Post #684
· May 20, 2006, 9:23 AM
Laky wrote:
1. Scoria je lo?e sastavio momčad (+ pokojni Mladen), ispao iz kupa uefa sramotnom igrom u gostima kada nismo pre?li centar, izgubio 3 utakmice s uk. rezultatom 0:8, napao upravu da dovodi Barića za trenera (koji nije htio biti trener ni u svom Dinamu). Epilog = rastanak. Da se ovako nastavilo igrali bismo Ligu za ostanak.
2. Vranić je plaćenik, u prvom redu Novog lista, i kao takav ima pravo i obvezu preispitivati odluke vodećih ljudi u klubu. Takav pristup mu je prije 5 godina donio priznanje Hrvatskog novinarskog dru?tva. A to ?to se neki ne sla?u, neka pi?u demantije. Ako je to prihvatio jedan Obersnel, onda mo?e svatko.
3. Ono sa printerom je stvarno bilo smije?no. Ali koliko sam ja čuo tajnica je isprintala jedan raniji oblik ugovora koji je bez gledanja poslan Sharbiniju. Dakle, ?lampavost administracije...
4. Oni koji napadaju druge zbog njihove seksualne orijentacije su obično u sukobu s vlastitom seksualno?ću. Dakle, preporučam ti Freuda: "Tumačenje snova" i jednu dobru psihoanalizu da se lak?e othrva? vlastitim sukobima.
1. Scoria i Romic nisu sastavljali momcad, osjetljive djelove je ima vukao gosp. Jezic a time se i javno hvalio
http://www.novilist.hr/Default.asp?WCI=Rubrike&WCU=285A28582863285F2863285A28582858285D2863289B2898286328632859285D2859285B2860285B28632863286328582863Z"Ako nezadovoljstvo eskalira na bilo koji način, odlazim iz kluba. Odluka o dovođenju ?ilića je isključivo moja, donesena je u interesu kluba i nemam namjeru kalkulirati ? ka?e Je?ić"
Dakle nemoj mi prodavati pricu o tome kako je Jezic svoje pare dao Scoriji i Romicu pa su oni ujebali momcad , Scoria nije bio bezgresan ali nije zasluzio ni takav tretman, a sve je pocelo dolaskom Koljanina, jer se Jezic nije htio zamjerati narodu, pa je doveo nekog tko ce to u rukavicama obavit za njega. Ono sto ti ne znas je da su igracima premije zaostale 2 mjeseca, isplacene tek po odlasku Scorije. Ako ti to sta znaci. Ako si tako dobro upucen, onda si sigurno bio u Vinkovcima ( jer svi seru bezveze ali tv prijenosa nije bilo, samo radio) pa si vidio kako su pojedini igraci odigrali. Preko kurca, bez volje, odmahujuci rukom na Scorijine upute. Dobrim dijelom je to rezultat Jezicevog ulijetanja u svlacionicu u Velikoj, i svade sa Scoriom i pokusaja fizickog obracuna sa njim, sto ti moze potvrditi sef osiguranja, s kojim te mogu i spojit ako zelis. Takvo rusenje autoriteta trenera je tesko prebroditi, a ti i dalje fantaziraj 0:8 kao razlogu odlaska. Btw. Zilic je kriv za Uefu, spotaknuo se o svoju nogu i primio gol; naravno branio je puno toga, ali i on je kiks golman ko i Radman, tako da ne vidim razlog cemu dovodjenje njega i provociranje silne frke koja se desila.
Dakle Scorija je mlad trener koji nije opstao u atmosferi nepovjerenja i slomio se i napravio svoje kikseve koji su drkadjije tipa Vranic jedva docekali i natjerali ga da pukne i da se povuce.
2. Vranic je isnosio neistine u svojim clancima i obmanjivao javnost i one koji nisu bili tamo, ali nekolicina ljudi na jako dobro Vraniceve zasluge u odlaku Scorije, a nije se zadovoljio ni time nego je naknadno isao i provocirat Scoriju preko novog lista i ulazit u raspravu njim, a zahvalnicu od Armade ce dobiti prije ili kasnije.
3. Aha, slucajnost, tajnica je sjebala....
4. Freuda sam citao kao mulac, i jebena mu je psihoanaliza, no nazalost to nema veze s tim da nam je direktor pedercina, nije ni cudo da je u austriji bio najbolje odjeveni trener, a od kad je on na kantridi, stalno se tamo motaju neki zgodni momci i aranziraju cvijece...

No dobro, vidim da si osjetljiv na tu temu, ti si valjda jedan od onih boraca za prava koji bi im dao brak i djecu, ma super, samo se nemoj pretjerano zaigrati...