Nogomet

Replies: 1,696 Views: 240,608 Started: Aug 8, 2005, 12:26 PM Page 17 of 57
Post #481 · Mar 29, 2006, 2:42 PM
SOL NA LJUTU RANU
Drugoliga? svladao Dinamo
Da Silva i dru?tvo jo? su jednom razočarali...
Poraz od Rijeke prilično je uzdrmao Ku?eovu momčad. U prijateljskom ogledu na Hitrec-Kacijanu osladio se i osječki Metalac, iako su za plave igrali Mamić, Anderson, Eduardo, Buljat, Etto...
Jedini pohodak na utakmici postigao je stoper gostiju Hodonj u 53. minuti, opaliv?i s 25 metara iz slobodnoga udarca. Lopta je udarila u ?ivi zid, promijenila smjer i prevarila ?arliju.
Post #482 · Mar 29, 2006, 2:50 PM
Iako je novinarski ?iri igračem utakmice proglasio srpskog golmana, Dinamov glasnogovornik je odluku samoinicijativno promijenio i umjetničku sliku uručio Vugrinecu.
Kakvi su to bili prosvjedi ljetos - radikalna jezgra Armade prijetila je bojkotom svih utakmica voljenog kluba kada je na Kantridu pristigao povremeni reprezentativac Srbije i Crne Gore. ?est mjeseci kasnije stvari su se stubokom promijenile.
Dragan ?ilić je bio daleko najbolji pojedinac maksimirskog derbija. Imao je nekoliko bravuroznih intervencija, a posebice je u očaj bacio najboljeg strijelca prvenstva Ivana Bo?njaka. Prvi put u karijeri do?ivio je i da Armada skandira njegovo ime.
"Jesam i jako mi je drago zbog toga. Zapljeskao sam i ja njima. Ovo mi je bila jedna od tri najbolje utakmice u karijeri. Ako zadr?im ovakvu formu, nadam se da ću putovati u Njemačku", ustvrdila je riječka 'hobotnica', kojem se ispričao čak i Dinamo.
I to zbog nevjerojatnog gafa klupskog glasnogovornika Ade Ko?ula, koji je samoinicijativno, ne po?tujući odluku novinarskog ?irija, igračem utakmice proglasio strijelca pobjedonosnog pogotka Davora Vugrineca. Dan kasnije ?iliću su isprike uputili Ko?ul i Mamić.
Zdravko Mamić je čak ustvrdio: "Neka Vugrinec sada zadr?i sliku, a ja ću skinuti neku svoju sa zida i poslati je ?iliću..."

Bravo Zile :clap: :clap: :clap: :clap: :clap:
Post #483 · Mar 29, 2006, 2:57 PM
RATNIČKI DO FINALA
Juve i Chelsea na Poljudu

Slijedi već treći jadranski obračun u posljednjih mjesec i pol, prvi u Kupu.

Uoči prve polufinalne utakmice tradicija ide u prilog Riječanima. Hajduk nikad nije eliminirao sastav iz Kantride u Kupu. ?tovi?e, pro?le su godine izgubili finale. Luka Bonačić je triput bio u finalu Kupa, ali Rabuzinovo Sunce mu nikad nije zasjalo.

Osim toga, gosti u Split dolaze silno ohrabreni velikim trijumfom u Maksimiru. Hvali ih i Hajdukov trener: "Uz Dinamo, jedini su se izdigli iznad prosjeka lige. S pravom su bili bahati nakon slavlja u Zagrebu. Ta njihova pobjeda za mene uopće nije senzacija. Rijeka je favorit".

Ipak, Bonačić u Sportskima tvrdi da odlično poznaje suparničku momčad. Ključnu ulogu namijenio je veznom redu, a od igrača tra?i vrlo strpljivu igru: "Bit će to ratničko-taktički dvoboj. Kao da gledate Juventus i Chelsea", tvrdi Luka.
Vudri ga Ahmad!
User posted image
Riječki okr?aj sredinom veljače - ishod zračne bitke Sharbinija i Đolonge i?čekuju Lerant i Damjanović. Leranta i Đolonge neće biti zbog ozljeda
Riječani na Poljudu neće mijenjati ni?ta u odnosu na Maksimir - isti sastav, isti stil igre u istoj formaciji. Trener Skočić nakon Dinama je bio odu?evljen Bosnarom, a i dalje vjeruje Sharbiniju. Bobic će, dakle, sjediti na klupi. "Nije fizički optimalno spreman", tvrdi Skočić.
Post #484 · Mar 29, 2006, 4:18 PM
Jebiga, Hajduk je bio bolji u 1. poluvremenu, ali onaj penal... to su lopovska posla!!!!
Post #485 · Mar 29, 2006, 5:24 PM
1 : 1, dobar rezultat za Rijeku, prolazimo 100% :D
Penal nije bio i to je definitivno, ono samo budala mo?e protumačit kao penal, Hajduk bolji prvo poluvrijeme, Rijeke organiziranija i bolja drugo
Post #486 · Mar 29, 2006, 5:37 PM
Dobra utakmica, penala nije bilo, iako se na prvi pogled činilo da je.... damn... ba? me zanima ?to će biti za tjedan dana...
Evo ja odma prognoziram da će bit X i na penale :|
Post #487 · Mar 29, 2006, 6:58 PM
Svaka čast barufi, pogodio je rezultat 1:1, čak je pogodio da će vugrinec dat gol za rijeku, fulao je jedino hajdukov gol, svaka čast majstore jo? jednom, dignuo si 10 234 Kn na kladionici :clap:
Post #488 · Mar 30, 2006, 7:16 AM
?eljko ?irić izjavljuje:

"Pustite televiziju. Kada gledate ponovljene snimke uvijek se vidi dvodimenzionalno. TV slika često prevari."
Post #489 · Mar 30, 2006, 9:25 AM
"Pustite televiziju. Kada gledate ponovljene snimke uvijek se vidi dvodimenzionalno. TV slika često prevari."

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Post #490 · Apr 4, 2006, 9:00 PM · edited Apr 4, 2006, 9:08 PM
Pippo ti si kralj!!! ?:clap: ?:clap: ?:clap:

User posted image

Cika spasoje!! :D
Post #491 · Apr 4, 2006, 9:03 PM
Auuuu, samo da mi Barca prođe, skr?it će Milan :D :D :D
Nadam se da neće bit ki?e sutra, kupio sam karte za Rijeka-Hajduk, idem vidjet veličanstvenu pobjedu svojim očima :twisted: :twisted: :twisted:
Post #492 · Apr 4, 2006, 9:38 PM
:middle:

:lol: :lol:

:lol: :lol:
Post #493 · Apr 4, 2006, 11:11 PM · edited Apr 5, 2006, 8:22 AM
jEBEM tI MISLANSKE GUZICAR JEBENE!!!!!!!!!!!!!!!!! jEBO IM PAS MATER GUZICARSKU NJIHOVU!!!!!!!!!!!! DOBOG DA IM BARCA ZABILA 3 KOMADA I DA IM DECA SLEPCE VODILA!!!!!!!! U STVARI JEBAT CEM VAM SVIMA ARSENAL MAMU DA CE VAM JEBAT, SAMO CEKAJTE... :D
Post #494 · Apr 4, 2006, 11:45 PM
Ovo je za lakyija :

User posted image
Post #495 · Apr 5, 2006, 2:24 PM
E, ba? ti hvala! Nije ba? napisano prečitko, ali u prijevodu znači: PONOS KVARNERA!!!!!
Post #496 · Apr 5, 2006, 5:23 PM
:clap: :clap: Bravo Rika :clap: :clap:
Post #497 · Apr 5, 2006, 6:29 PM
Joj ?to volim Rijekuuuu, za nju dajem sve, o moja Rijeko, vodi nas do pobijedeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:clap: ?:clap: ?:clap: ?:clap: ?:clap: ?:clap: ?:clap:
Bio na utakmici, sve vidio, smočio se, ali me zaboli, idemo u vara?din po kup!!!!!!

(Mate, jebiga, bolji smo ?:D , ali hvala na čestitki, ljudina si)
Post #498 · Apr 5, 2006, 6:53 PM
Tje?i me činjenica da trofej ide jadranskom klubu :D :thumbsup:
Zaboravih napisati, igrač utakmice definitivno Bosnar, a tragičar Rendulić (moglo je biti barem 3:0) :thumbsup:
Post #499 · Apr 5, 2006, 8:49 PM
I kako jeeee ljepo voljet teee i svaki daan mislim na te-be e i kako jee e e ljepo voljet te e e i svaki daaaaan mislit na tebeeeeee

Osatao sam bez glasa, khm, jej brate e dozivit ovo da cijela kantrida navija u zadnjih 30 min stari moj, pa stariji mi elderi su govorili,. ovako nesto jos nisam dozivio. Svaka cast torcidi njih 200 je uspjelo u Armadinom predahu nesto rec, ali da vam kazem; Rabuzin,Rabuzin sunce je napravio, ono Rijeke je, ono Rijeke je...

Zao mi je tovari ali RIJEKA JE SAMPION, ALJOSA LEGENDO, Picka vam materina svima, aaaaaaaaaaaa, u, a, volim teee Rijeko najdraza!, Ma kakav varteks...
Post #500 · Apr 5, 2006, 9:32 PM
Ajme kakav dan stari moj!!!!!!!! Prvo dobije Rijekam a sad i Barca!!!!!!!!!! :clap: :clap: :clap:
Milanezi će dobit po pipici hehe!
Idemo u vara?din Taz? ajmo pokazat onim međimurskim cuclačima pimpeka kako se navija za svoj klub :thumbsup:
Uzet ćemo i Mateta ako bude dobar i ne spominje hajduk hehe

@ Mate
Ajme, ali stari moj, onaj Niko Kranjčar donosi nesreću, prvo je sjebo dinamo, a sad i vas, mali gad je uklet :D
Ako proba preć u rijeku noge ću mu polomit u senju, čim uđe u ?upaniju, da nas ne mo?e zajebat
Post #501 · Apr 5, 2006, 9:39 PM
Ajme kakav dan stari moj!!!!!!!! Prvo dobije Rijeka a sad i Barca!!!!!!!!!! ?:clap: ?:clap: ?:clap:
Milanezi će dobit po pipici hehe!
Idemo u vara?din Taz? ajmo pokazat onim međimurskim cuclačima pimpeka kako se navija za svoj klub ?:thumbsup:
Uzet ćemo i Mateta ako bude dobar i ne spominje hajduk hehe

@ Mate
Ajme, ali stari moj, onaj Niko Kranjčar donosi nesreću, prvo je sjebo dinamo, a sad i vas, mali gad je uklet ?:D
Ako proba preć u rijeku noge ću mu polomit u senju, čim uđe u ?upaniju, da nas ne mo?e zajebat
Post #502 · Apr 5, 2006, 9:54 PM
E Herri Herri... nemoj se prerano radovati... nije Varteks lo? :naughty: on je po meni najveće iznenađenje sezone uz Pulu :cool:
Niko je kuul :cool:
Post #503 · Apr 5, 2006, 10:42 PM
A znam ja da je dobar, ali nema veze, optimist sam uvijek :D :D :D
A iskreno, igramo lijepo i dobro, imamo razloga za drsko se postavit prema varteksu, smatram hajduk ipak boljim od varteksa pa čak i u ovoj lo?oj sezoni, hajduk je upao u krizu i mentalni sklop im je u banani, imaju mlade igrače koji neznaju reagirat na situaciju i sad hajduk tone, malo čistke i pospremanja i opet ćete bit pravi :thumbsup:
Varteks ima 20% ?anse za kup, Rijeka 80%, i to je realnost ove sezone :twisted:
Post #504 · Apr 6, 2006, 8:41 PM
Sjetite se onih dana kada smo jace dobivali a od slabijih pusili .. ti dani nisu daleko .. sve je moguce ;)
Post #505 · Apr 12, 2006, 3:40 PM
nikada necu zaboraviti proslogodisnje finale lige prvaka. mislim da se nikada protivnik ne smije podcijeniti. treba ih skrsiti nemilosrdno svom snagom. pretjerano samopouzdanje i optimizam unistava momcad.
Post #506 · Apr 12, 2006, 4:22 PM
Slazem se, u igri uvijek treba biti nemilosrdan. Samo dovoljnom agresivnoscu i konstantnim napadom u nogometu moze se pobjediti. Napuhavanje u medijima nam netreba, treba malo govoriti a puno raditi. Na terenu se treba iskazivati a ne u novinama.
Post #507 · Apr 12, 2006, 6:37 PM
Pa dečki, iskreno, mislim da rijeka ostavlja srce na terenu, igraju maksimalno u najte?em ritmu (srijeda-subota)...moj optimizam nije medijski napuhan, nego sam ga izvukao iz dobre ige i zalaganja cijele momčadi :cool:

Sjetite se one utakmice rijeka-osijek za prvaka, rijeka nije i?la na no? i ?ta je bilo....drek...izgubili prvenstvo (pusti na stranu pokraden gol)...treba? razbit i gotovo :twisted: :twisted: :twisted:
Post #508 · Apr 13, 2006, 12:25 AM
Tako je! :twisted:
Post #509 · Apr 15, 2006, 10:40 AM
Danas "derbi"!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :pray: :pray: :pray:
Nek taj hajduk dobije vi?e brate mili! Ako rijeka dođe tri boda bli?e prvensto je na?e!
Post #510 · Apr 15, 2006, 10:36 PM
Bravo tovari! :clap:

Sign in to reply

Replies are available for existing members only! For now 😅

Sign in