Post #613
· May 9, 2006, 8:03 AM
Mozda se vama slavilo. Jezgri armade nije. Trud koji je ulozen oko tog kupa je ogroman, 20 ljudi radilo je danonocno od nedjelje prije kupa, do kupa, pa cetvrtak i petak se rucno napravilo 2000zastavica (izrezao najlon, izrezale motke i onda lijepio najlon na motke), setalica gospodari rijeckoj prstena se radila od 22 do 10 ujutro, i taman kad je dinamo zavrsio, trebalo je povuc organizaciju za vz, prepravit zastavice za koreografiju gore, da ne spominjem da je trebalo ispratiti vlak, dat svakome ulaznicu nakon policijskog pregleda i odmah nakon sto je vlak krenuo potrpat se u vozila, doc gore oko 15, natezat se s murijom 2 sata i onda postavljat trasp i koreo koja je bila gotova 15 minuta prije dolaska vlaka. Da ne spominjem borbu sa debilima koji misle da su papiri bili tamo da se na njih sjedne i da se oni mogu micati po cijeloj tribini.
Uz svu tu aktivnost, drugi su radili na projektu dvd, koji je jucer gotov i danas je vec na standu po cijeni od 120kn. Ako doznam da je bilo przenja, otimam i mucim sve upletene.
I uglavnom, nakon sto je ekipa 2 tjedna odradila samo za rijeku a vecina su zaposleni ljudi, to je rezultiralo jednim otkazom, vecini je propao godisnji na ljeto, a mi studenti koji josh mozemo povuc, smo jucer napravili koreo za subotu. I nakon toga, dodjem u vz i gledam kako se svi krevelje a ja vec 5 sati radim na tom stadionu i onda igraci naprave sto naprave, ja se osjecam omalovazavano i smijesno. Nakon toga nas 30 povuce u onu vukojebinu od velike i opet gledam isto.... veliku kurcinu... nikome se ne trci... jedino vuga i bosnar pokusavaju ali i oni bzo odustaju... da nije bilo radmana opet bi dobili 5 komada...
Sad se ide u Osijek, vjerojatno bezveze, jer nas ceka dvestotinjak osjecana zeljno osvete za zadnja 2 puta u rijeci, i kad dodje do frke pitanje se minute kad ce murija uletiti prebit nas i privest (domaci navijaci uvjek bolje bjeze po svom gradu)

tako da vjerojatno ce nas biti gore na tribini svega par. Hoce li pristup igri biti isti? Jebe mi se sto su umorni, ja sam umoran, dekintiran, posvadjan sa starcima pa idem a ne placaju me za to. a oni su placeni da ginu po terenu i to zelim vidjet, ako ne mogu, nek odu igrat odbojku.