Nogomet

Replies: 1,696 Views: 240,608 Started: Aug 8, 2005, 12:26 PM Page 19 of 57
Post #541 · Apr 19, 2006, 11:11 PM
Sada svima plati pivu :lol: !
Post #542 · Apr 19, 2006, 11:13 PM
Znam da je rano al amo dalje...

Točan rezultat:

Hajduk-Rijeka
Editirajte i stavite svoj rezultat:
m4t3: 1:1 (iako navijam za Hajduk čini mi se da bi ovo moglo biti)
Post #543 · Apr 19, 2006, 11:31 PM
1:0

Ne ?elim nikako da se ovo dogodi, ali nekakvi "zakoni vjerojatnosti" mi govore da je vrijeme.
Post #544 · Apr 19, 2006, 11:38 PM
Ja san stavia 1:1 al sad kad razmislin čak ću bit precizniji i reći:
Hajduk 1:0 na poluvremenu a na kraju 1:1 jer Rijeka uvik u zadnjem dijelu daje najvi?e golova
(nije da sam 100% siguran u ovo jer se kod nas rijetko kad stavi na prijenos Rijeka ali koliko me pamćenje slu?i mislim da je tako)
Znači na kladionici bi stavija - Poluvrijeme/kraj 1/X
Post #545 · Apr 19, 2006, 11:50 PM
0:0
Post #546 · Apr 19, 2006, 11:53 PM
0:0, ponisten gol Vugrineca :D ili 1:0 Hajduk, opet dvodimenizionalna slika cini cuda :|
Post #547 · Apr 20, 2006, 3:48 AM
0:1 za Rijeku 100%, Rijeka ce igrat preko kurca, i nakrajuce zabit u 80'
Post #548 · Apr 22, 2006, 7:04 PM
Ipak je zabila prije :lol: Vuga Vuga !
Zanimljivo je vidjet ne zainteresiranu Rijeku da povede Hajduku. Pletikosa, moram priznat lijepo je letio :)
I vi tovari nemojte mi srat da suci navijaju za Rijeku! Ni slucajno!
Post #549 · Apr 22, 2006, 7:59 PM
Jebenmu... stavin na kladionici da će Rika dati 2-3 gola lip koeficijent 2,70 kad no 4 komada :cry: :cry: propala ?ansa za dignit dobru paru

Btw pogodia san da će Schumacher osvojiti pole position koeficijent je 5 bija :D a već 3 tjedna frendovima govorin da to triba igrat :eh:
Post #550 · Apr 22, 2006, 8:22 PM
Ajme ljepote na Poljudu... da 0:4 uh uh :D :D :D
Post #551 · Apr 22, 2006, 10:04 PM
Ajme majko Mate ?to vam Rijeka napravila usred splita!!!! :clap: :clap: :clap:
Ako nakon ovoga Cico ne pozove Vugrinca u reprezentaciju onda je stvarno papak :twisted:
By the way, kako se niko lijepo razbio pred kraj utakmice hahaha...ma zna mali svoj posao!!!!! Ne bi on meni igrao ni u Orijentu, a kamoli reprezentaciji

(Nije vezano, ali Klitchko ubija!!!!!!! Ameru je glava ko bubanj :lol: :lol: :lol: - Boks)
Post #552 · Apr 22, 2006, 10:36 PM
Nikad gora sezona Hajduka... no nema veze.. bit će bolje sljedeće sezone!

I kad gube i kad tuku uvik vjerni svom Hajduku!

IZAĐI I BORI SE!

User posted image
Post #553 · Apr 23, 2006, 12:25 AM
O:4

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Klub sa starog placa sad je ?kovaca!

Hajduk ?ivi vječno (do stečaja)!

Niko Kranjčar ne zna hodat. Nebi on meni od Njemačke ni granicu vidio! Vugrinec je legenda! Na stranicu saveza u OGame-u ću stavit da je on počasni član GSteam-a.
Post #554 · Apr 23, 2006, 1:13 AM
RIJEKA OWNED HAJDUK
Hajduk - Rijeka 0 : 4

VUGA najveca legenda ikada. Sut za eurogol! Ahmed unatoc lijepom pogotku slijedeci amaterski promasio . Nakon drugog poluvijema uglavnom dosadna utakmica, kao da gledam Rijeka : Graficar Vodovod. Hajdukovci ko muve bez glave trcali po terenu. Razocarali su me. Vise bi volio da je Rijeka zabila jedan gol u teskoj borbi nego ovako kantala Hajduk na njihovom vlastitom terenu. Rijeka igrala svako malo napadacki, cas lezerno sto je ful zbunilo tovare. Navijace su nam nadglasali, svaka cast, ali nije ni to pomoglo kad igraci Hajduka nisu ni za drugu ligu. Svojom profesionalnom igrom su pokazali se da nisu dorasli Prvoj ligi, po meni bi trebali vec biti u ligi za ostanak, ali su imali srece.
Atleticar Kranjcar, je za specialno nogomet za invalidne ljude. Vjerujem da je na terenu zavapio: "Tata, tata ali ipak idem u Njemacku?? Zar ne???"

Cekamo danasnje novine da vidimo kome je Bonacicu kriv ovaj put, sakupljaci lopte kao sto je bio izjavio prije ili njegovi igraci.
Vidi se promjena igre kad za Hajduk ne "igra" Siric..

Jos samo da ovakvo dobro sudjenje se odrzi u finalu i to je to. Kup je nas. Rabuzinovo Sunce ostaje.
Post #555 · Apr 23, 2006, 7:49 AM
A kolko je ragbi zavrsio?
Post #556 · Apr 23, 2006, 1:25 PM
MASOVNA TUČNJAVA
Hrvat branio Hrvata

Nemile scene su se odvijale pred očima suca;

Krivcima za ?akački obračun između igrača Admire i Tirola progla?eni su, među ostalima, biv?i reprezentativci Nino Bule i ?eljko Pavlović. Hrvatski je vratar zbog udarca nogom u bubrege zavr?io u bolnici.

"Grozne scene u S?dstadtu", "Izvan kontrole", "Neviđeni skandal" ? samo su neki od naslova u austrijskom dnevnom tisku, u kojemu novinari s ogorčenjem pi?u o masovnoj tučnjavi nastaloj na prvenstvenoj utakmici između Nordea Admire i Wacker Tirola.

U ?aketanju između pripadnika dvaju klubova poslije sučeva zvi?duka sudjelovali su i hrvatski igrači - napadač Admire Nino Bule i vratar Tirola ?eljko Pavlović, pi?e tira?ni Kurier.

Utakmica je od početka bila naelektrizirana jer se oba kluba bore za opstanak. Domaći su poveli pogotkom Bule u 37. minuti, ali je slavlje Admire pokvarilo izjednačenje gostiju preko Hannesa Edera u 93. minuti.

U tom slavlju igrač Tirola je skinuo dres i zaradio drugi ?uti karton, ali pri odlasku u svlačionicu publici je pokazao srednji prst. I inicirao masovnu tučnjavu čim je sudac odsvirao kraj meča, pi?e Slobodna Dalmacija.

Kronen Zeitung pi?e da veliki dio krivice snose sportski ?ef Admire Hubert Baumgartner, koji je nogom udario kapetana Tirola Ferdinanda Feldhofera. Pomoćni trener Tirola Klaus Vogler je potom počeo mlatiti jednog igrača Admire i sve je rezultiralo divljačkim sukobom.

Televizijska snimka je pokazala da su u borbi posebno aktivni bili Admirini rezervni igrači ? Iranci Mahdi Pa?azadeh i Mohsen Farad?i. Pa?azadeh je vratara Tirola Pavlovića udario nogom u bubreg, pa je ovaj mokrio krv i Bule ga je svojim automobilom odvezao u bečku bolnicu Hanusch.

Biv?i igrač Hajduka tvrdi da je sve prenapuhano, poput slučaja Joea Didulice koji je morao na sudu odgovarati za start koji je napravio tijekom igre. Rekao je da su gosti provocirali Admirinu klupu u zavr?nici te time utakmicu doveli do ruba incidenta. A u nastalom mete?u prvi je priskočio u pomoć suparničkom vrataru.

"A tko će za?tititi koga, ako ne Hrvat Hrvata? Bilo bi bolje da se i drugi tako pona?aju, a ne da preko menad?era rade jedan drugom iza leđa. Moramo biti slo?ni u nekim stvarima", rekao je Bule za Slobodnu Dalmaciju.

Sudac je u svom izvje?taju, pi?e Kurier, naveo da su glavni krivci za sukob bili Wimmer i Bule iz Admire, te Pavlović iz Tirola. Novinari tvrde da su iz Admire dva Iranca te sportski ?ef Hubert Baumgartner bili vinovnici brutalnog sukoba, dok su iz Tirola ulje na vatru dolili pomoćni trener Klaus Vogler i isključeni Hannes Eder.

Odluka Disciplinske komisije se jo? očekuje, a igračima prijeti maksimalna kazna od 48 utakmica neigranja, te du?nosnicima klubova 72 utakmice zabrane vođenja momčadi, zaključuje Slobodna Dalmacija.
Post #557 · Apr 23, 2006, 2:03 PM
"A tko će za?tititi koga, ako ne Hrvat Hrvata? Bilo bi bolje da se i drugi tako pona?aju, a ne da preko menad?era rade jedan drugom iza leđa. Moramo biti slo?ni u nekim stvarima", rekao je Bule za Slobodnu Dalmaciju.

:clap: :clap: :clap: :clap:
Post #558 · Apr 23, 2006, 2:52 PM
seljačine
Post #559 · Apr 23, 2006, 2:55 PM
Nikola wrote:
A kolko je ragbi zavrsio?

Izgubili smo 25:15. Iako rezultat nije strasan,Njemci su nas nadigrali, postigli su dva tuch downa ( 5+2 poena) dok smo mi cijelo vrijeme polusavali samo zabit gol iz slobodnog udarca (3 poena). Inace to su kvalifikacije za SP 2007 gdje je Hrvatska bila 2.u skupini ali cini mi se da smo sad gadno pali.
Post #560 · Apr 25, 2006, 12:03 AM
Točan rezultat:

Barcelona-Milan 2:0

?to mislite?
Post #561 · Apr 25, 2006, 12:22 AM
m4t3 wrote:
Barcelona-Milan 2:0

?to mislite?

:think: Moguce, moguce. U stvari nije ni vazno, glavno da Milan izgubi! :twisted: :D MIlan, Milan, va fan culo!!! Milan, Milan, va fan culo!!! :twisted: :twisted: :twisted:
Post #562 · Apr 25, 2006, 12:44 AM
ODI U KURAC! RED-NECK WALLACE!
Post #563 · Apr 25, 2006, 1:40 AM
Kakav si ti lik, sad odjednom navija? za Milan, a di ti je Arsenal nestao a?
Post #564 · Apr 25, 2006, 8:17 AM
Ja inace nemam nista protiv Milana, OK su mi kao momcad, ali mrzim kad se netko provlaci kroz prvenstvo i onda misli da je jos i zasluzio pobijedu. Utakmica Barcelona-Milan je tkz. "Suđenje Milanu", gdje je publika porota a Ronaldinho glavni sudac. :D
Post #565 · Apr 25, 2006, 8:29 AM
mislim da si zaboravio, dragi egone, koliko je milan ubojit kada je u pitanju liga prvaka. mislim da ce biti iznenadenja. sto se provlacenja u prvenstvu tice juventus je apsolutni prvak. ne slucajno svatko normalan mrzi juve. stalno osvajaju scudetto samo zbog njihovog utjecaja a kada je u pitanju europa ispadaju odmah. to je pravi pokazatelj juventusove vrijednosti. popusili su europu jos samo da ih milan stigne u prvenstvu i bozja pravda je ostvarena.
Post #566 · Apr 25, 2006, 10:11 AM
Slazem se. A od kad je Mutu dosao u Juve, jadni Ibrahimovic se navuko na gedro, pa od njega kupuje drogu te se unistio.. :lol:
Post #567 · Apr 25, 2006, 10:19 AM
DarBozji wrote:
mislim da si zaboravio, dragi egone, koliko je milan ubojit kada je u pitanju liga prvaka. mislim da ce biti iznenadenja. sto se provlacenja u prvenstvu tice juventus je apsolutni prvak. ne slucajno svatko normalan mrzi juve. stalno osvajaju scudetto samo zbog njihovog utjecaja a kada je u pitanju europa ispadaju odmah. to je pravi pokazatelj juventusove vrijednosti. popusili su europu jos samo da ih milan stigne u prvenstvu i bozja pravda je ostvarena.

:clap: :clap: :clap: :thumbsup:

@burke
Ish!
Post #568 · Apr 25, 2006, 10:46 AM
Zvezda je osvojila titulu prvaka 4 kola pre kraja sampionata jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee ?:clap: ?:clap: ?:clap: ?:clap: ?:clap:

Sto se tice milana i barse:
Barsa - Milan 0:1 (milan pobedjuje na penale 5-4)
Post #569 · Apr 25, 2006, 11:22 AM
Ma Barca prolazi, i dobiva doma 2:1, nema tu diskusije ?:twisted:
?to se tiche dana?nje utakmice: Viljareal : Arsenal ...... 0:0
A ?to se tiche sutra?nje: Rijeka : Varteks ...... ?2:0 (?arbini se vracha u velikom stilu) ?:thumbsup:
?to se tiche subotnje utakmice: Rijeka - Dinamo ....... 3:1
?to se tiche Bijelog vlaka, bit ću u njemu ako uspijem odgodit kolokvij na faksu, Vara?din će me vidjet u najboljem izdanju, pijanog i navijački nastrojenog ?:lol: , a nakon ?to osvojimo kup zavr?it ću s nekom Vara?dinkom u grmlju, čisto da prosalvim pobjedu wuahaha! ?:twisted:
?to se tiche Zvezde, nisu mi ba? pri srcu, ali hebiga, svaka čast
Post #570 · Apr 25, 2006, 12:57 PM
U svemu se slazem osim da milan nema sanse, ima ali malo jbga!

Sign in to reply

Replies are available for existing members only! For now 😅

Sign in