimirskog ?erifa"
Objavljeno prije 45 minuta

UNATOČ činjenici da je prvi čovjek zagrebačkog Dinama nakon subotnjeg derbija o?amario Nikolu Mandekića, ?efa riječke POA-e, zbog svog čina Mamić neće pretrpjeti gotovo nikakve posljedice.

Protiv njega bit će podignuta prekr?ajna prijava zbog naru?avanja javnog reda i mira, ista onakva kakve se podi?e protiv tinejd?era koji ispijaju pivo na klupicama zagrebačkih parkova.

Podsjetimo, Mamić je po zavr?etku subotnjeg derbija, koji je zavr?io porazom Dinama, u maksimirskoj lo?i u?ao u verbalni obračun s članovima riječke delegacije, koji je potom prerastao u fizički nasrtaj na Nikolu Mandekića.

Da stvar bude jo? "bolja", na mjestu događaja nalazili su se načelnik PU Zagrebačke Marijan Tomurad i načelnik Sektora policije u ravnateljstvu policije Mihael Vargek.

"Nemamo komentara na to." - kratko nam je kazala glasnogovornica zagrebačke policije Aleksandra Ljuba kad smo ju zamolili za komentar o medijskim napisima prema kojima su Tomurad i Vargek bili na licu mjesta, ali nisu ni?ta poduzeli.

U zagrebačkoj policiji potvrdili su nam da će protiv Mamića biti podignuta prekr?ajna prijava, ?to u prijevodu znači znači da će se milijuna? iz Maksimirske 128 izvući sa simboličnom novčanom kaznom. O eventualnom napadu na slu?benu osobu nema ni govora, jer, kako nam je kazala Ljuba: "To nije bio napad na slu?benu osobu jer dotični gospodin nije bio na stadionu kao slu?bena osoba nego kao građanin."

Nadalje, zanimalo nas je zbog čega Mamić neće biti kazneno prijavljen zbog nasilničkog pona?anja, koje je između ostalog definirano kao "dovođenje druge osobe u poni?avajući polo?aj i?ivljavanjem nasiljem ili osobito drskim pona?anjem na javnom mjestu", ali rečeno nam je kako u Mamićevom napadu na Mandekića "nema elemenata kaznenog djela".

Bi li policija postupila na identičan način da je kakav "običan" navijač o?amario ?efa riječke POA-e nasred prepunog stadiona, procijenite sami.
Post #463 · Mar 27, 2006, 1:15 PM
Sramota za pravosud ! Pa da mi netko ne kaze da je ova drzava banana.
Bilo bi pendrekom po ledjima! Eto sta bi bilo.

Neka vam isprica moj brat Taz ili Babo kako se osjecali u trenutku kad se nasli okruzeni specijalcima samo zato sto su branili verbalnim putem jednu djevojku koja je popila sakom u glavu jer je malo zafrkavala drota, dizala mu i spustala vizir na kacigi bilo je to prije vise godina. Babo je sutnuo drota da se makne od cure jer je izgledalo kao da ce je pretuci a ostalo je jasno. A moj brat je rekao da ce to prijavit Novom Listu pa ga je tip mucki sledja maznuo pendrekom po glavi. Poslije su napravili zasjedu na glavnom rijeckom kolodvoru i nisu gledali koga ce prvo lupit, djeca od 12 godina su isto najebalai poslije ih pobacali po maricama i spremilu u stanicu. Dobilo je batine oko 150 ljudi, ukratko ljudi koji su pjesice tradicionalno pjesacili i pjevali s Kantride prema centru grada. A u medjuvremenu su BBB demolirali grad. Policija je izjavila da je to Armada napravila.
Ili klinac od 10 godina preskocivsi ogradu '99 kad je Rijeka igrala u finalu i neposteno izgubila prvenstvo, mali nije uspio pretrcat ni 2 metra vec je bio slozen na pod s udarcima pendreka. Ja sam bio 4 metra od toga i vidio svojim ocima, poceo sam se zgrazat, ljudi su podivljali..
Ma jebem ti nasu policiju, koja stiti lovase, a postene gradjane maltretira.
Post #464 · Mar 27, 2006, 3:29 PM
STOP REPRESIJI! :D
Post #465 · Mar 28, 2006, 6:05 PM
:clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap:

AJMO ARSENAL!!!! SAD ILI NIKAD!!!
Post #466 · Mar 28, 2006, 6:21 PM · edited Mar 28, 2006, 10:12 PM
AJMO BARCA !!!!!!!!! SAD ILI ODMAH !!!!!!!!!!!!!!!
:clap: ? :clap: ? :clap: ? :clap: ? :clap: ? :clap: ? :clap: ?:clap: ? :clap: ?:clap: ? :clap:

Otvaram "kladionicu" za rezultat sutra?nje kup utakmice Hajduk - Rijeka, ispod upi?ite rezultat i potpi?ite se:
(Pobjednik će vječito bit okićen lovorikama, a za njegovo ime čut će se od Tokia do Buzeta)

1:2 ---- Herri (Jelavić/ Sharbini, Novaković)
Post #467 · Mar 28, 2006, 7:27 PM · edited Mar 28, 2006, 8:02 PM
1 : 0 Arsenal !

jebi ga ne navijam za nijednu (osim mozda vise za Barcu), pa cu samo uzivati u igri :)

@Herri
potpisujem 0 : 1 za Rijeku, Vugrinec 80' ili Sharbini 70'
Post #468 · Mar 28, 2006, 7:44 PM
0: 3 (Sharbini, Bobic, Tkalčević)
Post #469 · Mar 28, 2006, 8:01 PM
1:1 (Erceg/Vugrinec).

Ba? mi drago nekako za Arsenal, mogli bi oni do finala.
Post #470 · Mar 28, 2006, 8:05 PM
5:0 Erceg, Erceg, Erceg, Erceg, Erceg :lol: :lol:
Post #471 · Mar 28, 2006, 8:06 PM
Inače, evo novosti sa Kantride: ?ilić, Linić, Kerkez, Rendulić i Budicin produ?ili su ugovor na godinu dana (aktivirali su opciju +1). Vugrinec je u pregovorima, Bosnar ostaje ukoliko ne nađe primamljivi zapadni anga?man. Navodno se pregovara s ?afarićem (Varteks), Vručinom (Slaven) i Pamićem (Pula). Spominju se jo? i Mejač (Bela Krajina, SLO), Benko (Varteks) i Rivić (Pula), iako je za posljednju dvojicu zagrizao Dinamo.
?to se obnavljanja ugovora tiče ?arić je gotovo siguran, Novaković će se poku?ati transferirati na ljeto u inozemstvo uz solidnu od?tetu (ako ne uspije sigurno ostaje), dok su ostali upitni (Pri?ć igra sve bolje i vjerojatno će mu se ponuditi novi ugovor, Tadić je u krizi, Lerant i Brkić muku muče s ozljedama, Ivančić i pogotovo Tkalčević (pre)vi?e grije?e u obrani, Radman je na čekanju, Bobic pije mlijeko umjesto ?to zabija golove). Pod ugovorom su jo? otprije: Kne?ević, Ahmed i Anas Sharbini, Goran Rubil.
P.S. mailom mi se javio direktor Marinko Koljanin koji poručuje da ga neće zapla?iti Mamić i slični te da se projekt europske, respektabilne Rijeke nastavlja.
Post #472 · Mar 28, 2006, 8:22 PM
I da, ne smijem zaboraviti izjavu trenera Dragana Skočića da je zasada jedini siguran za novu sezonu Jasmin Agić.
Post #473 · Mar 28, 2006, 8:39 PM
I tako ode Juve u zaborav :clap: :clap:
Nema semse da zabiju 3 komada ovakvoj obrani Arsenala, sramotno ponasanje Camoranesija i Zebine :thumbsdown:

Rijeka dobiva 2:0 VuGa Oba
Post #474 · Mar 28, 2006, 10:10 PM
Laky wrote:
0: 3 (Sharbini, Bobic, Tkalčević)

|
|
:eh: huh?

Prije bi reko ovako: 1:2 (Tkalčević / Sharbini, Bobic) :D
Post #475 · Mar 28, 2006, 10:20 PM · edited Mar 29, 2006, 9:53 AM
Evo, radi preglednosti: ?:D

1:2 ?(Jelavić/ Sharbini, Novaković) ---------------------------- Herri
potpisujem 0 : 1 za Rijeku, Vugrinec 80' ili Sharbini 70' ----- Zola
0: 3 (Sharbini, Bobic, Tkalčević) ------------------------------- Laky
1:1 (Erceg/Vugrinec). ?------------------------------------------ Barufa
5:0 Erceg, Erceg, Erceg, Erceg, Erceg ------------------------- M4t3
Rijeka dobiva 2:0 VuGa Oba ----------------------------------- Taz
Prije bi reko ovako: 1:2 (Tkalčević / Sharbini, Bobic) ------- Egon
0 : 0 ------------------------------------------------------------- Burke
Post #476 · Mar 29, 2006, 12:30 AM
0:0
Post #477 · Mar 29, 2006, 5:48 AM
Tkalčević će se iskupiti za sve gre?ke i zabit će glavom nakon kornera u 90. min.
Bobic ce pokazati svoju punu vrijednost i zabiti gol po ulasku u 87. min.
Sharbini će izaći iz male krize osokoljen izjavom Ercega da je Jelavić bolji od njega, zabija u 33. min.
Post #478 · Mar 29, 2006, 7:59 AM
Laky? Sta ti radis na netu u 6:48? Nisi mogao spavat? :thumbsup:

Sto se tice tekme, ja se iskreno nadam da Skocic nece staviti Tkalcevica da igra, po meni dovoljno je jedan gol, a desit ce se kod kontre jer opet Debeli nece uhvatit Vugrinca, ili ce mu opet dodat kao prije :) A za Prisca se nadam da je naucio da Debeli nije brzi od njega pa da mu nece pustat da ga ovaj obidje i pretrca.. Sto se tice Novakovica, u zadnje dvije tekme je bio vrlo sebican, pucao je na samo njemu shvatljivih nacin, valjda ce pocet djelit loptu sto mu je i zadatak.
Post #479 · Mar 29, 2006, 8:53 AM
Ja se samo nadam da sudac neće dosuditi penal kakav je dosudia zadnji put u Rijeci :|
Post #480 · Mar 29, 2006, 9:36 AM
Ja sam ranoranioc. Ustajem se rano da bih čuo ptičice kako pjevaju.

Sla?em se, onaj penal je bio pretjeran. Kranjčar je izbio loptu, a tek nakon toga nagazio Vugrinca. Mislim da ono nije bio faul.

Sign in to reply

Replies are available for existing members only! For now 😅

Sign in