Post #1261
· Aug 20, 2006, 12:02 PM
Evo slika Poljuda

Firedule wrote:Jesi bio na tekmi?
Otpalo mi grlo...
Ca me ramgu frende...

barufa wrote:Prejako, prejako, ?teta za Srnu, za ova dva klipana vi?e manje.
), a Olića mi je najmanje ?ao ali mislim da je mogao pridonijeti zbog svog iskustva igranja u Rusiji. Pa stoga, iako mi je drago da se provodi takva spartanska disciplina među igračima, ipak nisam zadovoljan ovom odlukom Bilića. Radije bi da ih je pustio sada da odigraju pa da nakon tekme nekako snose posljedice. Ovo su ipak kvalifikacije i potrebne su sve snage. Ovako smo dosta oslabljeni i postoji velika opasnost da će Kranjčar zaigrati umjesto nekog od trojice izbačenih. Stra?no, stra?no...

to je neozbiljno i neprofesionalno..Egon wrote:bla bla
Talijanski reprezentativni branič Marco Materazzi u intervjuu za sportski dnevnik Gazzetta dello Sport napokon je priznao kako je uvrijedio francuskog kapetana Zinedinea Zidanea u finalu SP-a u Njemačkoj.
"Nakon ?to sam ga povukao za dres, Zidane se okrenuo prema meni te me počeo verbalno provocirati. Rekao mi je da dres mogu dobiti nakon utakmice ako mi se toliko sviđa", obja?njava Materazzi.
?to je uslijedilo nakon toga?
"Bila je to provokacija i ?elio sam mu odgovoriti, pa sam mu rekao da bih radije njegovu sestru. U tom trenutku uopće nisam znao da Zidane ima sestru. Znam da nije lijepo to ?to sam mu rekao, no igrači na terenu ponekad znaju reći i puno gore stvari", izjavio je Materazzi.
Egon wrote:Bo?ka jer je riječanin i po meni jako dobar igrač koji ne dobiva dovoljno povjerenja i nastupa a izgleda da i neće

River87 wrote:taksista ih je vozio...

Egon wrote:@River
Ma meni je to sve čudno jer ja imam drukčiju predod?bu sporta?a kada se radi o sportovima tipa nogomet, ko?arka, vaterpolo, boks, kick-boxing itd..., a pogotovo kod nogometa. Po meni oni nemaju ba? tako strogu disciplinu kao npr. atletičari gdje i najtalentiraniji bez maximalne fizičke spreme ne mogu ni?ta. Kod ovih sportova talenat ipak mo?e donekle nadomjestiti spremu pa sam uvijek bio uvjeren da oni ne podla?u jako strogim disciplinskim navikama u svakodnevnici ?to se tiče načina provođenja slobodnog vremena, prehrane, tjelovje?be itd... Znam puno maldih profesionalnih sporta?a za koje se mo?e reći da su uspije?ni, a njihovi ?ivotni stilovi nisu skoro ni?ta bolji od prosječnog uličnog klo?ara (dobro malo jesam pretjerao ali zna se na ?ta sam mislio), a zna? ih i ti. Zbog toga ne vjerujem da Olić, Srna ili Balaban rijetko izlaze van i deru ?estice kao ?to ti misli?, a vjerojatno ni svi ostlali nogometa?i (npr. čuo sam da je Anas Sharbini največi alkoholičar u Rijeci, Luka Mihalović - veznjak Lučkog radnika, vidio sam ga mrtvog pijanog na Korzu). Tako da ja osuđujem ovu trojicu zbog toga ?to su prekr?ili dogovor i iznevjerili izbornikovo povjerenje, ali kad mi netko počne srat zbog načina na koji su to napravili, ne sla?em se jer tu nema ni?ta neobično ili sramotno ?to ne bi nitko drugi napravio (osim slu?anja cajki onih koji to ne vole, ali te?ko da im se to mo?e uzet za zlo jer sam siguran da vi?e od 50% mlade?i a pogotovo starijih osoba jednako postupa).