Nogomet

Replies: 1,696 Views: 240,608 Started: Aug 8, 2005, 12:26 PM Page 43 of 57
Post #1261 · Aug 20, 2006, 12:02 PM
Evo slika Poljuda

User posted image
Post #1262 · Aug 21, 2006, 3:03 PM
Nema do stijena kantride :thumbsup:
I dubina mrtvog kanala :thumbsup:
Post #1263 · Aug 23, 2006, 12:16 PM
Forza Milan ! :clap: :clap:

C. Zvezda : Milan 1 : 2 agg. (0 : 1) :D

Inzagi 29', Seedorf 79'
Post #1264 · Aug 26, 2006, 8:12 PM
Mihael Mikić, prijatelju moj
Post #1265 · Aug 27, 2006, 9:07 AM
Jesi bio na tekmi?
Otpalo mi grlo...
Ca me ramgu frende...
Post #1266 · Aug 27, 2006, 11:33 AM
Nije Hajduk zaslu?io pobjedu, ali ?ta se mo?e... ne ide nam.... ?:cry: ?:cry: ?:cry:
Rijeka je igrala dobro prvo poluvrijeme, drugo je bilo koma... skočić je zafrknuo ?to je stavio lukunića naprijed, a povukao mikića... puno je bolje izgledalo dok je bilo obrnuto
Bule je bio koma
Post #1267 · Aug 29, 2006, 12:56 PM
Firedule wrote:
Jesi bio na tekmi?
Otpalo mi grlo...
Ca me ramgu frende...

Dule kako je zavr?ilo? :eh:
Post #1268 · Aug 29, 2006, 4:09 PM
Grrr :lol: :twisted:
Post #1270 · Sep 4, 2006, 6:02 PM
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Slaven legenda :thumbsup:
Post #1271 · Sep 4, 2006, 8:35 PM
Prejako, prejako, ?teta za Srnu, za ova dva klipana vi?e manje.
Post #1272 · Sep 4, 2006, 9:54 PM
barufa wrote:
Prejako, prejako, ?teta za Srnu, za ova dva klipana vi?e manje.

Meni je ?teta svih triju. Srne jer je dobar igrač, Bo?ka jer je riječanin i po meni jako dobar igrač koji ne dobiva dovoljno povjerenja i nastupa a izgleda da i neće (?to mu je ovo trebalo!?! "?to je meni ovo trebalooo...." :D , mora da su ga ova dva klipana nagovorila, ja znam da on inače nije takav :snooty: ), a Olića mi je najmanje ?ao ali mislim da je mogao pridonijeti zbog svog iskustva igranja u Rusiji. Pa stoga, iako mi je drago da se provodi takva spartanska disciplina među igračima, ipak nisam zadovoljan ovom odlukom Bilića. Radije bi da ih je pustio sada da odigraju pa da nakon tekme nekako snose posljedice. Ovo su ipak kvalifikacije i potrebne su sve snage. Ovako smo dosta oslabljeni i postoji velika opasnost da će Kranjčar zaigrati umjesto nekog od trojice izbačenih. Stra?no, stra?no... :-? Ako sam i bio optimist za pobijedu protiv Rusije sada bih bio prezadovoljan i sa jednim bodom. :|
Post #1273 · Sep 4, 2006, 10:01 PM
Da mo? misli kako će nam nedostajat 3 klipana koja 3 dana prije utakmice cugaju do 5 ujutro na narodnjacima.... ispali su ?upci i gotovo... ja bi ih suspendirao na 3 mjeseca barem

?teta ?to ih nije netko skinuo bocom u glavu....

Bo?ka znam s turnića, nekada je cjepao drva ispred zgrade, a on i rački su igrali s nama mulcima nogomet na ?kolskom igrali?tu... onda je upao u pare, mamić mu kupio auto i postao je budala.... i sad visi na narodnjacima, what a papak!
Post #1274 · Sep 4, 2006, 10:03 PM
Dobro je Bilić napravia, nema popusta nikome :naughty: :naughty:
Post #1275 · Sep 4, 2006, 10:09 PM
@Herri
Svi igrači se ljepe za pare i općepoznato je da je nogomet vi?e biznis nego sport. Svako ko misli drugačije je u zabludi.

@Mate
Ovo nije Big Brother gdje ostaje samo jedan a drugi ispadaju. Ovo su kvalifikacije za EP. Kolko god su oni zgrije?ili, ispali budale i sve i naravno da ih treba kaznit, ipak su oni jedni od na?ih najboljih igrača (mo?da ne misle svi tako ali... tko preostaje?) pa nemo?e? reć da Hrvatska s njihovim odlazkom nije zakinuta.
Post #1276 · Sep 5, 2006, 6:19 AM
Znam da nije big brother, ali neka se pravila moraju po?tovati, ne mogu oni u 5 ujutro plesati na narodnjacima pa taj isti dan na trening.. :naughty: to je neozbiljno i neprofesionalno..
Njihovin ispadon reprezentacija nije (toliko) zakinuta.. jedino će Srna falit.. ova dva su ionako bezveze
Post #1277 · Sep 5, 2006, 10:25 AM
Egon wrote:
bla bla

Da, i ?imiću bi trebali pustiti da operira jer je riječka kardiokirurgija zakinuta njegovim odlaskom. Razumijem ja sve to, ali tu su zakoni, pravilnici i tako dalje pa onda treba odlučiti hoćemo li ih se dr?ati i primjenjivati ih na svakoga ili će oni koji su "najbolji" u svom poslu biti iznad njih
Post #1278 · Sep 5, 2006, 12:34 PM
http://www.net.hr/sport/page/2006/09/05/0136006.html

Talijanski reprezentativni branič Marco Materazzi u intervjuu za sportski dnevnik Gazzetta dello Sport napokon je priznao kako je uvrijedio francuskog kapetana Zinedinea Zidanea u finalu SP-a u Njemačkoj.

"Nakon ?to sam ga povukao za dres, Zidane se okrenuo prema meni te me počeo verbalno provocirati. Rekao mi je da dres mogu dobiti nakon utakmice ako mi se toliko sviđa", obja?njava Materazzi.

?to je uslijedilo nakon toga?

"Bila je to provokacija i ?elio sam mu odgovoriti, pa sam mu rekao da bih radije njegovu sestru. U tom trenutku uopće nisam znao da Zidane ima sestru. Znam da nije lijepo to ?to sam mu rekao, no igrači na terenu ponekad znaju reći i puno gore stvari", izjavio je Materazzi.

Hehehehe.... kako mu je fora dobacio... ba? je legenda lik

@ Egon
Niti jedan igrač nije iznad ekipe... oni su svoju ekipu ovime izdali... ako su svi drugi morali spavat u 11 onda su i oni morali... svi se ?rtvuju skupa za jedan plemeniti i vi?i cilj. Ako nisu bili spremni ?rtvovat se s drugima u spavanju, onda nisu bili spremni niti ostavit srce na terenu.
Falit će.... ali ko ih jebe, ima igrača u Hrvatskoj koji su i bolji a nisu imali prilike. Olić je ?lapa, Srna je u zadnje vrijeme samo prosječan, a Balabanu ionako nitko ne daje ?ansu.
Igrat će Buljat umjesto Srne i problem rije?en
Post #1279 · Sep 5, 2006, 2:15 PM
Egon wrote:
Bo?ka jer je riječanin i po meni jako dobar igrač koji ne dobiva dovoljno povjerenja i nastupa a izgleda da i neće

Balaban je riječanin isto tako kao ?to sam ja marilyn monroe. Balaban je jedno odvratno umi?ljeno đubre, sa osnovnom ?kolom, ulizica prve klase, ravno uz bok Agiću. O nogometu pojma nema. A u repki je na?ao jo? sebi sličnih čobana i onda pred bitnije utakmice karantenu provode po pevaljkama, opijajući se i u?ivajući u pozornosti prvoklasnih drolja čija pička ima takav kapacitet da je penetracija toga usporediva osjećaju kad prebaci? kitu preko balkona. rupa bez dna.
Dakako ne treba sada biti licemjerni, to nikako nije novost, pa 80 % reprezentativaca a i igrača prve hnl je na istom glazbenom odgoju, pa to dosad nikom nije jako smetalo. Zakljucak, treba ih potjerati u pičku materinu jer nisu bili u svojim sobama za vrijeme karantene, uzet im 30.000 kazne jer nisu poslusali izbornika i kao bonus jer su hopsali na srpske poskočice blokirat im premije za kvalifikacije na sp i te novce ulozit u razminiranje hrvatske. (a ne ko dosad u markovićev đep)

User posted image

Naravno to je sve hipotetski, zapravo bi trebalo ukinut mafija?ku udrugu zvanu HNS, očistiti je od glave do repa, jer je to ne?to degutantno čak i za moj, malo prilagodjeniji navijački zeludac. Pročitajte malo i sljedeću kolumnu iz novog lista vezano za slucaj livorno:

Organiziranom plaćenićkom hajkom nazvao je predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza Vlatko Marković pona?anje na?ih nogometnih navijača u Livornu koji su svojim tijelima uprizorili fa?istički simbol, kukasti kri?, te pozdravljali uzdignutom desnicom.
Zbog toga je Međunarodna nogometna federacija FIFA pokrenula postupak protiv HNS-a, jer je time prekr?en kodeks koji se odnosi na rasizam, pa nam prijete sankcije. Tako je, unatoč pobjedi Bilićevih izabranika, nakon talijanske epizode Vlatko postao ?furioso?, pa čak poziva i policiju da ispita ?tko stoji iza svega toga?. Nije prvi čovjek hrvatskog nogometa zabrinut zbog pi?ljivih 30 tisuća franaka kazne i ostalih ?pedago?kih mjera? zbog svastike iz Livorna već ga brine ?to bi taj ispad mogao negativno utjecati na projekt kojemu je sve podredio, dobivanje Europskog prvenstva 2012. zajedno s Mađarskom.
Dakle, nije Vlatka Markovića toliko zgromila fa?istička koreografija, a ponajmanje rasizam, koliko mogućnost da pona?anje hrvatskih navijača, koje je ?pre?lo sve granice?, ugrozi njegovu osobnu ambiciju. ?tovi?e, dovoljno se vratiti u bli?u i dalju pro?lost da bismo se uvjerili kako Vlatko Marković protiv fa?izma i rasizma nema ni?ta protiv, dapače i sam ih je, makar verbalno, volio upra?njavati.
Kada je 1999. godine, uz pomoć tajnih slu?bi, ?Rijeci? oteto prvenstvo da bilo darovano na oltar odlazećem vrhovniku, Marković je farsu nazvao ?pobjedom najkatoličkijeg kluba? u zemlji, kao da za ostale izvan Zagreba igraju i navijaju zombiji. Rasizam na na?im stadionima nije ni?ta nova, kako u međunarodnim tako i u domaćim utakmicama. Svima je jo? ?ivo u sjećanju ?to su golemi transparenti na Poljudu ?poručivali? tamnoputim ?Dinamovim? igračima, no reakcija Vlatka Markovića na sve to bila je uzdr?ana, a akcija HNS-a nikakva.
? Ne mo?e crnac biti hrvatski izbornik, pa ne sjećam se nijednog crnca trenera velikih reprezentacija, izjavio je nedavno novinarima dok se tra?ilo novog izbornika onaj koji sada ne mo?e shvatiti ?to se to zbilo u Livornu. Od mnogobrojnih ?bisera? kojima se Marković proslavio u svojim intervjuima, u kojima voli o sebi govoriti u trećem licu, ističe se onaj ?Slobodnoj Dalmaciji? u kojemu se između partizana i usta?a opredijelio za ?na?u vojsku?, ističući da je njegova familija bila ?na strani na kojoj treba biti, nikako drugačije?.
Dakle, u stvarnosti na? usta?ko ima vi?e sličnosti i dodirnih točaka s autorima svastike nego ?to to sam sebi ?eli priznati. I ako već FIFA ?eli istrijebiti fa?izam i rasizam sa stadiona, onda bi svoje paragrafe trebala primijeniti i na svog uglednika, na?eg Vlatka. Ako već moramo izgubiti Europsko prvenstvo, onda je to prije svega zbog njegovog, a ne pona?anja stotinjak navijača na jednoj neva?noj utakmici.
Post #1280 · Sep 5, 2006, 3:11 PM
http://www.index.hr/clanak.aspx?id=326324

Nisu se nalokali popili su "samo" 2 boce vina, a na slikama ih se vidi i sa pivama i redbull - votkama ili stagod. Ako su sportasi od toga bi trebali biti pijani ko deve. Ali nisu nikakvi sportasi nego pijanci koji dizu masne pare igraju za repku za koju ih boli ona stvar.
Post #1281 · Sep 5, 2006, 5:36 PM
Ajde molim te ne seri. 0,65 l vina ne moze naskoditi ni malom djetetu. Piva je prehrambeni proizvodi koji se pije za ?eđ a ne za opijanje. Imali su slobodan dan i mogli su biti vani do ponoći. Ali ?ta kad se većina klubova tek tada otvara. Ljudi su se htjeli malo opustit prije tekme, a nisu pederi da ostanu le?at skupa u krevetima do 11 navečer nego su i?li potra?it malo akcije i zakasnili par sati. Uuuuuuu sram ih bilo!!!! Pa to je nevjerovatno!!! :roll: Meni je ovo sranje kroz gusto granje. Bilić nije ni znao ?ta je bilo dok nije pročitao u novinama, a svi znamo da tamo seru sve i sva?ta a pola toga nije ni istina. Olić, Srna i Balaban su ustvari ?rtve novinarskih napuhavanja i brzoplete odluke Bilića koji se osjećao prevarenim i pomislio je da mu je naru?en autoritet jer je ipak dosta mlad pa se boji da ga svi igrači ne shvaćaju dovoljno ozbiljno, i sad kako bi se pokazao pred svima izbacio ih je iz repke a ustvario je potpisao poraz protiv Rusije. Jebe mi se za njegov autoritet, rađe bi 3 ili barem 1 bod.
Post #1282 · Sep 5, 2006, 6:01 PM
Kad te policajac zaustavi a ti si popio 0,65 vina, nekoliko pivi i neku zesticu mjesanu sa red bullom (ovo zadnje dvoje je vidljivo po slikama a prvo je kreten sam izlanuo) neces biti pripit nego si po zakonu vidno pijan i ostat ces bez dozvole na 6 mjeseci i platiti 3000 kazne. Ja i ti nakon te cuge cemo biti normalni i sposobni cak i za voznju no biti cemo nesto malo povodljiviji, ja cu lakse se zaletiti na policajca, ti ces se lakse priblizavat nekoj picki ili cesh zajebavat konobara u pivnici. Tvoj stari nakon te kolicine alkohola (koji je zakleti nealkoholicar) ce zajebava staru, zajebavati babu, smijat im se u facu, vadit lopaticu iz zemlje i pitat dal je to veslo od one kade u dvoristu koja bi trebala biti barka. Kao netko tko ne pije, prag na alkohol mora ti biti nizak, evo ti primjer mog starog, koji nije stavio kap alkohola u usta 10 godina jer je osjetio da mu se, nakon rata, stvar otima kontroli, te godinama je odbija cak i gemist ili 2dc pive, danas kad popije 2 pive to ga odma ulovi i meni postaje smijesan, vidi se na njemu i na govoru. S druge strane, ja dodjem doma mrtav pijan, 5 minuta pokusavam ubost kljuc u bravu, uspijem, skoncentriram se i udjem u stan i pozdravim pojedem i odem spavat da nitko nistane posumnja. Uostalom nemamo svi kanister sa 5 litara otrovne rakije ispod kreveta u sobi.
Dakle razmisljaj u tom pravcu, ako si vrhunski sportas, i ako zastupas nacionalne interese najvaznijie sporedne stvari na svijetu, 3 dana pred utakmicu, ne smijes si dozvolit ni pomislit na izlazak a kamoli alkohol, pogotovo ako to podrazumijeva bjezanje iz kampa. Kad svim tim preksajima dodas i to da su hrvatski igraci isli na slusanje srpske narodne glazbe, gdje je uobicajeno povlacenje oruzja, jebanje kurvica i sl., onda stvar dobija jos jednu degutantnu dimenziju zbog koje oni meni nikad ne bi vise igrali za repku, ali ne pita se mene.

A kad svemu tome dodas jedan podjetnik tko vodi hrvatski nogomet, onda to dobija jos bolju dimenziju , mafijasku u kojoj nogomet ni sve ovo gore navedeno uopce nije bitnu i nikog ne boli kuraz za to osim mene tebe i jos nekoliko milja nogometnih fanatika kojima bi bilo bolje da zavrse faks i zaposle se nego da prate 11 niskoskolovanih debila.
Post #1283 · Sep 5, 2006, 8:34 PM
Sla?en se sa Riveron, posa je posa, i ako ne mo?e? obavit to profesionalno nisi za posa...

A pogle ?veđane ibrahimović i jo? dvojica su bili do 1 poslije ponoći vanka pa su ka?njeni a na?i "samo" do 5.... :lol:
Post #1284 · Sep 5, 2006, 9:47 PM
Stajem na stranu Rivera

Jbga... ima pravo, prema zakonu pijan sam čim popijem pivo... oni su oderali 2 boce vina... dakle, neka sada plate i kaznu za vo?nju u pijanom stanju! :lol: :lol: :lol:
Post #1285 · Sep 5, 2006, 9:56 PM
taksista ih je vozio...
Post #1286 · Sep 5, 2006, 10:05 PM · edited Sep 5, 2006, 10:14 PM
@River

Ma meni je to sve čudno jer ja imam drukčiju predod?bu sporta?a kada se radi o sportovima tipa nogomet, ko?arka, vaterpolo, boks, kick-boxing itd..., a pogotovo kod nogometa. Po meni oni nemaju ba? tako strogu disciplinu kao npr. atletičari gdje i najtalentiraniji bez maximalne fizičke spreme ne mogu ni?ta. Kod ovih sportova talenat ipak mo?e donekle nadomjestiti spremu pa sam uvijek bio uvjeren da oni ne podla?u jako strogim disciplinskim navikama u svakodnevnici ?to se tiče načina provođenja slobodnog vremena, prehrane, tjelovje?be itd... Znam puno maldih profesionalnih sporta?a za koje se mo?e reći da su uspije?ni, a njihovi ?ivotni stilovi nisu skoro ni?ta bolji od prosječnog uličnog klo?ara (dobro malo jesam pretjerao ali zna se na ?ta sam mislio), a zna? ih i ti. Zbog toga ne vjerujem da Olić, Srna ili Balaban rijetko izlaze van i deru ?estice kao ?to ti misli?, a vjerojatno ni svi ostlali nogometa?i (npr. čuo sam da je Anas Sharbini največi alkoholičar u Rijeci, Luka Mihalović - veznjak Lučkog radnika, vidio sam ga mrtvog pijanog na Korzu :D itd... ). Tako da ja osuđujem ovu trojicu zbog toga ?to su prekr?ili dogovor i iznevjerili izbornikovo povjerenje, ali kad mi netko počne srat zbog načina na koji su to napravili, ne sla?em se jer tu nema ni?ta neobično ili sramotno ?to ne bi nitko drugi napravio (osim slu?anja cajki onih koji to ne vole, ali te?ko da im se to mo?e uzet za zlo jer sam siguran da vi?e od 50% mlade?i a pogotovo starijih osoba jednako postupa).
Post #1287 · Sep 5, 2006, 10:06 PM
River87 wrote:
taksista ih je vozio...

La?u... vozili su oni njega! Pobrali su ga pijanog na narodnjacima 100%
?alu na stranu.... neka su oni mladi i ludi... ali red i disciplina se moraju po?tovat..... oni u repki ne igraju za sebe, nego za Hrvatsku, nas su zajebali.... mi mislimo da se oni znoje, pate i ?rtvuju, a oni se zajebavaju okolo... ne mo?e to tako brale!

Ona slika od Titanika je prejebena.... stavio sam ju na desktop :thumbsup:

Idemo u Rusijuuuuuu.....
User posted image
Budi mi uspomene na petak hehe.... Bilić bi me deportirao iz dr?ave da me vidio... ili da je vidio The Beki-a (njega pogotovo hehe)
Post #1288 · Sep 5, 2006, 10:23 PM
Egon wrote:
@River

Ma meni je to sve čudno jer ja imam drukčiju predod?bu sporta?a kada se radi o sportovima tipa nogomet, ko?arka, vaterpolo, boks, kick-boxing itd..., a pogotovo kod nogometa. Po meni oni nemaju ba? tako strogu disciplinu kao npr. atletičari gdje i najtalentiraniji bez maximalne fizičke spreme ne mogu ni?ta. Kod ovih sportova talenat ipak mo?e donekle nadomjestiti spremu pa sam uvijek bio uvjeren da oni ne podla?u jako strogim disciplinskim navikama u svakodnevnici ?to se tiče načina provođenja slobodnog vremena, prehrane, tjelovje?be itd... Znam puno maldih profesionalnih sporta?a za koje se mo?e reći da su uspije?ni, a njihovi ?ivotni stilovi nisu skoro ni?ta bolji od prosječnog uličnog klo?ara (dobro malo jesam pretjerao ali zna se na ?ta sam mislio), a zna? ih i ti. Zbog toga ne vjerujem da Olić, Srna ili Balaban rijetko izlaze van i deru ?estice kao ?to ti misli?, a vjerojatno ni svi ostlali nogometa?i (npr. čuo sam da je Anas Sharbini največi alkoholičar u Rijeci, Luka Mihalović - veznjak Lučkog radnika, vidio sam ga mrtvog pijanog na Korzu :D ). Tako da ja osuđujem ovu trojicu zbog toga ?to su prekr?ili dogovor i iznevjerili izbornikovo povjerenje, ali kad mi netko počne srat zbog načina na koji su to napravili, ne sla?em se jer tu nema ni?ta neobično ili sramotno ?to ne bi nitko drugi napravio (osim slu?anja cajki onih koji to ne vole, ali te?ko da im se to mo?e uzet za zlo jer sam siguran da vi?e od 50% mlade?i a pogotovo starijih osoba jednako postupa).

Sporta?i su jedno a reprezentativci hrvatske nogometne A selekcije su nesto sasvim drugo. Tu se odmah rezu polemike oko igraca luckog radnika i sirijskog grobnicana sa tendencijom da zaigra u prvih 11 u jednom klubu hrvatske hnl koja je ravna nesto bolje uigranoj ekipi sirotinje iz afrike koja nogomet igra iz razonode a ne za pare.
A uopce me ne interesira njihov stil zivota i tu si fulao temu, sto se mene tice mogu biti klosari ali pit i slusat cajke, to nek rade nakon sto pobijede ako se vec mora ali za vrijeme karantene mogu sisat karu jebe mi se za njihove potrebe ako im se ne svidja nek budu zidari.
Post #1289 · Sep 6, 2006, 2:36 AM
Egone nemoj vi?e forsirat! Zamisli kako bi bilo da se svih 23 igrača odjednom odluči da za njih ne vrijede nikakva pravila i odu pit do 5 ujutro kad god im pukne!?
Post #1290 · Sep 6, 2006, 1:30 PM
Mozda se nisam najbolje izjasnio ali kako kaze Burke neću forsirat, nije tolko va?no. Samo bih htio da sad za par sati kad budemo pu?ili od Rusa da se zna da bi mo?da (vjerovatno) bilo drugačije da ih Bilić nije potjerao, pa vi sami zaključite da li je sva ta hajka bila toga vrijedna. Ako budem u krivu jo? bolje, nitko sretniji od mene, ali sumnjam da ce biti tako...

Sign in to reply

Replies are available for existing members only! For now 😅

Sign in