Nogomet

Replies: 1,696 Views: 240,612 Started: Aug 8, 2005, 12:26 PM Page 21 of 57
Post #601 · May 3, 2006, 9:55 PM
Burke wrote:
ja mislio pit do jutra, sve pripremio, a ono sramota...

ma dobro, pit ćemo svejedno... kup je kup... a varteks mo?e s ovom svojom pobjedom samo suze i dupe obrisat :lol: :lol: :lol:
?ao mi je jedino zbog ona zadnja dva gola jer su ?lape... ?ilić se nije proslavio danas :doh:
Post #602 · May 3, 2006, 10:31 PM
Treba čestitati Varteksu na inicijativi i hrabrosti ali mislim da sveukupan razultat govori vi?e nego ?to zapravo znači. Rijeka je sa ogromnom predno?ću u?la mirno u ovu utakmicu s namjerom da igra isključivo defanzivno. Prvi gol te?ko da se mo?e prepisat obrani, onakvi golovi se te?ko brane. Drugi je ustvari jedini gol koji se mo?e zamjeriti obrani po meni, za treći je kriv obranbeni ali prekr?aj je bio na samom rubu ?esnejsterca i mislim da igrač nije imao namjeru igrati rukom. 4 i 5 gol su skroz na ?iliću koji je odličan vratar ali stvarno je koji put smotan ko sajla (ne?to kao Ladić), s tim da je 5 gol stvarno puka sreća na strani Varteka. A s druge strane, čim su Varteksovci pokazali da ne odustaju lako te da će dat sve od sebe da dostignu rezultat, hop, eto ti Rijeke i Vugrinca koji zabija lijep gol za svaki slučaj. Po tome mislim da nema nikakve gorčine i da smo sasvim zaslu?ili kup jer da razultat u prvoj tekmi nije bio tolko velik Rijeka bi se sasvim drugačije postavila u Vara?dinu i gledao bi se drugačiji film. No svakako ostaje podosta lo? dojam obrane i nadam se da če Skočić u dolazečoj sezoni najvise ulagat u nju.
Post #603 · May 3, 2006, 11:42 PM
Treba čestitati Varteksu na inicijativi i hrabrosti ali mislim da sveukupan razultat govori vi?e nego ?to zapravo znači. Rijeka je sa ogromnom predno?ću u?la mirno u ovu utakmicu s namjerom da igra isključivo defanzivno. Prvi gol te?ko da se mo?e prepisat obrani, onakvi golovi se te?ko brane. Drugi je ustvari jedini gol koji se mo?e zamjeriti obrani po meni, za treći je kriv obranbeni ali prekr?aj je bio na samom rubu ?esnejsterca i mislim da igrač nije imao namjeru igrati rukom. 4 i 5 gol su skroz na ?iliću koji je odličan vratar ali stvarno je koji put smotan ko sajla (ne?to kao Ladić), s tim da je 5 gol stvarno puka sreća na strani Varteka. A s druge strane, čim su Varteksovci pokazali da ne odustaju lako te da će dat sve od sebe da dostignu rezultat, hop, eto ti Rijeke i Vugrinca koji zabija lijep gol za svaki slučaj. Po tome mislim da nema nikakve gorčine i da smo sasvim zaslu?ili kup jer da razultat u prvoj tekmi nije bio tolko velik Rijeka bi se sasvim drugačije postavila u Vara?dinu i gledao bi se drugačiji film. No svakako ostaje podosta lo? dojam obrane i nadam se da če Skočić u dolazečoj sezoni najvise ulagat u nju.

?to je pjesnik ?elio reći? :doh: :doh: :doh: :-? :-? :-? :cry: :cry: :cry: :eh: :eh: :eh:
Post #604 · May 4, 2006, 12:49 AM
Donekle se slazem sa svim sto je rekao Egon. Englezi bi rekli: "sloppy, sloppy football" Jebote kao da su igrali retardirani ljudi u odnosu onoga sto su cijelu sezonu napravili, jebote pa to je bilo finale kupa, zadnja utakmica.. Ocekivao sam se da ce se Rijeka branit, ali ne tako i ne tako jadno! Ali na drugu stranu, Varteksov golman je bio ala Rufai. Da je Rijeka doma igrala 0 - 0, danas bi drukcija pjesma bila.. "Rufai" bi popio nekoligo golova, i jos bi ih Skocic tjeraju da zabiju jos.

Ide li tko u Ger oko podne?
Post #605 · May 4, 2006, 5:31 AM
Egonova analiza je sasvim korektna. Utakmica je izgubljena i prije polaska u Vara?din, po?to su svi (igrači, javnost, mediji) već uručili pehar Rijeci. To je očito djelovalo na igrače da se povuku i igraju opreznije. Ali, ?to je vrijeme odmicalo, oprez se pretvorio u nesigurnost. I kada bi poku?ali igrati br?e, agresivnije i poletnije, dolazilo bi do gre?aka u veznom redu i pogotovo na lijevom boku, ?to je guralo Varteks u gol - prilike. To je sve do?lo do izra?aja u drugom poluvremenu.
Ali, Kup je na?!!!! :thumbsup: :D :clap: A ako nam ova utakmica poslu?i kao ogledni primjer za neke buduće dvoboje, pobjeda je dvostruka!!!!
Post #606 · May 4, 2006, 5:50 PM
Gledao sam na tv-u doček na korzu... iznenadilo me koliko je puno ljudi ipak do?lo, ali se jasno vidi da pravih navijača nije bilo, mularija se zabavljala i to je to... nisu po?teno ni jednu pjesmu uspjeli otpjevat :roll: A nisu ni zastave imali, ?to je jasan znak da je uprava armade bojkotirala :oops:
Fe?ta je bila pro?le godine kad su ostavili jaja na terenu, ove godine su im ljudi samo pokazali "respekt"... jadan je pobjednik koji pobere petardu :cry:
Post #607 · May 7, 2006, 10:44 PM
Jeli istina da Vuga ide u dinamo? :eh: :eh:
Post #608 · May 8, 2006, 7:10 AM
Ku?e i Mamić tvrde da im je obećao da će doći.
Post #609 · May 8, 2006, 12:03 PM
Herri wrote:
Gledao sam na tv-u doček na korzu... iznenadilo me koliko je puno ljudi ipak do?lo, ali se jasno vidi da pravih navijača nije bilo, mularija se zabavljala i to je to... nisu po?teno ni jednu pjesmu uspjeli otpjevat :roll: A nisu ni zastave imali, ?to je jasan znak da je uprava armade bojkotirala :oops:
Fe?ta je bila pro?le godine kad su ostavili jaja na terenu, ove godine su im ljudi samo pokazali "respekt"... jadan je pobjednik koji pobere petardu :cry:

Nismo bojkotirali ali nismo imali ni sto slaviti. U osnovi kad se vratila ekipa koja je gore isla kombi hladnjacom i autom prije svih ( da mi donijela zastave, trasparente i postavila koreografiju ) sve sto smo nasli na kantridi je bila grupa pijanaca koji nisu ni bili u vz. Igraci se nisu ni pojavili do 5:30 nego su isli "slavit" u phanas i ne bi ni dosli na kantridu da im auti nisu bili tamo i da ih iz kluba nisu zvali i rekli da im je bolje da se pojave pred navijacima ako misle glave sacuvat. I kad su dosli oni, stigao je nekako i vlak, vecina je isla spavat a oni koji su dosli na kantridu mogli su pogledati proljev guzenja zilicu dok su ostali igraci gledali kako ce pobjec... mucna situacija... A neko slavlje na doceku nije dolazilo u obzir, slavit sto? Da se igralo josh 2 minute slavili bi varazdinci...
Post #610 · May 8, 2006, 4:05 PM
Slaviti Kup!!!! Igralo se koliko se igralo, a Kup smo osvojili mi, bez obzira na sve!!
Post #611 · May 8, 2006, 5:54 PM
Koliko pratim ovaj post, ti Laky uvijek prvi donosi? vijesti oko pojačanja... ima? li mo?da ?togod novoga? Nekako je zamrlo sve po novinama :cool:
?to se tiče kupa, normalno da mu se treba veselit! Toliko godina smo čekali na bilo kakav uspjeh, veselio sam se i 4. mjestima na ljestvici, tako da je za mene ovo predobro i u?asno mi je drago jer su dečki to zaslu?ili igrama ove godine :clap:
Post #612 · May 8, 2006, 6:38 PM
Tako je!!! Jo? dva kupa i bit čemo jedini klub sa 4 uzastopno osvojena Rabuzina. :thumbsup: (ako se ne varam, čini mi se da samo Dinamo - Croatia ima 3 uzastopna kupa, djubrad jedna).
Post #613 · May 9, 2006, 8:03 AM
Mozda se vama slavilo. Jezgri armade nije. Trud koji je ulozen oko tog kupa je ogroman, 20 ljudi radilo je danonocno od nedjelje prije kupa, do kupa, pa cetvrtak i petak se rucno napravilo 2000zastavica (izrezao najlon, izrezale motke i onda lijepio najlon na motke), setalica gospodari rijeckoj prstena se radila od 22 do 10 ujutro, i taman kad je dinamo zavrsio, trebalo je povuc organizaciju za vz, prepravit zastavice za koreografiju gore, da ne spominjem da je trebalo ispratiti vlak, dat svakome ulaznicu nakon policijskog pregleda i odmah nakon sto je vlak krenuo potrpat se u vozila, doc gore oko 15, natezat se s murijom 2 sata i onda postavljat trasp i koreo koja je bila gotova 15 minuta prije dolaska vlaka. Da ne spominjem borbu sa debilima koji misle da su papiri bili tamo da se na njih sjedne i da se oni mogu micati po cijeloj tribini.
Uz svu tu aktivnost, drugi su radili na projektu dvd, koji je jucer gotov i danas je vec na standu po cijeni od 120kn. Ako doznam da je bilo przenja, otimam i mucim sve upletene. :eh:
I uglavnom, nakon sto je ekipa 2 tjedna odradila samo za rijeku a vecina su zaposleni ljudi, to je rezultiralo jednim otkazom, vecini je propao godisnji na ljeto, a mi studenti koji josh mozemo povuc, smo jucer napravili koreo za subotu. I nakon toga, dodjem u vz i gledam kako se svi krevelje a ja vec 5 sati radim na tom stadionu i onda igraci naprave sto naprave, ja se osjecam omalovazavano i smijesno. Nakon toga nas 30 povuce u onu vukojebinu od velike i opet gledam isto.... veliku kurcinu... nikome se ne trci... jedino vuga i bosnar pokusavaju ali i oni bzo odustaju... da nije bilo radmana opet bi dobili 5 komada...
Sad se ide u Osijek, vjerojatno bezveze, jer nas ceka dvestotinjak osjecana zeljno osvete za zadnja 2 puta u rijeci, i kad dodje do frke pitanje se minute kad ce murija uletiti prebit nas i privest (domaci navijaci uvjek bolje bjeze po svom gradu) :) tako da vjerojatno ce nas biti gore na tribini svega par. Hoce li pristup igri biti isti? Jebe mi se sto su umorni, ja sam umoran, dekintiran, posvadjan sa starcima pa idem a ne placaju me za to. a oni su placeni da ginu po terenu i to zelim vidjet, ako ne mogu, nek odu igrat odbojku.
Post #614 · May 9, 2006, 9:20 AM
pa idem a ne placaju me za to.a oni su placeni da ginu po terenu i to zelim vidjet, ako ne mogu, nek odu igrat odbojku.

Sla?em se u potpunosti ?:clap: ?:clap: ?:clap:
Post #615 · May 9, 2006, 6:51 PM
Ne podcjenjuj nas odbojka?e! :lol:

Upravo je potvrđeno: Kranjčar ne vodi Vugrinca na SP. On tvrdi da na Vuga nije neophodan, jer da na toj poziciji već igraju NIKO i Modrić! :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

?to se tiče pojačanja, nema previ?e novih vijesti: Mornar je zasada izvan kombinacija (čeka se da li će Novaković otići, uz od?tetu naravno), Kovač i ?ivković jo? nisu u pregovorima s Rijekom, Manuel Pamić, koji se spominjao kao sigurno pojačanje, ima zdravstvenih problema kojima nitko ne zna uzrok ni točnu dijagnozu, Rivić je između Rijeke, Dinama, Hajduka i Njemačke, Pokrivač je u ozbiljnim kombinacijama, Balatinac čeka Vuginu odluku da li ostaje ili ne (ako ostane, onda vjerojatno ide u Austriju), ?afarić je na čekanju. Direktor Koljanin najavljuje inozemna pojačanja, ali to je zasada sve u povojima i pričama.
?arić i Radman bi trebali potpisati novi ugovor, Tkalčević, Ivančić i Lerant su vrlo neizvjesni - s najmanje jednim od njih neće se produ?avati ugovor, o Brkiću se jo? ne zna ni?ta, Boba se spominje kao Rijekin skaut i veza na njemačkom tr?i?tu. Rubil treba ovih dana potpisati novi dvogodi?nji ugovor, dok je Tadić u dvojbi da li okončati karijeru ili ne.
Evo, toliko od mene.
Post #616 · May 9, 2006, 11:27 PM
Prica se da je radman potpisao predugovor sa hajdukom. Glasina ili ne, Koljanin to nije htio opovrgnuti a Radmana je sve teze ulovit u 4 oka.... Pronjuskaj to...
Post #617 · May 10, 2006, 9:45 PM
Naravno da krme debelo ide na SP jer mu je rista izbornik.
No kao da nema veze sto je mali za specijanu olimpijadu, te da narodu, novinarima i ostalima kojima je nogomet ipak sporedna stvar kad je u pitanju svijetsko, negodovali, nagovarali i poticali da ipak najbolji igrac hrvatske lige i kupa prvaka ode na svijetsko prvenstvo. Ali ne, bolje dva balavca, jedan seljo, drugi prase tatino retardirano, vrhunski Vuga ne dolazi u obzir...
Izbornikovi osobni interesi su vazniji od rezultata na SP.
Post #618 · May 10, 2006, 11:07 PM
@ Zola
Uvijek bilo tako i uvijek će i biti na Balkanu ?:roll: ?:roll: ?:roll:

Najspremniji i najbolji idu na prvenstvo, naravno Cico je u svom sinu vidio nekoga takvog, mali ima pancetu i jedva trči, ali nema veze... imao je lude... tj, bio je... ovaj da, dao je gol bugarima VUAAAA!!!! Sigurno je klasa zbog toga, bugari su svima bili kanta za napucavanje, ali jebiga, jedan gol u pun k...c utakmica je fin prosjek (ciničan smijeh slijedi) ?:lol:

Bio sam optimist prije ovog svjetskog, ali sve vi?e imam filing da ću se iz kafića vraćat sa ?alom na glavi, slomljen ko ?tap, a ne viseći iz auta sa zastavom :cry: :cry: :cry:
Post #619 · May 11, 2006, 12:55 AM · edited May 12, 2006, 12:28 AM
LMFAO. Utakmica Hajduk-Kamen Ingrad pretposlijednjeg kola HNL-a sezone 2005/2006 je, barem meni, najsmije?nija, ali ujedino i naj?alosnija utakmica otkada je čovjek izmislio kotač i počeo ga ?utirati nogom po pa?njacima. Na trenutak, dok sam gledao sa?etke HNL-a, sam pomislio da me pucaju nekakve hale od stare blitve ?to sam jeo za večeru. O moj Bo?e kakva utakmica!!! Cirkus nad cirkusima. A da ne spominjem izjave novinara reporta?e i Bonačića: "Dali je ovo nagovje?taj puno bolje sezone Hajduka koja nadolazi?", ili "Drago mi je ?to smo nakon du?e vremena ipak uspijeli ponuditi navijačima malo ?ećera na kraju." . Ne mogu prosuditi tko mi je retardiraniji, igrači Hajduka ?to su fulali toliko 100%tnih ?ansi da nisam znao dali da se smijem ili da plačem bez obzira ?to me boli c za taj klub, ili Kamen Ingrada koji su i nakon tako parodične igre Hajduka u napadu, ipak uspijeli popit 4 gola, iako sami golovi i nisu tako lo?i, ali svejedno... SHOW PROGRAM!!! :skull:
Post #620 · May 11, 2006, 10:53 PM
?to mislite hoću li dobit pare?

Slovacka : Kazahstan -> 1 koef.1,20 (hokej)
Malmo : Helsingborg -> 1 koef.2,00
Sevilla : Middlesbrough -> 1 koef.2,55
Olympiakos : AEK -> 1 koef.2,10
Barcelona : Arsenal -> 1 koef.2,15

Na 10kn dobitak 276,32 <- Taman internet platit ?:lol:

Ovo zeleno je pogođeno, dakle jo? Barcelona ostala...
Ove sezone su full jaki i mislin da bi ih morali satrati, isto tako sam bia 100% siguran u Sevillu koja je isto super ove sezone...
Post #621 · May 12, 2006, 12:36 AM
Ja se samo nadam da ce biti spektakl. Dobio Arsenal, ne dobio, neka oni odigraju onako kako znaju i za mene su pobjednici. Jedino mi je ?ao to ?to bi se sa pobjedom mozda moglo nagovorit Henrya da ostane, inace mislim da sigurno ide ca. :cry: No svatko ko misli da ce Barcelona proc ko Sevilla neka se slobodno ustipne i probudi iz kreveta. Arsenalu je ovo najveca a mozda i zadnja sansa za CL naslov i Barcelona ce morat pustit krv ako im nekako to misli oduzet. ARSENAL!!! :clap: :clap: :clap: ARSENAL!!! :clap: :clap: :clap:
Post #622 · May 12, 2006, 5:58 AM
[quote="Egon"] a mozda i zadnja sansa za CL naslov quote]
Kako vizionarski od tebe!
Nakon tvoje opomene da se u?tipnem, evo počeo sam se ?tipati, ali jo? nisam promijenio mi?ljenje. Da nije to neka bolest?
Post #623 · May 13, 2006, 5:04 PM
Prije 16 godina na dana?nji dan su igrali (u biti nisu) Dinamo-Crvena Zvezda... Onda je igra Zvone Boban pa je skočia i probija nogon u prsa
jednog milicajca... Ima li ko tu snimkau?? :eh: Plaćan pivo onome ko ima :thumbsup:
Post #624 · May 13, 2006, 8:48 PM
Pamtim taj dan jos kao klinjo. Mogu samo reci koliko se sjecam, da je bilo dosta napetosti u gradu cijeli dan.
Post #625 · May 13, 2006, 9:41 PM

Onda je igra Zvone Boban pa je skočia i probija nogon u prsa

Bas sam danas to gledao na TV-u bilo je na vestima i taj snimak kad jedan igrac zabada pandura, verovatno je to ovo sto si pomenuo, da si ranije rekao snimio bih ti! :D
Post #626 · May 13, 2006, 11:38 PM
Ma morat ću to negdi po netu iskopat... netko će to sigurno imat.... Zvone je legenda!
Post #627 · May 14, 2006, 6:41 PM
I tako, eto, gotova je jo? jedna sezona. Po mom mi?ljenju najbolja sezona Rijeke u HNL-u. :clap:
:thanks2:

Evo jo? dvije vijesti za kraj: Bobic i Ivancic odlaze jer nisu u Skočićevim planovima za novu sezonu. Sa svima ostalima, pa i sa Radmanom i Vugom, se vode pregovori. :sunny:

Cim bude vijesti o mogucim pojacanjima, ja vam javim!
Post #628 · May 15, 2006, 12:08 AM
Zasto ide Bobic!?! :shock: A sta je s Elberom i Schollom?! :-? Neeeeeeeee......... :cry: :cry: :cry:
Post #629 · May 15, 2006, 6:24 AM
Bobic ide zato ?to se ne uklapa u Skočićevu viziju brze i agresivne Rijeke. Scholl je potpisao novi ugovor s Bayernom.
Post #630 · May 15, 2006, 9:11 AM
Oce li ostavit svoje cuvene lopte :)
Drago mi je da ide ca, mogli smo i bez njega (pa i jesmo) :thumbsup:

Sign in to reply

Replies are available for existing members only! For now 😅

Sign in